Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (194 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 2:09-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Magadra vess, ha homályban maradnál

it will not be easy - Page 2 EmptyKay Llewellyn
Ma 0:37-kor

Sherlock & Watson

it will not be easy - Page 2 EmptyKay Llewellyn
Ma 0:01-kor

Pozíció nyilvántartás

it will not be easy - Page 2 EmptyCaleb Donovan
Tegnap 23:43-kor

Tegnap 23:41-kor

Munkahely lista

Tegnap 23:38-kor

Malum in Luce, Bonum in Umbra

it will not be easy - Page 2 EmptyLorelai Tucker
Tegnap 23:20-kor

Show yourself - Alec & Archie

it will not be easy - Page 2 EmptyAlec Ward
Tegnap 16:28-kor

Where We Started

it will not be easy - Page 2 EmptyDaniella Cartier
Tegnap 15:54-kor

Megosztás

it will not be easy
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyPént. 10 Május 2024 - 20:22

Régen utaztunk, sokat. Mármint nem olyan messzire, de amikor még normális család voltunk én örömmel vettem, hogy új emberekkel és helyekkel ismerkedjünk. Most meg ha azt mondanák nekem, hogy pattanj megyünk kirándulni a gyomrom olyan szaltókat szelne, hogy imádkoznék azért, hogy elérjem az első bokrot, vagy kukát. Mindig rettegéssel tölt el az, hogy valaki felismer.
- Biztos jó lehet ennyire szabadnak lenni – merengek el. Hiszen ahogy elmeséli a dolgokat csak az van előttem, hogy nincs mitől félni, egyik helyről vándorolni a másikra és meg van oldva a probléma. Csak egy idő után szűkössé válna a világ, nem? Bár nem az én dolgom ezt megvitatni vele, meg hát látszik rajta mennyire nem akar róla beszélni. Főleg nem velem.
A feszültsége szinte bejárja a kocsi minden centiméterét és ez már azért ismerős, és felettébb kellemes szituáció. Mert tudom, hogy megmozgatom az embereket, ha kell felkavarom. De eddig még egyszer sem bántásból tettem. Vagy ha megtörtént, akkor valószínű, hogy védekező mechanizmusom kapcsolt be. Mert tudok nagyon bunkó is lenni, de van egy édes szösszenet, amit eddig egészen jól elrejtettem magamban. Nem ő fogja ezt belőlem előhozni.
Arról nem is beszélve, hogy azért én nem olyan vagyok, mint a megszokott munkásai, akik remegve  várják, hogy oda vakkanjon valamit, mert úgy tartja kedve.
- Akarás ide vagy oda. Nem határozhatjuk meg, hogyan érezzünk – megvonom a vállam újra. Hiszen mondjon bárki bármit, ha az ember elég időt tölt el valahol, meg lesz a kis ritmusa és azért elkezdünk érzelmeket táplálni, mondjuk a reggeli kávézóért vagy a kedves mosolygós pultos lány. Nem kérdez, nem fog körül nézni, hogy most jó-e, egyszerűen csak rád rúgja az ajtót és mire észre veszed már meg is van az első ilyen érzés. Bármennyire küzdesz ellene.
Viszont nem vagyok hülye, tudom meddig mehetek el, már érzem a határ súrolását, ahogy a háta olyan ívbe keményedett meg, mintha épp hátba vágtam volna. Pedig csak beszélgetni próbáltam. Így a csendet választom és már próbálom összerakni az estémet, hogy is fogok legrészegebb énemmel bele keveredni az ágyba nem törődve a holnappal. Kell nekem, hogy ne érezzek, mert úgy tűnik, hogy nem csak az ő lelkét sikerült felkavarni, hanem a sajátomat is. Gyerünk Lodie, kapd össze magad.
A biztatásra persze azonnal üzenetek ezrei rohamoznak meg, hogy a tesóm jó gyerek akar lenni. Én nem. Nem épp ugyan úgy éltük meg a gyerekkorunkat, hogy dalolva sétáljak be a fegyintézetbe. Örüljön neki, hogy nem kértek rá halálos ítéletet. Be kell érnie azzal, hogy rá fog rohadni a műanyag lakat. Most már megértem Chris-t, hogy nem akar beszélni. Én sem akarok erről beszélni, mert úgy tűnik, hogy kiverte a biztosítékot, hogy két pasit is mondtam, ezért gyorsan javítottam. Nem mintha tartoznék is felé bármiféle szabadkozással. Hiszen azt csinálok, amit akarok. Azzal, akivel akarok. Talán ezért is akarok kiszabadulni a szűkösnek ható kocsiból. Most már sok a jóból és szomjazom a friss levegőre, ahogy a sós vizes szellő összekuszálja a gondolataimat.
Meglepetésemre szinte szó nélkül követi a kérésemet, ahogy kipattanok, megvárom míg ő is ezt teszi, majd felnevetek, ahogy előttem áll és karjaival hadonászik.
- Gyere, most úgy festesz, mint egy kisfiú, aki eltévedt a rengetegbe – szélesen elvigyorodva karolok belé, hogy ne legyen már ennyire gazdag fiú, aki azt se tudja, hogy kell sétálni. Bár nem sokáig teszem, mert az első megvető pillantásra elengedem és kettőnk közé helyezem a táskámat.
- Ne aggódj én sem szoktam kettesben lógni a főnökkel. A projekted biztonságban lesz nálam, vagy velem. Ahogy jobban tetszik. De ezektől a szemektől ne riadj meg – bökök a fejemmel pár helyire akik szinte felöklelnek minket a szemükkel. Végül a keze után nyúlva kulcsolom össze az ujjainkat. A régi öregek felháborodását látva csak nevetnem kell újra és megrázom a fejem.
- Nyugi, nem tudják eldönteni, hogy te jelenléted, vagy az enyém. Vagy együtt a kettőnké borzolja a kedélyeket – vigyorogva sétálok tovább majd a nem is olyan messze lévő horgony formájú táblára mutatok. - Ott fogunk enni, szusi a legfinomabb. Tudom nem erre vágysz, de hidd el, hogy ehhez a helyhez képest is ötcsillagos.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
With a senseless smile.. And when you come, my porcelain heart trembles.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
 it will not be easy - Page 2 C85f8d8f66ca7c3e3410ed9bb5c13c9bb468fb28
User :
Nette

it will not be easy - Page 2 Empty
Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyCsüt. 2 Május 2024 - 16:19

— it will not be easy
Talán tudat alatt azt akartam, hogy ne egy egyszerű srác legyek a város életében, kicsit meg akartam kavarni az életet, hogy fellendüljön úgy, ahogy a fejemben megtörtént. De nyilván ezt nem a kocsimmal és a jelenlétemmel akartam elérni, amit nyilván megteszek, mindig, amikor megjelenek, hanem azzal, amit elérek, és amit majd egyszer meg fogok itt valósítani, hogy belássák, ez jó, nekik és főleg a cégnek. Nem vagyok haszonleső, de nyilván engem is feldob a siker, ami talán egy kicsit lazábbra engedni nálam is a gyeplőt, de ritkán, mert azt, aki vagyok nem akarom olyan könnyen elengedni. Nem szeretnék olyan felelőtlen lenni, mint sok korombeli, ugyanakkor úgy élek, ahogy nekem jól esik, és aki ismer tudja, hogy van egy egészen jó oldalam is, ami nem ennyire merev. De ez csakis annak látható, aki már eljutott egy szintig a bizalmamban.
- Aki annyit utazik, mint én, minden hely egy kicsit az otthonává válik, azért is nem tudok megjelölni egyet sem. - talán igaza van, hogy kellene egy hely, de ahhoz emberek is kellenek, akik otthonná teszik és ennyi idősen még nem ez van fókuszban nekem. Szóval maradok abban a felfogásban, amit elmondtam neki és valószínűleg már ezt sem kellett volna elmondanom, hiszen csak ma ismertem meg, és ez máris több, mint amit mondani szoktam ilyenkor. Van egy olyan kisugárzása, ami olyanná teszi, akinek még én is meg tudnék nyílni, ugyan felületesen, de meg tudom tenni.
Erőteljesen taszítok minden olyan gondolatot, ami azt sugallja felém, tőle, hogy kicsit illeszkedjek be ebbe a közegbe, olyan érzésem van, mintha ez itt muszáj lenne. Aztán ahogy visszaszól, hirtelen megemelkedik a szemöldököm, abszolút nem vagyok hozzászokva, hogy egy ember, aki nekem fog dolgozni, így szóljon hozzám. Talán sznob és rohadt szar felfogás ez a részemről, de nem megszokott mégis csukva marad a szám és nem jegyzem meg neki a nemtetszésem. Talán, mert azért egy kicsit mégis tetszik, hogy nem az összeszart gyávát játssza a sarokban, aki fülét farkát behúzva áll és arra vár, mit mondok neki, hanem cselekszik és elmondja a véleményét. Ez jó lesz, majd ha tárgyalnia kell, hogy nekem kedvező legyen, de jelenleg csak az én hozzáállásomat szólja le.
- Nem akarok ideszokni, tudod van az a sok fájó pont, amit az ember megtapasztalhat, ha el kell mennie egy helyről és nem akarok okot, ami miatt hiányozhat egy hely, amit csak egy projekt miatt tettem ideiglenesen lakhelyemmé. - ez már olyannyira tárgyias volt, hogy szinte robotnak érzem magam miatta, de le is akarom zárni azzal, hogy benne vagyok, de nem akarok sem ismerkedni, sem ilyesmi, csak jól érezni magam. Talán kicsit belekóstolok a városba, amit egy kicsit majd az otthonomnak is hívhatok talán, de csak ideiglenesen, mert ez sosem lesz az igazi, egyszerűen nem képesek befogadni én meg egy kicsit sem teszek azért, hogy megtegyék.
A szemöldököm szinte táncot jár, amikor rávágja, hogy két pasi is van az életében, de amint folytatja eresztem le őket. Kíváncsi vagyok, érdekel ez a lány, de túlságosan is másnak kellene lennem, hogy ezeket kimondjam és megnyíljak neki, vagy előtte. Még nem ismerem és ő sem engem, nem akarom, hogy rosszul süljön el egy jó munkakapcsolat.
Valamiért csak bólintok neki és jófiú módjára állok le egy parkolóba és szállok ki a kocsiból. Amint kint van bezárom, nem aggódok, hogy ellopják, ez nem az a környék, jártam már itt ha mégis, elég jól felszerelt a gépezet, nem lesz baja.
- Merre tovább? - tárom szét a karom, mert a cél még közel sem látható, vagy csak háttal állok neki, szeretek túrázni, bár erre még csak mostanában jöttem rá, hogy nem mindig New York utcáit taposom, és rájöttem, hogy a világ mennyire szép is lehet. De valljuk be ahova kocsival el lehet jutni, oda miért menne gyalog az ember.
- Nem gyakran megyek el az első alkalommal egy leendő nekem dolgozó személlyel sehova, szóval láthatod mennyire fontos nekem ez az egész projekt. - mondhatni még egészen kezdő vagyok ezek vezetésében és ebben nincsen semmi szégyellnivaló, de nem kürtölöm világgá, jobb ha azt hiszi mindenki, hogy bőven tapasztalt vagyok.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
 it will not be easy - Page 2 8e2b788410cc13740a13e95bae75f040060b4929
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyPént. 26 Ápr. 2024 - 19:14

Munka munka, sosem szoktam bele merülni, csak annyira mennyit megkövetel az ügy. Bár a helyiekkel nincs ilyen probléma, sosem izgalmas a tényező, ami miatt felkeresnek. Viszont ez a férfi még rejtélyesebb, mint a város körüli pletykák. Bár azokba se merülök bele, elég ha tudom, hogy az erdőtől jobb távol maradni és nem feszegetni az érdekes kapcsolódásokat.
De jött, látott és rohadtul győzni akar. Az elhivatottsága egészen páratlan. De érzem, hogy néha megkapargatom a határt, amit ő felhúzott.
Mindegyikünk védi magát, ez pedig csak jobban kíváncsivá tesz. Mert mintha magamat látnám férfi testben, mindentől mereven elzárkózik csak a munka lebeg a szeme előtt.
Menekülnék már, mert valahogy szűkössé válik a lift, ahogy jegessé fordul a hangulat. Ennyit a laza flörtölünk míg megkapja a beleegyezésem. Szóval most akkor ő a főnök, akinek meg kell hajolnom. Nem, ez nem én vagyok.
Kocsi épp annyira harsány és kemény, mint a gazdája. De úgy voltam vele, hogy nem akarja a gazdag kölyköt játszani, még is ide állít egy Ferrarival, nem megszokott ebben a városban. Borzolja a kedélyeket, ha akarja ha nem. De nem is baj, kell egy kis vérfrissítés ennek a városnak is.
Ahogy az anyjáról beszél rá kell harapjak a nyelvemre, hogy ne kérdezzek rá, miért is múlt időben szerepel. De nem akarok a családjában turkálni, mert ha nem is kérdez rá, tudni fogom, hogy ő is akarja tudni az enyémet. Ez pedig nem épp egészséges.
- Mindenkinek kell egy hely, amit az otthonának nevez – ráncolom a homlokom. Én sem éreztem magam mindig ide valósinak, míg nem lett meg a lakásom, amit úgy alakítottam, ahogy nekem kényelmes. Egy menedék, ahol levethetem minden álarcomat, páncélomat. Ahol én, én lehetek.
- De nem az én dolgom – vonom meg a vállam, mert érzem a feszültségét, hogy nem akar ilyenekről beszélni. Csak a munka, ami érdekli. Így próbálom elcsendesíteni a gondolataimat, még ha nem is sikerül. Mert annyi kérdésem lenne vele kapcsolatba.
- Nem unod ezt hajtogatni? Nem azt mondta, hogy barátkozz. Hanem, hogy mutasd meg mennyire nem az a célod, hogy lerombold a part szakaszt. Vagy, hogy kefélő negyedet építs ki egy kisvárosba – forgatom meg a szemeimet. Minden egyes mondata úgy végződik, hogy ez csak munka és ha végez tovább is áll. De gondolom a munkásokat csak a városból szedné össze, költséghatékonyság és nem mellesleg még pozitív híre is terjedne, hogy pár családnak betevőt biztosítana. De úgy tűnik, hogy minden ellen tiltakozik.
Még egy szimpla kérdésre sem képes válaszolni. Pedig a telefonom nyűgösen rezeg, hogy beszéljek a bátyámmal. Nem akarok, mert azt akarja látogassuk meg apánkat. Minek? Én csak egy emlék lennék. Kellemes megjelenés, ami elindítja a fejében a képeket. Nem a szenvedés része lennék. De én valószínű, hogy bele halnék. Érezném a vágyakozását, hogy még egyszer átélje. Ez pedig nekem nem prioritásom. Mellesleg hiába vagyok ügyvéd, még is csak híre menne, hogy meglátogattam a sorozatgyilkost. Még ha az apám is. A gyomrom megfordul a gondolat menetre és csak az alkoholra való sóvárgás kerül előtérbe.
- Nem vagyok kerítőnő – rázom meg a fejem egy keserű nevetéssel vegyítve. Majd megvonom a vállam. - Nekem mindegy. Nem erőszak – legyintek egyet, ahogy a telefont csak lejjebb csúsztatom a táskába. Látni sem akarom, hogy már mennyiszer keresett vagy hagyott üzenetet.
- Kettő is van – bukik ki belőlem azonnal a válasz, minden gondolkodás nélkül, majd rá pillantva megrázom a fejem. - Bátyám és apám – zárom le a kérdést. Nem szeretek róluk beszélni. Mert az emberek nagy része retteg tőle, ha meghallják a történetet. Vagy nem is kíváncsiak egyszerűen csak meghozzák a döntésüket.
- Itt parkolj le, sétáljunk – mutatok egy üres parkolóhelyre, ahol minden gond nélkül itt hagyhatja a kocsit, nem lesz baja. Kicsi a bűnözési arány. Még ha ilyen szemre való is a kocsi. Valószínű, hogy pont azért nem nyúlnának hozzá. Feltűnő és nem lehet amúgy sem csak úgy el illanni vele.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyCsüt. 25 Ápr. 2024 - 15:22

— it will not be easy
A hasonlatán akaratlanul is felnevetek, hogy a vegasi hasonlat mennyire állja meg a helyét ebben a városban azt nem tudom, de egy biztos ha olyan lenne, mint Vegas akkor nem ide vágynék, de ez más Rose Harbor nekem kicsit titokzatos marad örökre, hiszen nem akarok itt élni, talán meg sem akarom igazán ismerni, de rejtély sem maradhat így mindenképpen lépnem kell majd valamerre, de mindenképpen megnyugattó, hogy ami itt megtörténik azt nem viszem haza. Bár van mégis amit haz akarok vinni és az a dicsőség, amit majd a szállodával kivívok apám szemében, remélhetőleg.
- Csak azt akarom megtenni, ameddig el tudok nyúlni, nem tervezek jobban belepiszkálni a város életébe, mint amennyire ezzel az egésszel megteszem. - így is sokkal többen fognak utálni, mint kedvelni a tettemért, hátha még ezzel a mondattal több felekezdenék kacsingatni, de az nem én lennék, bár ezt Elodie nem tudhatja még.
Bevallom neki, ami eddig is elég nyilvánvaló volt, nem én vagyok a legkedvesebb és nem én leszek a legkedveltebb személy ebben az egész cégben, és kár lenne titkolni, látszott már az irodai környezetben is, hogy nem vagyok egy laza fickó, aki félvállról vesz mindent, és sokan ezért engem is hasonlóan szívtelennek  vesznek. A szavai mégis felhúzott szemöldököt és egy apró mosolyt ereményeznek, mégis mihez kellenek a kezeim. De csak egy halk nevetés jön ki válaszként és megyünk az utunkra, mert már lehet éhen veszek kicsit.
Megtorpanok egy pillanatra, amikor gúnyolóodik velem, legszívesebben felcsattannék, nem szeretem ha még csak viccelnek is velem, apám merev nevelése ezeket nem engedte meg, de most mégis csak utána nézek, mielőtt beszállnak a liftbe és nem szólalok meg. Egyszerűen csak túl jól kezeli a természetemet, ami megijeszt, de nem foglalkozok vele annyira. Ő egy ügyvéd értenie kell az emberekhez valamilyen téren és ő egészen jól teszi ezt, azt hiszem jó lesz a mi munkakapcsolatunk.
A liftben olyan témára kérdez, amiről itt nem szeretek beszélni. Így is eléggé megformálják a véleményüket rólam az emberek, nem kell, hogy a new yorki gazdag gyerek legyek, aki el akar venni egy bizonyos részt a városunkból és üdülővé tenni sok idegen számára. Ezért hallgatok, egészen kocsiig.
A kocsi biztonságot ad, magam sem tudom megmondani miért, talán emlékeztet arra, hogy itt nem kell mindig Hyland fiának lennem, hanem lehetek egyszerűen Chris, de amikor vezetek, nem lát senki, általában. Most mégis amint beülünk rámnéz és ez kicsit zavaró, de válaszolok a kérdésére.
- Honvágyam nincs, sosem volt egy konkrét otthonom, még akkor sem ha mindig oda tértem vissza, szeretek és szerettem utazni, és inkább egy két tárgyat tekintek az otthonomnak, ami hülyeség, de itt van ez a kocsi, és egy két zakó, van egy órám, ami még anyámé volt, a nappaliban, vagy ahova megyek éppen ott pihen valami kiemelt helyen. De honvágyam nincs. - New York az otthonom? Lehet, hogy ott élek, de nem tudom, hogy mi lehetne igazán az otthonom, vannak kizáró érzések, ahol nem tudnám magam elképzelni és ez a város is olyan, egy állomás, amit szeretek, de csak addig ameddig tart és nem véglegesen.
Nem akartam vele elhitetni semmit, tisztán láthatóak a viszonyok, ha valaki átlépi a küszöbét az irodának, talán csak vele nem akartam olyan lenni amilyen, de nyitott könyv vagyok előtte és azok előtt, akiktől nyíltan akarok valamit és ettől az ismertségtől sok minden függ.
- Van egy barátom elég ha ő kedvel, nekem ez üzlet, semmi több. - szögezem le mielőtt még esetleg elhívna egy baráti grillpartira, vagy mit csinálnak erre a fiatalok. Nem kellene ennyire mogorvágna lennem, de meg kell tartanom a sok lépés távolságot, mielőtt túlságosan megkedvem és hamar eldobom őt is, mint mindenkit aki az életem része lett. Ez egy átok, amivel együtt kell élnem, én magam hoztam magamra nehezen űzöm el, egyszerűen senki nem marad meg mellettem, kivéve Ria, de ő más tészta.
Azt hiszem, hogy az evés mellett sem érdemes elkacsintgatni más téma felé a munkán kívül, mégis egy esti programot dob be, ami az elveimmel ellen megy és nem mondhatok rá igent. Egy piros lámpánál állva azonban észrevettem azt a mozdulatot, a telefonra pillantást és a keserű arcot, ami italért kiállt. De én nem akarok berúgni nagyon nem kellene, de ha iszok akkor elszabadul a pokol, de talán ez egy ok, amiért el kellene mennem vele. Most még nem tudok mit csinálni kell hozzá Elodie, és bár közel az igen, amire várunk részéről, még bármikor bizonytalanná válhat.
- Benne vagyok, de nem akarom, hogy kerítőt játsz, mit szólnál egy privát bulira? Mármint minden ismerkedés nélkül? - nem randira gondolok, de majdnem kimondtam, pedig nincs ilyen indíttatásom, vagyis nem akarok ilyenre most gondolni, Elodie szép nő, pont olyan kemény, amit kedvelek benne nagyon, de a munka az első.
- Pasi gondok? - kérdezek a telefonra biccentve a fejem, amit azonnal meg is bánok, hiszen a főnöke akarok lennie valamilyen téren, még ha nem is a szó legszorosabb értelmében és máris belekérdezek egy ilyenbe.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyKedd 23 Ápr. 2024 - 11:38

Legalább egyenesen beszél és nem ferdít. Mármint meg van az üzleti terve, bár még mindig nem értem, hogy miért pont ide volt képes bökni a térképen. De ő tudja, hogy mi is a szándéka. Vagy csak imádja magát szívatni. Mondom én, aki simán elcuccolhatott volna mikor nagykorúvá vált. De én itt ragadtam. Nem nekem kellene pálcát törnöm felette.
- Ugye tudod, hogy ami itt történik az itt is marad? Olyan koppintott Vegas szöveg. Viszont ha nem tervezel maradni elég sok mindent megtehetsz – nevetek fel végül. Gondolok itt természetesen, hogy az építkezés menetére, a belső zavarokra, na meg arra, hogy mik is történhetnek felénk. Vannak meg magyarázhatatlan dolgok.
- Reméltem, hogy nem azzal leszel elfoglalva, hogy ezzel foglalatoskodj. Kezeidet másra kell használnod – vigyorodom el, enyhén elgondolkodva, hogy mikor is kezdtünk ebbe bele. Eszemben sincs flörtölni vele, de basszus azok a szemek. Mintha a vesémbe látna, a mosolyáról meg sem szólalok.
Tehát ő is szívtelen. Engem az élet formált ilyenné, de most már jobban érdekel, hogy ő miért gondolja úgy, hogy nincs. Vagy csak egyszerűbb az élete így? Nem tudom, de kezd nagyon érdekelni, talán jobban, mint kellene.
Az út tervezése még az épületben elkezdődik, én pedig nem bírom megállni, hogy ne szúrjak oda. De meglepetésemre még jót is mulat rajta és nem sértődik meg, amitől nekem is mosolyra szalad a szám.
- Vezess te, nagy és erős Alfa – veregetem meg a vállát nevetve, ahogy legalább kifelé igyekszünk az épületből. Reakció viszont meglep, mikor a kérdésemre csak szűkszavúan válaszol. Mintha nem akarná, hogy bárki meghallja azt amiről beszélgetünk. Pedig külső szemmel csak kettesben sétáló nő és férfi vagyunk, a téma is hamar elterelődött a munkáról és inkább a személyes kérdések kerültek előtérben. De persze, hogy nem akar mindenki előtt beszélgetni megértem. Még a végén másról szólnának a pletykák.
Lehet kellene szólnom neki, hogy nem jó ötlet velem lógnia. De ha csak jön megy, miért ne?
A kocsi felé sétálva megemelkedik a szemöldököm, ahogy kinyitja a vezető oldali ajtót és realizálom, hogy ez a kocsija. Most már megértem, hogy miért akar ő vezetni. Nem sok ilyen kocsi szaladgál a városban. Elég kihívó. Akár csak az ötletei vagy vágyai, miket akar elérni ebben a városban.
Ahogy beülök mellé a táskámat a földre helyezve kötöm be magam, végül pedig felé fordulok, hiszen amint újra egy zárt térbe kerültünk megered a nyelve és kissé megmosolyogtat.
- Honvágyad van? - ráncolom egy pillanatra össze a homlokom. Mert érthető, én is azonnal szabadultam volna, ha lett volna rá lehetőségem. Most meg már szinte megszoktam, hogy itt élek. A kikötő pedig egyenesen a menedékem lett, imádom, ahogy a szél a tenger friss illatát fújja az arcomban.
- Szívtelen, majd megmutatom, hogy néha egész jó hely tud lenni ez a kisváros, és akkor már otthonosabban mozoghatsz. Ha lesz pár ember, aki megkedvel. Csak te se legyél mogorva. Úgy, ahogy velem próbáltad elhitetni, hogy mennyire édes kölyök vagy, miközben a titkárnőd úgy remegett mint a száraz fa levél mikor oda értem, két perc késés miatt – kacsintok rá felnevetve. Nekem ne adja be, hogy milyen jó fej, ha az alkalmazottja retteg tőle.
- Segítek, amiben tudok – bólintva fordulok most már a szélvédő felé, hogy a város suhanó rajzait lássam. A telefonom megrezzen és előkeresve azt Keith írt, hogy jó lenne nem tovább ignorálni, hanem válaszolhatnék neki. Remek, megint történt valami. Csak egy elfojtott sóhajt engedek meg magamnak és fejemet megtámasztva ejtem vissza a telefont a helyére.
- Nincs kedved este kimozdulni? Van egy egész nyugis bár, megpróbálunk ismerkedni neked, hogy az emberek ne tévesen pletykáljanak – töröm meg végül a csendet. Ha jön, ha nem. Nekem innom kell. Mert valószínű, hogy több ilyen üzenetet fogok kapni tőle.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyHétf. 22 Ápr. 2024 - 22:14

— it will not be easy
Nem tudom mi olyan meglepő, hogy egy fiatal építészeti vezető nem akarja az életét leélni egy olyan várodban, ami nem az ő ízlésvilágának fekszik és  nem is annyira illik hozzám az egész hely. Egyszerűen tudom és láttam, hogy a magamfajta embereket nem szeretik az ilyen városi lakók, akik itt élnek. Maguknak valók, amivel nincs baj, egymáshoz tartoznak, ők alkotják a város magját, és ezzel nekem szembe kellene mennem, még ha nem is olyan tragikus módon, mégis valahogy meg kell tennem. Mindennek lesz jó oldala, egyszer majd belátják, ahogy egy idegennek is, aki Elodie szavai szerint jön lát és nyerészkedve elsuhan, ez ilyen, ez az üzleti élet, amit meg kell szokni és elfogadni.
- Valószínűleg igen, eleget jártam ebbe a városba, hogy tudjam, amint beteljesítem, amit szeretnék maximum egy nem várt vendég leszek itt és nem városlakó. - bár sosem akartam az lenni, most is betolakodónak érzem magam, hiszen a város nem az én otthonom, és ahogy hallom Elodie sem teljesen bennszülött, ami talán még jobb is, hiszen őt befogadták. Valamiért elnyerte a tetszését a városnak hiszen itt él, dolgozik az előélete ellenére, amiről nem tervezek szót ejteni. Nem rám tartozik, hiába olvastam róla, amikor felkerestem őt.
- Nem azon fogok ügyködni, hogy megtaláljam hidd el az enyém is keresésben van a barátaim szerint. - vagyis egyetlen egy barátom szerint, mert a többiek ugyanezen oknál fogva inkább csak közeli ismertségnek mondanák magukat és én is őket. Talán majd itt lesz egy két olyan ember, aki elviseli az olykos kibírhatatlan modorom, ami olyan amilyen, de nem teljesen veszett dolog. Kicsir magam,ra emlékeztet a makacs énja, de gyorsan kivetem a fejemből, amint elindulunk kifelé és gyorsan le is zavarom a délutáni programokat egy egyszerű lemondással és el is engedem az asszisztensem. Minek legyen bent ha én sem vagyok és nincs ma munkája jobba ha készül a közeljövőben keletkező ránk szakadó munkára, ha minden jól megy.
- Ez az alfa hím kifejezetten utálja ha más vezet, de ennek semmilyen agista indíttatása nincs, ha már így megjegyezted. - villogtatom rá kivételesen őszinte mosolyom a kis megjegyzésére. Egyszerűen szeretek vezetni, két kocsim landolt itt a városban velem együtt, nem vagyok megszállott autórajongó, de látom a szépséget és nem fogom a kirakatban hagyni, még akkor sem ha az ára olyan, amit egy átlag ember életében nem látott. Nincsen hátsó szándékom, régen nem akarok lenyűgözni senkit, főleg nem egy majdnem vadidegent, aki a mai napig egy hang volt és egy mappa az asztalomon. Még messze nem tudom eldönteni, hogy milyen lesz a viszonyunk, de valami azt súgja, hogy nem olyan, ami miatt villogtatnom kellene azt, ami a születési előjogom volt a küldőmmel és a pénztárcámmal, na meg az nem is én lennék.
Az úticélt hamar közli velem én meg vakon elhiszem, hiszen amikor idelátogattam nem volt tervben és idő sem volt enni, csak jöttünk és nagyrészt a hotelekben ettünk valamit mielőtt visszarepültem volna.
- New York. - várom rá tárgyiasan, mielőtt kinyílik az ajtó, alig egy emelettel lejjebb kellett mennünk, és nem tudtam befejezni, mert az irodaházban más cégek is meghúzták magukat és az ilyenkori embertömeg, ami az ebédnél megjelenik már szinte kellemetlen.
A kocsihoz érze egyenesen a vezető üléshez és automatikusan ülök be, az udvariasság ilyen formája sosem volt része az életemnek,ami elvileg nem jó, de gyakorlatban, már nem is alkalmazza senki a mai világban.
- Mindig is ott éltem, kisebb rövidebb időre költöztem ide oda, de csak ha munka volt vagy nagyobb nyaralás, ilyen sokáig még nem voltam távol attól a helytől, mint ahogy most tervezek. - én nem kérdezek a múltjáról,jobb nem bolygatni, majd ha egyszer olyan lesz a viszonyunk, már ha egyszer eljutunk odáig.
- Mit gondolsz fogsz nekem tudni segíteni? - kérdezem meg, először bizonytalanul, amióta találkoztunk és elindítom a kocsit, hogy kihajtsak az útra egyenesen a kikötő felé.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyPént. 19 Ápr. 2024 - 12:36

Már szinte vártam, hogy mikor fogja kiadni a valódi énjét. Mert az, ahogy csábosan, szinte már nyájasan próbálja eladni magát, hogy én könyörögjek a munkáért olyan átlátszó volt, mint az ablak, amin kitekintek. Az, hogy az asszisztense reagált a késésemre elég sok mindent sugallt. Leginkább azt, hogy örömmel vesz fel álarcot azért, hogy megkaparintson valamit, ami kell neki. Ez lehetne mondjuk imponáló, de nem nekem. Hiszen ha már most mást mutat, akkor bármikor előállhat valami olyannal, ami nekem nem fog tetszeni.
- Tehát simán csak jössz, megteszed amit a fejedbe vettél és lépsz is? - kérdezek vissza megemelkedett szemöldökkel. Kevés olyan idegent ismertem, aki csak jött, látott, győzött és le is lécelt. Ő pedig úgy érzi, hogy megvalósítja a terveit, össze kuszálja a várost, majd elegánsan távozik. Meglátjuk, hogy ebbe nekem mennyi erőm fog felőrlődni. Helyiekkel nehéz kommunikálni és meggyőzni, hogy nem minden kívülálló akar majd rosszat a városnak. Amúgy sem árt vérfrissítés olykor.
Pontosan ezért is nyújtom aranytálcán az első pletykákat, amik róla fogalmazódtak meg a kezdetekben. Itt a helyieknek a fantáziája olyan heves, mint némelyik hűtlen szeretőnek a vérmérséklete.
Bár nem mondom, hogy nem tetszik, hogy mennyire igyekszik játszadozni, hogy komfortosabban érezzem magam. Még nem tudja, hogy nem épp jó dolog a játszmák velem. De nem vagyok én az, aki letöri a szarvát. Most még.
- Nem vagyok helyi, tizenhat évesen költöztettek ide minket – megvonom a vállam és felnevetek, ahogy feltételezi, hogy ide születtem. Nem. Csak próbáltak egy olyan kisvárosban lerejti a nyilvánosság elől, ahol nem úgy néznek rád, hogy a sorozatgyilkos lánya. Bár nem jött össze. Azért van tv és internet. De még így is nyugisabb mint egy nagy városban lett volna. Gimi legalább nem ért fel egy öngyilkossággal.
- Ha megtalálod a szívem szólj, úgy tudom nekem olyan nincs – vigyorgok rá. Azt hiszem, hogy elég volt abból, hogy arról beszéljünk mekkora lábbal is akarja megtiporni a többiek méregdrága cipőit. Majd a későbbiekben elég lesz tüzet oltanom.
- Jó is ha az ember nem a könnyebb utat választja. Imádom a harcokat – nevetek fel, ahogy bólintok. Legalább ő sem akarja tovább rágcsálni azt a csontot, amit már megforgattunk a szánkban. Meg volt a sóbeli egyezség, ha megkapom a szerződést úgy is átlapozom, a többin utána is ráérünk rugózni.
Jómagam is elindulok utána, ahogy egy utolsó pillantást veszek az órára, hogy biztos legyek mindenre tudok időt szakítani. Ahogy az asszisztensével beszél érzek valami sejtelmességet. Látom, ahogy a lány végig mér és csak egy bájos mosolyt küldök felé. Már csak az kell, hogy mást érezzen belőle, mint egy ebéd. Bár látom a csillogást a szemébe, hogy kapott egy kisebb szabadnapot és szinte kivirul tőle, amitől nekem is egy pillanatra boldog mosoly keletkezik az arcomra. Végül rendezem a vonásaimat. Ahogy a lift felé sétálva pillantok fel a szemeibe.
- Micsoda alfa hím. Nem fog utasként jelen lenni egy nővel a kocsiba – forgatom meg a szemeimet és megrázva a fejem egyezek bele. Mert nekem aztán mindegy. Nem attól fogok elcsábulni, hogy ő akar vezetni. Ha neki ez kell, hogy ne sérüljön az egója hát legyen.
- Kikötő mellett van egy étterem, nem épp ázsiai, de lehet kapni pár ételt – vonom meg a vállam. Ezer éve nem voltam ott, de úgy érzem, hogy ideje helyiként viselkedni és belépek a liftbe, mikor az ajtó kinyílik.
Tehát nem csaltak a pletykákban. Szigorú és kőkemény jellem. Nem baj, én pedig nem fogok úgy hajlongani, ahogy kénye kedve tartja.
- Hova valósi vagy? - kérdezem végül, ha már a lift falai közé kerültünk.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyCsüt. 18 Ápr. 2024 - 16:24

— it will not be easy
Ha komolyan elhiszi, hogy én ide be akarok illeszkedni, koomlyan át akarom venni itt a helyiek szoákdait és igazodni akarok bárkihez, akkor téved, nagyot, de nem mondom el neki, hogy ilyen nincs a tereveim között. Egyszerűen fel akarom húzni azt az épületet, úgy, hogy lehetőleg ne rondítson bele a sok milliódolláros bizniszembe és aztán szépen elsunnyogok innen, nem akarom itt leéni az életem. Egy ideig még tetszik, hogy ennyire csendes, de majd egyszer megunom, talán már el is kezdtem. Bosszant, hogy a kisvárosiak ennyire el vannak szállva a kis hazájuktól, holott, nincs itt semmi csak pár ember és a kikötőben bizarr halszag. De tudom, hogy ennek is megvan a maga kis szépsége, ami majd egyszer sok embert vonz ide, és ők majd a hotelben akarnak megszállni, mert olyan lesz, amit nem lesz érdemes elhagyni, csak ha valaki egy igazán bizarr helyen akar nézelődni. Persze ha el akarom adni magam csupa vidámság és mosolynak kell lennem, hiszen ez a cél nem, hogy megnyerjem a helyi lány bizalmát, már amennyire meg lehet egy ilyen helyzetben.
- Meghunyászkodni?  - kérdezem felnevetve, de nem akarom leszólni a helyieket, nem nyíltan akarom megtenni. - Nem tervezek ilyet, maradjunk annyiban, hogy nem akarom majd feléjük kerekedni. - talán tervnek elég is ennyi eleinte, aztán majd meglátjuk.
A kisvárosok átka, hogy bezárnak és amikor valaki nyitna,akkor olyan dolgokat találnak ki, amik lehet, hogy nem is annyira reálisak, ezzel tisztában vagyok. De ezzel is meg tudunk küzdeni, mivel nem életet akarok itt kezdeni, csak egy pár éves melót letudni, ami majdnem ugyanannyira nehéz, mintha letelepednék, és ezt tudom, de nem akarom gyengének mutatni magam még akkor sem ha ez nem kifejezetten az én gyengeségem, sokkal inkább a közösségé, akik képtelenek befogadni az újat ami nekik is jó lehet, csak hinni kellene benne.
Az, hogy mennyire kíváncsi egyikünk a másikra talán nem is annyira fontos, bár nem mondom, hogy annyira ellenszenves lenne, ha nem egy ilyen helyen és ilyen okból találkoznánk, mégsem ez az elsődleges. Bízom benne, hogy meg annyi lány van itt, akik arra várnak, hogy ezek a szemek, amik a tükörből néznek vissza rájuk kacsintson. Örökölt sárm, amit használok, de ennek nem most van itt a helye és ezt tudom. Ahogyan ő is mondja és a szavai egy kicsit azért hamisan hangzanak, csak bólintva nyugtázom, de azért ott lapul az ajkam szélén egy apró mosoly, amiből sejtheti, hogy van egy olyan érzésem, hogy ezt nem nekem kellene bizonygatnia.
- Helyes, nincs kedvem még azt a címkét is megkapni, hogy a galád csábító, aki ellopja egy helyi lány szívét. - kacsintok rá mosolyogva, és tudom, hogy ez nem a munka része, de játszani azért ér, főleg, hogy ő is azt teszi, és nincsen ellenemre, de azt is tudom meddig húzódhat ez az egész.
- Mindig ez van, egészen megszoktam már, hogy a nehezebb medret magamnak ássam ki, de meglesz, akárcsak az építkezés, de akkor úgy veszem, hogy ezt megtárgyaltuk. - indulok el az ajtó felé.
- Ma már nem fogadok több ügyfelet, kérlek mondd le a következő találkám, ebédelni megyek Miss. Rhodessal. - közlöm az asszisztensemmel üveges arccal, de mintha még mindig kicsit meg lenne illetődve. - Menj haza te is nyugodtan, ma pihenj, holnaptól számítok a munkádra. - torpanok meg, talán egy kicsit megenyhülve, amire egy kis mosollyal kísért bólitást kapok.
- Nem gond ha az én kocsimmal megyünk, tudod megszokás. - kérdezem, miközben célirányosan megyek a garázs felé, ahol az autóm áll. Nem tudom ő mivel jött, de visszahozom ide ha szükséges.
A liftet hívva fordulok felé ismét. - Annyit azért elárulsz, nem szakmai titokként, hogy lehet e itt enni valahol egy jó ázsiai ételt? - húzom fel a szemöldököm érdeklődve, mert hiába az a dacos természet, amint nem a munkáról van szó, néha bár igen ritkán, de tudok kedves is lenni, vagy legalább nem akkora bunkó, amit soksk gondolnak rólam.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 19:34

A városnak meg van a maga kultusza és ez ellen nem tehetünk szinte semmit. Talán itt erősebb az a fajta összezártság, mint máshol, szinte mindenki tudja mi a dolga, vagy, hogy meddig mehet el. Azok, aki új dolgokat akarnak kipróbálni legtöbbször elköltöznek. Valóban nem szoktuk meg, hogy új cég jelenjen meg nálunk. Mondani valója enyhén bosszúsnak hangzik és talán tanácstalannak is mondanám. De még sem érződik annyira elkeseredettnek, hogy ne akarja csak azért is tovább vinni az egész tervét. Reméljük, hogy nem kell sokszor hadba állnom a sajátjaimmal. Bár örömmel élezem a karmaimat. Lehet ez hiányzik az életemből.
- Volt már itt jó pár magad fajta, aki az első, vagy nagy ritkán a második kudarcnál elmenekült. Itt nem egy szokványos városba érkeztél. Ahogy elvárod, hogy a helyiek befogadjanak, téged vagy a céged. Neked is meg kell hunyászkodnod – végül is, minden arról szól, hogy tiszteljük a másikat és ha tudjuk mi merre hány méter akkor gördülékenyen fog minden menni a maga medrében. Bár rá nézésre nagyon nyájas és kedves fickó, valószínű, hogy meg vannak a maga hátsó szándékai, amivel jó pár lábra rá fog taposni.
El kellet mosolyodnom, ahogy közli, hogy valaki alá pakol az iratoknál és oldalra döntöm a fejem, ahogy újra végig mérem.
- Így jár az, aki bütykökre tapos, ilyenkor jobb ha van egy olyan embered, aki örömmel veszi ha ringbe száll – megvonom a vállam és el is gondolkodom rajta, hogy vajon kivel kell leállnom beszélni, hogy össze tudjam rakni a szálakat. Bár van egy megérzésem, hogy kinél futnak össze a szálak, vakon nem akarok a szavakkal dobálózni. Ez még egy rázós menet lesz, de állok elébe.
- De a nagyok ezt nem tudják és nem hiszik el. Ha a városba valami új kerül terítékre a lakók azonnal véleményt alkotnak és nem érdekli őket a valóságalapja – nevetem el magam, ahogy látom, hogy mennyire nem érti, hogy is működik ez a város. Mondjuk tiniként rosszabb volt, főleg ha minden lépésedet figyelték. Hátha elő jön belőlem a gyilkos ösztön és brahiból levadászom a fél iskolát, mert suttognak mögöttem. Nem mintha ez a fejemben megfordult volna, de azért eléggé sok mindent vissza hallottam.
Most pedig jön a kínos lassúság és játszadozunk egymás idegein, hogy melyikünk fog előbb megtörni. Viszont úgy érzem, hogy ez felesleges. Már mindketten kiterítettük a lapjainkat. Nálam volt royal flush.
- Ne aggódj, nem vonzódom a férfiakhoz. Ugyan az az esetünk – kacsintok rá nevetve. Oké, néha egy kis füllentés nem árt. Az, hogy ki kihez vonzódik hagyjuk. Most a munka a fontos, nem pedig másik téma. - Amúgy is tabu nálam ügyféllel bármilyen viszonyba keveredni a munkán kívül – állok talpra, hogy a táskámat is vállamra vegyem, hogy a rémült asszisztens felé vegyem az irányt, mikor a kezemet nyújtom felé. De meglepődöm az ajánlatán. Az órámra pillantok, hogy kiszámítsam mennyi időm marad, hogy oda érjek időben a következő megbeszélésre.
- Ma még nem ettem. Van majdnem egy órám szabadban – pillantok fel most én a metsző szemekbe és tartva a kontaktust elvigyorodom. - Nem árulok el szakmai titkokat, tapasztald meg a bőrödön, hogy meddig mehetsz.

Emme[/quote]
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptySzomb. 13 Ápr. 2024 - 10:58

— it will not be easy
A cégnek sosem volt célja olyan helyen terjeszkedni, vagy építkezni, mint Rose Harbor, de gonoldtam egy nagyon és miért ne alapon kijöttem ide, hogy megcsináljak valamit, amit tudom, hogy nem lesz egyszerű. Természetesen kell segítség a helyiektől, olyan segítség, akik nem ellenem fognak dolgozni és egy ügyvéd ebben az esetben szinte elengedhetetlen. A cégünknek vannak jogi tanácsadói, nem is egy, de ebben az esetben nem bízhattam rá bárkire ezt az egészet, mert egy helyi lakos sokkal jobb segítség még ha nem is ért annyira a jogi dolgokhoz, mint a mi embereink, meg kell bíznom benne, még akkor is ha késik a találkozóról.
Viszonylag gyorsan leszögezem, hogy a magázódás most nem játszik, ki kell alakítanom egy kicsit közvetlenebb kapcsolat ezzel a lánnyal, hogy valahogy a bűvkörömbe tudjam tartani vagy egyáltalán oda csábítani. Nem lesz könnyű, mert látom rajta a határozottságot, de mégis annyira fiatal, mint én, ha akkor kezdte az élet mélységébe való betekintést mint én akkor lehet nem lesz nehéz dolgom vele, de nem ismere,, így bármit tartogathat nekem.
- A terület már az én birtokomban van, már csak azt kell elérnem, hogy el tudjam kezdeni az építkezést, a vásárlást lebonyolítottuk korábban, az sem volt egyszerű, egyszerűen a városlakók nem akarják befogadni az újat, amit nem értek. - mondom neki a kétségeimet, ami nem titok és nem az én gyengeségemet mutatja, hanem a városét. - Sok engedély van, amit kapásból visszadobnak, mert valaki a háttérben tesz azért, hogy ez így legyen. A hotel eladásra fog kerülni, amint felépül, megvan a vevő rá, de még ebben is képes vagyok alkudni, amennyiben olyan árat tud majd kínálni egy helyi befektető, ami nekem még megéri. - itt a cél az én cégem gyarapodása, és nem a szállodavezetésre vagyunk ráállva.
- Pont nem a nagyokkal akarok kezdeni, azért vagyok itt. - húzom szélesebbre a mosolyom, egy kis pimasz tekintettet lövelve felé, hiszen ez az én városomhoz képest nem egy nagy város, itt csak éppen az emberekkel kell megküzdeni, ami nálunk mindennapos, és talán menni fog, ha segít nekem.
Tetszik, hogy ennyire határozottan vágja nekem a szavakat, tudom, hogy ő lesz a tökéletes választás, még akkor is ha most eleinte nem az a rokonszenv van bennem, aminek kellene. Kell egy ilyen kis ellenérzés, amikor az ember egy ügyvéddel tárgyal, mert akkor képes kiváltani másokból is, ami sokakat megrémiszt, mondjuk én más fából vagyok faragva. A férfi ösztönöm félretéve most nem érdekel milyen külsőt villant, pedig nem lenne ellenemre, de aki ismer tudja, hogy nem vonom össze a munkát és a szórakozást, pont ahogy ő is mondja, inkább azt figyelem milyen technikával próbál maga alá rendelni. Talán hagynom kellene neki, talán csak ez kell, hogy rábólintson, úgyis én leszek majd az aki a munkát adja neki, hiába hiszi, hogy bármikor fölém kerekedhet, néha hagyom neki, de ez az én titkom fog maradni.
Hallgatom a mondanivalóját és tudom, hogy ezzel csak annyit akar elérni, hogy őt akarjam, de ez nekem is egyre nyilvánvalóbb és nem a kis játéka miatt, hanem amiatt, hogy képes elem is így bánni, akkor tud kegyetlen lenni másokkal is, hiszen ha aláírjuk a szerződést akkor a munka van és nem a szórakozás ugyebár.
- A hangokból már elég könnyen le lehetett szűrni, hogy igen tartozik oda dögös külső, de félreismertél első látásra, ha azt hiszed ez engem egy kicsit is izgat. Az asszisztensem előkészíti a papírokat, és elküldi neked még ma e-mailen, ha bármi kikötésed van tudod hol találsz és a számomat is ismered. A célom, hogy minél hamarabb el tudjam kezdeni az építkezést, nem érdekel mennyibe kerül és az sem, hogy kit kell érte lefizetni, szeretnék a tisztességes vonalon maradni, de azt hiszem, a látottak és a hallottakból, hogy ez nehéz lesz, de mindenképpen erre kellene törekedni. - nem riadok meg semmitől és ezt jobb ha ő is tudja. Tudom, hogy a döntésem siettetése volt a célja azzal, hogy megnézte az óráját, én nem a kisvárosban nőttem fel, ezek a trükkök már kiskorom óta kísérték az életem. - Ha van kedved, pont ebédelni indultam, folytathatnánk a beszélgetést, mit kell tudni a városról, még nem hivatalos beszélgetés keretében, ha nincsen valami nagyon sürgős dolgod. - intek felé, várva, hogy vajon belemegy e, vagy tovább játszik velem.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyPént. 12 Ápr. 2024 - 18:06

Szinte már komikusnak hat, ahogy a lány szinte úgy lök be az ajtón, mintha egy fenevad elé akarna tálalni. Vagy valami áldozati bárány lennék, hogy békében legyenek a következő áldozási rituáléig. Viszont mikor szembe kerülök az érintettel, elsőre nem mondanám, hogy maga az ördög lenne. Bár láttam már alattomos embereket édes pofival. Így a bájos külső is takarhat zord bensőt. Lásd példának jómagam. Látszólag gondtalan fiatal vagyok, aki csak úgy lubickol a jó dolgokban.
- Gondoltam társítok arcot és a telefonban búgó hanghoz – szorítok rá a kezére egy kedves mosoly kíséretében. Mert attól, hogy beszéltünk, nem biztos, hogy ugyan úgy festünk mint a közösségi média felületén. Bár bevallom az előttem állónak nem kell filtert használni. Ahogy a íriszeim végig siklanak rajta, szinte már szemérmetlenül. Látvány tetszik, még ha a fogadtatás elég sok mindent tükröz. Főleg, hogy a lányka az ajtó másik oldalán szinte retteg a reakcióktól.
Ajánlására helyet foglalva a táskámat a szék támlájára téve keresztezem a lábaimat és figyelem a reakcióját. Jobb tudni, hogy van pusmogás körülötte, nem mindig pozitív irányba. Bár legalább azt eltalálták, hogy a külsejével megmozgatta a fiatal lányok fantáziáját. Ezt viszont nem fogom az orrára kötni. Még a végén elszáll. Bár tipikusan minden mozdulatából süt, hogy jól néz ki és tisztában van vele.
Szemeim hamar összeszűkülnek. Ügyvéd vagyok, nem pletyka forrás, aki azért kapja a pénzt, hogy hallgassa a helyiek ötleteit. De azért kíváncsi vagyok, hogy ebből mi is fog kisülni. Az időmet pazarolja, vagy sem.
- Nem bánom a tegeződést – bólintok. Igazán nem zavar, de mivel ő az egyik lehetséges ügyfelem, magasabb rangban helyezkedik mint én. Egy biztos, hogy a főnökömmé nem avanzsálódik. Ha a főnököm akar lenni, akkor meg kell szokni, hogy magázódunk. Abban nem nyitok vitát.
- Egy hotel, még is vannak kétségek, hiszen már van több ilyen beruházás. Gondolom böki egyesek szemét ezen felbuzdulás, hogy valaki területet sajátítana ki? - döntöm oldalra a fejem. A nagy fiúk játszó háza a város, és mindig is voltak ebből kiinduló hidegháborúk. Úgy érzem, hogy ő is bele fog csöppenni a nagyok játékába. Ez pedig aggodalomra ad okot. Tehát ezért kell egy ügyvéd. De nem lövöm le a poént, kíváncsi vagyok a mézes madzagra, amit elakar húzni az orrom előtt.
- Szóval a nagyok játszóterére akarsz betörni? Azért ebben a városban felkavarni a port elég veszélyes. De úgy tűnik, hogy az akaratod mindig eléred – vonom fel a szemöldökömet. Nem kell diploma ahhoz, hogy lehúzzam a lány reakciójából, hogy vasmarokkal tartja az alkalmazottjait.
Ez viszont nekem egyáltalán nem vonzó, mert én is elég akaratos tudok lenni és úgy érzem, hogy több lenne a feszültség köztünk, mint az érdemi munka. Ahogy hátra dőlve szinte kérdőre von, most én dőlök felé, mintha egy titkot árulnék el.
- Nem szokásom pletykálni. Másik része pedig, amint aláírásra kerül a szerződés, jogilag sem lenne kifizetődő, hogy erről beszéljek. Az ügyvédi titoktartás köt. A munkám pedig mindig fontosabb volt, mint a szórakozás – hunyorogva döntöm vissza magam a támlához és összekulcsolom a kezem a mellkasom előtt.
- Ha olyat akarsz keresni aki nem kapcsolódik a helyiekhez, akkor csak szólok, hogy most buknál mindened. Az pedig rád van festve, hogy nem szeretnéd. Tini korom óta élek itt. Az újakkal pedig a saját bőrödön érzékelted, hogy is bánnak – szélesedik a mosolyom. Nem szeretem ha játszadoznak velem és úgy akarnák beállítani, hogy remegek a munkáért.
- Akkor ez ennyi lenne? - harapom be az ajkamat és újra szemébe meredek. - Megnéztük egymást, hogy a hangok mellé tartozik-e valami dögös külső, aztán alszunk párat rá, hogy dolgozzunk együtt vagy sem? - pillantok az órámra, még van időm a következő találkozóig, de attól még nem szeretnék még onnan is késni.  

Emme[/quote]
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitás it will not be easy - Page 2 EmptyCsüt. 11 Ápr. 2024 - 19:04

— it will not be easy
Nekem dolgozni nehéz, de kifizetődő és tudják, hogy ha igazán jó pénzt akarnak keresni, akkot jó helyen kapálóznak. Még akkor is ha én is tudom, hogy néha kibírhatatlan vagyok és azt is tudom, hogy nem vagyok a legjobb fej főnök, de a zsugoriság legalább nem jellemző rám. Azért a rémült arcát az asszisztensnek szinte észre sem veszem. Zsigerből tágul ki egy kicsit az orrlyukam, amikor közli, hogy késik a lány, mert valami baleset van. Tudom, hogy én kerestem fel, de akkor sem illene ezt megtennie, és mivel egy elég türelmetlen lélek lakozik bennem, ugyanazzal a habitussal várom őt, mire hallom, hogy valaki toporog az ajtó előtt és az asszisztensem gyorsan löki be az ajtón és távozik. Pedig ma nem terveztem ordítani vagy kiakadni, egészen higgadtan kezeltem az egészet, pedig minden olyan dolgot eljátszott, ami nem a kedvencem, mégis előveszek egy mosolyt, miközben kezet fogok vele.
- Azt mertem remélni Elodie Rhodes! Christopher Hyland, de már beszéltünk telefonon. - fúrom a tekintetem a szemeibe és a szék felé intek, hogy üljön le és én is helyet foglalok. Hivatalosnak kell maradnom, mert tudom, hogy többeknek nem tetszik ez az egész projekt és minden kis gyengeséget képesek kiszagolni. Igaz, hogy több sebből is vérzik ez az egész terv, de talán majd ez a lány fog nekem segíteni, egészen szemrevaló, de remélem ugyanannyira ügyes is és persze segítőkész, némi pénz ellenében. Mert most pontosan erre van szükségem, segítségemre, olyan köntösbe előadva, mintha neki lenne szükségem rá. Bár ahogy elnézem lehet vele nem lesz olyan egyszerű dolgom.
Szavaira felnevetek és összekulcsolom magam előtt a kezeimet, és inkább leteszem az asztalra őket és előrecsúszok a bőrkanapén szembe vele, hogy egész gyorsan eloszlassam a piros lámpás negyed pletykáját. Nem vagyok olyan, aki nem habzsolja az életet, de azt a négy fal között teszem és nem vágyom arra, hogy mások az én nevem alatt tegyék.
- Csupán egy hotelt szeretnék felhúzni a part mentén, és egy igen nagy befektetésbe vágnám bele a fejszém, de pont az ilyen érdekes pletykák miatt hívtalak ide, már ha nem baj, hogy tegezlek, alig lehetsz fiatalabb nálam, szóval kérlek. - mondom neki közben hátratolva magam, még mindig azzal a bájos mosollyal az arcomon, amitől elvileg annyira elragadó tudok lenni. Legalább az arcom sugalja ezt, ha már mással nem tudom megtenni. - Szükségem van a projekthez egy olyan emberre, aki elég fifikás és jártas a jogi dolgokban, és ismeri a helyet. Sok oldalról kapom a támadásokat, és nem mindenkinek tetszik, hogy egy idegen betolakszik szeretett kisvárosunkban. Közben nem látják benne a fantáziát, amit tudok majd nyújtani neki az új hotellel. Nem rossz a helyzet a part szakaszán ilyen téren, de valami egészen újat vennénk bele, amiből a város is kamatozhatna. - vázolom fel neki röviden, de egyelőre még elég rejtélyesen a dolgokat.
- Tudom kell, hogy ha megbízlak, akkor tudnál e elég diszkrét lenni a városlakókkal vagy inkább keresek olyat, aki nem kapcsolódik ennyire a városhoz. - tudom, hogy ő is ki akarja deríteni a terveimet, de ez oda vissza játék én is tudni akarom ki az akivel dolgozni tervezek, mert első ránézésre tetszik, de nem minden a megjelenés.

Christopher Hyland
Városlakó
Christopher Hyland
Elõtörténet :
Play by :
Charles Leclerc
༄ ༄ ༄ :
User :
Vilo

Témanyitás it will not be easy - Page 2 Empty