Archibald Collins Ha nem szedem össze magam és nem jutok el a célomig, akkor további tesztekkel avattak volna be. De a kérdésre válaszolva... mintha apró tűvel szúrkáltak volna. De akármennyire is égett a szemem, muszáj volt leküzdenem fájdalmat és koncentrálni. : D Nem mintha megúsztam volna a további beavatásokat, de legalább rájöttek, hogy velem nem éri meg baszakodni. Na és a szigort miben mérik? : DEnnél a listánál nem lehet hosszabb... Már beértem és el is jöttem. Töménytelen mennyiségű dokumentum birtokában szívesebben csinálok bármi mást igazából. Szóval ne lepődj meg, ha kitörő örömmel fogadnám az órát. ; )Egy hős vagy, hogy kibírtad. Még ennél is durvábbak? Akarom én tudni?Majd megtudod, ha szükség lesz rá ; )Ülj be a papírokkal egy kávéra meg egy sütire, attól hátha jobban megy. Vagy legalábbis kicsit jobban érzed magad tőle. : )Majd igyekszem érdekesebb dolgokat mesélni, mint egy baleseti jegyzőkönyv.Én szerintem őszi nagytakarításba fogok. Most rendesen van rá időm. Bár hogy a nyomomban togyogó minimanóval ez mennyire fog sikerülni, jó kérdés : Dtype a messagesend
No one has ever become poor by giving.
If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Tamara Mason Ez nagyon kegyetlen… Hogy bírtad? Mondjuk hülye kérdés, biztos fájt.Bár azt is szívesen olvasom, jobb jegyet nem kaphatsz rá : D Nagyon szigorú tanár vagyok. : DEgy kicsit jobb, igen. Kíváncsian várom : )Most még viccelődsz, aztán majd meglepődsz, tényleg kapsz egy listát : DAmúgy nem fogsz elkésni a munkából?Ha nem szedem össze magam és nem jutok el a célomig, akkor további tesztekkel avattak volna be. De a kérdésre válaszolva... mintha apró tűvel szúrkáltak volna. De akármennyire is égett a szemem, muszáj volt leküzdenem fájdalmat és koncentrálni. : D Nem mintha megúsztam volna a további beavatásokat, de legalább rájöttek, hogy velem nem éri meg baszakodni. Na és a szigort miben mérik? : DEnnél a listánál nem lehet hosszabb... Már beértem és el is jöttem. Töménytelen mennyiségű dokumentum birtokában szívesebben csinálok bármi mást igazából. Szóval ne lepődj meg, ha kitörő örömmel fogadnám az órát. ; ) type a messagesend
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Csüt. 23 Május 2024 - 22:23
80%
Archibald Collins Hogyne. Részben, hogy amúgy leteszteljenek mennyi önuralmat tudok gyakorolni közben, de igen, első éjszaka ez volt a beavatásunk. Akkor kénytelen leszek az életemről is írni, hogy kijöjjön a válasz. De lehet a tiédről is. ; ) Hiszed vagy sem, nekem sem jött össze elsőre, ha ez vigasztal. Sosem panaszkodtál rá, azt jó jelnek veszem. De tetszeni fog. Addig házi feladat kérdéseket összeírn, Miss Mason? : DEz nagyon kegyetlen… Hogy bírtad? Mondjuk hülye kérdés, biztos fájt.Bár azt is szívesen olvasom, jobb jegyet nem kaphatsz rá : D Nagyon szigorú tanár vagyok. : DEgy kicsit jobb, igen. Kíváncsian várom : )Most még viccelődsz, aztán majd meglepődsz, tényleg kapsz egy listát : DAmúgy nem fogsz elkésni a munkából?type a messagesend
If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Tamara Mason Paprikaspray? Mármint...lefújtak? Szándékosan?Nyugi csak a véredet szívom : )Igazad van, nem esszé. Inkább egy hatvan oldalas tanulmányt kérek : DAzóta se próbáltam. De akkor két röpdolgozat közben majd beiktatjuk.Most már kíváncsi vagyok mit forgatsz a fejedben : D Bár a meglepetésekben jó voltál mindig is, szóval azt hiszem nem aggódom.Hogyne. Részben, hogy amúgy leteszteljenek mennyi önuralmat tudok gyakorolni közben, de igen, első éjszaka ez volt a beavatásunk. Akkor kénytelen leszek az életemről is írni, hogy kijöjjön a válasz. De lehet a tiédről is. ; ) Hiszed vagy sem, nekem sem jött össze elsőre, ha ez vigasztal. Sosem panaszkodtál rá, azt jó jelnek veszem. De tetszeni fog. Addig házi feladat kérdéseket összeírn, Miss Mason? : D type a messagesend
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Csüt. 23 Május 2024 - 16:10
80%
Archibald Collins Beavatni még nem mertek. : D A katonaságnál azzal kezdődött az egész, csak a paprikaspraytől alig láttam. Hé, én rendszerető vagyok, oké? Amit a múltkor láttál, azt a körülmények okozták. Biztos vagy benne, hogy egy esszé minden vágyad? : DNa és azóta megtanultál már szalutálni? Mert ha nem, akkor még lehet én is tanítok valamit. Ugyan, dehogy. De ha elárulom, hol a meglepetés? Paprikaspray? Mármint...lefújtak? Szándékosan?Nyugi csak a véredet szívom : )Igazad van, nem esszé. Inkább egy hatvan oldalas tanulmányt kérek : DAzóta se próbáltam. De akkor két röpdolgozat közben majd beiktatjuk.Most már kíváncsi vagyok mit forgatsz a fejedben : D Bár a meglepetésekben jó voltál mindig is, szóval azt hiszem nem aggódom.type a messagesend
Tamara Mason Talán csak az elején nem tudják hogyan viszonyuljanak. Remélhetőleg megenyhülnek idővel.Nem is jó, ha hazaviszi az ember a munkát, a papírok maradjanak csak az irodában. A káoszban nálad úgyis csak elveszne. : P Igen, kérdezz-felelek, aztán kapsz házi feladatot is, sőt esszét is kell majd írnod abból amit mondok. : DHelyes, szeretem a proaktivitást : DHanem mivel? Diákcsínyt nem kérek : DBeavatni még nem mertek. : D A katonaságnál azzal kezdődött az egész, csak a paprikaspraytől alig láttam. Hé, én rendszerető vagyok, oké? Amit a múltkor láttál, azt a körülmények okozták. Biztos vagy benne, hogy egy esszé minden vágyad? : DNa és azóta megtanultál már szalutálni? Mert ha nem, akkor még lehet én is tanítok valamit. Ugyan, dehogy. De ha elárulom, hol a meglepetés? type a messagesend
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Csüt. 23 Május 2024 - 10:48
80%
Archibald Collins Spec ezt rád értettem. : D Nem tudom, talán annak örülnék, ha beavatnának az ügyeikbe és nem csak kerülnének mint a pestist. Nem láttál még ekkora papírhalmokat, mint amik itt lesznek ha minden megjön. Mondjuk lehet nem kellene egybemosnom a munkát a magánélettel... Hát én kérdezek, te válaszolsz. : D Oké, fogalmam sincs mit meg hogy tervezel. Értettem Miss Mason, még szalutálni is fogok ha szükséges. Meg jelenteni az osztály állapotáról. De a piros alma helyett inkább valami mással készülnék. : DTalán csak az elején nem tudják hogyan viszonyuljanak. Remélhetőleg megenyhülnek idővel.Nem is jó, ha hazaviszi az ember a munkát, a papírok maradjanak csak az irodában. A káoszban nálad úgyis csak elveszne. : P Igen, kérdezz-felelek, aztán kapsz házi feladatot is, sőt esszét is kell majd írnod abból amit mondok. : DHelyes, szeretem a proaktivitást : DHanem mivel? Diákcsínyt nem kérek : Dtype a messagesend
Tamara Mason Jó. jó tudoom… Bocsánat.A legjobbakkal is, hát még velem : D Szeretnéd, ha lenne más is? Ha kicsit izgalmasabb lenne a helyzet? Nem zavar a káosz : ) Meg legfeljebb segítek.Első óra? Úgy képzeled ezt az egészet, mint az iskolában régen?Csak mert akkor elvárom, hogy Miss Mason-nek szólíts és egy gyönyörű piros almával próbálj lenyűgözni : DDDSpec ezt rád értettem. : D Nem tudom, talán annak örülnék, ha beavatnának az ügyeikbe és nem csak kerülnének mint a pestist. Nem láttál még ekkora papírhalmokat, mint amik itt lesznek ha minden megjön. Mondjuk lehet nem kellene egybemosnom a munkát a magánélettel... Hát én kérdezek, te válaszolsz. : D Oké, fogalmam sincs mit meg hogy tervezel. Értettem Miss Mason, még szalutálni is fogok ha szükséges. Meg jelenteni az osztály állapotáról. De a piros alma helyett inkább valami mással készülnék. : D type a messagesend
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Szer. 22 Május 2024 - 18:48
80%
Archibald Collins Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. : D Megbeszéltük, hogy nem rágódunk ezen, ugye? Neked is rossz napjaid vannak, megesik, hogy a legjobbak is hibáznak. ; ) Attól még nem dőlt össze a világ. Szavadon foglak. : D Nem tudom, de annyira túl kompakt minden és annyira semmi furcsaság. Aztán lehet túl sokat várok el egy ekkora várostól és igazából a legnagyobb probléma is csak dokumentációs eredetű. Akkor holnap? Addig megpróbálok elpakolni a lakásban, most nagy a káosz. Vagy van elképzelésed első órára? : DJó. jó tudoom… Bocsánat.A legjobbakkal is, hát még velem : D Szeretnéd, ha lenne más is? Ha kicsit izgalmasabb lenne a helyzet? Nem zavar a káosz : ) Meg legfeljebb segítek.Első óra? Úgy képzeled ezt az egészet, mint az iskolában régen?Csak mert akkor elvárom, hogy Miss Mason-nek szólíts és egy gyönyörű piros almával próbálj lenyűgözni : DDDtype a messagesend
Tamara Mason Na igen, de hát a nagynénik/nagybácsik dolga hogy elkényeztessék a gyerekeket : DNe is mondd, még mindig rosszul érzem magam amiért ennyire kifakadtam neked :/Őszinteség. Áll az alku : )Eltussolni? Csak nem 0.0 Mondjuk ha valaki, te úgyis kideríted, ha mégis. De azért szeretném azt hinni, hogy ilyenről nincs szó.Hmm... Holnap és holnapután is 5 után már jó, addig egyedül vagyok Lilyvel. Valamelyik jó lehet? A többi nap kicsit bizonytalan még. Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. : D Megbeszéltük, hogy nem rágódunk ezen, ugye? Neked is rossz napjaid vannak, megesik, hogy a legjobbak is hibáznak. ; ) Attól még nem dőlt össze a világ. Szavadon foglak. : D Nem tudom, de annyira túl kompakt minden és annyira semmi furcsaság. Aztán lehet túl sokat várok el egy ekkora várostól és igazából a legnagyobb probléma is csak dokumentációs eredetű. Akkor holnap? Addig megpróbálok elpakolni a lakásban, most nagy a káosz. Vagy van elképzelésed első órára? : D type a messagesend
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar
Szer. 22 Május 2024 - 16:53
80%
Archibald Collins Felelősségteljes bátyád van. De abban igazad van, hogy elég egy kicsit megszeretni őket és a kisujjuk köré csavarnak. Igaz, én csak ügyeletes nagybácsiként mondhatom ezt el. : DPedig azért sokat fejlődtél, fejtörést okozott, hogy mit gondoljak abban a pillanatban. De egyébként is megbeszéltük, hogy csak őszintén. És ezt komolyan is gondoltam. Sajnos több itt a kópéság, de remélem csak valaki egyszerűen ennyire idióta és nem eseteket tussol el Én sem szeretnék fölöslegesen sokat dolgozni. Valamelyik nap ráérsz délután? Tudom, rengeteg szabadidőd van de biztosan otthon sem hiányolnának valamikor. : DNa igen, de hát a nagynénik/nagybácsik dolga hogy elkényeztessék a gyerekeket : DNe is mondd, még mindig rosszul érzem magam amiért ennyire kifakadtam neked :/Őszinteség. Áll az alku : )Eltussolni? Csak nem 0.0 Mondjuk ha valaki, te úgyis kideríted, ha mégis. De azért szeretném azt hinni, hogy ilyenről nincs szó.Hmm... Holnap és holnapután is 5 után már jó, addig egyedül vagyok Lilyvel. Valamelyik jó lehet? A többi nap kicsit bizonytalan még.type a messagesend
Tamara Mason Szerintem mindenképp az, igen. Rick-nek is hidegzuhany volt, nem erre készült, de hamar belerázódott az apaságba.Nem lehet minden ugyanolyan, de van ami nem változik, hiába telnek el évek. Bizonyos szempontból mi is ilyenek vagyunk.Én sem akarok, meg lássuk be, túlzottan nem is tudok. Még mindig nem vagyok a legjobb színésznő : )Oh, pedig az azért fontos lenne. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hanyagság jellemzi őket. Bár gondolom vannak kivételek. De egyébként persze, segítek bármiben ha tudok : ) Felelősségteljes bátyád van. De abban igazad van, hogy elég egy kicsit megszeretni őket és a kisujjuk köré csavarnak. Igaz, én csak ügyeletes nagybácsiként mondhatom ezt el. : DPedig azért sokat fejlődtél, fejtörést okozott, hogy mit gondoljak abban a pillanatban. De egyébként is megbeszéltük, hogy csak őszintén. És ezt komolyan is gondoltam. Sajnos több itt a kópéság, de remélem csak valaki egyszerűen ennyire idióta és nem eseteket tussol el Én sem szeretnék fölöslegesen sokat dolgozni. Valamelyik nap ráérsz délután? Tudom, rengeteg szabadidőd van de biztosan otthon sem hiányolnának valamikor. : D type a messagesend