Archibald Collins Nem fogadtad meg, hogy te oszd be magadnak az időd, igaz? Legalább jól emlékszem. Ennyire még nem volt rég... Dehogy, csak olyan semmilyen napom volt. Igazából mindjárt alszok... Nem szoktam még meg az új lakást, te el tudsz aludni egy idegen helyen? Jó volt látni egy ismerős arcot : ) Öhm… De?Tudod milyen vagyok, ha segíteni kell valahol, vagy munka van, nem mondok nemet. Jogos, új helyen nekem is nehéz aludni. Mondjuk ritkán alszom máshol, mint a saját ágyam. Ezzel én is így vagyok : ) Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Remélem tetszeni fog a város : )type a messagesend
No one has ever become poor by giving.
If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Tamara Mason Csak szivatlak, tényleg ma van :-DSzabadnap? Az milyen fajta Pokemon?Dupla helyett szimpla műszakom volt viszont. Az számít? Amúgy hogy-hogy még fent vagy? Nem tudsz aludni?Nem fogadtad meg, hogy te oszd be magadnak az időd, igaz? Legalább jól emlékszem. Ennyire még nem volt rég... Dehogy, csak olyan semmilyen napom volt. Igazából mindjárt alszok... Nem szoktam még meg az új lakást, te el tudsz aludni egy idegen helyen? Jó volt látni egy ismerős arcot : ) type a messagesend
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Pént. 12 Ápr. 2024 - 23:06
43%
Archibald Collins Öhm... ennyire rosszul emlékeznék? Tuti nem aludtam át egy teljes napot. o.o Remélem a szülinapodon azért vettél ki szabadnapot. ; ) Csak szivatlak, tényleg ma van :-DSzabadnap? Az milyen fajta Pokemon?Dupla helyett szimpla műszakom volt viszont. Az számít? Amúgy hogy-hogy még fent vagy? Nem tudsz aludni?type a messagesend
If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Tamara Mason Jé, köszönöm! :-) Deee ugye tudod hogy tegnap volt?Majdnem jól emlékeztél :-DÖhm... ennyire rosszul emlékeznék? Tuti nem aludtam át egy teljes napot. o.o Remélem a szülinapodon azért vettél ki szabadnapot. ; ) type a messagesend
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Pént. 12 Ápr. 2024 - 22:20
43%
Archibald Collins Boldog szülinapot! Jé, köszönöm! :-) Deee ugye tudod hogy tegnap volt?Majdnem jól emlékeztél :-Dtype a messagesend
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Pént. 12 Ápr. 2024 - 20:43
16:1167%
21:112022.09.23.
SMS • Lysander • 1 mTuti még fent vagy. Írj már vissza
21 11
Rose Harbor, 14º C
US army in Afghanistan tribute to Call Me Maybe By Carly Rae
kajáldák Rose Harbor
kórházi ügyelet telefonszáma
oxycontin pótló
relax zenék alváshoz
barkácsüzlet Rose Harbor
álmatlanság tünetei
telihold időpontok
hogyan találd meg a belső békéd?
rendőri túlkapások Rose Harbor környékén
dühroham kezelése
Lysander Collins
Mit szerenél?Lys?Na végre!Nem kellene a pizsit lőni?Nem, már 18 vagyok, emlékszel?Nem dobsz holnap el a haveromhoz?