"Jó a rossz nyelveknek, soha semmiért nem vállalnak felelősséget, soha semmiről nem tehetnek, ezt csak úgy hallották, hát most továbbadják, mert kötelességüknek érzik."
- Lackfi János
Akad egy szaftos pletyka, amely a városban terjed szájról-szájra? Úgy véled, hogy láttál valamit, amit meg kell osztanod másokkal? A megfelelő helyen jársz! Legyen egy újságcikk, vagy szomszédasszonyok pusmogása, ha meghallgatásra érdemes, itt megoszthatod! Éppen úgy pletykálhatsz a saját karakteredről, mint másokéról, hiszen maga a közvélemény dönti majd el, hogy hisz-e neked, vagy sem. A szóbeszéd terjedéséért teljes mértékben a lakosság felel, így előfordulhat, hogy olyasmi is eljut a fülekhez, amely egyáltalán nem is igaz.
Télen a természet visszavonul, megpihen, és erőt gyűjt egy új kezdethez. Ezt mi is megtehetjük, kis barátom.
Play by :
Arcátlanul arcnélküli
༄ ༄ ༄ :
User :
staff
Pént. 24 Nov. 2023 - 19:38
Két szerelmes páááár...
- Ne szólj még senkinek, mert te is tudod, hogy nem szeretem ezeket elmondani mindenkinek, meg semmi ilyesmi, nem akarom elszólni magam, de... Képzeld! Tegnap Anders Morton, egy igen jómódú ingatlanbefektető, leszólított a Sarok Kávéházban, majd elvitt engem az Édes Otthon étterembe, ide a szomszédba, az ajánlásomra! Tuuuudom, jaj látnod kellett volna! Igazi férfi, sármos, elegáns, romantikus... Ne legyél már ilyen! Persze, hogy nem csak meg akar fektetni! Azok a fiúkák csak meghívnak egy italra, majd végig a mellemet bámulják. Igen, biztos vagyok benne, hogy Anders nem ilyen. Na, mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Menjünk vissza inkább, a déli hírek nem szerkesztik meg magukat!