Greg Kazinski. Csupán egy név, ami mindkettőnkben negatív gondolatokat ébreszt. Lényegtelen, hogy milyen célból, hogy esetleg rástartolt a csajodra, hogy kipécéz magának más diákokat vagy szimplán hozza a paraszt, fellengzős viselkedését. De azt hiszem közös bennünk, hogy szinte azonnal nyílik az a képzeletbeli bicska. Ha nem lennék ennyire bekorlátolt, már biztosan alaposan megleckéztettem volna. De nagy szavaknak kis gazdája voltam eddig. Azonban ne becsülj alá, nem vagyok annyira kisgyerek, mint amennyire elsőre tűnik. Hidd el az élet adott elég pofont nekem is ahhoz, hogy egyeseket csak ne toleráljak. Mit mondasz, van kedved móresre tanítani?
"Dreams are interesting, but everything important happens when you're awake."
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar
Csüt. 30 Nov. 2023 - 13:32
Hello, Noah!
Nem indult túl zökkenőmentesen az együttműködésünk, de aztán csak beláttad te is azzal a fafejeddel, hogy imád minket a közönség együtt. Az a büszke gőg ami benned van egyrészt a zenével kapcsolatban, másrészt pedig azzal, hogy a szemedben én "csak" egy alakváltó vagyok nem épp azt a hatást váltja ki bennem, mint amit te szeretnél.
A viselkedésemből gyanítom rájöttél, hogy engem mindez nem felidegesít, hanem piszkosul beindulok rá. Kár, hogy ennyire makacs vagy, nem tudod mit hagysz ki, hogy nem vagy hajlandó velem ágyba bújni.
Na mindegy, húzzuk még le ezt a nyarat, szarrá keressük magunkat, utána különválhatunk. De figyelmeztetlek: továbbra sem fogom megállni, hogy flörtölgessek veled. Ki tudja, a végén akár még sikerrel is járok.
Don't take life too seriously! Not caring what other people think is the best choice you will ever make!
"Amikor kamasz vagy, minden nap, amikor nem kapod meg azt, amit akarsz, egy örökkévalóságnak tűnik. Abban az életkorban a szíved nagyító alatt van - minden természetellenesen nagynak látszik"
Keresett szálak: az a bizonyos volt barátnő és a betört orrú fiú, barátok, iskolástársak a gimiből, focicsapat tagok és szurkolók, pomponlányok, tanárok, falkatagok, a fellépéseire betévedők, haragosok és összetört szívű lányok
"Amikor kamasz vagy, minden nap, amikor nem kapod meg azt, amit akarsz, egy örökkévalóságnak tűnik. Abban az életkorban a szíved nagyító alatt van - minden természetellenesen nagynak látszik"