Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 36 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

Archie morzejelei - Page 4 EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

Archie morzejelei - Page 4 EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

Archie morzejelei - Page 4 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

Archie morzejelei - Page 4 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

Archie morzejelei - Page 4 EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

Archie morzejelei - Page 4 EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Archie morzejelei
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyKedd 21 Május 2024 - 7:29

86%
Archibald Collins
Fura lenne ezzel letámadni, nem gondolod? : D Ritka képesség, őrizd meg. Még mindig az vagy. : )))  Elengeded? Mármint négy lábon éjszakára?És nem csak elvileg ; ) Jó, hát nem azt mondtam hogy rögtön ezzel nyiss : D Az tényleg fura lenne : D Igyekszem : ) Jajj… olyan hangosan sikerült felnevetnem most ezen, hogy hallottam Rick morgását a szobájából miatta : DDD Az alvást gondoltam elengedni. Bár most, hogy mondod, lehet hatásos lenne ha futnék egyet. Talán ha eléggé lefáradok fizikailag, el tudnék aludni. Nem tudom.
type a messagesend

No one has ever become poor by giving.

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
A rose harbori falka tagja
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Together with you is my favourite place to be ♡︎
Archie morzejelei - Page 4 B50563377955057c61aa722256d16d63
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 4 296245
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 4 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Archie morzejelei - Page 4 Empty
TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyKedd 21 Május 2024 - 6:55

85%

Tamara Mason
Ezt szerintem tőle kérdezd majd meg, első kézből jobb az infó, meg nem szeretném azt se, ha úgy érezné, kibeszélem. De nem volt egyszerű neki sem. Látom, mert mindenkiben ott is van : ) Te hívtál anno őrangyalnak. Csak a munkámat végzem ; ) Oh pedig azt hittem hogy kicsit sikerült lenyugtatni és tudsz majd aludni. Én lehet mára elengedem, vagy nem tudom. Csapatmunka lesz. Abban meg jók vagyunk : ) Fura lenne ezzel letámadni, nem gondolod? : D Ritka képesség, őrizd meg. Még mindig az vagy. : )))  Elengeded? Mármint négy lábon éjszakára?És nem csak elvileg ; )
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 4 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 22:33

86%
Archibald Collins
Azt mesélte, hogy neki szinte azonnal segítettetek. Mennyi idő volt neki magára találni?   Te mindenkiben látod a jót : ) Mindig a legrosszabb pillanataimban kapsz el
Nem is én lennék.
 De, így van, szerintem most miatta nem fogok tudni aludni. Alighanem nagyon várja már. És azt hiszem én is kíváncsi vagyok. Már hogy mennyire tudod megszelídíteni. Ezt szerintem tőle kérdezd majd meg, első kézből jobb az infó, meg nem szeretném azt se, ha úgy érezné, kibeszélem. De nem volt egyszerű neki sem. Látom, mert mindenkiben ott is van : ) Te hívtál anno őrangyalnak. Csak a munkámat végzem ; ) Oh pedig azt hittem hogy kicsit sikerült lenyugtatni és tudsz majd aludni. Én lehet mára elengedem, vagy nem tudom. Csapatmunka lesz. Abban meg jók vagyunk : )
type a messagesend

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 4 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 18:53

85%

Tamara Mason
Talán is-is. Megértettem már előtte is, hogy ez más, és azt is érteni véltem, hogy miért. De Charlie-tól sokat tanultam. Ő volt az első harapott farkas, akivel dolgom volt, ezt talán még nem említettem. Én látom a régi Archie-t is: ) Talán került rá egy-két plusz réteg, de attól még te vagy az. Legkésőbb akkor, de lehet már előbb is, ahogy majd alakul. Viszont még egy teliholdat nem szeretném, ha egyedül kelleme végigcsinálnod. Szeretnék ott lenni neked. Mármint…hogy segítsek az átváltozásnál, meg ilyenek. Biztos vagyok benne, hogy nem annyira szörnyű, mint állítod. Bízz bennem, tudom majd kezelni. Meg amúgy is, nem te mondtad, hogy jól reagált rám meg a farkasomra? : ) Minden rendben lesz. Azt mesélte, hogy neki szinte azonnal segítettetek. Mennyi idő volt neki magára találni?  Te mindenkiben látod a jót : ) Mindig a legrosszabb pillanataimban kapsz el
Nem is én lennék.
De, így van, szerintem most miatta nem fogok tudni aludni. Alighanem nagyon várja már. És azt hiszem én is kíváncsi vagyok. Már hogy mennyire tudod megszelídíteni.

type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 15:31

86%
Archibald Collins
Nem lehet, hogy csak hozzászoktál? Azt mondtad ebben nagy tapasztalatod van.  Pedig én jobban nem is üthetnék el a régi önmagamtól. : D Is-is. Néha úgy érzem, hogy a rendőrfőnök valamin nagyon lapít. Aztán lehet csak a tekintélyét félti. Együtt. Úgy érted három hét múlva? Nem vagyok benne biztos, hogy szívesen látnád azt a megveszekedett ördögöt... Talán is-is. Megértettem már előtte is, hogy ez más, és azt is érteni véltem, hogy miért. De Charlie-tól sokat tanultam. Ő volt az első harapott farkas, akivel dolgom volt, ezt talán még nem említettem. Én látom a régi Archie-t is: ) Talán került rá egy-két plusz réteg, de attól még te vagy az. Legkésőbb akkor, de lehet már előbb is, ahogy majd alakul. Viszont még egy teliholdat nem szeretném, ha egyedül kelleme végigcsinálnod. Szeretnék ott lenni neked. Mármint…hogy segítsek az átváltozásnál, meg ilyenek. Biztos vagyok benne, hogy nem annyira szörnyű, mint állítod. Bízz bennem, tudom majd kezelni. Meg amúgy is, nem te mondtad, hogy jól reagált rám meg a farkasomra? : ) Minden rendben lesz.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 14:15

85%

Tamara Mason
Én ebbe születtem és megértelek. Vele szerintem más a probléma, mélyebben gyökerezik ez ennél, bár nem tudhatom, nem ismerem. Mindenki fél az ismeretlentől. Nap mint nap követnek el szerintem sokkal borzalmasabb tetteket. Az emberek is. Nem különbözünk annyira, mint azt sokan gondolják. Csak felügyelsz és ellenőrzöl vagy megoldatlan ügyekkel is kell foglalkoznod? Egyedül még ne is próbálkozz vele szerintem. Majd együtt. Rendszeresen ér ez a vád : D Nem tudom, tudnék-e ebben valaha változni. Már megszoktam.Nem lehet, hogy csak hozzászoktál? Azt mondtad ebben nagy tapasztalatod van.  Pedig én jobban nem is üthetnék el a régi önmagamtól. : D Is-is. Néha úgy érzem, hogy a rendőrfőnök valamin nagyon lapít. Aztán lehet csak a tekintélyét félti. Együtt. Úgy érted három hét múlva? Nem vagyok benne biztos, hogy szívesen látnád azt a megveszekedett ördögöt...
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 14:01

86%
Archibald Collins
Azt hiszem nem. Most már nem. Csak a tudat, hogy a bátyám és megérthetné a helyzetem. De nem várhatom el attól aki ebbe született bele, hogy megértsen. Biztosan rossz benyomást keltettem volna a tettemmel a természetfelettiekre, az emberek félnek attól ami más, félnek attól ami túlmutat rajtuk és általában ez agressziót szül.  Sokkal több a nyugis eset itt, mint számítottam rá. Szóval az nem fenyeget, hogy kimerült lennék. De azért átnyálazom az itteni aktákat. Sosem árt. Tudom, még sosem mertem magától... szóval szabadjára engedni. Még mindig maximalist vagy, mondtam már? : DÉn ebbe születtem és megértelek. Vele szerintem más a probléma, mélyebben gyökerezik ez ennél, bár nem tudhatom, nem ismerem. Mindenki fél az ismeretlentől. Nap mint nap követnek el szerintem sokkal borzalmasabb tetteket. Az emberek is. Nem különbözünk annyira, mint azt sokan gondolják. Csak felügyelsz és ellenőrzöl vagy megoldatlan ügyekkel is kell foglalkoznod? Egyedül még ne is próbálkozz vele szerintem. Majd együtt. Rendszeresen ér ez a vád : D Nem tudom, tudnék-e ebben valaha változni. Már megszoktam.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 12:47

85%

Tamara Mason
Bánt, hogy ennyire érdektelen? Őszintén örülök, hogy volt egy ilyen megértő felettesed aki kiállt érted. Valószínűleg sovány vigasz de kerülhettél volna akár rosszabb helyre is, mint Rose Harbor. Szerintem igazán szerethető kis város : ) Mondanám, hogy most majd lesz több elfoglaltságod, de nem akarok ezzel túl sok időt elvonni a munkádról, hiszen fontos amit csinálsz. De legalább nem állandó. A kimerültség veszélyes tud lenni. Főleg egy lázadozó farkassal a benned. Igen, van amit nem tudunk úgy megbeszélni írásban. De majd ha találkozunk.Azt hiszem nem. Most már nem. Csak a tudat, hogy a bátyám és megérthetné a helyzetem. De nem várhatom el attól aki ebbe született bele, hogy megértsen. Biztosan rossz benyomást keltettem volna a tettemmel a természetfelettiekre, az emberek félnek attól ami más, félnek attól ami túlmutat rajtuk és általában ez agressziót szül. Sokkal több a nyugis eset itt, mint számítottam rá. Szóval az nem fenyeget, hogy kimerült lennék. De azért átnyálazom az itteni aktákat. Sosem árt. Tudom, még sosem mertem magától... szóval szabadjára engedni. Még mindig maximalist vagy, mondtam már? : DIgen, arra. Megint a reakciók miatt?
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyHétf. 20 Május 2024 - 8:27

86%
Archibald Collins
Hogy meséltem-e rólad neki? Igen, még Atlantában amikor benézett rám. De nem különösen érdekelte, szóval később azt hiszem nem említettem már. A felettes katona is ezt mondta, amikor kimentett a vádak elől. Akkor még csak az volt kérdéses, hogy pontosan hová helyeznek ki. Azóta sok hónap eltelt és nem érzem másképp, sajnálom ha borúlátónak tűnök. Nem hajtom túl magam, nincs más elfoglaltságom nagyon. Így meg legalább hasznos vagyok, most mér érzem te mire céloztál annak idején amikor a sok műszakodról beszéltél. Valahogy úgy. Voltak teljesen álmatlan éjszakáim, néha most is vannak amikor csak úgy lézengek.  Pedig tudok aludni.  Igen, arra. Megint a reakciók miatt? Bánt, hogy ennyire érdektelen? Őszintén örülök, hogy volt egy ilyen megértő felettesed aki kiállt érted. Valószínűleg sovány vigasz de kerülhettél volna akár rosszabb helyre is, mint Rose Harbor. Szerintem igazán szerethető kis város : ) Mondanám, hogy most majd lesz több elfoglaltságod, de nem akarok ezzel túl sok időt elvonni a munkádról, hiszen fontos amit csinálsz. De legalább nem állandó. A kimerültség veszélyes tud lenni. Főleg egy lázadozó farkassal a benned. Igen, van amit nem tudunk úgy megbeszélni írásban. De majd ha találkozunk.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptyVas. 19 Május 2024 - 19:56

85%

Tamara Mason
Talán nem is kell megérteni. Ha neki jó, hogy ilyen mufurc, hát egészségére.  De a másik kérdésemet direkt kerülted ki? Bár igazából nem lényeges, csak eszembe jutott. Egyáltalán nem önző. Alapjaiban változott meg ezzel az életed, érthető, ha ezt egyelőre soknak érzed. Hagyj magadnak egy kis időt hozzászokni. Tudom, hogy lelkiismeretes vagy a munkádban de azért ne hajtsd túl magad. Tudom tudom, pont én mondom. De akkor is. Igen, emlékszem ezt mondtad már korábban is mikor beszéltünk. Azután kezdődött hogy megharaptak? A visszavont üzenetre gondolsz? Csak rájöttem hogy amit írtam, inkább majd személyesen beszéljük meg.Hogy meséltem-e rólad neki? Igen, még Atlantában amikor benézett rám. De nem különösen érdekelte, szóval később azt hiszem nem említettem már. A felettes katona is ezt mondta, amikor kimentett a vádak elől. Akkor még csak az volt kérdéses, hogy pontosan hová helyeznek ki. Azóta sok hónap eltelt és nem érzem másképp, sajnálom ha borúlátónak tűnök. Nem hajtom túl magam, nincs más elfoglaltságom nagyon. Így meg legalább hasznos vagyok, most mér érzem te mire céloztál annak idején amikor a sok műszakodról beszéltél. Valahogy úgy. Voltak teljesen álmatlan éjszakáim, néha most is vannak amikor csak úgy lézengek. Pedig tudok aludni. Igen, arra. Megint a reakciók miatt?
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptySzomb. 18 Május 2024 - 11:27

86%
Archibald Collins
Ide és tova harminc év sem volt elég, hogy úgy igazán kiismerjem vagy megértsem a miértjeit  Volt egy ilyen sanda gyanúm, hogy marad. Néha az jár a fejemben, hogy szívesen visszaadnám a vele kapott skilleket is, ez nagyon önző? : SIgazából rugalmasan vagyok, van munkaidőm de úgyis mindig túltolom szóval tudom lazán kezelni a törzsidőt leszámítva. Öhm... tényleg működik. De igazából nem mostanában kezdődtek az álmatlan éjszakáim Nem úgy volt, hogy őszinték leszünk egymással?    Talán nem is kell megérteni. Ha neki jó, hogy ilyen mufurc, hát egészségére.  De a másik kérdésemet direkt kerülted ki? Bár igazából nem lényeges, csak eszembe jutott. Egyáltalán nem önző. Alapjaiban változott meg ezzel az életed, érthető, ha ezt egyelőre soknak érzed. Hagyj magadnak egy kis időt hozzászokni. Tudom, hogy lelkiismeretes vagy a munkádban de azért ne hajtsd túl magad. Tudom tudom, pont én mondom. De akkor is. Igen, emlékszem ezt mondtad már korábban is mikor beszéltünk. Azután kezdődött hogy megharaptak? A visszavont üzenetre gondolsz? Csak rájöttem hogy amit írtam, inkább majd személyesen beszéljük meg.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 EmptySzomb. 18 Május 2024 - 11:11

85%

Tamara Mason
 Áh értem. Akkor nem konkrétan velem van baja, hanem a világgal. Már gondolkodtam mikor tettem olyat ami miatt megorrolhatott. Ő tudja mi volt köztünk? Hogy tudok-e?Nem pont épp emiatt beszélgetünk?: D Ezeket egyszerűbb személyesen. Jobban látom meg érzem hogy reagáltok ezekre. De elhallgattatni nem tudjuk, ha lapul is, mindig érezni fogod, hogy ott van. Egy idő után természetes lesz majd. Mondd meg neki, hogy hamarosan majd találkozunk, hátha akkor hagy aludni. Látod már hogy alakulnak a napjaid? Minél előbb elkezdünk vele foglalkozni, annál jobb. Nem jó, ha miatta nem tudsz eleget pihenni. Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Nem akartalak mindkettőtöket felzaklatni.Ide és tova harminc év sem volt elég, hogy úgy igazán kiismerjem vagy megértsem a miértjeit  Volt egy ilyen sanda gyanúm, hogy marad. Néha az jár a fejemben, hogy szívesen visszaadnám a vele kapott skilleket is, ez nagyon önző? : SIgazából rugalmasan vagyok, van munkaidőm de úgyis mindig túltolom szóval tudom lazán kezelni a törzsidőt leszámítva. Öhm... tényleg működik. De igazából nem mostanában kezdődtek az álmatlan éjszakáim Nem úgy volt, hogy őszinték leszünk egymással?  
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 4 Empty

Ajánlott tartalom

Archie morzejelei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére