Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 20 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (186 fő) Szomb. 21 Szept. 2024 - 21:56-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

When in New York

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyVeronica Duke
Tegnap 23:47-kor

Put me up & put me down.

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyLuna Wheatfield
Tegnap 10:29-kor

Besties Time.

Tegnap 10:06-kor

Calories don't count on weekends?

Tegnap 9:45-kor

another mess. Archie&Lodie

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 9:03-kor

it will not be easy

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyElodie Rhodes
Tegnap 8:38-kor

Weak spot

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyArchibald Collins
Szer. 30 Okt. 2024 - 14:59

Sherlock & Watson

another mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyKay Llewellyn
Szer. 30 Okt. 2024 - 13:51

Megosztás

Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
Témanyitásanother mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyVas. 21 Ápr. 2024 - 12:57

Maddison nevetése visszhangzott a fejemben, ahogy boldogan csicseregte mennyire izgatott az első munkanapja miatt. Már tervezgette milyen lesz a bíróságon vállt vállnak vetve küzdeni a rossz ellen. Most pedig az egyetlen ember, aki a testvéremen kívül talpon tartott már csak a fejemben létezik. Tudom, hogy le kellett volna lépnem Mara társaságából, mert az emlékek cunamiként fogják szét cseszni a lelkem. Ez pedig sikerült. Hiszen a hidegben enyhén ittas állapotban próbálom a hangokat csitítani. Nem megy. Egyre erősebbek. Ez pedig fel fog őrölni. Úgy markolom az üveget, hogy várom a pillanatot, mikor az üveg megadja magát és millió szilánkra fog robbanni. De nem tette. Helyette a kukák alatt keresem a kupakot, ami megtréfált. Persze csak ideges morgolódás jut, ahogy végre hazának véve az irányt egy emberbe ütközöm és a földön ücsörögve próbálom a józan eszem elő szedni. Úgy tűnik nekem az sosem volt.
De már tudom, hogy pár perc és fel tudok kepeszteni, majd elérni a lakásomhoz. Vérzés ide vagy oda. Holnap majd bemegyek a kórházba s keresek valami ótvar mesét, hogy mekkora béna voltam. Ma még az alkohol lesz a főszerep. Francba is az új emberekkel!
Épp csak fejben küldtem el mindenkit a pokolba, mikor egy autó lassít mellettem. Hangja töri meg a gondolkodásom és felpillantva megrázkódom. Még csak az kéne, hogy rendőr legyen. Az ügyvédi mivoltomat dobhatom is a kukába köztéri italozás miatt.
- Minden – válaszolok morcosabban és bólintok is mellé, hogy ne legyen gondja. Csak leteszem az üveget magam mellé, hogy a vérző tenyeremet lehűtsem a járda mocskával, végül pedig nagy nehezen talpra állva támaszkodom meg az első oszlopnál. Még sem kellene így látni semmilyen hivatalos szervnek sem. De persze, hogy nem győztem meg, mert a kocsi ajtó csapódása elég egyértelművé tette, hogy nem hisz a szavaknak. Francba is.
- Nincs gond, megoldom – törlöm a ruhámba a kezem, mintha épp ezzel tudnám elállítani a vérzést. - Vodka fertőtlenít – saját sutaságomon felnevetek, mert nem tudom, hogy másképp magyarázhatnám ki ezt az egész helyzetet. Így is buktam minden jó pontot, már csak a helyieknek kell megszokni, hogy a morcos pofi mögött egy még morcosabb lélek lakozik.
- Üldözze tovább a bűnt, vagy mit bánom én – legyintek újra. Részegen egészen jól elkapálózok. Hátha jobban elhiszi, hogy nekem aztán nem kell felmentő sereg. Amitől összerándul a gyomrom. Mert ez csak a fejemben él. Fel sem tűnt, hogy úgy kapaszkodom abban a nyomorult oszlopba, mintha megvédene bármitől is. Csak önmagamtól nem.
- Kösz, hogy megállt – próbálom elő kutatni a lelkem legmélyéről azt a Elodie-t, aki még képes normálisan beszélgetni az emberekkel. Nem pedig tahó módon elüldözni. Saját magammal vívom a harcot.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
With a senseless smile.. And when you come, my porcelain heart trembles.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
another mess. Archie&Lodie - Page 2 C85f8d8f66ca7c3e3410ed9bb5c13c9bb468fb28
User :
Nette

another mess. Archie&Lodie - Page 2 Empty
Témanyitásanother mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptySzomb. 20 Ápr. 2024 - 16:38

Another
mess

Érzem a bőrömön, hogy egyre hidegebb van. Mintha a város is rideg lenne, az emberek pedig estére kabátot húznak, hogy ne fázzanak. Én teszek az egészre, pedig érzem, hogy a karomon a szőrszálak szinte egyesével érzékeltetik, mennyire hideg van. Én csak a várost kémlelem egy a szolgálati kocsiból.
Megint szem elől vesztettem azt a randalírozót, pedig már a nyomában voltam. Mintha tudná, hogy követik, persze hogy tudja, hisz az ösztönei neki is megsúgják azt, amit az enyémek nekem. Sajnos egy ponton össze vagyunk kötve és ez a hasonlóságokban merül ki.
Továbbfordulok egy egészen új irányba, hátha sikerül a nyomára bukkannom.
Már napok óta nehezen találtam a helyem, folyamatosan a gondolataimba mélyedtem és újra meg újra a történteket zongoráztam le fejben. Mara felbukkanása, a zsigeri ösztönből jött reakcióm rá, a tudat, hogy mennyire rohadt kicsi a világ.
Mégsem vettem még rá magam, hogy azonnal utána nyomozzak, ellenben nagyon sokszor zoomoltam ki a rádió hallgatásából csak elbambulással. Még a szokásoshoz képest is hallgatagabb voltam, nem figyeltem. Ez pedig hozzám képest is feltűnő volt. Valami hasonlóból zoomoltam vissza akkor is, amikor meghallottam a férfi felmorranását. Nem szoktam ennyire szétszórt lenni és ez engem is bosszantott.
- Minden okés?  - egyértelműen elárult a kérdés, hogy nagyon nem láttam pontosan mi történt, de szükségét éreztem közelebb gurulni a kocsival és kihajolni az ablakon. Azt nem csak hogy jól láttam, de fene mód erősen éreztem, hogy vérzik a keze. A fémes szag pillanatok alatt megcsapta az orrom, fintorogva vissza is húzódtam, mielőtt még észrevenné ezt. Aztán csak feltekertem az ablakot, vettem egy nagy levegőt és kinyitottam az ajtót. Ugyan már, ez csak egy kis vér, a fronton több lesz.
- Úgy látom ellátásra szorulsz.
Lodie & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
another mess. Archie&Lodie - Page 2 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

Témanyitásanother mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyPént. 19 Ápr. 2024 - 14:59

Ezen a héten több interakció ért, mint az elmúlt félévben. Nem tudtam lelkileg feldolgozni, hogy vannak olyan emberek körülöttem, akik meg tudnak bennem bármit is mozdítani. Főleg, hogy mindenkitől távol akarok maradni. Szakmailag nézni mindent, hogy nem kötődni. Mert annak eddig  jó vége nem lett. Még ha a nyomorult apám a börtönben fog megrohadni, nincs hatalma már felettem. Még is úgy érzem, hogy életem végéig megpecsételte az életemet. Mara jó társaság, felidézte, hogy mennyire jó ha van valaki, akiben megbízol és kicsit ki tudsz kapcsolódni. Még ha a lelkemben olyan vihar támadt miatta, mintha egy hurrikán akarna lecsapni rám. Kirántva a biztonságos talajt a lábam alól.
Ezért is indultam meg az éjszaka közeledtével egy ital bolt felé, amit tudtam, hogy még ilyenkor nyitva lelek. Kell valami olyan ital, ami kitisztítja a fejem és közben épp annyira ködössé tudja változtatni, hogy ne ezen agyaljak. Mert bele fogok bukni.
Eleve nem vagyok már józan, hiszen a maradék bort már felhörpintettem, mikor ezek a gondolatokkal neki vágtam a sötétségnek. Kissi imbolygok, reméltem, hogy a hideg összeszed, de nem így történt. Olyan gyorsan szedtem a lábaimat, amennyire képes voltam. Nem követ senki, nem érzem, hogy bárki szemmel tartana. De jobb félni, mint megijedni. Ilyenkor még jobban felerősödik az érzés. Most sem volt másképp.
A boltba szinte úgy robbantam be, a csengő szinte le akart szaladni az ajtó felett, de legalább jelezte, hogy egy kóbor vásárló megjelent. Az első vodkás üveget levéve kerestem egy rostos gyümölcs levet, hogy legyen íze. Azért az édesért megbolondulok, főleg, ahogy a barack a kosárba landolt és már a kasszánál is voltam, hogy jó állampolgárként kifizessem. Bár a pénztáros furán méregetett. Látja, hogy nem vagyok józan már. Bár már többször megjelentem, nem festek úgy, mint a többi kliense ezekben az órákban.
Sietős lépteim egyre bizonytalanabbakká váltak, főleg, hogy az alkoholos üveget megbontva csillapítottam a szomjam. Azt, ami üvöltötte, hogy szörnyeteg vagyok és nem érdemlem meg az embereket, akik az életembe csöppenek. Ahogy vissza csavarnám a kupakot, az úgy dönt, hogy tréfát űz velem és elszalad a járdán a sötétség felé. Mormogva indulok meg, hogy egyáltalán haza érjek vele és ne öntsem ki félúton. Mikor egy hatalmas konténer alá vezeti útja.
Letérdelve tapogatom a saras, mocskos betont, ahogy megmarkolva a kupakot, éles fájdalom játszik a tenyeremben és kirántva azonnal látom, hogy újra kórház lesz a vége.
Kissé rászorítva hónom alá csapott alkoholos üveggel lépek ki a fénybe, ahol neki megyek egy nem kedves fickónak és újra a földön találom magam.
-Francba már. Nem figyelsz? - förmedek rá, mintha nem én lennék a hibás. A fickó csak egy lesajnált nézéssel tovább áll. Én pedig két próbálkozás után a földön maradok. Véres kézzel matatok a zsebembe, hogy előhalásszam a telefont és felhívjam a felmentőmet. De kit? Kótyagosan még erre sem tudok válaszolni. Haza kell jussak, itt nem maradhatok.

Emme
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitásanother mess. Archie&Lodie - Page 2 EmptyPént. 19 Ápr. 2024 - 13:49

Archie & Lodie
There are monsters everywhere. And sometimes the monsters we least suspect are the most dangerous. They don`t need teeth and claws to terrify. They hide in the shadows until no one is looking.

2022.szeptember közepe, péntek este külváros utcáin
Elodie Rhodes
Városlakó
Elodie Rhodes
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette

Témanyitásanother mess. Archie&Lodie - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére