Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

Archie morzejelei - Page 7 EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

Archie morzejelei - Page 7 EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

Archie morzejelei - Page 7 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

Archie morzejelei - Page 7 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

Archie morzejelei - Page 7 EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

Archie morzejelei - Page 7 EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Archie morzejelei
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptyVas. 14 Ápr. 2024 - 6:11

85%

Tamara Mason
10 perc nyugi ebédidőben már ünnepnapnak számít : D Remélem ez nem vihar előtti csend.
Viccelsz? Nem kérdés, hogy látni akarom! Nem, nem igazán, sokat forgolódtam. Egy órával előbb be is jöttem végül. És te? Ne is gondolj balesetre vagy hasonlóra. Csak élvezd kicsit a napot ; ) Egy egész órával??? A munka hőse vagy már most is akkor. Én... A szokásos, jó ha alszok összefüggően négy órát. Egy ideje nem vagyok a legjobb alvó. De megszoktam. : D Nem is tudom, zavar a túlzott csönd vagy épp a monoton zajok. Szoktam zenét nyomni és olyankor egész jól alszok. De hé, ne is beszéljünk erről. Legnagyobb önzetlenséged ma mi volt eddig?

type a messagesend

Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 7 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

Archie morzejelei - Page 7 Empty
TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 15:07

99%
Archibald Collins
szia! Haha, amikor túl sok a szabadidő... mi? Még olyanabbakat.Érdekel? Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Este gépen megkereshetem, szerintem még megvan vágatlanul. Jól aludtál? 10 perc nyugi ebédidőben már ünnepnapnak számít : D Remélem ez nem vihar előtti csend.
Viccelsz? Nem kérdés, hogy látni akarom! Nem, nem igazán, sokat forgolódtam. Egy órával előbb be is jöttem végül. És te?
type a messagesend

No one has ever become poor by giving.

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
A rose harbori falka tagja
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Together with you is my favourite place to be ♡︎
Archie morzejelei - Page 7 B50563377955057c61aa722256d16d63
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 7 296245
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 7 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 14:27

85%

Tamara Mason
Szia
Épp ebédelek és mivel laza a nap, van időm a netet böngészni. Ez jött elém, ti is így nyomtátok? : D Link szia! Haha, amikor túl sok a szabadidő... mi? Még olyanabbakat.Érdekel? Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Este gépen megkereshetem, szerintem még megvan vágatlanul. Jól aludtál?

type a messagesend

Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 13:13

Másnap (szeptember 24)

99%
Archibald Collins
Szia
Épp ebédelek és mivel laza a nap, van időm a netet böngészni. Ez jött elém, ti is így nyomtátok? : D Link
type a messagesend
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 7 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 12:55

42%
Archibald Collins
Igaz, nem várhattam el, hogy minden titkodba beavass.Nem úgy rendezkedtünk be. Nehéz ezt mindenhogy elfogadni.Már a történteket.  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Menj csak nyugodtan. Nekem is úgyis mindjárt leesik a fejem. Szóval... jóéjt! : ) Tamara Mason visszavont egy üzenetet
Idővel könnyebb lesz. Köszönöm még egyszer, hogy gondoltál ma rám : )  Jó éjt : )  
type a messagesend

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 12:46

85%

Tamara Mason
Elégedett is vagyok.  
De bonyolult, Archie. Ez nem csak az én titkom volt. Akkor jó, mert nem volt szándékomban.   De a te hibád sem.   Lassan aludnom kellene. Holnap hatkor kezdek. Meg gondolom neked is munka lesz, nem akarlak feltartani. Igaz, nem várhattam el, hogy minden titkodba beavass.Nem úgy rendezkedtünk be. Nehéz ezt mindenhogy elfogadni.Már a történteket.  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Menj csak nyugodtan. Nekem is úgyis mindjárt leesik a fejem. Szóval... jóéjt! : )

type a messagesend

Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 12:27

42%
Archibald Collins
Nos elégedettnek tűntél a kávézóban.De? A fronton haraptak be. Nem tudom mi célból... Te? Miért?  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Dehogyis. Ez nem a te hibád. Elégedett is vagyok.  
De bonyolult, Archie. Ez nem csak az én titkom volt. Akkor jó, mert nem volt szándékomban.   De a te hibád sem.   Lassan aludnom kellene. Holnap hatkor kezdek. Meg gondolom neked is munka lesz, nem akarlak feltartani.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 12:14

85%

Tamara Mason
Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Szeretem az életemet így, igen.  Nem így ismertelek, de… Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Ez akkor is komplikált ügy. Megbántottalak? Nos elégedettnek tűntél a kávézóban.De? A fronton haraptak be. Nem tudom mi célból... Te? Miért?  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Dehogyis. Ez nem a te hibád.
type a messagesend

Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 11:20

42%
Archibald Collins
És őszintén boldog vagy ebben most?A család fontos, az összetartás pedig kincs : ) Az áldozatod isIlyennek ismertél?   Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Furcsa a helyzet, én írom az útmutatót ha már nem kaptam. De most már jobb. Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Szeretem az életemet így, igen.  Nem így ismertelek, de… Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Ez akkor is komplikált ügy. Megbántottalak?
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 11:07

85%

Tamara Mason
Ez nem olyan egyszerű, fontos kötelességeim vannak. Azokat nem dobhatom félre. Nem tudom el tudok-e költözni valaha. Apának szüksége van rám.   Tudod, hogy nem. Ez nem olyan, amit az ember csak úgy megbeszél bárkivel. Lehet nem is hittél volna nekem. De most már más a helyzet. Ha beszélni szeretnél róla, itt leszek.   És őszintén boldog vagy ebben most?A család fontos, az összetartás pedig kincs : ) Az áldozatod isIlyennek ismertél?  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Furcsa a helyzet, én írom az útmutatót ha már nem kaptam. De most már jobb.
type a messagesend

Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 10:07

42%
Archibald Collins
Tudom, minden és mindenki fontosabb. De biztos eléred olykor te is azt az ingerküszöböt, amikor TE igényelnéd a figyelmet, nem? Elég nyilvánvalóan fogalmaztál, hogy még otthon élsz. Persze amikor egyedül vagy valahol az más...  majd talán megszokom, hogy már nem kell ötkor a riadóra kelnem.Nem beszélhettél sosem nekem az igazi valódról, igaz?  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Archibald Collins visszavont egy üzenetet. Ez nem olyan egyszerű, fontos kötelességeim vannak. Azokat nem dobhatom félre. Nem tudom el tudok-e költözni valaha. Apának szüksége van rám.   Tudod, hogy nem. Ez nem olyan, amit az ember csak úgy megbeszél bárkivel. Lehet nem is hittél volna nekem. De most már más a helyzet. Ha beszélni szeretnél róla, itt leszek.  
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 9:10

85%

Tamara Mason
Öhm… De? Tudod milyen vagyok, ha segíteni kell valahol, vagy munka van, nem mondok nemet. Jogos, új helyen nekem is nehéz aludni. Mondjuk ritkán alszom máshol, mint a saját ágyam. Ezzel én is így vagyok : ) Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Remélem tetszeni fog a város : ) Tudom, minden és mindenki fontosabb. De biztos eléred olykor te is azt az ingerküszöböt, amikor TE igényelnéd a figyelmet, nem? Elég nyilvánvalóan fogalmaztál, hogy még otthon élsz. Persze amikor egyedül vagy valahol az más...  majd talán megszokom, hogy már nem kell ötkor a riadóra kelnem.Nem beszélhettél sosem nekem az igazi valódról, igaz?  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.  Archibald Collins visszavont egy üzenetet.
type a messagesend

Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 7 Empty

Ajánlott tartalom

Archie morzejelei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére