Biztos vagyok abban, hogy @Mark Foster és én is örülnénk neked.
Információk
Egy hatalmas félelme van neki, mégpedig az, hogy nem szeret a magasban lenni, de Aiden elérte, hogy átessen ezen a tűzkeresztségen is és amikor a legjobban félt, akkor kérte meg a kezét, elég romantikus módon. A részleteket itt olvashatod el majd. Ami Lucy családi hátterét illeti és a foglalkozását, azt teljesen rád bízom, Aiden mindenesetre, az apja vezette színházban dolgozik, mint színházi rendező. Arra gondoltam, hogy Lucyt megismerhette még az iskolás évei alatt, így nem tűnik annyira ijesztőnek, hogy Aiden tudja, ő az, akit feleségeként szeretne maga mellett tudni. A jellemét tekintve nyugodtan lehet visszafogottan féltékeny típus, aki szeretne minőségi időt tölteni Aidennel és szereti, ha rá figyel. Lucy könnyen barátkozik másokkal, türelmes és okos is. Természetesen megvannak a testi adottságai is ahhoz, hogy levegye Aident a lábáról, de a kapcsolatuk nem ettől függött sose. Aiden egy lelkitársat is talált benne, aki úgy ragaszkodik hozzá, ahogyan ő a lányhoz. Sosem kezdtek el azon filozofálni, hogy vajon ki szeret jobban kit, mert mindketten egyenlően belefektettek a kapcsolatukba elegendő energiát, bizalmat – legalábbis Aiden biztosan – és időt is. Most egy újabb szintre készülnek emelni a kapcsolatukat. A házasság nagy szó, de Aiden szándékai komolyak és nem véletlenül mutatja meg Lucynak, hogy milyen szép az a hely, amit az otthonuknak nevezhetnek.
A közös gifeket itt találod. Ha érdekel a karakter, akkor kérlek a discord szerón érdeklődj. :3