Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 34 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 34 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (194 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 2:09-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

my little army ~ niky

Sail away with me Honey EmptyTamara Mason
Tegnap 15:38-kor

Daniella Cartier

Sail away with me Honey EmptyAdmin
Tegnap 9:12-kor

Caleb Donovan

Tegnap 8:55-kor

good cars get you from point A to point B

Szer. 20 Nov. 2024 - 16:46

One hungry wolf

Szer. 20 Nov. 2024 - 16:46

Speak of the devil

Szer. 20 Nov. 2024 - 16:35

Stroke it, don’t poke it.

Szer. 20 Nov. 2024 - 16:35

Rookie mistake

Szer. 20 Nov. 2024 - 16:31

Megosztás

Sail away with me Honey
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásSail away with me Honey EmptyHétf. 6 Május 2024 - 15:36

Idekint a végtelennek tűnő sötét vízen csak az árbocra felszerelt lámpa világította be Lys arcát. Az enyém annyira nem is látszott, de nem bántam. Harag ült ki az arcomra, haraggal vegyes önutálat. Miért nem tud csak egy kicsit eldugulni? Miért kell állandóan mindeenből viccet csinálni? Szívesebben löktem volna mégis bele a vízbe megint, de az előbb már épp annyira eláztunk, hogy ez meg se ártson neki. Tudtam, hogy csak az én kedvemért viccelődik, de annál nincs is idegesítőbb, amikor valaki nem veszi észre magát. Viccből kinyírni valakit vajon mennyiben fájna? Harminc év alsó hangon? Hozzávetőlegesen hogy elég illuminált állapotban is vagyunk, nem tudom, de bárhonnan nézem nem érné meg. Francba. Meg ennek a hülyének is hiányozna a feje.
- Tudod mit? Játsszunk. Én akkor azt felelem, hogy bűntudat. És... letargia. - rosszabb, mint a düh. Mert azt legalább kiadnám. Mint ahogy érzem a késztetést, hogy bemossak neki egy isteneset, ha még egyszer csak szemberöhög. Inkább kihívón vontam fel a szemöldököm.
- Te jössz. - igen, ez egy visszapassz volt. Ha ennyire szeretne felvidítani, akkor rántson ki ebből az állapotból. Mert erre most mindennél jobban vágyom.
Mit mondtam a viccekről? Mert eszerint ő nem igazán vette a lapot. Senki sem mondta neki, hogy ha már volt olyan rohadt szerencsés helyzetben, hogy semmi baja nem volt a családjával, akkor ne viccelődjön velük állandóan?
- Inkább látogasd meg a nagyapád és örülj, hogy kurva szerencsés életed van. - Lys sokat lógott nálunk, többet mint otthon. Ha nem ismertem volna eléggé, akkor azt mondtam valami baja van velük. De soha nem volt, a legnagyobb problémája abból fakadt, hogy az apja rendőr, a nagyapját meg máshol kell meglátogatni. Én cseréltem volna vele, de engem úgysem kérdez meg senki soha.
Aztán mintha valami történt volna.
Lys komolyan szólt hozzám. Olyan komolyan, hogy egészen tetszett, mi több teljesen átéreztem minden szavát. Lehet csak megjött az esze, hogy nem a saját módszereivel kellene most erőt adnia. Azt sem bántam volna valahol, ha csak elhallgat és békén hagy. Leültem abba az irányba, amerre a fény világította be a vizet és csak néztem, ahogy fodrozódik. Még émelyegtem, de nem éreztem úgy, hogy teljesen forogna velem a világ. Csak csöndben hallgattam és próbáltam nem tudomást venni arról, hogy fázok. Mert bizony fáztam most már. A víz hideg volt és idekint is egyre hűlt a levegő.
- Valaki megmutathatná hogy oldozzam ki azt a csomót. - dünnyögtem az orrom alatt halkan. Nem voltam már dühös, igazából csak végtelenül szomorú. Soha nem volt részem olyanban, aminek tette az én vállamat nyomta volna. Ha nem lett volna elég az nekem, hogy minden nap örökös harcot vívjak magammal, akkor ez kinyitotta a szelencét.
- Hagyjál már, nem azt mondtad, hogy ezt nekem kell megtennem? Különben meg mikor álltál be a csajozzunk be gyorsan hívők klubjába? - előbb jól sípcsonton sóztam, aztán csak felsandítottam Lysanderre. Miért akar mindig itt kilyukadni? Miért olyan fontos neki, hogy a csajokról beszéljek? Épp eléggé zavart, hogy mindenki körülöttünk a leendő bálról beszélt, én nem akartam se a bálról se a lányokról beszélni. Most biztosan nem. Nem éreztem úgy, hogy el akarnék menni, tavaly sem amiatt mentem. Pedig ez az utolsó évünk, utána már nem lesz rá több lehetőség.

Emme

As long as there is darkness, there will be dawn
..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
"Dreams are interesting, but everything important happens when you're awake."
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
Sail away with me Honey De0add0aa27b0371b6303e80b2d77836bad711d6
User :
kaynemar

Sail away with me Honey Empty
TémanyitásSail away with me Honey EmptySzer. 10 Ápr. 2024 - 0:03

Kay & Lysander

- Figyelj… - megpróbálok komoly arcot erőltetni magamra, nagyon nehezen megy, mert most nem egy nyelvet beszélünk, ezt onnan látom, hogy ő felelőségről beszél, míg én az élet szép oldaláról, felelőtlenségről. Nekem semmi sem nyomja a vállam, szabadabb vagyok, biztosan neki is menni fog, ha egy fél órára elfelejti, hogy ő Kay Llewellyn.
- Játszunk, jó? Mi van a láthatatlan dobozunkban? Én kapásból azt mondanám, hogy jó kedv és kacagás! Mivel oltanád ezt ki? Mi nyomja most a te lelkidobozkádat? – való igaz, engem a jó kedv és kacagás nem nyomot szét, még meg se kottyant nekem, de valami ellenszert ki kellett találni az ő végtelen elkeseredésére, amit a pia is előhozott belőle szerencsére. Legalább nem nekem kell elmondanám, hogy későn siránkozik ezen, már régóta olvadozó láva alatt áll csak még nem be kell ismernie. A pia erre pont jó volt nála. Büszke is lehettem volna magamra, ha nem kapcsolt volna be nálam a testvéri féltés, amit annak köszönhetek, hogy az öcsém majdnem kipurcant a bátyám és mellettem. Szóval azóta minden kölyökre – még ha az velem egykorú is – jobban figyelek, ha hülyeséget csinál, ne csinálja egyedül, legyen ott egy értelmesebbnek tűnő mellette. Mint amikor motorral vagy bringával hajt le szerencsétlen a hegyről, jobb ott lenni közvetlen mellette, ha esik legalább lássam, mekkorát és mi menthető. De még nem esett akkorát, hogy ott is maradjon, szerencsére. Pár horzsolás kell, nekem is van, az tesz igazi fiúvá.
- Ja, de a Ian Tracey-féle szereplésben, őt eltudom adni a nagyapámnak is. Egy zsé kategóriás Collins nagyapának igaz, de nem tehetek róla, hogy nem Ian Tracey a nagyapám. – szándékosan csinálok ebből viccet. – Ha kerestél volna a szemeiddel a barátaid között, nem találtál volna ott, te is tudod. Arra még a madár se járt, ahogy a mondás tartja. – nem úgy a kíváncsi macska, tehettem volna hozzá, de hangosan nem mondtam ki. Még nem.
- Csak annyit mondok, hogy békélj meg a helyzettel. Ha nem engeded el a történteket egy életre megnyomorít és semmi sem fog működni, mert gátolni fog az előrehaladásban. Hajózz ki, mint ahogy most tettük, kösd ki azt az erős csomót, amit eköré az esemény köré tekertél és enged el, hadd fújja a vitorládat a szél. Gondolkodj így. Minden egyes kínod gúzsba köt, nem ereszt és mindaddig táplálni is fogod, ha nem küzdesz ellene. Ha tényleg erős Llewellyn akarsz lenni ahogy állítod, akkor röhögd szembe a félelmed, ha mered. Ezt pedig egyedül kell megtenned Kay. – nézek rá komolyan, lelkesítő beszédből sosem voltam jeles, ez sem volt az. Ezeket kiskoromban magamnak mondogattam, amikor olyan nagyszerű ember akartam lenni, mint na mindegy.
- Jó segítséged lehet, de ahhoz neked kell megtenned az első lépést. Biztos van valaki, aki jobban ért ehhez, egy lány… Csak tetszik valaki a sok közül, nem? Hát annyi szép csaj van a suliban és gondolj bele mennyi lesz az egyetemen! Össze… - nem fejeztem be a mondatomat, úgyis sejtettem, hogy két pislogás és megint a vízben leszünk, mert felháborodik a hozzáállásomon.

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
hűséges barát, végzős gimnazista
Kapcsolatban :
Se barátnőm, se Tinderem.
Zenedoboz :

Karakter idézet :
I think I've forgotten how to sleep.
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
Sail away with me Honey Tumblr_inline_peib4hZ8hQ1u9urvd_400
...
Sail away with me Honey BXjSBY8
(Amikor Lys oroszlánnak képzeli magát, de kiderül, hogy csak egy házimacska.)
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey EmptyHétf. 18 Márc. 2024 - 18:58

Lysander nem tudom hogy csinálja, hogy mindig mindent ennyire félvállról vesz, de most szívem szerint ezért is behúztam volna neki. Miért van az, hogy másoknak ilyen könnyen kijut a jóból? Miközben itt vagyok én, egy rakás szerencsétlenség, aki még egy egyszerű varázslatot sem képes magából kicsiholni, ha azt egyedül kell megvalósítani? Hogy még nem is töltöttem a huszonegyet, de már egy gyilkosság szárad a lelkemen? Hogy ilyen lazán viccelődik akár a nővéremmel akár más lányokkal? Miközben én teljesen befordultam. Igen, most határozottan megérdemelte volna, hogy egy kicsit belelógassam a víz alá és alaposan megfürdessem, de ezzel már amúgy is elkéstem.
Sok volt a pia.
Bosszúsan felhorkantottam csak a szöszi szavaira. Mert ő már csak tudja, hogy ez hogy működik.
- Igen? Cserélj velem, csak egy napra, egy órára, egy percre, akármire. Érezd azt, amit én, a felelősség súlyát, az elvárások súlyát és látni fogod, miről beszélek. Hogy lépjek egy koven élére, ha képtelen vagyok rosszullét nélkül megmozdítani egy papírlapot? - eszembe jutott a mantra, csak koncentrálj. Homályosan felderengett a ráolvasás, ahogy próbáltunk megidézni a mozdulatlanul fekvő lányt, majd bevillant egy emlékkép arról, ahogy épp egy tollat próbálok a levegőbe emelni, miközben törökülésben koncentrálok. A következő pillanatban pedig elsötétült a kép.
Lys próbált viccesnek tűnni, de most leginkább csak egy vállon bokszolást kapott tőlem. Ne merjen viccelődni, amikor komoly dolgokról volt szó. Neki lehet nem is tűnt olyan nagy dolognak mindez, de nekem igen. Sokszor éreztem úgy, hogy az életem múlik ilyeneken. Most pedig csak megkísértettek a negatív gondolatok.
A francba is...
De mégis csak olyan jól estek a szavak. Lys végre nem viccelődött, sőt láttam rajta, hogy nagyon is komolyan gondolja, amit mond. Csessze meg, ha nem ittam volna az italból, most egészen meghatódhattam volna, de így csak szipogós anyámasszony katonájává változhattam volna, azt pedig nem akartam. Inkább gyűjtögettem a gombócot a torkomban, mégsem volt olyan rossz érzés, nem akart annyira megfojtani.
Harcos... persze. amikor még ennek a szónak a súlyát sem fogtam fel, akkor mondtunk ilyeneket. Most mégis csak máshogy hangzott, én pedig rohadtl nem éreztem magam annak. De jól esett csal elképzelni. Mégis egy vékony szűrőn át kezdtem úgy látni az egész képet, hogy ő is többet tud annál, mint amit mondtam. Vagy csak vaktában tapogatózik. Nem tudhattam biztosan. De olyan erős volt ez az érzés bennem, meg kellett kérdeznem.
- Te ott voltál? Te voltál az az idióta Huckleberry Finn, aki mindenbe belekeveri magát, mi? - most én voltam az, aki a kezem a vállára tettem és ráncoltama  szemöldökömet. Muszáj volt tudnom.

Emme

..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar

TémanyitásSail away with me Honey EmptySzer. 28 Feb. 2024 - 16:26

Kay & Lysander

Ahány ház annyi szokás, tartja a mondás, ami az egyiknek szokatlan, az a másiknak normális. Ez volt a helyzet Kay családjával is, meg az enyémmel. Ég és föld, tűz és víz, de ami a legjobban tetszett, hogy ennek ellenére barátok voltunk. Nem, nem csak barátok, nem csak szimplán az a barát, akivel egyszerű dolgokról beszélgetsz el, hanem az, akinek meg mersz nyílni, akire tudod, hogy számíthatsz. Ezt próbáltam Kay elméjébe sulykolni, amióta csak ismerem őt, az, hogy véletlenül rendőr az apám és emiatt duplán kell figyelni arra bajba ne kerüljek vagy legalábbis ne akkor, amikor ő éppen bent van az őrsön, az… nos ahhoz nagy tehetség kell. Ha nem alakváltó lennék, akkor valószínűleg szenvednék egy csomót azzal, hogy tűnjek el szem elől. Az részlet kérdése, hogy farkas komáékkal és a többi alakváltó rendőrrel, mint amilyen az apám, ezt hogyan játszom el… na az jobb, ha balladai homály marad. Felhúzom a szemöldököm, amikor Kay újabb utalást tesz a családját körül lengő bugyuta átokra. Szemet is forgatok.
- Nézd, én ebben nem hiszek. Mármint, biztos van alapja, ha ennyire féltenek téged. De te ennyire szerencsétlennek érzed magad? Nyilván nem! Ha hagyod, hogy egy ilyen befolyásolja az életed, akkor tényleg sajnállak. Össze kell szedned magad Kay és megmutatnod, hogy átok ide vagy oda te is ugyanolyan életrevaló vagy, mint a többiek a családodban. Minden fejben dől el. – mutattam itt a saját halántékomra, nem az övére, bár valószínűleg hatásosabb lett volna, most már mindegy.
Nem erősségem motivációs beszédet tartani, de néha próbálkozom. Jobban nem fogja érezni magát az áldozatom, aki ezt végig hallgatja, ez igaz, de próbálkozni attól még szoktam.
A viccre pedig úgy tűnik fel is kapta a fejét, háhá tudtam én!
- Igazad van, a te otthonodban én sem mernék újságból vagy anélkül bármit is csinálni, annyi nő között. Rád nyitnak és magyarázkodhatsz, jól ki nem jönnél abból a helyzetből, az fix. – persze csak viccelek. Tudom jól, hogy hol kell abba hagyni, ez súrolja egy kicsit a határait, nagyon helyes.
Meg sem hallom az ellenkezését, nem akarom meghallani. Inkább gyötrőm őt, csak így barátian. Nem tarthatja fogva őt a tavalyi év. Senkit sem szabadna… a helyzet komolysága és súlyossága ellenére sem. Egyszer élnek igazán!
- Tudod Kay… - én is a vállára tettem a kezem, nagyon össze kellett szednem magam, hogy ne röhögjem képen erről már régen tudok. Muszáj volt meglepett és megértő képet vágnom ehhez, a színészkedés kedvéért össze is húztam a szemöldököm, mint akinek ennyire kínai volna az, amit hallott tőle.
- Ahogy mondod, véletlen volt és nem is egyedül csináltad, ha jól értem ki a szavaidból. Nem csak egyedül a te lelkeden szárad ez. Nagyon sajnálom, hogy ezt kellett át élned, de meg kell tanulnod megbocsátani önmagadnak. Ha ezek a hibák láncokká változnak és fogva tartanak téged, akkor életed végéig ilyen roncs leszel. Változtasd ezeket a láncokat tapasztalattá, amikből tanulsz. Neked a nekromantaság a játékban sem ment, nemhogy a valóságban emlékszel? Te inkább vagy harcos típus. Mutasd meg másnak is, hogy harcolsz az álmaid mellett és nem bőgőd el magad ilyenért. Meghalt szerencsétlen. Igen. Nem szép! De azzal az ő emlékét gyalázod meg, ha nem élsz helyette is, ha nem gondolsz másképp a történtekre. Keretezd át, értékeld másképp a történteket, mint Tom Sawyer a kerítésfestést. Arra még csak emlékszel nem? – olyan sokat beszéltem, hogy szerintem gyanússá válhatott volna neki, valami nincs rendben azzal, hogy én ki nem akadtam a hír hallatán, hogy nem egyből az apámhoz ráncigálom el őt, hogy tegyen újra vallomást. Az az ügy le volt zárva és úgy volt jó, ahogy volt. Nem kell bolygatni. Biztos vagyok abban, hogy mindenkit megviselt a dolog és ugyanilyen könnyedén árulnák el a bűnüket, mint Kay, ha megtörőm őket, de nem ez a célom.
- Ne beszélj erről másnak! Most, egy kicsit könnyebb lett a lelked, nem? Vagy nyomja még más is? Itt vagyunk, távol a parttól, csak a szellő hallja meg, ha kételkedsz magadban, én meg nem adom tovább másnak, mint egy jó… - itt megálltam, mert el kellett gondolkodnom azon, hogy melyik rémes szót használjam, kinek van olyan foglalkozása, aminél köti az illetőt a titoktartás, de inkább nem hozakodtam elő egyikkel se, így az elég nyilvánvaló válasszal fejeztem be. -… barát.

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
...
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey EmptyHétf. 8 Jan. 2024 - 20:30

Lysander olyan volt számomra, mint egy fogadott sokadik testvér. Pont annyira számíthattam rá, mint a nővéremre, csak épp több közös programot is tudtunk csinálni, mert hasonló dolgok érdekeltek minket. Lysnek sokáig tényleg kendőzetlenül elmondtam mindent, egészen tavalyig. Az egy kemény érvágás volt nekem és mind a mai napig rettentően bánom, hogy olyan hétpecsétes titokként kell kezelnem, amit akkor sem köthetek az orrára, ha itt megígérné nekem, hogy nem adja tovább. A francba is, bíztam benne, mindig kisegítettük egymást. Nehéz volt ezek után a szemeibe nézni, miközben azt gondoltam, átverem és hazudok neki. Most is csak a jól bevett, "csak mértékkel" szlogennel koccintottunk. Nekem lelkileg most több alkoholra volt szükségem, de igaza volt, nem rúghattam csak úgy fel a realitás talaját és rugaszkodhattam el a valóságtól. El mindentől, a család tilalmaitól, a múlt megkísértésétől, mindentől. Egyszerűbb lenne csupán csak egy gondtalan tinédzsernek lenni, semmi több. Mégis mindenki többet várt el tőlem, mint amennyire képesnek éreztem magam. Ez volt az, amit Lys sosem érthetett meg.
Egy nap nekem kell a kovenem élére állnom, most mégis jobban vonzott az, hogy bűn nélkül kövessem inkább az álmaimat.
Vállat vontam szőke cimborám megjegyzésére. Sokfélét meséltek otthon már, annyi minden történt, persze, hogy ők is valahogy megélték a fiatalkorukat. Aki azt mondja, hogy ő másképp csinálta, az hazudik.
- Tudod Lys, én egy bűnt követtem el. Fiúnak születtem. - annyit volt már nálunk, hogy ha nem hallott volna a Llewellyn-átokról, akkor itt és most szemberöhögtem volna. Ez vett engem körbe, szippantott magába mint egy gyámoltalan pondrót. Nem tudtam használni tőle úgy az erőm, ahogy szerettem volna és túlontúl féltettek is. Pedig a családtagjaimon mind láttam, hogy nőnek lenni a világ legnehezebb dolga. Megfelelni másoknak, kiszolgálni a családot, életet teremteni, elviselni a szenvedéseket és mindeközben hűek maradnak önmagukhoz. Ha valamit, akkor azt megtanultam a koven ölelésében, hogy a nőket becsülni kellett.
- Mi? Ééén????!!! Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy majd újságból... - ha most a kezem ügyébe került volna valami, biztosan képen dobom vele. De az üveget sajnáltam rá. Nem akartam én ripittyára vagdosni a legjobb cimborám arcát.
- Na jó, ezt felejtsd el, nem hívok el senki. Lys, én nem akarok még egyszer elmenni abba a retkes bálba. - amilyen jókedvűen kezdtem meg a mondandóm a széles mosolyommal. úgy hervadt le az a képemről, ahogy felsejlettek előttem a történtek. Közelebb léptem immár hozzá és a vállára szorítottam a kezem.
Oké Lys, most már ne akarj ezzel viccelődni.
Lys azonban nem hallotta meg valószínűleg a nettó kétségbeesést a hangomban vagy el akarta ereszteni a füle mellett. Olyan volt ő, egy jóindulatú, jóravaló, szerethető suhanc. Jobb ember, mint én valaha is leszek.
- Lys, fejezd be. Nem megyek, nem akarok menni. Nem... nem mondtam el mindent a múlt bál éjszakájáról és nem érzem fairnek így arról beszélgetve. - sóhajtottam minden bűntudattól terhelt hanggal.
- Én... akkor meghalt az a lány... Nem kellett volna ott lennie, de megöltük őt. Vélrtlenül, de megöltük őt. - sóhajtottam újból egy nagyot, immár könnytől csillogó tekintettel. Nem volt rám jó hatással a bor, olyankor képes voltam igazi hangulatemberré válnom. El sem hittem, hogy kimondtam.

Emme

..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar

TémanyitásSail away with me Honey EmptyPént. 22 Szept. 2023 - 22:25

Kay & Lysander

A barátságunk olyan lehetett, mint kenőcs mindenféle sebre, gyógyír, amiről tudjunk, hogy mindig kéznél van, amitől egy kicsivel erősebbek leszünk. Vagy legalábbis a szép elgondolásaim között valahogy így szerepelt ez az egész. Kicsit megrökönyödtem amikor azt mondja, hogy bár ivott volna. Tudom én, hogy merről fúj a szél persze, de ettől függetlenül érthetetlenkednem kell.
- Jól van, csak mértékkel tudod. – mondjuk nem kell őt ilyesmire oktatni, szerintem a „Miért ne legyél részeg?” kézikönyvet már megkapta a nővérétől, teljesen felesleges hozzá csapnom a „Józanság jótékony hatásai” címűt.
Bár láttam rajta, hogy valami nem okés, még nem kezdtem el harapófogóval kiszedni belőle, hogy mégis mi nyomasztja őt ennyire. Ha nem figyelnék rá valószínűleg észre se venném, mármint évek óta nem ismerném, akkor teljesen figyelmen kívül hagynám a mostani arckifejezését is és nem is akarnék javítani a rossz kedvén. Ezért hívtam el csak úgy random. Most voltam annyira lusta kedvemben, hogy semmire se legyen kedvem, pusztán egy chilles hajókázásra. Az más kérdés, hogy mellette száraz nem marad senki se, még ő maga se.
- Nekem nem fontos, félre ne értsd. De ha én megyek, akkor már te se zárkózz el otthon! Én megértem, hogy a család az első blablabla érvényes nálatok, de bálra csak jártak a szüleid is. – az enyémek igen, még fényképet is kaptam a régi albumokba, szóval senki nem mondhatja, hogy régen olyan rossz világ lett volna. Mármint jó persze, rossz világ volt, de megvoltak a korszak maga szépségei is, a mi korosztályunknak is megvan csak jobban kell keresni.
Aztán szépen feldobok neki egy olyan témát, amivel tudom, hogy megtudom fogni őt! Jó más kérdés, hogy magamat is, de ettől tekintsünk el.
- Nem mondod, hogy a kőkorszakba élsz és te még újságból nézed a lányokat! – hitetlenkedő fejet vágok, de ennyivel le is zárnám a dolgot. Nem én fogom felvilágosítani, hogy az újság sokkal nagyobb kockázattal jár a lebukáshoz, mintha az ember fia máshol keresné az efféle elfoglaltságot.
Jól van, kicsit túlzásba estem, érzem én is, nem kellenek ide a baráti megbuggyant szavai. Bocsánatot viszont nem kértem érte.
- Én tudjam? Nem vagyok minden percben melletted amikor lányokkal beszélgetsz. Azért nyugtass meg, hogy beszélgetsz lányokkal is. – viccelődtem tovább. – Holnap az első lány, akit meglátsz a suliban, tökéletes lesz! Kivéve, ha van barátja, azt ki tudod szűrni nem? Na az első olyan lányt, akinek nincs barátja, hívd el. A tanárnők nem játszanak. Cserébe egy hétig hagyni fogom, hogy levegőt kapj és elleszek a saját dolgaimmal. – rossz üzlet persze, mert nem tettem hozzá, hogy emberként nem fog velem találkozni. S, röhögtem én is, mert én tudtam a turpisságomról, de ő viszont nem.
- Én még megálmodom, hogy kit hívok el. Nem kell féltened engem. – vonok vállat, mert eddig tényleg úgy voltam vele, hogy nekem ez nem annyira létszükséglet, hogy barátnőm legyen. De ha lenne egy csomó mindent meg kellene magyaráznom neki és arra még nem készültem fel teljesen. Főleg ha nem egy macskalány lesz, amit anyám olyan erősen szuggerál nekünk.
- Mondtam már amúgy, hogyha valaki álmában a nevem sikítja és te tudsz róla, szólj? - cukkolom őt persze, megint ilyesmivel. Kétlem, hogy pont Kaytől tudakolná meg valaki, hogy velem és a szívem választottjának helyzetével mi a nagy harci helyzet.

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
...
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey EmptyKedd 19 Szept. 2023 - 15:52

Jól esett hülyéskedni minden következmény nélkül, Lys mellett meg egyébként kevésbé éreztem magam gázna bármilyen megnyilvánulásommal kapcsolatban. Ha bármi ciki már elhangozhatott mellette, akkor az megtörtént. Mégis itt volt még és a legjobb barátomnak tartottam. Ezért is éreztem néha rettentően nagy bűntudatot, amikor eszembe jutott, mennyi mindent nem osztottam meg vele. De mégis mit mondhattam, miért járok egy tanárunkhoz csak úgy különórákra, amikor sem kémiából, sem matekból nem szorulok rá?
Csak felröhögtem a szavaira. Még el is képzeltem volna, de akkor garantáltan én fogom magammal rántani.
- Valami olyasmi. De bár ittam volna. - megétápzott őszinteségem viszont visszaköszönt a válaszom nyomán. Akartam volna én még terelni, de ahogy beállt a csönd csak még rosszabb lett. Soha nem volt olyan témánk, amit ennyire kerülgetni kellett volna és ettől szégyelltem magam. Még így, hogy közben borozgattunk is.
Milyen jó, hogy pont akkor akarja elviccelni a báli témát, amikor már a nyelvem hegyén lenne a vallomás. Tettetett sértettséggel néztem vissza rá és legszívesebben ezekért a szavakért máskor már a vízbe borítottam volna. Most inkább csak megkönnyebbültem, hogy lapozhatunk és nem kell szembeszegülnöm a saját akaratommal.
Gyenge vagyok, nem is értem igazából magam.
- Te vagy már egy kiscica! Miért ilyen fontos neked, hogy elvigyek valakit a bálba? - ő sem rajongott érte, ellenben pont emiatt érdekelt, miért nyomta most ennyire ezt a dumát. Gyanús vagy ám Lysander Collins. Előbb a rensőrségre becipelt gimisek, most meg hogy kerítsek valakit.
Tovább akartam volna tiltakozni, de igazából tényleg azon járt az eszem, hogy nem hangzott alapvetően egy rossz ötletnek.
Sőt, borzasztónak.
- Hé, mi ütött beléd? Megártott a bor, hogy barátnőkről álmodozol? Vagy kevés az újság, hogy kiéld magad? - szívattam vissza. Én hogy a viharba ne ragadtam volna meg a lehetőséget, hogy ugrassam, ha már megtette ő maga is? Nem is tudom, nekem annyira más volt barátnőt találni, amikor a legtöbb gimis kapcsolat is csak arról szólt, hogy villogjanak mások előtt vagy épp oldják a frusztrációt. Kösz, ha a kirakatban szeretnék élni, majd beugrok Enide boltjában.
Oké, nem sokat beszélgettünk csajokról, legfeljebb megtárgyaltuk ki hogy néz ki alkalomadtán, ha úgy adódott, de tényleg nem tárgyaltunk meg részleteket. Most pedig roppant kínos volt a gondolat is, hogy Lys azon töri magát, hogy én biztos le vagyok maradva és hozzam is ezt be.
- Te határozottan megbuggyantál, barátom. - röhögtem végül el magam, miután realizáltam, hogy meglehet valamit komolyan is gondolt a mondandójából.
- Oké, inkább bökd ki, kit akarsz, hogy elhívjak és miért?

Emme

..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar

TémanyitásSail away with me Honey EmptyHétf. 18 Szept. 2023 - 23:18

Kay & Lysander

Szemet forgatok a kijelentésére, most inkább jobb, ha nem mondok semmit sem szóban neki azzal kapcsolatban, hogy sosem estem vízbe. De szoktam! Volt, hogy ennél hidegebbe is! Mármint magamtól gázóltam bele, mert hősködni akartam, de ez nem volt szándékos! Egyáltalán. Most nem volt itt senki sem, akit le akartam volna nyűgözni, hogy te jó isten mennyire bírom a hideg vizet vagy mennyire vagyok bolond éppen emiatt.
- Hagyod szépen abba ezt! Egyszer épp elég volt beleesni a vízbe, legközelebb teljesen húzlak magammal úgy, hogy kiess a csónakból és lehűtsd magad. – nem fenyegetésnek szántam, mert röhögtem a végén, őt amúgy se bántanám. Nem tartozunk egy súlycsoportba.
Látva azonban azt, hogy ennyire elment a kedve a bálozástól egy kicsit úgy teszek, mintha nem tudnám mi baja van és érdeklődöm mi nyomja a szívét.
- Már akkor ilyen sokat ittál vagy mi? – viccelek. Bár az lett volna a baja, hogy sokat iszik és kidől az italtól, másnap csak egy hányást kellett volna túlélnie és a másnaposság egyéb csodás gyönyöreit, amivel jobb nem találkozni.
- Nagy kifogásgyár vagy Kay, remélem tudod! De rajtam ez nem fog, nem szabadulsz olyan könnyen! Odaállsz szépen egy csaj elé, aki tetszik neked és elhívod! Ilyen egyszerű! Nem kell behúgyoznod, ha meglátsz egyet és futva menekülnöd behúzott farokkal, mint egy félős kis cica! – jobb esetekben ezt a szöveget lelkesítésnek szánná az ember és nem teszi bele a saját képességeit, hogy tökéletes hasonlattal éljen, de vele így lehet. Persze beszélhetnék szebben, de nyomatékosítani kell benne a dolgokat, azt meg nem finomkodva kell tenni.
Kicsit odébb lépek közben a vitorláktól, amennyire lehetett már rögzítettem azokat, csak nem kellett útban lennem, ez volt a legegyszerűbb, amit meg is kellett valósítanom. A bort megkóstoltam én is, de hamar visszanyomtam a kezébe. Jobb, ha józanabb maradok nála, ki tudja miket fecseg még el!
- Nekem nem kell felszednem valakit, neked sürgősebb! Csak ígérd meg, hogy valami normális csajt választasz magadnak, aki még engem is bír, de nem úgy, ahogy téged, hanem elnézi, ha velem lógsz! Féltékeny barátnőt jobb kerülni, mint a forró kását! Bekerülsz a bűvkörébe és el nem enged, megfolyt. Keress valaki cukit, aki egyszerre pörög és csendes is, ha annak kell lennie, olyat, aki feldob téged! – nem vagyok nagy szakértője Kay ízlésének ez igaz, de egy ilyen lánnyal biztos jól járna. Kész hullámvasút lenne az élete! De ezt már nem hangoztatom neki.
A megjegyzésére csak felsóhajtok.
- Nem. Ez az élet nagy bölcsessége volt. Van, amit jobb letudni az egyetem előtt. – itt pedig, bátorkodtam újra elvenni tőle az üveget, de most nem húztam belőle akkora nagy kortyot, mint először.
- Már ha érted mire gondolok és nem csak a szívtőrésre asszociálsz. – próbálok azért közben óvatos is lenni, nehogy még jobban elzárkózzon ezektől az amúgy nagyon fontos dolgoktól.

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
...
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey EmptySzer. 13 Szept. 2023 - 8:40

Lys, akit kölyökkorom óta ismertem sosem tekintett katosnak, amiért mások igen. Voltaképp mi szabja meg, hogy ki fura és ki az, aki beletartozik a normálisba? De ha nem is voltam trendi, tettem rá magasról. Az én tartalmaim a neten sem másoknak, nem is a lájkok számának szóltak, inkább magamnak töltögettem fel. Azzal is tisztában voltam, hogy annyira sok követőm sem volt, amennyi mondjuk egy népszerű partíarcnak. Érthető, engem beszippantottak a faktok, aztán otthon a házimunka, amiből én is bőségesen kivettem a részem. Mert nálunk Llewellynéknél az volt a normális, ha a gyerek még játszik, de az idősebbek ahogy egyre érettebbek lesznek, úgy vegyék ki a saját feladataikat a közösből. Más családok talánnem is működtek egy akkora közösségként, mint a miénk. Ez pedig egyszerre tanított az életre és a felelősségre és egyszerre volt még nyűg. Ha pedig ketten leléptünk valhová, akkor mindettől sikerült megválnom kis időre. Lysanderen kívül nem is akadt olyan barátom, aki ennyi ideig kitartott volna mellettem a családom furcsasága miatt is. Ha pedig ökörködésről volt szó, akkor megszámlálni nem tudtam volna, mennyi alkalommal mentünk el mindig a végletekig.
- Úgy csinálsz, mintha sosem estél volna vízbe. - böktem oldalba a megjegyzéséért. De ha már ilyen kis mocsok, akkor én sem leszek ám kedves vele. Persze, mintha nem udnám a határaimat, mikortól sok és mikortól nem.
- Különben belelődöröglek én téged megint a vízbe. - cinkos vigyort eresztettem, ez a bor tényleg jó volt, igaz nem éreztem még úgy a hatását, nem is akartam berúgni. Hát még ki kellett kötnünk valahogy ezt a monstrumot, ha it bukunk le, tuti örök életre kitiltanak a kikötő környékéről is. Meg hát ha ennyitől fejre álltam volna, akkor szégyen szemre kulloghatnék is haza.
- Aha. - most úgy tettem, mint aki emlékszik is annak a srácnak a bulijára, mert hogy ő egyáltalán nem maradt meg, az tuti biztos. Nem hogy vissza, máshová sem nagyon mentünk aznap éjjel. A szabadban lődörögtünk és próbáltuk felfogni annak a súlyát, hogy mit tettünk. Még szerencse, hogy Lys semmi ilyesmiben nem vett részt, szerintem most tuti utálna.
- Bocs Lys, nekem nem sok maradt meg aznap estéről. - a bor segített némi őszinteséget hozni a felsznre, ezzel amúgy sem árultam el magamról semmit, de nem is kellett magyarázkodnom tovább, hogy miért nem rémlik mégsem az a fene nagy buli.
- Nem tudom, csak nem akarom olyan pocsékul érezni magam, mint tavaly. Tudod, rossz emlék vagy olyasmi. - vontam végül vállat, miért is nem akartam én annyira a bálra menni. Leht, hogy hülyeségnek tűnt, mert végül is mégis csak ez volt az utolsó alkalom, hogy elmehettem rá, aztán fogalmam sem volt arról, hogy felvesznek-e egyetemre.
- Jól van te macsók szépe, akkor szedj fel te valakit, úgyis annyira tapasztalt vagy. - megint én ittam a borból, közben az járt a fejemben, hogy mikor lett ő ilyen kezdeményező? Mármint tetszettek neki is lányok, ő is nekik, de leszólítani valakit az külön tortúra voltmég az ő esetében is. Én pedig egy jó ideje teljesen passzívba vágtam magam.
- A tesód ültette a fejedbe ezt az egynyári kaland dolgot? - méregettem még mindig, közben ismét felé nyújtottam az üveget. Könnyebb volt ilyen témákról beszélgetni, mint arról, hogy mi történt tavaly ilyenkor.

Emme

..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar

TémanyitásSail away with me Honey EmptyPént. 8 Szept. 2023 - 12:49

Kay & Lysander

Úgy tekintettem Kayra, mintha az én elesett öcsém volna, lehet, hogy láttam bennük hasonlóságot a sajátom tíz évvel ezelőtti énje és közte, de Kay nem volt már hét éves kissrác. Ezt egy csomó minden bizonyította, csak a lököttsége nem. Néha nem csodálom, hogy a nővérei miért féltik őt annyira, hogy falazni kelljen neki az otthoni dolgokban. Na valami ilyesmi miatt lógok a nyakán, hogyha valaki életveszélyes helyzetbe keveri őt, akkor az inkább én legyek, mert még ha olyan a helyzet kitudom húzni őt a csávából. Persze nekem nincsenek olyan menő trükkjeim, mint a boszorkányoknak, de ki mondta, hogy csak róluk szólhat az egész élet? Persze, hogy senki! Az alakváltóságnak is megvan a maga varázsa, én például kifejezetten szeretek macska lenni, sok mindent kihallgathatok így. Mondanám, hogy a tanáraim beszélgetéseit is a szünetekben, de nem tudok olyanról, aki macskát hozna magával a munkahelyére szóval az ilyen akcióimat mindig kihagyom.
- A bor az jó, kimelegedünk tőle és talán nem fagyunk meg. – okoskodom és remélem, hogy tényleg nem esünk be újra a vízbe, mert azt valószínűleg nem élnénk túl megfázás nélkül másnap. Ma lehet elröhögjük, de holnap…
- Segíteni akarsz? Vigyázz ne lődörögj a végén a bortól. – hagytam, hogy segítsen, nem mintha egyedül nem tudtam volna megoldani, de ha már erősködött akkor engedtem, hadd legyen neki is gyereknap.
Amint a bálra terelődött a téma éreztem a levegőben, hogy sikerült olyasmire rá tapintani, ami neki nem olyan kedves téma. Nem is csodálkozom mondjuk! Fuh… De egyszerűen vállat vontam a kérdésére, hogy milyen privát buliról van szó és ugyanilyen könnyelműen válaszoltam is neki.
- Tudod Jake Peters házi after partyja a bál után, a szülei amilyen szerencsés volt épp kiruccantak arra a napra és csak másnap kora délután érkeztek haza. Legalábbis a srác szerint, ahogy hallottam az apámtól rendbontásért ki kellett mennie pár kollégájának, túlságosan elfajult a buli. Valaki részegen kiugrott az ablakon, de csak a konyha ablakon, nem tudom, hogy ne kérdezd és még verekedésbe is kezdtek valami lány miatt. Mint az őrültek komolyan. Lényeg, hogy hazamentem a bál után és teljesen ko voltam. – magyarázom, azt nem tettem hozzá, hogy nem pont a bálról mentem haza, és nem ko voltam, hanem fogalmam sincs, magyarázatot kerestem magamban és próbáltam elaludni, de nem nagyon tudtam, csak forgolódtam az ágyban és rémálmom volt.
- Mi az, hogy nem tudod lenne értelme? Komolyan nekem kell elhívnom téged, hogy gyere? Mióta lettél ilyen pesszimista? Van egy rakás szép szingli lány a gimiben, akik csak arra várnak, hogy két ilyen macsó man, mint mi elhívjuk őket és te azt mondod, nem tudod, hogy lenne értelme… Hát megáll az eszem! Most kell rágyúrnunk az utolsó évünkben, míg még itt vagyunk, az egyetemen már valószínűtlenebb, hogy szingli lányokat kapunk! Egy nyári kaland a te életedbe is belefér, nem? Vagy a családod nem engedné meg? – lehet túlságosan belejöttem a témába, de ennyire maga alatt csak nem lehet, hogy ne akarjon táncolni, ünnepelni, élvezni az életét legalább az utolsó bálján. Lehet így én is lenyugodnék és elfelejteném a tavalyi dolgokat. Kellenek az új, szebb emlékek és ezt neki is hangoztatom, csak kicsit másképp.

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
...
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey EmptyKedd 5 Szept. 2023 - 8:31

Lys mikor változott meg ennyire? Mondjuk kettőnk közül ő volt mindig az óvatosabb, émn pedig egyszerűen csak sodródtam a történésekkel és húztam magammal. Tulajdonképpen most is így volt, a kezdő lökést én adtam meg, ezen pedig csak röhögni tudtam.
A legjobb érzés kibabrálni a legjobb barátoddal csínytevés közben.
- Mekkora jampi vagy ezzel a dumáddal. - vágtam vissza még szórakozottan. A borongósságom elmúlt, noha ki tudja meddig leszünk ennyire kattantak. Feltételezem amíg idefent tartózkodunk és mindenféle baromságról szó esik.
- Bor! Van bor. - válaszoltam a kérdésére és felé emeltem az üveget prezentálás végett. Erre gondoltam biza, folyékony meleg. Hogy aztán utána szarrá fagyj, de addig is itt lesz ez és talán ezidő alatt rendre ki is kötünk.
Lysander tényleg nem volt spicli. A legtágabb értelemben sem volt spicli, pont úgy tartotta a hátát nekem mint a nővérem és épp ezért rettentően hálás voltam neki úgy általában. Cserébe persze kapott egy csodás társaságot a személyemben, na persze közel sem gondoltam azt, hogy velem járt mégis a legjobban. Ha más barátai lennének, ő sem lógna instant csak velem, a fura sráccal.
- Várjál, had segítsek. - éhgyomorra inni nem a legjobb ötlet volt és noha tényleg tudtam neki segíteni, egy vitorla nem volt kis darab még egy picit elmozdítani sem. Kissé talán tompábban, de máris éreztem azt a fájdalmat, amit mindannyiszor, ahányszor az erőmhöz folyamodok. Csak összébb húztam a pokrócot magamon és próbáltam nem kínkeserves arcot vágni. Inkább ittam még az üvegből és erősen belekapaszkodtam a kormányba.
Az első kérdést méág válasz nélkül hagytam, de a megjegyzésére felfigyeltem. Furcsán hatottak a szavak az ő szájából, mint megfutamodik egy bulitól. Pedig nagyon várta az estét és azt is, hogy végre táncolhasson. Én kevésbé, annyira nem lelkesedtem az ilyen felhajtásokért, de nem akartam kilógni, csak mert nem voltam az a fene nagy társasági.
- Miféle privát buliba? És te? Hol kószáltál? - hirtelen érdekelt minden, amiről persze lemaradtam. Ennyi minden esett volna ki akkor és utána? Nem mentünk már vissza a bálra, csodásan festettünk volna azzal a szétzilált bűntudatos fejünkkel.
- Hátőőő... nem tudom, hogy lenne értelme. - még mindig méregettem Lyst, gyanúsan terelt. A megérzéseim pedig általában jók voltak, úgyis szerettem összeesküvés-elméleteket gyártani unalmamban.

Emme

..
Kay Llewellyn
A Llewellyn koven tagja
Kay Llewellyn
Elõtörténet :
Titulus :
végzett gimnáziumi diák
Kapcsolatban :
Családi kötelékben

Zenedoboz :
Karakter idézet :
Play by :
Timothée Chalamet
༄ ༄ ༄ :
User :
kaynemar

TémanyitásSail away with me Honey EmptyVas. 3 Szept. 2023 - 3:56

Kay & Lysander

Nem tetszett nekem most ezt a hirtelen jött, nem is kért hidegzuhany a fejemre s, felső testemre ez így van. Hangot is adtam neki, mert nem féltem szóvá tenni ezt akármit is láttam már tőle, amiről ő mit sem sejt. Nem baj egyáltalán, hogy ez így van. Addig jobb mindkettőnknek. De legalább később rájöhet, hogy a barátja vagyok, tényleg a barátja vagyok és én tudok dolgokat, ennek ellenére is hallgatok.
- Nem, de jobb szeretek szárazon maradni, mint hősködni mekkora jampi vagyok. – szépen befejeztem a kötelek feltekerését és igyekeztem olyan helyet keresni nekik, ahol nem fognak útban lenni még egyszer. Épp időben vettem észre, hogy Kay talált valami dobozt, na úgy döntöttem, hogy ha odavaló, ha nem, én a kötelet odateszem és kész.
- Mit makogsz? – kérdeztem először érthetetlenül, mert nem láttam meg hogy mit talált. Neki is szerencsés keze van, ez biztos.
Egyszerűen megszólalhatott volna belőlem az alakváltó és idekérhettem volna magamhoz az üveget, hátha ki tudom húzni a macskakörmömmel, de aztán mellőztem az egészet. A végén még túl sokat látott volna és a körmöm is oda lett volna, a következő macskás szereplésemnél pedig rájönne, hogy én bizony, én vagyok, nem a macska, akinek hisz! Éppen ezért inkább hagytam neki, hogy szenvedjen a parafadugóval egy kicsit és találja meg ő a megoldást rá. Úgyis sokkal jobban fogja érezni magát, ha neki sikerül kibontani segítség nélkül.
- Ja, hogy úgy érted. Tudhatnád, hogy nem vagyok spicli! – teszem is gyorsan karba a kezeimet és műsértődöttséget színlelek éppen. De hamar elmúlik ez, főleg, ha meg is kínál és nem sajátítja ki magának az üveget.
Amíg ő a kormánnyal foglalkozik, addig megpróbálom szélirányba húzni a vitorlát, mert eléggé akadozunk most még, de ha szárnyalni akarunk a széllel akkor kénytelenek leszünk tenni érte. Szóval szépen kikötöztem a vitorlást és addig húztam amíg szépen úgy nem fordult, ahogy kellett s, amint megvolt a tökéletes szög, vissza is kötöttem a csomót.
- Na miért? Ennyire mély nyomot hagyott benned a legutóbbi bál? – mondjuk azon már nem tudok csodálkozni, megjegyzem szépen csendesen, de hangosan ki nem mondom neki.
- Hm úgy is mondhatnám, hogy lelépett valami privát buliba, amiről nem szólt nekem. – szerencsére nem Kayék hülyeségéről volt szó, hanem egy másikról, ami tényleg buli volt a bál után és valószínűleg mentem is volna a lány után, ha nem szólal meg a fejemben előre valami vészjelző csengő. Még éppen időben, hogy elkapjam Kayt és a barátait. Hát az borzalmas volt. Azt hittem nyugodtan fogok pihenni a fa tetején, csak iszogatnak, max verekedést kezdenek és „véletlenül” feltűnhetek a semmiből, ha ki kell osztani egy két pofont nála erősebbeknek, de még csak nem is ez történt. Csalódott képet vágtam most is, visszagondolva erre. Bár ez az arckifejezés nyugodtan szólhatott volna a tavalyi bálon történtekre is. Szívre nem veszem az ilyesmit, van elég lány a földön. Nem mondom, hogy nincs.
- Biztos van akit el akarnál hívni a bálra, vagy nincs?

Hello Beautiful!!
Lysander Collins
Alakváltó
Lysander Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Play by :
Austin Butler
༄ ༄ ༄ :
...
Layton - báty
Leith - öcsi
Lawrence - apa
Emma - anya
User :
Rókariel

TémanyitásSail away with me Honey Empty

Ajánlott tartalom

Sail away with me Honey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére