Sziasztok!
Remélhetőleg minden érintettel felvettem a kapcsolatot a karakterek kapcsán. (Ha nem, akkor kérlek keressetek.)
Íme a listám:
MARAD:-
Aria Lackwod - VAN ADATLAP
-
Sydney Slora - VAN ADATLAP
-
Jamie Haevenford - VAN ADATLAP
-
Hailey Redwine - NINCS ADATLAP
-
Duncan Roth - VAN ADATLAP
-
Victoria Fewer - VAN ADATLAP
-
Astraeus Kingsley - NINCS ADATLAP
-
Richard Mason - VAN ADATLAP
Akik NJK, igényelhető és egyéb státuszba kerülnek, tehát mondhatni megválok tőlük:-
Ethlyn Kingsley - saját karakter, ezért NJK STÁTUSZBA KERÜL, sztori szerint visszamegy tanítani/esetleg egy érdekes ásatás vonja el a figyelmét - VAN ADATLAPJA
-
Ceal Weber - saját karakter, ezért NJK STÁTUSZBA KERÜL
-
Brandon Stewart - részben saját karakter, ezért NJK STÁTUSZBA KERÜL - VAN ADATLAP
-
Godric Cappel - KANON, újra igényelhetővé válik
-
Connor Redwine - mivel SAJÁT karakterem, de KANON, így arra a döntésre jutottunk Becks-szel, hogy a jelenlegi sztori alapján januárban Indiába utazott egy ottani boszorkánymesterhez, aki korábban is tanította. Most is egy tanulási folyamatban vesz részt, visszaérkezése bizonytalan. Ha készen állok rá, én fogom visszahozni, de addig is NJK státuszban lesz, a játéktéren
nem jelenhet meg az engedélyem nélkül stb. Vegyük úgy, hogy ő még mindig az enyém.
-
Abigail Flanagan - keresett (Kittina), újra igényeletővé válik
-
Mia Chasey - KANON, újra igényelhetővé válik a saját adatlapom viszont mérvadó legyen az új igénylő számára - KÉSZ ADATLAP
-
Victor Fewer - saját karakter, NJK STÁTUSZBA KERÜL
A saját, NJK státuszba kerülő karakterek arcát szeretném megtartani/foglalni, ha engedélyt kapok rá. Szeretem a gyerkőceimet, de be kellett látnom, hogy a visszatérésemhez kisebb gárdával kell újraindítanom magamat.
Köszönöm és sajnálom
Engel