És ezt nem akartad leírni? Te bolond. :-) Meglátjuk. Nem ígérek semmit, tudod, hogy sosem szoktam. Túl sok minden van, amit muszáj... nézni, hogy... nem is tudom. Ez bonyolult, tényleg.
Valóban nem egyszerű, de...Ha mindketten ugyanazt akarjuk, akkor engem nem érdekel semmi és senki más.De nem is várom, hogy ígérj bármitKivéve, hogy holnap háromkor találkozol velem :-)
Szeretnél újabb karmolásokat? Mert akkor szívesen viszem. ^^Holnap Archie itthon lesz, majd ő vigyáz rá. Egészen jól megvannak. Mármint amíg nem engedi be a szobájába. Mégis mikor lett ennyire öntörvényű? Nem értem.
Hé, tegnap egész aranyos volt, egy új karmolást sem szereztem! A végén még kiderül hogy titkon csíp engem.Ha most szúrkálódni akarnék azt mondanám, csak olyan, mint a gazdálja :-DDe mivel jófiú vagyok, nem mondok ilyet :-D
Kaptál helyette mást. Jobban jártál volna a karmolásokkal, valljuk be őszintén. Hivatalosan a részem, szóval hasonlítania kell rám. De ez nem azt jelenti, hogy teljes egészében én vagyok. Meg se próbáld ezt rám húzni! Jó...
Lehet hogy a sérülések rosszabbak, mint egy karmolásÖsszességében viszont nem bánom, hogy így történt. Hé, le ne harapd a fejem, én szeretem, ha egy nő határozott ;-) Bóknak szántam, de írásban nem megy át úgy a hangsúly, ne haragudj ha megbántottalak :-(
Már megszoktam, nem kell bocsánatot kérned. És nem, nem csak tőled. Sokan nem értik ezt az egészet. Nehéz elmagyarázni valamit, amit igazából csak érezni lehet.Tudom, te úgysem érted, nem is várom el. Elég, ha én tudom.