Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

Weak spot EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

Weak spot EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

Weak spot EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

Weak spot EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

Weak spot EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

Weak spot EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Weak spot
Minden mágia megköveteli a maga árát.
ÜzenetSzerző
TémanyitásWeak spot EmptySzer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Weak
spot
Ahogy Pepper egyre jobban felcseszi az agyamat, érzem, hogy a fenevad bennem is ébredezik. Ott morog, a mellkasomban, minden szónál egy kicsit erősebben kaparja a felszínem, mintha kész lenne bármelyik pillanatban áttörni. Persze, nem hagyom neki. Megfeszítem az ujjaimat az asztalon, érzem, ahogy a vér szinte lüktet az ereimben, és a nyers düh kisugárzása lassan beborítja az egész helyiséget. A farkasom azonban több ennél – ott kavarog belül, nem csupán indulattal, hanem egy megállíthatatlan, nyers erővel, ami az egész testemen áthullámzik.
Csak egy lépésnyire vagyok attól, hogy hagyjam kitörni, mégis sikerül megfékeznem. Becsatornázom az energiát, és ahogy egy apró mosoly megjelenik az arcomon, tudom, hogy Pepper ebből semmit sem fog kapni. Eszembe jut mindaz, amit a napokban együtt próbáltunk a farkas lenyugtatására mégpedig akkor meglepően hatékonyan. Azt hiszi, eljátszhatja itt a nyugodt, felsőbbrendű szerepét, miközben nem is sejti, milyen közel vagyok ahhoz, hogy minden önuralmamat elveszítsem.
Pepper szavai nem hatnak meg. Láthatóan minden erejét latba veti, hogy dominálja a beszélgetést, ám én cseppet sem szándékozom hagyni, hogy bármiben is győzelemhez jusson. Hidegen figyelem, amint még néhány másodpercig kitartja a hangját, mintha egy árnyalattal jobban igazolhatná követeléseit az, hogy hangosabban mondja őket. Nekem ez éppen elég idő ahhoz, hogy nyugodtan tartsam a lélegzetem, és ezzel megfékezzem az ébredező vadat a bensőmben. Az asztalra helyezett kezem ujjai kissé feszülten görbülnek meg, de amikor végül befejezi, csak egy szűkszavú mosollyal felelek.
– Értem – bólintok egy aprót, és minden erőmmel azon vagyok, hogy a belőlem áradó, csendes nyugalom végre éket verjen Pepper magabiztosságán. Persze, kemény szavakkal szórakozik, fenyeget és követel, ám ahhoz képest, hogy mennyire nem tart semmire, meglepően sokat vár el. Nem tudom, feltűnik-e neki, de minél jobban dühít, annál lassabban és kimértebben felelek neki. Nem vagyok az a típus, aki csak úgy ugrik a kis provokációkra, pláne nem most, amikor teljesen világos, hogy mennyire kell neki a segítségem, akármennyire is próbál ellenkező benyomást kelteni. Nekem is szükségem van a kapaszkodóimra ahhoz, hogy megtartsam az önuralmam.
Tekintetem az asztallapra esik, ahol két ujjal lassan megkopogtatom a felületet. – Szóval fenyegetsz – szólalok meg ismét, és érzem, ahogy a farkas felébred a mellkasomban; jelen van, készenlétben, de az irányítás most teljesen az enyém. Egy pillanatra Pepper szemébe nézek, hogy lássa, ki is áll vele szemben – a férfi, aki már megtapasztalta a puszta vadállati ösztönöket, mégis igyekszik higgadtan szembenézni ezzel az egész színjátékkal, amit a rendőrség falai közé hozott.
Végül hátradőlö, kezemet az öltönyöm zsebébe süllyesztve, és úgy folytatom, mintha pusztán egy baráti csevej közepén lennénk. – Figyelj, Pepper, én meg tudom csinálni, amit kérsz. Tudom, hogy szükséged van rá, és én sem vagyok az az ember, aki visszariad a feladattól – jelentem ki halkan, szándékosan elnyújtott szavakkal, tekintetem még mindig rajta tartva. – De ha azt hiszed, hogy egy kis fenyegetés hatására azonnal beugrom, akkor csalódni fogsz. Ha igazán azt gondolod, hogy elég egy kis zsarolás ahhoz, hogy összejátszak veled, akkor talán jobban át kéne gondolnod a helyzeted. Nem az ellenséged vagyok.
Egy darabig nézem, ahogy a mondandóm lassan elér hozzá. Nem ugrok a követeléseire, és nem kezdek bele a színjátékba, amire számít – sokkal inkább világossá teszem, hogy ez az egész játszma az ő részéről bármennyire is erőltetett, a végén mégiscsak az én döntésem fog mindent eldönteni. Érzi ő is, hogy szüksége van rám, talán jobban is, mint azt nyíltan beismerné, és ezzel én is pontosan tisztában vagyok. A szituáció nem épp olyan, amire szívesen pazarolnám az időmet, de ha már eljöttem, akkor a magam módján zárom le.
– Nem értem, honnan jött az ötlet, hogy ilyen stílusban követelőzz – felelem, és vállat vonok, ahogy továbbra is nyugodtan állok előtte. – De remélem, tisztában vagy vele, hogy ez most nem az a helyzet, ahol millió megy egy zsarolást gyárts nekem. Egy percig sem áll szándékomban hátráltatni téged, a kérelmet már elküldtem az IT felé, hogy állítsák vissza a jelszót. Ha pedig megkaptam, te is meg fogod. Erre a szavamat adom, de nem azért, mert mocskolódsz, hanem mert így érzem tisztességesnek. Sokan itt a rendőrségen nem dolgoznak egyenes gerinccel, de én nem tartozom közéjük. És örülnék, ha leszállnál Maráról is.
A pillantásom most semmivel sem gyengébb, mint az imént volt, de higgadt. Tudom, hogy belőle is elő tudnám hívni a fenevadat, egy kis provokációval könnyen elérhetném, hogy vért izzadva táncoljon vissza a józan ész határához. De most nincs erre szükség. Ez az én terepem, és én döntök arról, hogy meddig engedek ennek a helyzetnek.
Pepper & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Weak spot Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

Weak spot Empty
TémanyitásWeak spot EmptySzer. 30 Okt. 2024 - 13:43

— Weak spot
-Nem emlékszem, hogy valaha is említettem volna, hogy érdekel a véleményed. - vágok vissza az övéhez hasonló stílusban, ám hangomból süt az ellenszenv, megvetés és düh. Egyelőre megőrzi a hidegvérét, nem az enyémhez hasonló stílusban felel, ami relatíve friss farkasként meglep, de ennek egy pillanatra sem adom semmi jelét, sőt, ez természetesen nem állít meg abban sem, hogy számonkérjem, amiért beleköpött a levesembe.

Nagyon próbálja ő dominálni a beszélgetést, ezt érzem benne, és a farkasában is érezhető a feszültség, mitől az én bestiám is készenlétben van. Egyetlen apró jel kéne csak és robbanna, de természetesen tökéletesen uralom a fenevadat, nem fog itt, a rendőrség közepén kitörni belőlem. Ahogy valószínűleg belőle sem fog, de ha sikerülne elvinnem a határra, hogy aztán vért izzadjon, hogy onnan visszatáncoljon a józan eszéhez, az igazán nagy örömmel töltene el. 

Nem ugrik a kis kurvája említésére, de nem baj, van még ahonnan ez jött, számtalan módon tudok neki oda ütni, ahol fáj. Még akár a Mason szukával is, akit tovább süllyedt a szememben, mikor leállt egy omegával. Ennyit arról, hogy a tűzhöz közeliek tökéletesek. Pff kérlek. Ugyanolyan semmirekellő ez is mint mindegyik másik. -Kölcsönös alku volt igen, és én tartottam is magam hozzá. Megkaptam tőled amit kértem, aztán jól keresztbe tettél, és most nem tudom többet használni. Egy szavamba kerül, hogy bemártsalak a rendőrfőnöknél. Engem se kedvel, de a hozzád hasonló szimatoló semmirekellőket még nálam is jobban rühelli. - az asztallapra támaszkodom a tenyereimmel, onnan nézek le rá. Lejjebb van mint én, pont ahogyan annak lennie kell. 

-Még egy ilyen roham is mi lesz? Ugye nem fenyegetni próbálsz? Sokan megtették, és kurvára szarul jártak. Nem érdekel, hogy te se jutsz be. Szerzel nekem szépen egy új kódot, amivel hozzáférek a rendszerekhez. - nem kérem, határozottan utasítom. A kedves, alkudozós Pepper időszaknak vége, rohadtul felcseszte az agyamat itt a fennhéjázással és hogy eljátssza, ő itt a nyugalom szobra. Na majd meglátjuk.  
ft. Archibald Collins

Wake up every morning and tell yourself you're a badass bitch from hell and that no one can f*ck with you, and then don't let anybody to f*ck with you.
Penelope Brandt
A rose harbori falka tagja
Penelope Brandt
Elõtörténet :
Titulus :
Szabadúszó magánnyomozó
Zenedoboz :
You say you want a bad bitch, baby, now you have it
Now you got a bad bitch, show me you can handle this

Karakter idézet :
"Allergiás vagy a stílusomra? Semmi baj, akkor te mehetsz balra, én meg jobbra."
Play by :
Lesley-Ann Brandt
༄ ༄ ༄ :
Weak spot Tumblr_pnrc15pFqp1xmxx37o2_540
༄ ༄ ༄
Weak spot EJW2GwfXYAEy0IW
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Weak spot Empty
TémanyitásWeak spot EmptyPént. 25 Okt. 2024 - 19:31

Weak
spot
Az elmúlt egy hétben valahogy minden elmélyült Marával. Napról napra több lett közöttünk, ahogy egyre inkább hozzákapcsolódtam – sokkal jobban, mint bárki máshoz eddig. Az utóbbi napokban ott tartunk, hogy majdnem minden éjjel együtt alszunk. Ha valami miatt mégsem, Mara akkor is átsétál hozzám egy-két órára, és őszintén szólva, én sem maradnék már nélküle. Érzem, hogy ez neki is fontos, annyira, hogy már az apjának és a bátyjának is beszélt rólam. Nem kürtölik világgá, de a titkos találkák mostanra valódi közelséggé váltak, és végre van benne valami stabil, amit már én is el tudok hinni.
Ahogy Pepper nagy hévvel beviharzik, az ajtót bevágva és rám förmedve, magamban elfojtok egy mély sóhajt, a farkasom pedig feszültté válik. Egy pillantás elég, hogy lássam, az indulatai valamiért máris túlcsordulnak, és az asztalom előtt toporogva vádaskodik. Egyenes tartásban ülök, kihasználva, hogy most elég rálátnom ahhoz, hogy uralni tudjam a helyzetet, és végighallgatom az indulatos vádjait. Nyugodt, rezzenéstelen arccal veszem tudomásul az éles szavakat, még a képet is rápillantás nélkül hagyom megérkezni a telefonomra. A végén az egész kirohanása egy pillanatnyi csendbe fullad, ami lassan kezd kényelmetlenül feszengő lenni számára.
- Nem emlékszem, hogy felhatalmazást adtam volna ilyen hangnemre az irodámban, Pepper – válaszolok végül hűvös, mértéktartó hangon, közben finoman hátradőlök, hogy egyértelmű legyen, semmi kedvem a színjátékához. – A hisztit hagyjuk meg azoknak, akik rá vannak szorulva.
A képre mutatva folytatom, és szemkontaktust tartok vele, hogy lássa, itt nem lesz második esélye, hogy átvegye az irányítást.
– Ami ezt illeti, bár szeretem a meglepetéseket, most csalódást kell okoznom. Mara Masonnel töltöttem az időmet, ez igaz. De ne légy nevetséges, ha tényleg azt hiszed, hogy ennyivel sakkban tarthatsz. Te magad mondtad, hogy ez egy kölcsönös alku. Most gondold át újra, ki akarta ezt megszegni. És hogy miért akart ennyire gyorsan lebukni. Talán magaddal volt valami problémád? Nem azzal foglalkozom, hogy hol találsz kiskapukat, kik után szimatolsz, csak teszem a dolgom.
Visszatartom magam, hogy ne mutassam a megvetésem az orromat sértő, erős szag iránt, amit magával hozott. Helyette közelebb hajolok, egyenesen belenézek, hogy egy pillanatra se kerülje el, amit mondok neki.
Én sem vagyok az ellenséged, Pepper. De még egy ilyen roham, és garantálhatom, hogy bármire is számítasz, nem fogsz előrébb jutni vele. Én sem jutok be.
Pepper & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Weak spot Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

Weak spot Empty
TémanyitásWeak spot EmptyPént. 25 Okt. 2024 - 16:41

— Weak spot
Mi a jó édes faszom? Csapkodom az entert, sokadjára is beírom a kódot a rendőrségi gépbe, de ugyanaz a hibakód: rossz a jelszó. Tegnap este még használtam, erre ma már nem jó. Tuti, hogy valaki beköpte, hogy használom, márpedig egyetlen egy ember tud arról, hogy a birtokomban van. Kinyírom. Ingerülten pattanok fel, és kopogás vagy előzetes jelzés nélkül vágódok be Collins irodájába, majd vágom be magam után az ajtót.

-Kinek pofáztál a kis alkunkról? - ugrok neki egyből, egyelőre csak szavakkal, miközben odamasírozok asztalának a másik oldalához. Legszívesebben ráborítanám az egészet. Tegnap végre megtaláltam amit kerestem, ma akartam kinyomtatni fizikai bizonyítéknak, erre már nem férek hozzá a titkosított fájlokhoz. -Nem működik. Csak te lehettél. - közlöm vele az egyértelmű tényállást. - Nem akarsz az ellenségem lenni, higgy nekem... - előveszem a mobilomat a zsebemből, és megkeresek egy képet, amit aztán átdobok neki üzenetben, hogy ő is lássa, mit ástam elő róla szennyesnek. Mármint ez az egyik dolog, ennél szaftosabbakat is találtam ám. Biztos vagyok benne, hogy fel fogja ismerni a képet, hiszen ő az egyik szereplő rajta, és bő három éve készült az atlantai katonai reptéren. 

-El kell ismernem, van bőr a képeden. Úgy próbálsz bevágódni a falkánál, hogy a vezetőség egyik közeli rokonát kúrogatod? Tökös lépés, meg kell hagyni, bár... pont Tamara Mason? Legalább ízlésed lenne. Vagy tök mindegy, lényeg hogy ne rúgjanak ki páros lábbal a városból? - hangomból süt a gúny és a megvetés, nem titkolom az ellenszenvemet. -Ne is próbáld titkolni. A képen azok ti vagytok, és most is érzem rajtad a szagát. - csavarja is az orromat rendesen, ahogy a korcs aromája mellett Mason-t is érzem. Világéletemben utáltam a kis álszenteskedő ribancot, aki eljátssza, hogy ő itt a Rose Harbor-i Teréz Anya vagy valami hasonló. Bleh, undorító az egész. Na de...most nem is róla van szó, hanem hogy megleckéztessem kicsit Collinst, hogy jár az, aki megpróbál beleköpni a levesembe. 
ft. Archibald Collins

Wake up every morning and tell yourself you're a badass bitch from hell and that no one can f*ck with you, and then don't let anybody to f*ck with you.
Penelope Brandt
Penelope Brandt
Elõtörténet :
Titulus :
Szabadúszó magánnyomozó
Zenedoboz :

Karakter idézet :
"Allergiás vagy a stílusomra? Semmi baj, akkor te mehetsz balra, én meg jobbra."
Play by :
Lesley-Ann Brandt
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Weak spot Empty
TémanyitásWeak spot EmptyPént. 25 Okt. 2024 - 16:37

Penelope Brandt & Archibald Collins
2022. október közepe
Rendőrparancsnokság.

Penelope Brandt
Penelope Brandt
Elõtörténet :
Titulus :
Szabadúszó magánnyomozó
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Lesley-Ann Brandt
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Weak spot Empty
TémanyitásWeak spot Empty

Ajánlott tartalom