Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (194 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 2:09-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Magadra vess, ha homályban maradnál

One hungry wolf - Page 2 EmptyKay Llewellyn
Ma 0:37-kor

Sherlock & Watson

One hungry wolf - Page 2 EmptyKay Llewellyn
Ma 0:01-kor

Pozíció nyilvántartás

One hungry wolf - Page 2 EmptyCaleb Donovan
Tegnap 23:43-kor

Tegnap 23:41-kor

Munkahely lista

Tegnap 23:38-kor

Malum in Luce, Bonum in Umbra

One hungry wolf - Page 2 EmptyLorelai Tucker
Tegnap 23:20-kor

Show yourself - Alec & Archie

One hungry wolf - Page 2 EmptyAlec Ward
Tegnap 16:28-kor

Where We Started

One hungry wolf - Page 2 EmptyDaniella Cartier
Tegnap 15:54-kor

Megosztás

One hungry wolf
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásOne hungry wolf - Page 2 EmptyKedd 25 Júl. 2023 - 16:15

HOT DOG BOY!!

Szánalmas, eljutottam arra a szintre, hogy irigy legyek Finch-re. Olykor mintha agyamra menne ez a sehová se tartozás. Amióta kiderült, hogy a bátyámnak kapcsolata van, azóta a magány gondolata, érzése hamarabb megtalál. Lehet nem is testvéremre, hanem a barátnőjére vagyok irigy. Mindent eldobtam érte, és amikor egyedül vagyok otthon, akkor kéz a kézben a düh és a féltékenység elvezet a magányhoz.
Leginkább a hétvégék borzasztóak, épp ezért próbálok akkor is emberek közt mozogni. A falkatagokkal igyekszem jó kapcsolatot ápolni, az összes falkagyűlésen részt veszek, hogy itt is mélyebb kapcsolatokat építsek… Kisebb-nagyobb sikerrel.
És miért is kisebb vagy éppen nagyobb ez a siker? Talán az a kimondatlan, megmagyarázhatatlan lojalitás, ami a hegyek, a völgyek és a fenyvesek mögött megbújó falkámhoz fűz. A célom még mindig ugyanaz, hogy Colby-t hazavigyem, velünk legyen és felülírjam ezeket a merev szabályokat.

Az egyedüllét, viszont tanít is egyúttal.
Szeretni és szeretve lenni.
Az azért mosolyt csal az arcomra, ahogy látom mennyire kivirult a bátyám a boszorkány mellett.
Bevallom, nehezen megy az ismerkedés, a szerelem keresés; legalább is itt. A városi nők kiszámíthatatlanok, rejtélyesek és annyi minden dolog miatt képesek lehurrogni. Elmentem randizni egy nővel és ki szerettem volna fizetni a vacsoránkat – tudtommal így illik, vagyis illett –, és ráförmedt, hogy ő nem kitartottnő, ne legyek hímsofinszta, mert ő egy erős, indivaduális személyiség… Vagyis ezt magyarázta huzamosabb ideig, aztán feleztük a kiadásokat. Ezután rákerestem arra a sok zagyvalékra, amit hozzám vágott a randipartnerem, és valahogy nem lettem okosabb. Annyi mindent túlgondolt, félreértelmezett, hogy meg sem akartam már érteni a végére.
Pedig jó lenne szerelmesnek lenni, főleg ilyen hosszú idő után.
A szerelem pedig épp azért szép, mert ott szerethetek és szerethetnek. Se többre, se kevesebbre nem vágyom.

A falkagyűlésen párszor már beszélgettem a Grady és Evans családdal. Hazudnék, ha nem akadt volna meg a tekintetem Alyssa-n, viszont sosem találtam olyan alkalmat, hogy előhozakodhattam volna akár a randi felvetésével. Talán majd egyszer.

Ez a napom szörnyű.
Csőtörés van a lakásomban, így első dolgom volt, hogy lefussam a kötelező köröket. A szerelő, a főbérlőm és az ügyintéző is bunkó volt velem, így ezek is rányomták a bélyeget a mostani hangulatomra.
Jó lenne egy kedves arccal találkozni. Éhes és szomjas is vagyok. Aaa, zsémbes öregember leszek a nap végére!
Hirtelen felindulásból, hazafelé menet bekopogtatok az Evans családhoz. Robert-ből és Charlotte-ból árad a jóság; ez is a fő ok, amiért megálltam náluk.

- Jó végre egy kedves arcot látni! – sóhajtok fel. – Igazából csak… – vakarom meg a tarkóm. – …gondoltam beugrom hozzátok. Csőtörés van nálam, az összes bunkó embert kifogtam és veletek beszélgetni mindig öröm – mosolyodom el a mondandóm végére.

Erre hatalmasat kordul a gyomrom, a kezemmel nyomban a hasamhoz kapok. Na igen, a reggeli és az ebéd kimaradt.
Így a bejárati ajtó előtt ácsorogva is érzem a sült illatát. Lassan a nyál összefut a számban, de próbálom leplezni.
Nikko Colby
A rose harbori falka tagja
Nikko Colby
Elõtörténet :
Titulus :
Vérszomjas Fenevad
Kapcsolatban :
-
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Az élet arra való, hogy rájöjjünk, kik is vagyunk.
Play by :
Chris Evans
༄ ༄ ༄ :
One hungry wolf - Page 2 430283a58d0737835b159780f5ebfb78ea049804
One hungry wolf - Page 2 Wolf
User :
NickyTank

One hungry wolf - Page 2 Empty
TémanyitásOne hungry wolf - Page 2 EmptyCsüt. 20 Júl. 2023 - 16:45

stories
about love
and other memories of good things
We can't help everyone, but we can help someone. 
Végigsimítok a vékonyszálú, szöszi tincseken, amikben virágos csatok tömkelege virít - az aktuális mánia.-Légy jó kislány Emma, és fogadj szót a papának, jó? Este megyek érted! Szeretlek titeket! - a házunk bejárati ajtajánál még egyszer megölelem a hat évesemet, majd apa arcára is nyomok egy cuppanós puszit, átadom neki Emma kis táskáját benne az aktuális kedvenc játékaival, és integetek nekik egészen addig, amíg el nem tűnnek a kanyarban az autóval. Ma papa-Emma nap van, apu legtöbbször egyesével viszi el a lányokat, ketten együtt túl megterhelők lennének neki, és most nagyobbik unokáján van a sor.
Visszatérve a házba a konyhába megyek, hogy ránézzek a csirkére ami a sütőben sül, és ahogy kinyitom, mennyei illatok lepik el az orromat, és telítik be a teret. Belesek Josie szobájába, aki éppen délelőtti pihenőjét tartja már egy órája. Továbbra is alszik, édesen szorongatva a plüssmackóját. Szívem túlcsordul szeretettel, ahogy a kétéves kislányomat nézem, és nem lehetek elég hálás Robnak, hogy megajándékozott vele. Visszahajtom résnyire az ajtaját, majd a nappaliba megyek összeszedni a délelőtt folyamán használt játékokat.
Éppen a színes karikákat helyezgetem vissza a kis állványukra, mikor kopogtatnak, én pedig enyhén félrebillentett fejjel nézek a hang irányába. Nem vártam vendégeket, a férjem is dolgozni van, Lyssa is, talán falaki a falkából? Vagy valaki eltévedt? Felegyenesedek, megigazítom a kissé foltos pólómat (Josie jó ötletnek találta a lekváros kenyeret nekem dobni reggelinél), és a fekete leggingsemet, majd a bejárathoz megyek és kinyitom az ajtót.
-Jé, szia Nikko. Mi járatban vagy? Robert dolgozik, ha esetleg őt keresnéd, az irodában megtalálod. - meglep, hogy a fiatalabb Colby fiú áll a küszöb túloldalán, szerintem még sosem járt nálunk. Párszor beszéltünk, aranyos srácnak tartom, de nem szoktunk összefutni a falkagyűléseken kívül. Nem tudom, a férjem mennyire ápol vele szoros viszonyt, de hamarosan úgyis kiderül, mi a látogatásának oka.
ft. Nikko Colby

Vendég
Vendég
Anonymous

One hungry wolf - Page 2 Empty
TémanyitásOne hungry wolf - Page 2 EmptyCsüt. 20 Júl. 2023 - 16:44

Charlotte Grady-Evans & Nikko Colby
One hungry wolf

Evans ház, 2022 május közepe

Vendég
Vendég
Anonymous