Már múltkor is elmondtam neked, mikor a Duke abnormális decibellel üvöltött a Parole ügy miatt, hogy te vagy itt az egyetlen ember akinek még nem fánk és folyékony hazafiasság van az agya helyén. Ha a rendőrfőnök szívesebben látna, nos, lehet, hogy még el is rabolnálak egy pizzára meg egy sörre, de a bajkeverő kölyök ad neked elég fejtörést az illegális házibulikkal meg egyebekkel. Talán nem akarod, hogy én is a nyakadra járjak. Ha gondolod én a körmére nézek a fiataloknak, de azért őszintén szólva szívesebben fetrengenék a kanapén valami videójátékot nyomkodva. Van egy olyan érzésem, hogy tudnál valami jót ajánlani.
Was I stupid to love you?
Was I reckless to help?
Was it obvious to everybody else
That I'd fallen for a lie?
You were never on my side
Fool me once, fool me twice
Are you death or paradise?
Now you'll never see me cry
There's just no time to die
Zenedoboz :
The blood you bleed
Is just the blood you owe
Karakter idézet :
"Gondolkozz, ahogy apád tanított! Élj, ahogy anyád tanított!"
Én csak...még egyszer meg szerettem volna köszönni, hogy a múltkor megnézted nekem a rendőrségi adatbázisban az infót az exférjemről. Talán paranoiásnak tűnhettem, de tényleg az volt a rémálmom, hogy Fernando-t kiengedték a börtönből, és a nyomunkba eredt. Köszönöm, hogy megnézted, hogy nemhogy előbb szabadul, még ráhúztak a büntetésére rossz magaviselet miatt. Továbbá megnyugtattál, hogy ha szabadulna is, a távoltartási végzés még érvényben van.
Köszönöm a diszkréciót, hogy nem mondtad el se a rendőrfőnöknek, sem pedig a férjemnek. Nem akarom, hogy aggódjon. Épp elég súly nyomja a vállát, nem akarom még ilyen csacsiságokkal is terhelni.
Esetleg...hálából meghívhatlak egy kávéra? Tudod, a Sarok Kávéházban dolgozom. Talán...beszélgethetnénk is kicsit, olyan kedvesnek tűntél a múltkor az örsön. Akár jóban is lehetnénk.
Family is everything
Family is life's greatest blessing. A group that dreams, laughs, plays and loves together. Those whom you can always count on. Always present, not only in the good times. The most precious gift.
Ugye hívhatlak Ramsey-nek? Egyrészt ismerem az öcsédet a suliból, remek bulikat tud szervezni. Remélem sose tudod meg, hogy a tavaly novemberi buli után a lépcsőn lévő karcolásokat és a padlósérülést én okoztam. Jha, lecsúsztunk egy tálcán az emeletről, tök állat volt! Na mindegy, gondolom Lucas nem köpött, vagy visszajutott volna hozzám. Jó arc a gyerek.
Meg hát nem csak Luke a közös szál, ismerős a nevem a rendőrségi aktákban is, mi? Hányszor is szerepelek az aktákban ilyen-olyan ügyek miatt? Na ugye, hogy jó párszor. De már okosabb vagyok és felelősségteljesebb ám. Már úgy csinálom a rosszaságokat, hogy a rendőrség ne kapjon el. Bordózik a házam Duke modorától és kisugárzásától. Hogy bírod elviselni, hogy ő a főnököd? De tényleg, még egy ilyen karótnyelt embert...na mindegy.
I know the rules but rules do not know me
Other people will call me rebel, but I just feel I'm living my life and doing what I want to do. Life is a game with rules. Learn to break them.
Az életem egy káosz. Őszintén! Van egy fiam, aki papíron az öcsém. Az egyik exem pár éve lenyúlta az összes pénzemet, a másik pedig egy boszorkánymester – nem mellesleg ő a fiam apja. A természetfeletti még mindig kész rejtély nekem, még csak most kezdem felfedezni. A szüleim meghaltak, és mindig orra esek, amikor egyszerre próbálok rágózni és lépni. Senki nem mondja, hogy nincs okom rá, hogy időnként a virtuális világba meneküljek. Szerencsére ott van nekem Mergus, hogy bármikor meghallgasson… Jó lenne végre megismerni személyesen!
Akiket keresek: - játékostársak a virtuális világban (WoW, LoL stb.) - munkatársak, barátok - egy potenciális legjobb barát, akivel bármiről csacsoghatok - ellenség, vagy egy szomszéd akivel civakodhatok - balul sikerült randi alanyok (apró kikacsintással a nők felé) - Lucas iskolatársai és tanárai, akik panaszkodnak, vagy éppen dicsérnek - bármi, amit adni tudsz