Néhány boszorkány – köztük imádott unokahúgom – hajlamos rá, hogy az aktív erőm miatt lebecsülje a képességeimet. Azt azonban elárulhatom, hogy nem véletlenül vívtam ki a pozíciómat. Boszorkánymesterként jártas vagyok a mágiában, és minden vágyam, hogy tovább növeljem a hatalmamat. Mi másért kötöttem volna alkut egy démonnal?
Az üzleti életben sikeres vagyok. Ingatlanbefektetéseim profitálók, több helyi beruházásban is érdekeltségem van. A városban több bérházam is található, így van pár lakó, aki nekem köszönheti az otthonát. Ingatlantanácsadóként és ingatlanügynökként egyaránt elérhető vagyok az irodámban. Több alkalmazottam is van.
A magánéletem… Kielégítő. Igyekszem kevés hangsúlyt fektetni rá, bár megesik, hogy néha én is
megbotlom. Szenvedélyes gyűjtőként egyaránt értékelem a műkincseket, és a különlegesebb varázstárgyakat – utóbbiakért kedvéért akár egészen sötét mélységekig is elmerészkedem. Értékelem a szépet, a zenét, és a színházat.
Amit keresek: ellenségek/szövetségesek; üzleti partnerek; alkalmazottakat; az eltitkolt lányomat; egykori szeretőket és szerelmeket; bármit, amivel épülhetek vagy épülhetsz