Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 2 Bots

Alec Ward

A legtöbb felhasználó (194 fő) Szer. 20 Nov. - 2:09-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Show yourself - Alec & Archie

Where We Started EmptyAlec Ward
Ma 16:28-kor

Where We Started

Where We Started EmptyDaniella Cartier
Ma 15:54-kor

What we play is life

Where We Started EmptyAlec Ward
Ma 15:51-kor

Magadra vess, ha homályban maradnál

Where We Started EmptyAlexander Lackwood
Ma 15:20-kor

Oh, the view!

Where We Started EmptyBethany Montgomary
Ma 14:09-kor

Family ties and cousin vibes

Where We Started EmptyBethany Montgomary
Ma 13:45-kor

Börtönszökés

Where We Started EmptyAdmin
Ma 6:42-kor

Mr. és Mrs. Baaiman

Where We Started EmptyAdmin
Ma 6:38-kor

Megosztás

Where We Started
Minden mágia megköveteli a maga árát.
ÜzenetSzerző
TémanyitásWhere We Started EmptyMa 15:54-kor

Where We Started
@Caleb Donovan  -  @Dante Hawke  - Wild WorldA Lumen előtt ácsorgok, kell még egy pillanat mire sikerül összeszednem magam és rendbe hozni a sietség okozta tökéletlenségeket a megjelenésemben. Visszasimítok egy elálló hajtincset a többi mögé, majd nyugodtan és határozottan lépek be a helyiségbe. Köszönök a portásnak, szokás szerint megint kis búsképe van, mert késik a váltása vagy én jöttem be túlságosan korán. Ki tudja?

A belépőm becsippentése után első dolgom az irodába menni az asztalomhoz és lepakolni a táskám. Eddig nyugodt vagyok, talán az is segített, hogy az ébresztőmet nem nyomtam ki, hanem egyből felkeltem és hanyagoltam a plusz 5 perc alvás lehetőségét, mert azzal csak még zsémbesebben ébredtem volna fel, mert nem lett volna időm a reggeli kávémra. A kávé pedig nagyon is fontos, olyannyira, hogy szokás szerint nem bírtam ki és ismét hoztam az otthoni kávémból egy kis hordozható üvegben. Nem mintha az irodában nem tudnék lefőzni még egy adagot, de ha belelendülök a munkába, akkor nem akarom felesleges dolgokkal megszakítani a tevékenységemet.

Miután minden a helyén volt és elindítottam a munkagépemet is, első dolgom volt átnézni a beérkezett e-maileket. Van, aki nem alszik a jelek szerint és hajnali kettőkor küld e-mailt. Meg sem kell néznem a nevét, hogy tudjam ki ennyire embertelen magához.

A mai teendőimet nézem át, a határidőket és még néhány ötletet, amit nem dobtam még fel a „nagyoknak”, de még egész használhatónak tűnt. Legalábbis a tegnap még annak tűnt, hogy ma is jó ötletnek tartom-e megszervezni és kivitelezni, az csak akkor derül ki, ha már hangosan is kimondtam. Muszáj megfogni valahogyan, valamivel a célközönségünket, az csak jó, ha több az érdeklődő. Kiállításokon gondolkodom, ezeknek a kiállításoknak pedig már kezdetleges nevet is adtam csak így magamban, de nem érzem az igazinak őket. Többre van szükségem, hogy megérje, az összevonással pedig csak az a bajom, hogy vegyes salátát otthon is tudnak készíteni maguknak az emberek vagy hazarendelhetik maguknak. Tőlünk mást kell kapniuk.

Így, ilyen kis koncentráltan találhatott rám az első, aki benyithatott az irodába. Már csak a flipchart tábla hiányzott a hátam mögül, amire az összeesküvéselméleteimet írhattam volna fel ebben a pillanatban. Szerencsére ezt most mellőztem.

Daniella Cartier
You must be the change you wish to see in the world.

Luxury ✦
Daniella Cartier
Szellemírók Társaságának tagja
Daniella Cartier
Elõtörténet :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
It always seems impossible until it’s done.
Play by :
Sarah Gadon
༄ ༄ ༄ :
Where We Started A1ce111f66190410ab158ae8b6366643215f9f03

User :
Rókariel

Where We Started Empty
TémanyitásWhere We Started EmptyMa 15:17-kor

Caleb, Dante és Daniella
Make each day your masterpiece.

Lumen Műhely és Kiállítótér, 1 évvel ezelőtt

Daniella Cartier
You must be the change you wish to see in the world.

Luxury ✦
Daniella Cartier
Szellemírók Társaságának tagja
Daniella Cartier
Elõtörténet :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
It always seems impossible until it’s done.
Play by :
Sarah Gadon
༄ ༄ ༄ :
Where We Started A1ce111f66190410ab158ae8b6366643215f9f03

User :
Rókariel

Where We Started Empty

Where We Started

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-