Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

Archie morzejelei - Page 3 EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

Archie morzejelei - Page 3 EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

Archie morzejelei - Page 3 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

Archie morzejelei - Page 3 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

Archie morzejelei - Page 3 EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

Archie morzejelei - Page 3 EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Archie morzejelei
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptySzer. 22 Május 2024 - 15:40

80%
Archibald Collins
Akkor is jófajta meglepetés, ha keresztül húzza az összes létező számításod? Talán igen. Az újdonság varázsa, hogy azt gondoltam változtunk annyit. De tegnap rájöttem arra, hogy magunkhoz képest változtunk, de még mindig ugyanúgy reagálunk sok mindenre. Egyszerre ijesztő és gyanítom is, hogy nem tudnánk könnyen hazudni egymásnak.  Megjegyzem nem is akarok... Ugye bejött a számításom. : D  Meglátjuk...  Néha komolyan kihívást jelent rendet rakni a rendőrségen. Tudtad, hogy nem tudnak kitölteni egyetlen normális baleseti jegyzőkönyvet sem? Szóval lehet egyszer a segítségedet kérném hátha némelyikre emlékszel, mert hiányosak... Szerintem mindenképp az, igen. Rick-nek is hidegzuhany volt, nem erre készült, de hamar belerázódott az apaságba. Nem lehet minden ugyanolyan, de van ami nem változik, hiába telnek el évek. Bizonyos szempontból mi is ilyenek vagyunk. Én sem akarok, meg lássuk be, túlzottan nem is tudok. Még mindig nem vagyok a legjobb színésznő : ) Oh, pedig az azért fontos lenne. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hanyagság jellemzi őket. Bár gondolom vannak kivételek. De egyébként persze, segítek bármiben ha tudok : )
type a messagesend

No one has ever become poor by giving.

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
A rose harbori falka tagja
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Together with you is my favourite place to be ♡︎
Archie morzejelei - Page 3 B50563377955057c61aa722256d16d63
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 3 296245
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Archie morzejelei - Page 3 Empty
TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptySzer. 22 Május 2024 - 15:07

85%

Tamara Mason
Dehogy bánjuk, egy gyerek mindig csodálatos. Még akkor is, ha meglepetésként csöppen az ember életébe. Az vicces volt : D Pár pillanatra elhittem, hogy sikerült a kis átverés, de élesebb volt a szemed : D Hát, több mint a semmi. De legalább használt a futás, utána csak bedőltem az ágyba. Azért örülök, valamennyit sikerült neked is aludni. Kitartást a naphoz így, húzósnak ígérkezik? Akkor is jófajta meglepetés, ha keresztül húzza az összes létező számításod? Talán igen. Az újdonság varázsa, hogy azt gondoltam változtunk annyit. De tegnap rájöttem arra, hogy magunkhoz képest változtunk, de még mindig ugyanúgy reagálunk sok mindenre. Egyszerre ijesztő és gyanítom is, hogy nem tudnánk könnyen hazudni egymásnak.  Megjegyzem nem is akarok... Ugye bejött a számításom. : D  Meglátjuk...  Néha komolyan kihívást jelent rendet rakni a rendőrségen. Tudtad, hogy nem tudnak kitölteni egyetlen normális baleseti jegyzőkönyvet sem? Szóval lehet egyszer a segítségedet kérném hátha némelyikre emlékszel, mert hiányosak...
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 3 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptySzer. 22 Május 2024 - 14:48

80%
Archibald Collins
 Meg is lephetsz vele. ; ) Tény, több figyelmet igényel mint egy kocsi.Kitalálom, azóta sem bánjátok, hogy így alakult. : D Persze megértem, hogy sokkolt. Engem is sokkoltál Lilyvel majdnem. : D  Csak két órát aludtál?  Én már egy órája ébren vagyok. Egy idő után azért elnyomott az álom, de nem jeleskedek sokkal több idővel, szóval nem dorgálhatlak most  meg. : DDehogy bánjuk, egy gyerek mindig csodálatos. Még akkor is, ha meglepetésként csöppen az ember életébe. Az vicces volt : D Pár pillanatra elhittem, hogy sikerült a kis átverés, de élesebb volt a szemed : D Hát, több mint a semmi. De legalább használt a futás, utána csak bedőltem az ágyba. Azért örülök, valamennyit sikerült neked is aludni. Kitartást a naphoz így, húzósnak ígérkezik?
type a messagesend

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptySzer. 22 Május 2024 - 13:56

85%

Tamara Mason
Azt nem mondtam, hogy neked is megmutatom : P Nem, annyit jelzett előre, hogy van egy meglepetése. Azt hittük új kocsit vett vagy ilyesmi. Rohanhattunk is gyerekholmikat venni : D Vicces volt. Mármint így utólag elmesélve, ott azért kicsit sokkot kaptunk. Hát... megfordulni nem fog, bekapcsolva maradt az ébresztő reggel fél 6-ra. Szóval kábé 2 órát sikerült aludnom végül. : D Talán majd ma ez segít, hogy könnyen kidőljek.   Meg is lephetsz vele. ; ) Tény, több figyelmet igényel mint egy kocsi. Kitalálom, azóta sem bánjátok, hogy így alakult. : D Persze megértem, hogy sokkolt. Engem is sokkoltál Lilyvel majdnem. : D  Csak két órát aludtál? Én már egy órája ébren vagyok. Egy idő után azért elnyomott az álom, de nem jeleskedek sokkal több idővel, szóval nem dorgálhatlak most meg. : D
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptySzer. 22 Május 2024 - 13:00

80%
Archibald Collins
Várom a listád. : D Nem is tudott róla előbb? : o Mondjuk abból amit eddig meséltél a családodról, elég összetartó mindenki. Ez becsülendő. : ) Wow, gyors voltál. Mint a villám. Azért el ne veszítsd az időérzékedet. Ha nem is vagy most időbeosztáshoz kötve, rossz ha megfordul az aktív időszakod. : D Szóval te is pihend ki magad. Azt nem mondtam, hogy neked is megmutatom : P Nem, annyit jelzett előre, hogy van egy meglepetése. Azt hittük új kocsit vett vagy ilyesmi. Rohanhattunk is gyerekholmikat venni : D Vicces volt. Mármint így utólag elmesélve, ott azért kicsit sokkot kaptunk. Hát... megfordulni nem fog, bekapcsolva maradt az ébresztő reggel fél 6-ra. Szóval kábé 2 órát sikerült aludnom végül. : D Talán majd ma ez segít, hogy könnyen kidőljek.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 18:17

85%

Tamara Mason
Hát jó, te akartad : D Lily mellett abszolút megfiatalodott. Pedig először kisebb szívinfarktust kapott mikor Rick hazaállított egy pár hónapos csecsemővel. Már át is öltöztem. Szóval most eltűnök, nem viszek telefont. Mire visszaérek, gondolom már nem leszel, remélem fogsz tudni aludni. Legalább kettőnk közül valaki pihenjen : )  Várom a listád. : D Nem is tudott róla előbb? : o Mondjuk abból amit eddig meséltél a családodról, elég összetartó mindenki. Ez becsülendő. : ) Wow, gyors voltál. Mint a villám. Azért el ne veszítsd az időérzékedet. Ha nem is vagy most időbeosztáshoz kötve, rossz ha megfordul az aktív időszakod. : D Szóval te is pihend ki magad.
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 16:16

86%
Archibald Collins
Mi tart vissza? : D Hosszú már az a bűnlajstrom. Apukád egy hős, hogy így bírja, ha még mindig aktívnak számít. Az unokák jelenléte ennyit számít bizony. : DMindenki itt van, aki fontos neked. Az erdő a határ, ameddig mindenki kimerészkedhet? Mindenképp jobban hallok, mint korábban. De nem kell hallanom, hogy tudjam te már épp öltözöl. : DHát jó, te akartad : D Lily mellett abszolút megfiatalodott. Pedig először kisebb szívinfarktust kapott mikor Rick hazaállított egy pár hónapos csecsemővel. Már át is öltöztem. Szóval most eltűnök, nem viszek telefont. Mire visszaérek, gondolom már nem leszel, remélem fogsz tudni aludni. Legalább kettőnk közül valaki pihenjen : )
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 15:27

85%

Tamara Mason
Ne kísérts, a végén még írok egy "Archie aranyköpések" listát : D Igen, mindenki elég aktív. Bár apa érthető módon már kevésbé. Igen, ez nem változott : ) Itt hasznosnak érzem magam. Valószínűleg én is most csak két lábon megyek pár kört a környéken. Nem akarok kocsiba ülni hogy az erdőig elmenjek.  Hallgatózol? Ennyire azért nem lehet jó a füled : D Hacsak nem itt kukkolsz az utca végén : P   Mi tart vissza? : D Hosszú már az a bűnlajstrom. Apukád egy hős, hogy így bírja, ha még mindig aktívnak számít. Az unokák jelenléte ennyit számít bizony. : DMindenki itt van, aki fontos neked. Az erdő a határ, ameddig mindenki kimerészkedhet? Mindenképp jobban hallok, mint korábban. De nem kell hallanom, hogy tudjam te már épp öltözöl. : D
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 15:04

86%
Archibald Collins
Én mondtam, hogy tényleg semmit nem tudok. Ne csodálkozz, ha még lesznek ilyenek. : D Nem áll messze a család a szektától néha. De most csak a szűk kiscsaládodra gondoltam, nem a nagyra. Annyira már ismerlek, hogy te ne akarj egyedül költözni sehová. Szereted a társaságot. : D Fordult már elő, hogy az éjszaka kellős közepén kiküldtek minket a gyakorlóterepre, garantált az alvás utána. ; ) Nekem most amúgy is csak két lábon lenne javallott.  Nem hiszem, hogy egy kontrollátlan bundásnak örülnének a helyiek. Majd hallgatózok, hogy tényleg elindultál-e. : DNe kísérts, a végén még írok egy "Archie aranyköpések" listát : D Igen, mindenki elég aktív. Bár apa érthető módon már kevésbé. Igen, ez nem változott : ) Itt hasznosnak érzem magam. Valószínűleg én is most csak két lábon megyek pár kört a környéken. Nem akarok kocsiba ülni hogy az erdőig elmenjek.  Hallgatózol? Ennyire azért nem lehet jó a füled : D Hacsak nem itt kukkolsz az utca végén : P
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 14:48

85%

Tamara Mason
Bocsi, nem kinevetni akartalak, csak aranyos volt ahogy félreértetted : ) Nálunk? Ez most úgy hangzik mintha valami szekta lenne : D Hát… nagyjából, igen. Nem, nem lenne értelme. Itthon van rám szükség, meg szerintem nem is tudnék egyedül élni. Fura lenne a csend.  Talán akkor neked is meg kellene fogadnod a saját tanácsod : D  Na jó, én tényleg megyek. Nincs értelme forgolódni céltalanul. Meg így téged is feltartalak. Én mondtam, hogy tényleg semmit nem tudok. Ne csodálkozz, ha még lesznek ilyenek. : D Nem áll messze a család a szektától néha. De most csak a szűk kiscsaládodra gondoltam, nem a nagyra. Annyira már ismerlek, hogy te ne akarj egyedül költözni sehová. Szereted a társaságot. : D Fordult már elő, hogy az éjszaka kellős közepén kiküldtek minket a gyakorlóterepre, garantált az alvás utána. ; ) Nekem most amúgy is csak két lábon lenne javallott.  Nem hiszem, hogy egy kontrollátlan bundásnak örülnének a helyiek. Majd hallgatózok, hogy tényleg elindultál-e. : D
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 10:34

86%
Archibald Collins
Hát... örülök, hogy jobb kedved lett tőle. Azt hittem, hogy nálatok ez egy választandó opció az álmatlanságra. : o Mindenki mindent hall, mi? Van olyan nálatok, hogy magánélet?  Azóta sem gondolkoztál még elköltözésen? Egy alapos kifárasztás után jó az alvás. : DBocsi, nem kinevetni akartalak, csak aranyos volt ahogy félreértetted : ) Nálunk? Ez most úgy hangzik mintha valami szekta lenne : D Hát… nagyjából, igen. Nem, nem lenne értelme. Itthon van rám szükség, meg szerintem nem is tudnék egyedül élni. Fura lenne a csend.  Talán akkor neked is meg kellene fogadnod a saját tanácsod : D  Na jó, én tényleg megyek. Nincs értelme forgolódni céltalanul. Meg így téged is feltartalak.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 EmptyKedd 21 Május 2024 - 10:02

85%

Tamara Mason
 Jó, hát nem azt mondtam hogy rögtön ezzel nyiss : D Az tényleg fura lenne : D Igyekszem : ) Jajj… olyan hangosan sikerült felnevetnem most ezen, hogy hallottam Rick morgását a szobájából miatta : DDD Az alvást gondoltam elengedni. Bár most, hogy mondod, lehet hatásos lenne ha futnék egyet. Talán ha eléggé lefáradok fizikailag, el tudnék aludni. Nem tudom. Fura abba is belegondolni, hogy ez mindenkinek ilyen kényes téma lehet, nem csak nekem. Eddig bevallom ilyeneken nem gondolkoztam. Hát... örülök, hogy jobb kedved lett tőle. Azt hittem, hogy nálatok ez egy választandó opció az álmatlanságra. : o Mindenki mindent hall, mi? Van olyan nálatok, hogy magánélet?  Azóta sem gondolkoztál még elköltözésen? Egy alapos kifárasztás után jó az alvás. : D
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 3 Empty

Ajánlott tartalom

Archie morzejelei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére