Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

Archie morzejelei - Page 5 EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

Archie morzejelei - Page 5 EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

Archie morzejelei - Page 5 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

Archie morzejelei - Page 5 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

Archie morzejelei - Page 5 EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

Archie morzejelei - Page 5 EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Archie morzejelei
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptySzomb. 18 Május 2024 - 8:38

86%
Archibald Collins
Nem kedvel más természetfelettieket. De szerintem mindig csak magát szerette, szóval az sem lepne meg.  Szeretném én is látni a dolgok jó oldalát.   Tudom, téged ennél sokkal hatásosabb dolgokkal sem lehetne eltántorítani. Tudsz valamit, amit én nem? : D Csupa fül vagyok o.o Gyanítom a hallgattassuk el nem szerepel közöttük. Igen, ezt érzem. De azt nem mondanám, hogy nyugodt. Vagyis nem egészen, nyugodt is meg nem is. Igazából menne. Szóval nem tudom mit csináltál, de nem vagyok tőle álmos.   Áh értem. Akkor nem konkrétan velem van baja, hanem a világgal. Már gondolkodtam mikor tettem olyat ami miatt megorrolhatott. Ő tudja mi volt köztünk? Hogy tudok-e?Nem pont épp emiatt beszélgetünk?: D Ezeket egyszerűbb személyesen. Jobban látom meg érzem hogy reagáltok ezekre. De elhallgattatni nem tudjuk, ha lapul is, mindig érezni fogod, hogy ott van. Egy idő után természetes lesz majd. Mondd meg neki, hogy hamarosan majd találkozunk, hátha akkor hagy aludni. Látod már hogy alakulnak a napjaid? Minél előbb elkezdünk vele foglalkozni, annál jobb. Nem jó, ha miatta nem tudsz eleget pihenni. Tamara Mason visszavont egy üzenetet. Nem akartalak mindkettőtöket felzaklatni.
type a messagesend

No one has ever become poor by giving.

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
A rose harbori falka tagja
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Together with you is my favourite place to be ♡︎
Archie morzejelei - Page 5 B50563377955057c61aa722256d16d63
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 5 296245
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 5 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Archie morzejelei - Page 5 Empty
TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptySzomb. 18 Május 2024 - 0:00

85%

Tamara Mason
Ritkán futok össze vele. De olyankor furán néz rám, talán nem kedvel, vagy nem is tudom. Csak néha? Akkor nézzük a dolog jó oldalát, nem minden napod ilyen. És majd egyre kevesebb lesz.   Nem ijedek meg a kihívásoktól. Ennyivel nem tudsz lerázni : D Óó a fránya önérzet. Na igen, ez a legtöbbjükre jellemző. Ha már tudod mivel bosszantsd fel, azt is megkeressük majd, hogyan és mitől nyugszik meg. Vannak ötleteim, majd kísérletezgetünk. Akár nevezhetjük szokványosnak is. Sokszor jól jött már. Hiányol? Mármint engem? Nem tudom ez-e a jó szó, én nem látok úgy a fejébe, mint te. De akkor legalább most nyugodt.Nem kedvel más természetfelettieket. De szerintem mindig csak magát szerette, szóval az sem lepne meg. Szeretném én is látni a dolgok jó oldalát.  Tudom, téged ennél sokkal hatásosabb dolgokkal sem lehetne eltántorítani. Tudsz valamit, amit én nem? : D Csupa fül vagyok o.o Gyanítom a hallgattassuk el nem szerepel közöttük. Igen, ezt érzem. De azt nem mondanám, hogy nyugodt. Vagyis nem egészen, nyugodt is meg nem is. Igazából menne. Szóval nem tudom mit csináltál, de nem vagyok tőle álmos.  
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Archie morzejelei - Page 5 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 23:47

87%
Archibald Collins
Meglehet te még mindig többet beszélsz vele, mint én. Amikor ide kerültem, az első utam hozzá vezetett. Azóta csak az őrsön nézzük egymást. Néha úgy érzem, totál szívás minden napom. Minden pillanatomat megkeseríti.  Te vagy a szaki, ha azt mondod, hiszek neked. De nem mondom, hogy könnyű dolgod lesz. Vele nincs olyan, hogy könnyű... Tudom, hogy reagál, mindenre reagál, mindenről van véleménye. Tudod mi bosszantja? Amikor arra gondolok, hogy ő épp rosszkutya. Persze tudom, hogy nem... De amikor úgy érzem, hogy nem tudok neki megálljt parancsolni, akkor én is beintek neki. Szóval ez nálad szokványos...   Nem is tudom... a hiányol jó szó rá?   Ritkán futok össze vele. De olyankor furán néz rám, talán nem kedvel, vagy nem is tudom. Csak néha? Akkor nézzük a dolog jó oldalát, nem minden napod ilyen. És majd egyre kevesebb lesz.   Nem ijedek meg a kihívásoktól. Ennyivel nem tudsz lerázni : D Óó a fránya önérzet. Na igen, ez a legtöbbjükre jellemző. Ha már tudod mivel bosszantsd fel, azt is megkeressük majd, hogyan és mitől nyugszik meg. Vannak ötleteim, majd kísérletezgetünk. Akár nevezhetjük szokványosnak is. Sokszor jól jött már. Hiányol? Mármint engem? Nem tudom ez-e a jó szó, én nem látok úgy a fejébe, mint te. De akkor legalább most nyugodt.
type a messagesend

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
Archie morzejelei - Page 5 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 23:22

85%

Tamara Mason
Helyes. : ) Ennek örülök. Még mindig nem tudok napirendre térni a bátyád felett. De ha a fiúk nyitnak feléd, már félsiker. Lényegében kirántották a lábad alól a talajt. Nem csoda, hogy úgy érzed nem te irányítasz. De együtt majd visszaszerezzük a kontrollt, és nem lesz szükség erre a szigorra : ) Ez normális. Reagált az én farkasomra aki a hevesebb reakcióm mögül is azt sugallta valószínűleg felé, hogy békés szándékkal jöttünk. Egyébként mástól is megkaptam már, hogy a bundásukra nyugtató hatással van az enyém. Ezek szerint még akkor is, ha nem vagyok a helyzet magaslatán.  Azóta hogy viselkedik?Meglehet te még mindig többet beszélsz vele, mint én. Amikor ide kerültem, az első utam hozzá vezetett. Azóta csak az őrsön nézzük egymást. Néha úgy érzem, totál szívás minden napom. Minden pillanatomat megkeseríti.  Te vagy a szaki, ha azt mondod, hiszek neked. De nem mondom, hogy könnyű dolgod lesz. Vele nincs olyan, hogy könnyű... Tudom, hogy reagál, mindenre reagál, mindenről van véleménye. Tudod mi bosszantja? Amikor arra gondolok, hogy ő épp rosszkutya. Persze tudom, hogy nem... De amikor úgy érzem, hogy nem tudok neki megálljt parancsolni, akkor én is beintek neki. Szóval ez nálad szokványos...   Nem is tudom... a hiányol jó szó rá?  
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 23:08

87%
Archibald Collins
Ne aggódj, ahhoz még nem vágtak annyira haza, hogy az életkedvem is elmenjen. ; ) Szerinted? Az apjuk nem arról híres, hogy megtartsa magának a véleményét. De Lys már keresett. Nem tudok nem az lenni. Egyszerűen csak olyan, mintha mindig felül akarnák írni a véleményem mindenről. Oké, nem kell ennyire győzködni. De ha hülyeség, akkor tss, tartsd csak magadban. Amikor először felcsattantál, akkor úgy éreztem, hogy minden idegszálam megfeszül. De ezt már megszoktam, mindenki mással is ezt csinálja... Aztán csak... Érdeklődő volt. Ez az egész annyira furcsa volt. Helyes. : ) Ennek örülök. Még mindig nem tudok napirendre térni a bátyád felett. De ha a fiúk nyitnak feléd, már félsiker. Lényegében kirántották a lábad alól a talajt. Nem csoda, hogy úgy érzed nem te irányítasz. De együtt majd visszaszerezzük a kontrollt, és nem lesz szükség erre a szigorra : ) Ez normális. Reagált az én farkasomra aki a hevesebb reakcióm mögül is azt sugallta valószínűleg felé, hogy békés szándékkal jöttünk. Egyébként mástól is megkaptam már, hogy a bundásukra nyugtató hatással van az enyém. Ezek szerint még akkor is, ha nem vagyok a helyzet magaslatán.  Azóta hogy viselkedik?
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 22:07

85%

Tamara Mason
Ez inkább Mara tanács. Csak féltelek, azért mondtam. Jófek srácoknak tűnnek az alapján amit meséltél : ) Ők is gondolom már tudják? Eljutunk oda is majd. Minden alkalommal pedig egy kicsit majd mindig könnyebb lesz. De csak szépen sorjában haladjunk. És ne legyél túl szigorú magadhoz. Mit éreztél? Semmi sem hülyeség amit érzünk, minden okkal történik. Szóval? Tudod, megegyeztünk, őszinteség. Bármit elmondhatsz.   Na jó, talán tényleg igaz a vád és makacs vagyok ; )Ne aggódj, ahhoz még nem vágtak annyira haza, hogy az életkedvem is elmenjen. ; ) Szerinted? Az apjuk nem arról híres, hogy megtartsa magának a véleményét. De Lys már keresett. Nem tudok nem az lenni. Egyszerűen csak olyan, mintha mindig felül akarnák írni a véleményem mindenről. Oké, nem kell ennyire győzködni. De ha hülyeség, akkor tss, tartsd csak magadban. Amikor először felcsattantál, akkor úgy éreztem, hogy minden idegszálam megfeszül. De ezt már megszoktam, mindenki mással is ezt csinálja... Aztán csak... Érdeklődő volt. Ez az egész annyira furcsa volt.
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 20:30

87%
Archibald Collins
Valami azt súgja, hogy ez valami szakmai
tanács, vagy csak nem javasolt bundásoknak?  
A gyerekek mindig jó stresszlevezetők, alighanem az unokaöcséim megsértődnének ha tennék egy próbát. Gyanítom hozzászoktál a nehéz esetekhez, de én még soha nem engedtem át a kormányt nem teliholdas alkalommal Pedig de, te is elég makacs tudsz lenni. O. O Másik én... Sosem éreztem úgy, hogy hiányozna még egy személyiség. De hát az élet nem kívánságműsor. Mindenesetre mintha azt éreztem volna, hogy... Mindegy, ez hülyeség. Ez inkább Mara tanács. Csak féltelek, azért mondtam. Jófek srácoknak tűnnek az alapján amit meséltél : ) Ők is gondolom már tudják? Eljutunk oda is majd. Minden alkalommal pedig egy kicsit majd mindig könnyebb lesz. De csak szépen sorjában haladjunk. És ne legyél túl szigorú magadhoz. Mit éreztél? Semmi sem hülyeség amit érzünk, minden okkal történik. Szóval? Tudod, megegyeztünk, őszinteség. Bármit elmondhatsz.   Na jó, talán tényleg igaz a vád és makacs vagyok ; )
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 20:10

85%

Tamara Mason
Talán most úgy érzed, máshogy nem menne csak a bogyóval, de hidd el, van más mód is. Ami nálad van, az maradhat vésztartaléknak, de kérlek előbb nekem szólj, mielőtt azokhoz nyúlsz. Nem te sokkoltál, ez a pár nap volt kicsit sok. De már jobban vagyok. Működik az antidepresszáns amit ilyenkor használok. Lily a “márkája” : D Oké, semmi baj. Szépen eltüntetjük őket. Majd egyeztessünk ha már látod, mikor jó neked. Makacs lélek? Csak nem rám célzol?Aljas rágalom: D Általában egyetértünk, de azért van néha egy-két kivétel. De szerintem ez normális, nem teljesen a tükörképeink, hiába úgymond a másik énünk. Régen rosszabb volt, majd tudok mesélni ha gondolod.Valami azt súgja, hogy ez valami szakmai
tanács, vagy csak nem javasolt bundásoknak?
A gyerekek mindig jó stresszlevezetők, alighanem az unokaöcséim megsértődnének ha tennék egy próbát. Gyanítom hozzászoktál a nehéz esetekhez, de én még soha nem engedtem át a kormányt nem teliholdas alkalommal Pedig de, te is elég makacs tudsz lenni. O. O Másik én... Sosem éreztem úgy, hogy hiányozna még egy személyiség. De hát az élet nem kívánságműsor. Mindenesetre mintha azt éreztem volna, hogy... Mindegy, ez hülyeség.

type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 18:15

87%
Archibald Collins
Nem sokat használna, vagy inkább túl sokat kellene bevenni Bármennyire is furcsán hangzik ez, tudom, hogy átlépek a bogyóval egy határt De legalább nem tagadomEnnyire sokkoltalak? Minden egy nagy feketelyuk. Nem viccelekÉn is ismerek egy ilyen makacs lelket, nem ismered véletlenül? : P   Ti voltatok valaha is más véleményen?   Talán most úgy érzed, máshogy nem menne csak a bogyóval, de hidd el, van más mód is. Ami nálad van, az maradhat vésztartaléknak, de kérlek előbb nekem szólj, mielőtt azokhoz nyúlsz. Nem te sokkoltál, ez a pár nap volt kicsit sok. De már jobban vagyok. Működik az antidepresszáns amit ilyenkor használok. Lily a “márkája” : D Oké, semmi baj. Szépen eltüntetjük őket. Majd egyeztessünk ha már látod, mikor jó neked. Makacs lélek? Csak nem rám célzol?Aljas rágalom: D Általában egyetértünk, de azért van néha egy-két kivétel. De szerintem ez normális, nem teljesen a tükörképeink, hiába úgymond a másik énünk. Régen rosszabb volt, majd tudok mesélni ha gondolod.
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 17:56

85%

Tamara Mason
Más esetben lehet ajánlanék egy altatót, de lehet most nem ez a legjobb ötlet. Kedves tőled, hogy ezt mondod, de akkor se ez hiányzott most neked, hogy én itt kifakadjak.Sajnálom : ( Éjjel 1 óra múlt és még nem aludtam... valamiért nem érzem úgy, hogy jól álltam neki a "kipihenem magam" dolognak : D Az elején kezdjük. Az alapoknál, hogy teljesebb képet kapj erről az egészről. Most gondolom sok a fekete folt, nem? Menni fog. Meg fogtok barátkozni, ő sincs ellene, megsúgta nekem egy kismadár : ) Csak egyelőre kicsit makacs. Nem is tudom ebben kire hasonlít ; )Nem sokat használna, vagy inkább túl sokat kellene bevenni Bármennyire is furcsán hangzik ez, tudom, hogy átlépek a bogyóval egy határt De legalább nem tagadomEnnyire sokkoltalak? Minden egy nagy feketelyuk. Nem viccelekÉn is ismerek egy ilyen makacs lelket, nem ismered véletlenül? : P Ti voltatok valaha is más véleményen?  
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 14:14

87%
Archibald Collins
Még ébren vagyok, néha vannak ilyen éjszakáim.   Na jó mindig. Ne kérj bocsánatot az érzéseidért. Én tartozok neked sokkal, amiért most kényszerpihenőre tettek. De legalább most biztosan kipihened magad. ; )  Szeretném. Azt hiszem épp eleget kerülgettem ezt már.  De fogalmam sincs hol kezdjem. Igazából azt sem tudom, hogy valaha elfogadnám-e őt.  Más esetben lehet ajánlanék egy altatót, de lehet most nem ez a legjobb ötlet. Kedves tőled, hogy ezt mondod, de akkor se ez hiányzott most neked, hogy én itt kifakadjak.Sajnálom : ( Éjjel 1 óra múlt és még nem aludtam... valamiért nem érzem úgy, hogy jól álltam neki a "kipihenem magam" dolognak : D Az elején kezdjük. Az alapoknál, hogy teljesebb képet kapj erről az egészről. Most gondolom sok a fekete folt, nem? Menni fog. Meg fogtok barátkozni, ő sincs ellene, megsúgta nekem egy kismadár : ) Csak egyelőre kicsit makacs. Nem is tudom ebben kire hasonlít ; )  
type a messagesend

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 EmptyPént. 17 Május 2024 - 13:44

85%

Tamara Mason
Szia Gondolom te már rég alszol... Csak szerettem volna még egyszer bocsánatot kérni a mai (vagy már tegnapi?) nap miatt, szörnyen érzem magam. Önző dolog volt tőlem így rád zúdítani mindent. De tényleg szeretnék segíteni. Hirtelen sok szabadidőm lett, így tudok alkalmazkodni hozzád. Már ha tényleg te is ezt szeretnéd. Jól esett, mikor azt mondtad, bízol bennem. Még ébren vagyok, néha vannak ilyen éjszakáim.   Na jó mindig. Ne kérj bocsánatot az érzéseidért. Én tartozok neked sokkal, amiért most kényszerpihenőre tettek. De legalább most biztosan kipihened magad. ; )  Szeretném. Azt hiszem épp eleget kerülgettem ezt már.  De fogalmam sincs hol kezdjem. Igazából azt sem tudom, hogy valaha elfogadnám-e őt.  
type a messagesend

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásArchie morzejelei - Page 5 Empty

Ajánlott tartalom

Archie morzejelei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére