| Elkészültem! Minden mágia megköveteli a maga árát. |
|
|
Üzenet | Szerző |
---|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 14:23
| | | Lucas ThorneA Kingsley testvériség tagja Elõtörténet : Titulus : Gimnazista
Karakter idézet : " Óvakodj az erő sötét oldalától, a düh, a félelem, az erőszak, ez mind az erő sötét oldala, könnyű a csapdájába esni, és ha egyszer megkaparint magának, el nem ereszt, míg végül felemészt! "
Play by : Arón Piper
༄ ༄ ༄ :
---
User : kittina
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 14:56
| | | Charles Talent ManxA rose harbori falka tagja Elõtörténet : Titulus : rose harbor temetkezési vállalat sofőrje
Zenedoboz : Karakter idézet : ‘no creature can learn that which his heart has no shape to hold.’
Play by : Zachary Quinto
༄ ༄ ༄ : User : hellebore
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 15:02
| | |
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 15:05
| Megérkezett a világ legesetlenebb elsője Elfogadózva! - becks | | Nicholas BaaimanElsõ, Alapítók Köre Elõtörténet : Titulus : egyetemi professzor, klasszika filológia, Első
Kapcsolatban : Karakter idézet : "Az győz, aki áldoz."
Play by : Matt Czuchry
༄ ༄ ༄ : User :
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 17:10
| | | Evelyn CrepsleyAlapító leszármazott Elõtörténet : Titulus : Gimnazisa, Vlogger
Kapcsolatban : Jamie Heavenford
Karakter idézet : " Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok! "
Play by : Sadie Sink
༄ ༄ ༄ : User : kittina
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 17:54
| Egy cuki óvónéni a repertoárba Elfogadózva! - becks | |
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 19:58
| Meghoztam a város alvilági rendbontóját, a legkevésbé bűnözőbb bűnözőt Elfogadózva! - becks
| | Leonard DaughertyAlakváltó Elõtörténet : Titulus : életművész / bűnöző
Karakter idézet : "Jobb egy napig oroszlánnak, mint száz évig gyáva nyúlnak lenni. Jobb talpon meghalni, mint térdepelve élni. (...) Bár sok helyt jobb ész nélkül lehasalni, ha az ember szeretné a bőrét megmenteni."
Play by : Jim Sturgess
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 20:12
| | |
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 20:31
| A gimi nagy verekedője mindjárt beveri a számítógépemet, ha nem küldöm el azonnal dskfjhgldfg Elfogadózva! - becks
| | Noah JacobsA rose harbori falka tagja Elõtörténet : Titulus : Amerikai futball játékos ༄ Philadelphia Eagles
Karakter idézet : "Amikor kamasz vagy, minden nap, amikor nem kapod meg azt, amit akarsz, egy örökkévalóságnak tűnik. Abban az életkorban a szíved nagyító alatt van - minden természetellenesen nagynak látszik"
Play by : Jacob Elordi
|
Csüt. 13 Ápr. 2023 - 22:16
| Sziasztok! Azt hiszem kész vagyok, remélem megfelelek. Elfogadózva! - becks | |
|
Pént. 14 Ápr. 2023 - 16:09
| | | Erik RusselA rose harbori falka tagja Elõtörténet : Titulus : Rendőr
Karakter idézet : " Az élet sokkal értelmesebb és érdekesebb is, ha felelősséget vállalsz és cselekszel. "
Play by : Kellan Lutz
༄ ༄ ༄ :
---
User : kittina
|
Pént. 14 Ápr. 2023 - 18:11
| Kedves Caprice, meghoztam leghűségesebb barátodat - ha úgy tetszik a borsó mellé annak héját Elfogadózva! - becks | | Oliver CrepsleyAz Alapítók Körének tagja Elõtörténet : Titulus : mezőgazdász (családi gazdaság)
Karakter idézet : "Ne gondold túl. Csak nézd meg ezt az idézetet."
Play by : William Moseley
|
|
|
|