Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (194 fő) Szer. 20 Nov. 2024 - 2:09-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

my little army ~ niky

Roller coaster ride - Page 2 EmptyTamara Mason
Ma 15:38-kor

Daniella Cartier

Roller coaster ride - Page 2 EmptyAdmin
Ma 9:12-kor

Caleb Donovan

Ma 8:55-kor

good cars get you from point A to point B

Tegnap 16:46-kor

One hungry wolf

Tegnap 16:46-kor

Speak of the devil

Tegnap 16:35-kor

Stroke it, don’t poke it.

Tegnap 16:35-kor

Rookie mistake

Tegnap 16:31-kor

Megosztás

Roller coaster ride
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptySzer. 15 Május 2024 - 10:45

Roller Coaster Ride

Csak lassan ingatom a fejem - sok emberre kell figyelnem, de ez nem mentség arra, hogy pont rá ne figyeljek. Erről azonban nem akarok vitát nyitni, így inkább a következő gondolatmenetre reagálok. Sóhajtok - nagyon nehéz téma ez. -Tudom, Archie. Borzasztó amit történt, de most amit tudunk csinálni, hogy teszünk arról, ilyen ne fordulhasson elő többet. - a világért sem akarom elbagatellizálni a haláleseteket, ez mindenképp olyan dolog, amivel még foglalkoznunk kell - bár az is lehet, hogy erre Cath jobb személy a pszichiáter végzettséggel. Egyelőre azonban próbálom elvenni erről a fókuszt. Mindent a maga idejében.

Szavai egyszerre lepnek meg, de közben meg valahol számíthattam volna rá. Túl könnyen elengedtem, mikor azt mondta, megoldja. Nem tudom nem hibáztatni magamat ezzel kapcsolatban. - Én majd segítek. Mindent elmondok amit csak tudni szeretnél. Mi lenne, ha holnap vagy holnapután ha végeztél a melóddal találkoznánk, átjönnék vagy ilyesmi? És válaszolok minden kérdésedre. Talán jobban érted majd az egész vérfarkaslétet utána. - óvatosan ajánlom fel, nem szeretném hogy úgy érezze, túlságosan nyomulok, vagy rá akarom erőszakolni magam és a segítségemet. -Viszont van egy feltételem. Őszinteség és nyílt lapok. Bármilyen téma felmerül, én őszintén fogok válaszolni, de cserébe én is azt szeretném kérni, hogy ne titkolj előlem semmit. Mármint... ami ezzel az egésszel kapcsolatos. - picit váltok csak komolyabb hangnemre, de úgy gondolom, hogy ez az egész akkor lesz igazán hatékony, ha nem próbálunk túlságosan szépíteni a dolgokon. Igenis megvannak az árnyoldalai a vérfarkasságnak, ahogyan számos pozitív előnye is van. Én pedig szeretném ezeket is megmutatni neki.

Ha elfogadta a feltételemet ha nem, ő elmegy fürdeni, én pedig a lakásban teszek-veszek, csak hogy utána kisebb sokkot kapjak a megtalált kulcstartón. Nem sikerül időben visszafognom az érzelmeimet, így pillanatnyi elgyengülésemnek Archie is tanúja. Pislogásnál hosszabb ideig hunyom le a szemeimet ahogyan letörli a könnycseppet még mielőtt az leszánkázhatna az arcomon, és egy apró, alig hallható, de reszketeg sóhaj csúszik ki belőlem. Szinte automatikusan adom át neki a kulcscsomót, de még egy rövid ideig bámulom az ő kezében. -Örülök, ha tetszik. Jó ötlet volt ez a külső borítás. - esetlen? Igen. De legalább relatíve értelmesen - bár tőmondatokban - sikerült megszólalnom. -Pedig akkor még nem tudhattam, mennyire aktuális lesz később. - halvány mosoly, bár némi keserűség azért keveredik bele a történtek miatt.

-Nem volt fáradtság. Csak hasznosnak akartam érezni magam. - legyintek, tényleg csak néhány dolgot csináltam meg míg zuhanyozott. Mindenesetre az, hogy körbenézek, segít kicsit visszarántani magam a jelenbe. Egy ideig biztosan. -Öhm... valami vicces? Nagyfiúk? - kibököm az első vígjátékot ami eszembe jut, mert természetesen eddig a pillanatig ki is ment a fejemből, hogy ilyenen gondolkodni kellene. Végül ha ezt nézzük, ha mást - bár én a vicceshez azt hiszem most ragaszkodnék -, leülök a kanapéra, a szoknya miatt némileg korlátozva, de keresztbe teszem a lábaimat, kezeimet lazán a combomra fektetve várom, míg elindul a film.

Hiába vicces a film, de most valahogy a poénoknál is csak egy erőltetett mosolyra futja. Belül küzdök, mert azt érzem, hogy nő bennem a nyomás szinte pillanatról pillanatra. Az agyamban ide-oda cikáznak a gondolatok és érzések. Egyrészt ismerős a szituáció, hisz nem egyszer néztünk már filmet Archie-val, de sosem így, hogy csak ülünk simán a kanapé két végén.  A fürdőből kiáradó tusfürdő illat, mely most így, hogy Archie a közelemben van, még intenzívebb - ugyanaz, mint régen - szintén hasonló érzéseket kelt. Az arcomon még mindig érzem ujjainak érintését, mikor néhány perce letörölt egy könnycseppet. Fájón ismerős mozdulat, amibe ismét egy kicsit beleszakad a szívem, ahogyan a kulcstartó okozta emlékekbe is. És akkor még erre jön rá minden más, ami ma elhangzott.

-Bocsi, egy percre ki kell mennem, de nézd csak nyugodtan…- kicsit talán sután szólalok meg, és a kelleténél talán nagyobb hirtelenséggel pattanok fel, de ez volt az egyetlen mód arra, hogy kizökkentsem a farkasomat, aki amióta elkezdődött a film (cirka 10 perce), vadul húzna Archie (de főleg a farkasa) felé. Nem ismerek rá, annyira máshogy viselkedik most, az előző alkalmakkor mikor találkoztunk nem akart ennyire megbolondulni az Archie-ban élő négylábútól, de most teljesen meg van veszve érte. Talán érzi amit én is.  

Mindenesetre ha nem is pánikszerűen, de gyors léptekkel haladok a bejárat felé, és ha találok, akkor valami random cipőt vagy papucsot húzok a lábamra - lévén sajátom még a konyhánál van -, majd kilépek a ház elé. Megcsap a hűvös, már-már hideg októberi levegő főleg így kabát nélkül de úgy érzem, ez most jó is. Muszáj kicsit lehűtenem és kitisztítanom a fejem. Túl sok volt az inger hirtelen, és félő ha bent maradtam volna, akkor teszek vagy mondok olyat, amit talán utána megbánok. 

Hátamat a falnak döntöm, és behunyom a szemem. Archie biztos hülyének néz és nem tudja hova tenni a dolgot. Legalább ha tudnám füllenteni hogy telefonálni jöttem ki, de természetesen a mobilt ott hagytam a kanapén. Az ajtót résnyire nyitva hagytam, így hallom a tévé duruzsolását vagy épp Archie motoszkálását, de még kell egy kis idő, míg be tudok menni. Az egy percből kettő lesz, majd három, és ha nem jött ki időközben a férfi, akkor lassan össze kell szednem magam. Csak még egy perc... Meg tudom csinálni.
Mara & Archie

No one has ever become poor by giving.

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
A rose harbori falka tagja
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
You and me belong together ♡︎
Roller coaster ride - Page 2 B50563377955057c61aa722256d16d63
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
Roller coaster ride - Page 2 296245
༄ ༄ ༄
Roller coaster ride - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

Roller coaster ride - Page 2 Empty
TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyHétf. 13 Május 2024 - 21:44

Roller Coaster
Ride
- Biztos van, aki jobban a figyelmedre szorul. - Pont ezt akartam elkerülni, hogy bűntudata legyen. Mérges voltam magamra, hogy ennyire könnyedén adtam át magam az elgyengülésnek. Pedig már annyiszor megbeszéltem magammal, hogy a problémáimat a helyén tudom kezelni. Csupán néhány napot kellett feláldozzak az életemből havonta, hogy ne árthassak másoknak és én is kibírjak. Mert bódult állapotban elhittem azt is, hogy amit teszek az rendben van.
A lényeg az, hogy mindenki más jól legyen, addig az én lelkiismeretem is tiszta marad.
Amikor egyszer csak elkezd elnyelni a föld, akkor már nincs megállás, mert tudom, hogy egy kibaszott mocsár készül magába szippantani. Amikor már félig van benne valaki, egyszerűen csak elfogadja a sorsát és nem küzd tovább. Valami ilyesmit éreztem én is egy ideje.
- Az nem mentesíti fel az alól, hogy megöljön négy katonát, akik csak a munkájukat végezték. - kemény voltam magammal a szavaival ellentétben is. Muszáj volt. Egyszerűen nem tudtam napirendre térni afölött, hogy ez az én lelkemen száradt. Ha tudtam volna, hogy mivel állok szemben, soha nem engedem szabadjára egyetlen egy percig sem. Marának ez teljesen természetes lehetett, hiszen ezzel együtt született, mindig az élete része volt. De ha egyszer is kockáztatta volna a szabadságát, az életét, ő sem biztos, hogy örült volna.
Nem tudtam mégsem hibáztatni azért, mert ennyire másképp vélekedett.
A szavai mégis valahol megnyugtattak. Még mindig csak ott gubbasztottam, ahogy felajánlotta a segítségét. Ténylegesen. Én pedig eltűnődve néztem még mindig rá, mintha ezt az egészet igazából csak képzelném és nem itt gubbasztana velem. Hiszen felfüggesztették, miattam.
- Semmit nem tudok.  Soha senki nem akart felvilágosítani erről az egészről, csak eldugni itt ebben a városban. - ha segíteni szeretne, tudnia kell, hogy én honnét indultam és hol tartottam. Nagyjából sehol. Emiatt voltak rossz ellenérzéseim a falkával szemben, fogalmam sem volt, hogy szimplán csak figyelnek vagy ez valami nagyobb retozió előszele lenne.
Ostobának és tudatlannak éreztem magam.
Kivételesen nem volt erőm makacskodni azon, hogy jó ötlet lenne a fürdő. Anélkül is hívogatott a forró zuhany, hogy átgondoltam volna az ötletet. Kényelmesebb volt bekúszni alá lehajtott fővel, hogy felfrissülve és kicsit megkönnyebbülve léphessek ki alóla. Attól még nem veszítettem el a jelenem, hogy a fojtogató szorongás már ne szorítaná görcsbe a gyomrom. A szégyenérzet és a félelem keveréke nem tett jót, noha nem tudtam eldönteni melyik nagyobb még mindig bennem, de nem akart egy feneketlen gödörbe taszítani, ahol el akarnám veszíteni a saját valóságom. A bilincseket tisztogatva csak az járt a fejemben, Mara még mindig odakint lesz, ha kilépek.
És tényleg így volt.
Annyira igyekeztem elzsebelni a gyógyszereket, hogy tulajdonképpen észre sem vettem, mit is csinál tulajdonképpen. Már csak arra ocsúdtam fel mi csörrent az imént, amikor megfordultam. Nem tudtam nem észrevenni a könnycseppek elmosódását az arcán. A felismerés pillanatában mintha nem is létezett volna a helyiség körülöttünk. Legszívesebben csak megöleltem volna. Mégis úgy rántott vissza a megjegyzése a valóságba, mintha a szavak ütöttek volna arcul. Kinyújtottam felé a kezem, hogy letöröljek egy épp kiserkenő könnycseppet. Lassú mozdulat volt, óvatos. Közel voltam ahhoz, hogy meggondoljam magam és csak elvegyem a kulcscsomót, amelyet így a végén úgyis megejtettem. Lesandítottam a darura, a szóban forgó kulcstartóra, mert bizony kapott egy külső burkot, ami a szétmállástól óvta meg. Ettől volt még mindig ennyire ép állapotban. Nem tudtam volna kidobni, veszni pedig nem hagyhattam. Ahhoz túl fontos volt nekem, emlékeztetett arra, hogy mit dobtam akkor el magamtól, mert jót akartam neki. Nekünk.
- Még mindig az egyik legjobb ajándék, amit valaha kaphattam. - amilyen kis egyszerű volt, annál nagyobb értéket tulajdonítottam neki. Ettől vált aztán annyira felbecsülhetetlenné.
- Most még talán igaz is lenne, hogy ami nem öl meg, az megerősít. - céloztam arra, hogy a vérfarkaslét is érhetett volna véget azzal a pokoli lázzal, megpecsételve az emberi életemet is. De még mindig itt voltam. Ha tudta volna, mennyiszer olvsstam el újra és újra, forgattam az ujjaim között álmatlan éjszakáimon. De nem nosztalgiázhatttam örökké, amúgy is most más miatt akart segíteni.
- Köszi, hogy rendet raktál. Nem kellett volna fáradoznod. - hálás mosoly suhant át az arcomon és még mielőtt bármi meggondolatlant tehettem volna, inkább felnyaláboltam a távirányítót és bekapcsoltam a tévét.
- Szóval kitaláltad már, mit nézzünk?
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Roller coaster ride - Page 2 Tumblr_inline_p0268kcbMe1sirj9i_250
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyPént. 10 Május 2024 - 21:45

Roller Coaster Ride

-Ha nem is mindenkire, de rád kellett volna. - bár valóban az a típus vagyok aki szereti mindenkin rajta tartani a szemét - nem pletykaéhségből, hanem figyelmességből -, de azokra akiket ismerek és fontosak számomra, hatványozottabban ki kellene hogy legyenek élezve az érzékeim. Egyszerűen nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy magára hagytam Archie-t a bajban, mert nem ismertem fel időben, hogy gáz van. De most itt vagyok, és segíteni akarok neki. Remélem elhiszi, hogy szándékaim őszinték.

Szavain elmosolyodom, és kissé talán elpirulva legyintek egyet szabad kezemmel. Biztosan túloz. Vannak még nálam is sokkal figyelmesebb és nagyobb szívű emberek. Édesanyám is ilyen volt, de úgy érzem sosem fogok tudni felérni hozzá. Ettől függetlenül jól esik amit mond. Ezután viszont sokkal komolyabb téma kerül terítékre, és borzalmas látni, mennyire ostorozza magát emiatt. Megrázom a fejem. -Gondolj rá úgy, mint egy kölyökre. Nem is… mint mondjuk valamelyik unokaöcsédre, még mikor kicsik voltak. Ők is próbálgatták a határaikat meddig mehetnek el. Néha tomboltak, néha nyugodtabbak voltak. - próbálom olyan képpel vizualizálni neki, hogyan is képzelje el ezt az egész szituációt, amit jól ismerhet. Egy néhány hónapos, szelídítetlen farkasról beszélünk, akinek meg kell mutatni ki a főnök, és hol vannak a határok. Pont mint a gyereknevelés, csak itt ez benned él. A másik éned - ettől pedig egyszerre lesz könnyebb és nehezebb.

-Tudok neked ebben segíteni. Nem te lennél az első harapott farkas akit végigkísértem ezen az úton. -Charlie-ra gondolok, aki szintén sokat küzdött az elején a négylábújával. Aztán szinkronba kerültek. -Ha bármi kérdésed van ezzel az új léttel kapcsolatban, itt vagyok, és hívhatsz meg írhatsz is bármikor. - megerősítésként ismét picit megszorítom a kezét. -És ezt most én mondom, nem pedig a falka beszél belőlem. -ránézek és rövid ideig a hangom elkomolyodik. A kinti vádló kirohanása alapján azt hiszem okkal feltételezem, nem szívleli a falkát. Kell majd még erről beszélnünk, de ha rajtam múlik, nem ma. Most fáradt testileg és lelkileg is, ezért inkább terelni próbálok.

Sikerül is, a mese említésére úgy veszem észre, kellően kizökkentettem a korábbi gondolatból és állapotból. A család csak este ér haza, így időm van bőven, én pedig nem szívesen hagynám most egyedül Archie-t, legfeljebb akkor, ha ezt kéri tőlem. Bár akkor is nehéz szívvel tenném, így azt, hogy nem utasítja el a filmezés ötletét, jó jelnek veszem. Mindketten feltápászkodunk, majd én egyelőre ugyanúgy a falnál állva figyelem, ahogy ruháért megy, majd a fürdőbe sétál.

Amíg Archie zuhanyzik, úgy döntök, hasznossá teszem magam, és egy kis rendet csinálok. Nem akarok a holmija között kutatni, így tényleg csak néhány apróságot tervezek. Először is szélesre tárom az ablakokat, hogy alaposan kiszellőzhessen a lakás. Ezek után a konyhába megyek, út közben összeszedve minden koszos edényt vagy poharat amit találok és elmosogatok. A törölgetést kihagyom, nem tudom minek hol a helye, így a csepegtetőn hagyok mindent. A víz a fürdőben még mindig kitartóan folyik, így visszamegyek a nappaliba, ahol felverem és megigazítom a kanapé párnáit, majd a dohányzóasztalon állok neki elrendezni a dolgokat - egy kupacba húzom a leveleket és szórólapokat.

Az egyikkel ahogy megmozdítom, sikeresen leverek valamit, hangosan csörren a padlón szinte egy időben azzal, hogy Archie elzárja a csapot.Lehajolok hogy felvegyem a kulcscsomót, ám ahogy a kezembe fogom, ledöbbenek. A kulcsok kellett lévő kulcstartó nagyon is ismerős. Az a gipszdaru, amit én adtam neki karácsonyra még 2018-ban. Ott virítanak rajta kacskaringós betűim: Ami nem öl meg, az megerősít. Elöntenek az emlékek. Az origami díszes karácsonyfa. A vacsora amit Archie főzött. A szilveszteri utazás Niagara Falls-ba. Az újévi kívánságom, melyről meg voltam győződve, hogy sosem teljesül, hiszen Archie visszament a frontra. A sors furcsa fintora, hogy végül tényleg visszatért az életembe, bár amikor kívántam, nem teljesen így értettem.

Bámulom a kulcstartót, elmerülve a nosztalgiában, a meghatottság és szomorúság egyvelegétől könnyezve, így nem is hallom ahogy Archie kijön a fürdőből, csak mikor már megszólal mögöttem. Megfordulok, szemem még mindig csillog a könnytől, ahogy kinyújtott tenyeremben tartom az apró tárgyat. -Megtartottad.- félig kérdés, félig kijelentés. Nem tudom, tényleg azt gondoltam-e, hogy képes és kidobja, de az mindenképp meglep, hogy használja is. Én is megtartottam minden közös dolgunkat, de egészen néhány nappal ezelőttig el volt pakolva. Fájdalmas volt belegondolni, mit veszítettem ott az atlantai reptéren három és fél évvel ezelőtt. -Én… nem kutattam csak… véletlenül levertem az asztalról.
Mara & Archie

If you offer your free time to help out at a charity or to read to an older person or simply to give someone something without ever expecting a thank you, it’s amazing how much more you are able to notice the blessings which fill your life.
Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
Roller coaster ride - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTA2GrfXJAiXNyntr08f4onicqhRMLw3AjH9g&usqp=CAU
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyPént. 10 Május 2024 - 13:05

Roller Coaster
Ride
Az emberi kapcsolataim régóta nem alakultak olyan jól, mint szerettem volna. Minden egyes kapaszkodó és lépcsőfok elvesztése közben egyre jobban megszürkültek és jelentéktelenné váltak. Hiszen ha ugyanabba a pofonba fut bele az ember, egy idő után megszokja. Így van ez a bizalommal is, egy idő után már azt sem hisszük el, amit kérdeztünk. Nem csak a másiktól, magunktól sem. Márpedig a bizalom egy roppant törékeny és kényes dolog volt, amit abban a pillanatban, hogy elveszítettünk, már semmink nem maradt. Én pedig észrevétlenül is olyan messzire sodródtam attól, hogy valakit újra úgy igazán a közelembe engedjek, hogy fel sem tűnt én magam mit műveltem.
Későn jöttem rá, hogy mekkora súlya volt a tetteimnek és végtelenül megrémültem attól a gondolattól, hogy talán az egyetlen embert taszítottam el magamtól aki még igazán törődött velem.
Mert hozzászoktam az örökös hadakozáshoz, hogy magam óvjam. Mert kényelmesebb volt önzőnek lenni, mint szembenézni a valós problémákkal. Mert igazából minden tettemmel magamat is óvtam. Nem másoktól, hanem tulajdon önmagamtól. Nem maradt semmim, amire igazán jó érzéssel tudtam volna gondolni, csak az emlékeim. Hiszen itt voltam egy olyan városban, ahová nem vágytam, ahol nem láttak szívesen és ahol emiatt mindent elkövettem, hogy igazán kemény legyek mindenkivel.
Nem tudja, hogy milyen sokat jelentett most nekem ez a néhány szó. Pedig tényleg megérdemeltem volna, hogy egy szavam se higyje el. Hiszen ismerte azt az oldalam is, aki ha kellett megtett mindent, hogy szebb fényben tüntessem fel magam egy olyan szituációban, amiben lehet nem remekeltem volna máskülönben. Régen nagy mestere voltam a meggyőzésnek. Most azonban a csírája sem leledzett ennek a szándéknak. Megkönnyebbült, hálás pillantással néztem vissza rá. Úgy éreztem, hogy szükségem van erre a fajta megerősítésre. De Mara még tovább ment, én pedig csak megráztam a fejem. Igazából amikor világossá vált számomra, hogy a helyi falkához tartozik, szándékosan temettem vissza magamba a millió kikívánkozó kérdést.
- Nem figyelhetsz ennyi mindenkire, ez nem a te hibád. Azt hittem én is megbirkózom ezzel. - még mindig nem akartam kimondani azt, hogy nem tudok. De már az is egy lépés volt ezen az úton, hogy beismerem, jócskán túlmutat rajtam a probléma. Hiszen ő is kimondta, ez baj. A kérdés az, hogy mekkora baj. Én elveszítetettem a mértéket, de az is lehet nem is volt sosem.
Tisztult a kép, már nem éreztem annyira egyedül magam. Nem is tudnám ezt jól megfogalmazni, hiszen itt gubbasztott mellettem. De sokszor éreztem úgy magam, hogy hiába vett sok ember körül, attól még kicsit sem éreztem úgy, hogy nem lennék magányos. Nem voltam egyedül és mégis. Most ez valahogy más volt. Szívet melengető érzés volt belekapaszkodni az ujjaiba és hallgatni azt, amit mond. Szerettem volna őszintén elhinni, hogy ezért volt itt és nem csak szimplán segíteni akart, mint mindenki máson, aki a környezetében rászorult. Egy egészen keskeny határ választotta el a kettőt, de ha nem veszek erőt magamon, hogy igenis bizakodjak, akkor semmi értelme az egésznek. Az életemnek. Semminek.
- Soha senki mást nem láttam azóta sem, akinek ekkora szíve lenne mint neked. - abba nem akartam belemenni, hogy mindettől függetlenül úgy éreztem, hogy nem érdemelném meg ezt a fajta törődést. Annyi mindent mondtam volna most neki, de nem tudtam mi az a határ, amit átléphetek és mi az amit már nem. Nehéz volt így egyensúlyozni, hogy mégse legyek tolakodó. De a helyzet nem is ezt kívánta.
Most össze kell szednem magam, nem mutathattam többé jelét annak, hogy mennyire az összeomlás szélére keveredtem. Arról pedig mélyen hallgattam, hogy már voltam ennyire a kétségbeesés szélén. Azóta függtem rá a fájdalomcsillapítókra. Azóta volt egyszerűbb elfogadni a tudatot, hogy már nem az én kezemben van a kormány. De a rohadék akkor sem kapja meg teljesen a kontrollt. Nem tehetem, ennyivel tartozom magamnak és másoknak is.
- De az is én voltam. Soha nem értettünk egyet semmiben, néha úgy érzem, hogy szándékosan ilyen. Néha úgy érzem, hogy akkor is az ő akarata érvényesül, ha teljesen uralom a helyzetet. - furcsa volt róla beszélni. Soha senkinek nem tettem, hiszen mégis kit érdekeltek a háttérben meghúzódó valós tények? Még a tábornok is azzal a tanáccsal küldött dolgomra, hogy kerüljem a feltűnést és senkinek ne adjam ki magam. A farkas eddig kivárt, de most elégedetlenül morrant, tiltakozott bensőmben az ellen, amit mondtam. Ő valamiért kivételesen nem volt feszült, sem ideges. Ekkor döbbentem rá, hogy belőlem is teljesen elpárolgott az összes feszültség. Ujjaim nyugodtan simultak az övéi közé és ha csak lepillantottam a kezünkre, ő is lelkesen csóvált.
- Mesét? - az ötlete kizökkentett, úgy pislogtam rá fel, mintha csak azt mondta volna ide költözik. Tényleg szokásunkká vált valamikor filmeken chillelni vagy épp azon elaludni, hogy máskor megnézzük. Most nem éreztem úgy, hogy ilyesmi kimenetele lenne a dolognak, de nem azt mondta, hogy csak pár percre jönne be? Igaz annak már sok perce volt, nem csak pár szóval mindegy. Elereszettem végre a kezét is, hogy felnyomjam magam. Jócskán sajgott már mindkét vádlim a furcsán kitekert póztól, amibe lecsusszantam. Igazat kellett adnom neki, egy zuhany mindig jól jön. Elsandítottam a résnyire nyitott fürdő felé, a bilincseket is most már el kellene raknom.
A következő alkalomig.
Körülnéztem, még mindig minden tiszta kupleráj volt, de már annyira nem zavart. Majd ha rászánom magam, veszek padlófényezőt vagy bármit amivel helyreállíthatom azokat a kaparásnyomokat. De most ahhoz is elcsigázott voltam, hogy bármi ellen tiltakozzak. A szekrényemhez léptem, hogy tiszta ruhákat vegyek ki magamnak és már tűntem is el a fürdő ajtaja mögött.
Még csak azt sem mondtam neki, hogy érezze otthon magát.
Nem éreztem ezt a helyet az otthonomnak, annyira sem mint az Atlantában megkapott másik szolgálati lakást. Minden tele volt a holmijaimmal és mégis ideges voltam. Talán kicsit tovább időztem el odabent a zuhany alatt, de az igazsághoz tartozott az is, hogy megtisztítottam az egyedi kialakítású eeszközt is. Nem akartam, hogy bármi szag is emlékeztessen az éjszakákra. Túlságosan fájt az, hogy minden hónapomból napokat veszítettem el általa. Miután már csak a gondolataimat fojtogatta a bűz és az orromat már nem csavarta, egy törölközőbe bugyoláltam. Ennek is volt helye és nem pont idebent. De pillanatnyilag szégyelltem volna megmutatni is.
Átöltölzve egy tisztább hosszúujjúba és egy lógós edzőnadrágba, vizes hajamat hátratúrva léptem ki végül a fürdőből, immár némiképp frissebb levegőhöz jutva. A pára és a kellemes meleg eloszlatta a negatív gondolataimat. Sokkal könnyedebben is lépkedtem, mintha amúgy is jókedvvel mentem volna el tusolni és nem azért, mert mennyire megborultam.
- Választottál már filmet? - a törölközővel előbb a hűtőnél álltam meg, hogy kivegyek egy behűtütt ásványvizet meg előkészítsek két poharat. A gyógyszeresdobozokat észrevéve azonban megtorpantam a mozdulatban. Egy darabig csak figyeltem, aztán szó nélkül süllyesztettem a zsebeimbe. Ha Mara visszavinné is bármelyiket, azzal csak elismerné, hogy tényleg ő hozta el. Ennek már mindegy volt. Igyekeztem gyorsan palástolni az arcomra kiülő bűntudatot, inkább hónom alá csaptam a vizet és egy kezembe ügyeskedtem a két poharat, hogy a kanapéhoz sétáljak velük. Még előbb be kellene csempésznem a bilincset a szobába, de előbb megálltam a háttámla mögött, hogy odaadhassam neki a holmikat.
- Nem is mondtam még, de érezd otthon magad.
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyPént. 10 Május 2024 - 10:21

Roller Coaster Ride

Nagyon furcsa ez a kettősség, amit most érzek, ahogy itt vagyok Archie-val. Egyrészt a szívem és az agyam egy része azt a férfit látja, aki Atlantában volt.  Aki viccelődik, akivel órákon keresztül beszélgettünk vagy bármi egyéb módon, pillanatnyi unatkozás nélkül élveztük egymás társaságát. Akit szerettem. Akit talán még mindig szeretek. Másrészt viszont ez az Archie, aki előttem áll, mintha egy más ember lenne. Láttam már rossz állapotban, főleg amikor bekerült a kórházba, de ez most más. Ez most valami komolyabb, és ahogyan ott sem, most sem tudok hátat fordítani neki, mikor segítségre van szüksége. És nem csak azért, mert ilyen a személyiségem.

Odamegyek hozzá, és megfogom a kezét - nem húzza el, amit első körben jó jelnek tekintek. Érzem a bőrén keresztül az idegek apró rezdüléseit. Archie küzd. Magával, a farkassal, a bűntudattal, azzal, hogy szemmel láthatóan nem önmaga. Nekem pedig a szívem szakad meg, de felé nem mutatom - csak a nyugodtságot és a segítő szándékot. -Hiszek neked, Archie. - bólintok, és mind hangomban, mind pedig a tekintetemben ha felnéz, őszinteséget hallhat és láthat. Mert tényleg így gondolom. Tudtam, hogy nem változhatott annyit, hogy szándékosan keresztbe akarjon tenni nekem. A kezdeti ingerültség, az árulás érzése már elpárolgott. -Nekem kellett volna észrevennem, hogy valami baj van. Sajnálom. - és valóban. Volt benne egy furcsa feszengés, és így felidézve olyan volt többször is, mint aki mondani akarna valamit de végül mégsem teszi. Akkor azt betudtam annak, hogy ő is kicsit úgy van mint én, nem tudja, hogyan kellene viselkednünk egymással most. Pedig ha akkor észreveszem...

Mellé ülök, csak rövid időre elengedve a kezét, de aztán újra balja felé nyúlok. Úgy vettem észre, megnyugtatja, és nekem is jól esik. Kicsit olyan, mint a parton álló ismerős világítótorony egy tengeren lévő hajós számára. Az ismeretlen víz háborog, és össze akarja dönteni a hajót, de közben a távolban ott pislákol a halvány fény, mely jelzi, hogy nincs veszve minden, mert ott a biztos pont. Kicsit egyszerre vagyunk a régi és az új Archie és Mara. Régen úgy éreztem, ha együtt vagyunk, akkor nincs előttünk akadály. Szeretném hinni, hogy ez jellemzi  a jelent is. Valószínűleg ezért is ilyen könnyű megválaszolni a feltett kérdését.

-Mert nem tudok rád igazán haragudni. Kiabálni meg egyébként sem szoktam, ott kint nemrég egy hiba volt, amiért így felcsattantam. - még mindig rosszul érzem magam miatta, mert nem ezt érdemelte volna. - Képtelen lennék neked hátat fordítani. Tudom, hogy sok idő kimaradt. - azt nem teszem hozzá, hogy azt hittük, hogy a reptéri búcsú után nem is találkozunk többet. Ez túlságosan fájdalmas lenne. -Viszont még mindig különleges helyet foglalsz el a szívemben. Ezért is szeretnék segíteni. - szerettem volna még ezt is hozzátenni. Azt éreztetni, hogy nem bűntudatból vagy sajnálatból vagyok még itt, hanem mert ezt szeretném tenni. Csak azt remélem, el is hiszi ezt.

Csak bólintok - valóban nem lehetne elvontatni sem, ha valamit a fejembe veszek. Mármint...persze vannak olyan szituációk amiben persze hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, abból viszont tényleg nem engedek, hogy szeretnék Archie mellett lenni ebben a nehéz időszakban. Nehéz időszakban is. Ha pedig már nehézség és fájdalom, akkor a következő mondatai döbbentenek meg csak igazán. Hát ezért került ide? Máris jobban kezd összeállni a kép. És bár a szívem szakad meg azokért, akik meghaltak a tombolásban, nem erről az oldalról akarom most megközelíteni, bár tény, hogy ezt idő lesz, míg feldolgozza az agyam. Veszek egy mély levegőt, majd kicsit felsőtestből is jobban felé fordulok.

-Az nem te voltál Archie, hanem a farkas. Még nem vagytok teljes szinkronban, szelidítésre szorul. De ne gondold magadról, hogy nem vagy jó ember. A bűntudat amit most érzel is azt bizonyítja, hogy nem vagy rossz. Jó ember vagy akivel mostanában rossz dolgok történtek. - picit megszorítom a kezét, ezzel megerősítve a szavaimat. -De mindent a maga idejében. Haladjunk kis lépésekben. Van egy ötletem. Mi lenne, ha vennél egy zuhanyt, hogy kicsit felfrissülj, aztán...mondjuk megnéznénk egy filmet? Valami vicceset. Vagy mesét. - hangomba lelkesedés kúszik. Talán most ő maga nem érzi még jó ötletnek, viszont szerintem pont arra lenne most szüksége, hogy kicsit "normális" dolgokat csináljon. Hogy kizökkenjen ebből az állapotból. Egy szolid mosollyal az arcomon várom hát a válaszát, mit szól hozzá. A sebét is meg kellene néznem, de hátha egy lazító-frissítő zuhany után könnyebben rávehető.
Mara & Archie

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyCsüt. 9 Május 2024 - 22:55

Roller Coaster
Ride
Teljességgel megérdemeltem volna, hogy Mara sarkon forduljon és faképnél hagyjon. Azt hittem, hogy nem lesz belőle komolyabb problémája és elég lesz majd a saját bűntudatommal elszámolni, de nagyon nem így lett. Már csak a börtön gondolatától is rettegtem, de valahol rohadtul megérdemeltem, hogy magamra maradjak ebben a csöpp világban. Viszonylag hamar kényszerültem a sarkamra állni, megtanulni azt, hogy jóformán csak magamban bízhatok mert mindenki csak a maga hasznát lesi. Sokáig éreztem úgy, hogy csak várnom kell azokra, akik majd észrevétlenül lesznek az életem részesei, de ezek a személyek valahogy nem megérkezni akartak volna, hanem rendre eltűntek. Az utolsót a bátyám rúgta belém, amikor újra találkoztunk itt Rose Harborban a házánál.
Kellemes tompaság kezdte el nyomni a fejem, mintha ezzel is óvni akart volna a tudatom. Nagyon nem voltam még ahhoz megerősödve a telihold után, hogy bírjam ezt a fajta mentális terhelést. Az utóbbi időben sok olyan nyomás nehezedett rám, amit épp csak elviseltem, miközben magammal is próbáltam elhitetni hogy minden rendben. A pirulákkal kevésbé fájt, tompa volt ugyan de jó. Kényelmes és egyszerű. Delíriumos állapotban az ösztönök sem hatottak olyan erősen, mint máskor meglehet most nem ez játszott a háttérben.
Féltem felvenni a szemkontaktust vele, nem akartam látni a vádló valóság visszatükröződését. Meglepett, amikor először nem ezt kaptam. Aztán már lassan felocsúdni sem volt elég időm, inkább átadtam magam a fal hidegének, stabil tartásának.
Miért volt rám ilyen hatással odakint?
Csak az járt a fejemben, hogy jól esett az ölelése, megnyugtatott. Ahogy az érintése is. Most is olyan valóságos volt. Lepillantottam a kezemre, tényleg nem a képzeletem játszott velem, hogy elhigyjem a valóságot érzékelem. Mara még mindig itt volt velem és hozzám beszélt. Erőt kellett vennem magamon, ennyire mégsem hagyhattam, hogy annak a kényelmes létezésnek adjam át magam amiben napok óta tengődtem. Céltalanul, időt pocsékolva, de mégis a magam ura voltam.
Az emlékek. Óhatatlanul és megállíthatatlanul kúsztak vissza a tudatomba. Most olyan szívesen visszarepültem volna az időben. Vissza a búcsúzásunk előttre, hogy soha ne akarjak elmenni.
- Hiszel nekem ha azt mondom, nem akartam ezt tenni veled? Csak... Olyan elfoglaltnak tűntél, nem voltam biztos benne, hogy egy aláírással akarnál foglalkozni. - kár volt tagadnom előtte, hogy tényleg a gyógyszerek rabja voltam. Talán négy hónapja kezdődött, előtte inkább csak a létezés és a pusztulat közötti állapotban tengődtem, ahogy szoktam hozzá az átváltozások okozta gyötrődéshez.
Lenyeltem a gombócot a torkomban.
Eg darabig még a kezünket figyeltem, eszem ágában nem lett volna elhúzni, hiszen olyan jól esett az érintése. Mint régen.
De már mindketten mások voltunk. Mindketten más úton jártunk, ezt ő is kiemelte. Miért hívta volna fel a figyelmem erre, ha nem így van? Sok minden megváltozott főleg velem a harapás óta. Ő ezt nem érthette, hiszen már kezdettől fofva így tervezhette az életét. De én nem. Nekem nem adatott meg, hogy válasszak és aszerint éljek. Nem adatott meg, hogy türelmet gyakoroljak, hogy ne egy ösztönléby legyek gyengébb napjaimon és hogy ne tegyem ezáltal kockára a hivatásom. Mint ahogy tettem ezt az övével.
- Nem fair, hogy így kibabrálok veled, te pedig ennek ellenére is még itt vagy. Miért nem kiabálsz velem? Miért nem haragszol rám? - szomorúan és értetlenül sandítottam rá, hiszen immár egy magasságban volt velem. Tényleg nem azt érdemelné, hogy így lásson. Mégis a sok rossz érzés ellenére is egy megjegyzéssel oldani tudta a feszültségem. Hogy képes erre?
- Tudom, olyankor elvontatni sem lehetne. - de ilyen az őrangyalok dolga, nem? Ezt mégsem kérdeztem. Ismét hanyatt támasztottam a fejem a falnak, úgy figyeltem őt. Most elhittem volna, hogy nem tágít valóban. Egy pillanatra elhittem, hogy önfeledtebb is lehetnék.
- Nem tudom hogy tehetném. Nem vagyok ura semmilyen helyzetnek Mara, majdnem hadbíróság elé vittek, mert kivégeztem a saját osztagomat. Ezt ép ésszel elég nehéz elfogadni, mert gyilkos vagyok. Olyan fajta, akit még a katonák sem tűrnek meg maguk között. Nem vagyok már olyan jó ember.
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyCsüt. 9 Május 2024 - 15:22

Roller Coaster Ride

Sosem gondoltam volna, hogy Archie-val valaha ilyen szituációba keveredek. Igazából már azt sem gondoltam volna hogy bármikor is olyan helyzetbe kerülnék, hogy egy olyan vétség miatt függesztenek fel, amit nem is követtem el. Nem mondom, hogy nem bosszantott az, hogy nem tudtam, mi történt. Már kezdtem hajlani arra, hogy esetleg tényleg elment az eszem, pillanatnyi memória kimaradás, vagy fáradtság okozta meggondolatlanság. Most pedig, hogy szép lassan lehull a lepel, nem tudom mit gondoljak vagy érezzek. Könnyebb nem lett az igazság tudatában. Sőt.

Nem gondoltam volna, hogy Archie képes ilyesmire. Szeretnék haragudni rá, mégis képtelen vagyok igazán neheztelni, ahogyan azt mondja, szüksége volt rá. Sóhajtok egyet. Mennyit hallottam már ezt odabent a központban ezt, mikor valaki függővel találkozom - vagy épp elvonási tünetekkel kerül hozzánk. Nem ítélem el őket, tudom, hogy ez egy betegség, és senki sem hibáztatható azért, mert beteg. Sok kollégám nem ért ezzel egyet, ilyenkor azt szokták mondani, hogy nem lehet összehasonlítani egy influenzát vagy tüdőgyulladást például a gyógyszerfüggőséggel, mert aki gyógyszerre vagy egyéb drogra függ rá, az saját elhatározásából kezdte el használni ezeket a szereket. És aláírom ez így van, de én azt vallom, ne gondolkozzunk ennyire végletesen.

Mindenkinek meg lehetnek a saját indokai, amiket ha nem is értünk meg, el kell fogadni, és ezeken a kiváltó okokon kell segítenünk, ezeket kell megszüntetnünk. Bár tippem van, egyelőre nem teljesen látom át, mi indíthatta el Archie-t ezen az úton. Vajon azon kívül hogy megharapták, és ezzel vérfarkassá vált, más is történt vele az elmúlt három és fél évben? Mert az az Archie, akivel Atlantában megismerkedtem, még nem volt ilyen. Némán figyelem, ahogyan a falhoz botorkál, és nekidől. Fáj a szívem, amiért így látom. Ennyire elesettnek - és amikor ismét megszólal, csak még jobban növekszik a nyomás. Ráadásul már magamra is haragszom, amiért ilyen önző kijelentéseket teszek és kérdezek. Archie nem ezt érdemelné. Szeretnék odamenni hozzá és megölelni, de nem tudok moccanni. Ő a falnál, én a pultnál támaszkodva - hirtelen óriásinak érzem közöttünk a távolságot.

Valóban nem ilyen Archie-ra emlékeztem, de az előző találkozásaink és üzengetéseink alapján tudom, hogy ő is ott van még valahol. A nyakába szakadt egy nagy adag szörnyűség és teher, de az alap ugyanaz. Még ha most keserűen látja is magát,. Azonban még nem érzem úgy, hogy eljött az ideje annak, hogy eme gondolatomnak hangot is adjak. Szeretném, ha megnyílna nekem, ha elmondaná, mi bántja, épp ezért mivel azt látom rajta, hogy elindult egy folyamat, kinyitott egy csapot, én pedig nem szeretném kizökkenteni ebből. Így csak csendben állok, csípőmet a pultnak döntve, de testemmel Archie felé fordulva.

Keserű vallomását hallgatva érzem, ahogy könnyeim megindulnak, de gyorsan letörlöm őket tenyerem alsó felével. Tudom, hogy nem a szánalmamra és a sajnálatomra van szüksége. Csak kiszakadt belőle, ami a lelkét nyomja. Míg beszél, kigombolom a kabátomat, leveszem, és a székre teszem. Már nem kérdés, hogy nem megyek sehova. Még nem. Amikor a szemeimbe néz, nem láthat sajnálatot - aggodalmat viszont igen. Azt nem tudom palástolni.

Abban a pillanatban indulok el felé, mikor látom, elindul az összerogyás felé - egy részem örül, hogy használta a falat támasztéknak, mert nem értem volna oda időben, hogy más esetben elkapjam vagy legalább megtámogassam. A néhány lépés alatt míg odaérek hozzá, kilépek a magassarkúból is. Elé lépek, majd picit a szoknya miatt nem annyira mobilisan, de letérdelek elé, sarkaimra ülve. Az se érdekel, ha elszakad vagy koszos lesz.  Kezeimmel az övé felé nyúlok, és ha engedi, megfogom, és hüvelykujjammal a kézfejét simogatom. Ha nem hagyja, akkor saját térdemre fektetem a tenyereimet. Úgy érzem, most van itt az ideje, hogy reagáljak mindarra, amit mondott.

- Előttem lehetsz mindig őszinte. Egy rosszul meghozott döntés miatt még nem fog változni az, ahogyan gondolok rád. Ahogy az emlékeimben őrizlek. - kis szünetet tartok, hangom nyugodt, kedves és megértő. -Nem volt jó ötlet elvenni a gyógyszereket. De a baj megtörtént, felesleges már ezen rágódni. Kaptam egy kis kényszerpihenőt, talán rám is fér. - nem gondolom át miket mondok, csak jön, ami ki akar jönni - ám ebben a pillanatban ahogy ezeket kiejtem a számon már teljesen biztos vagyok abban, hogy nem próbálom úgy visszaszerezni az állásomat, hogy Archie-t lököm a busz alá. Neki most nem erre van szüksége, meg egyébként sem tudnám vele ezt megtenni.

Átpozicionálom magam, ha eddig nem mozdult el, leülök mellé a földre, aztán ismét a kezéért nyúlok, ezúttal önkéntelenül is úgy, hogy ujjaimat az övé közé fűzzem. Fel sem tűnik, még akkor sem, mikor ráemelem a tekintetemet. -Még mindig komolyan gondolom, amit odakint mondtam, Archie. Nem kell egyedül végigcsinálnod. Régen is mindig számíthattál rám, és ez nem változott. Tudom, hogy már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen. - akaratlanul is kicsit megremeg a hangom, ettől a mondattól mintha kést döftek volna a szívembe, de csak egy pillanatra torpanok meg, mielőtt folytatnám. -Kérlek engedd, hogy segítsek neked. Nem hagyom, hogy elveszítsd a józan eszedet. Egyenesbe fog jönni az életed. Ismersz, elég makacs tudok lenni, ha valamit a fejembe veszek. - az utolsó mondatom már egy kicsit könnyedebb, szám szélén is mosoly bujkál, ahogyan egy kicsit viccesebben próbálom elütni a komoly hangvételt, és kizökkenteni Archie-t a korábbi állapotból.

Mara & Archie

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyCsüt. 9 Május 2024 - 6:50

Roller Coaster
Ride
Amikor elemeltem a gyógyszert, azt egy hirtelen felindulásból meghozott ötlettel tettem. Nem gondolkoztam felelősségen, nem jutott eszembe, hogy azt majd valaki keresni fogja. Úgy gondoltam, hogy három üveg pirula amit egyébként az orvosok is úgy írnak fel a páciensnek, mintha curkorkát osztogatnának csupán senkinek nem fog feltűnni. Csak senki nem szólt arról, hogy az igencsak kellemes állapotba döntő apró kis pirulák micsoda függőséget tudnak kialakítani. Olyat, hogy érte azt is meglopd és átverd, aki még fontos neked.
Az egyetlen, aki törődött volna velem.
Mara nem ezt érdemelte, én is nehezen tértem napirendre saját tettem fölött, de abban bíztam, hogy majd némileg enyhít a bűntudatomon, amikor beszedem és azzal nyugtattam magam, hogy már túl hosszú idő telt el ahhoz, hogy bármi retorziót vonjon maga után. A retorzió pedig engem ért utol. Most szívem szerint arcom köptem volna magam. Tényleg nem gondoltam bele, hogy milyen önző voltam akkor és mennyire elvakult. Én tudtam magamról, hogy függök ezektől a szaroktól. Amikor józanabb napjaim voltak és nem mart annyira belül a farkas, akkor szerettem volna tiszta is maradni. De néha jobb volt csak ébren álmodni. Álmodni arról az időről, amikor még nem a napokat kellett számolnom teliholdig.
- Szükségem volt rá. - nem kifogás, tényleg így volt. Én csak szerettem volna nem elvonási tünetekkel gyötrődni idehaza. Mara nem tudhatta, hogy milyen kemény tortúra volt ez nekem. Nem látott a paraván mögé, még valahol most is azt szerettem volna ha arra az Archie-ra emlékeztetem, akit valamikor megismert. Lényem utolsó normális darabkái voltak azok, hiszen senki más nem őrizhetett magában ennyi időn át ilyen pillanatokat, csak mi. Most ez is szertefoszlani készült. Szárazan nyeltem egyet. Jobb lett volna sírni, de csak szárazon égtek a szemeim. Inkább lehunytam őket, mert jobban fájt látni a csalódottságtól meggyötört arcát.
Ó ha meg tudnám számolni mennyit láttam ezt az utóbbi időben.
Apám még nem tudta az igazat, de lehet csak tőlem nem. Azóta nem járultam elé, hogy hazajöttem, pedig nem volt Wilmington olyan messze ide.
Aprót bólintottam a kérdésére. Még mindig képtelen voltam kinyitni a szemem, csak az érzékeimnek köszönhetően jutottam el a legközelebbi falig, hogy nekidőljek. Tétován döntöttem hátra a fejem és úgy hallgattam őt tovább. Nem kellett ahhoz látnom, hogy tudjam mennyire nagy bajt hoztam a fejére. Teljesen jogosan volt kiakadva rám és azt is megérdemlem, ha ezek után tényleg teljesen magamra maradok.
Akkor pillantottam csak rá, amikor letette a fiolát. De nem sokáig. Képtelen voltam nézni a művem, amit vele csináltam. Ha van még mélysége a gyűlöletnek saját magam irányába, akkor most vagy hatezer lépcsőfokot rohantam előre. Lefelé a mélységbe. Én tettem ezt magammal, taszítottam magamon a teljes kirekesztés felé.
- Nem a bizalom miatt. Egyszerűen nem akartam, hogy lásd mi vált belőlem. Csak örültem volna, ha valaki, egyetlen egy valaki még úgy őriz az emlékeiben, mint te. - mutatóujjammal imitáltam hozzá azt a rohadt nagy egyest, ami már nem volt többé. Archibald Collins emléke megszűnt létezni. Mara viszont megérdemelte a magyarázatot. Ha tudná mi mindent mesélhetnék erről, nem magában keresné a hibát.
- Annyi elutasítás után már egészen rám telepedett a közöny. Amikor egymás után kapod az elutasításokat, a végén már nem marad hited sem. Tudom, hogy te nem olyan vagy. Tudom, hogy bármikor fordulhattam volna hozzád. Valahol legbelül tudom. Ez nem arról szól, hogy nem számítasz vagy számítasz. - a mellkasomra mutattam kétszer is, de amikor lecsúszott újból a ruhám ujja, már inkább csak kényszeredetten húztam azt vissza rá.
Elfogadtam volna ha most kisétál az ajtón, azt is elfogadtam volna ha szeretné tisztára mosni a nevét. Ha így szeretne, lehet még én is szívesen bevinném. De ebben a pillanatban beleborzongtam a börtön gondolatába is. Ha nem lenne a dandártábornok, most nem itt lennék. Kedvem támadt volna csak igazán apróra összezsugorodni és megszűnni. Még mindig az járt a fejemben, hogy hogyan tolhattam így ki vele.
- Nem gondoltam bele, hogy komoly bajba kerülsz három üvegcse miatt. Nekem csak szükségem volt rá, mert máshogy nem megy. Máshogy elveszítem a józan eszem, ha már az életemet elvették tőlem. - most először néztem a szemeibe. Az ajtó még nyitva áll előtte, ha még szeretne inkább elmenekülni, megteheti. A szám másodszor remegett meg, éreztem hogy valami ereszt a tartásból, mert a lábaim összecsuklani szerettek volna inkább.
Nem teheted ezt meg most, nem roskadhatsz össze.
Előbb megtámaszkodtam a falnak. A gondolataim súlyától szédültem meg vagy a tetteimtől, nem tudom. De legalább nem úgy csuklottam össze, mint egy zsák krumpli. Most mégis jó volt ez így. Jobb volt, mint állva, hol kerülve a pillantását hol szembenézni a következményekkel.
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyCsüt. 9 Május 2024 - 5:39

Roller Coaster Ride

A nem sokkal korábbi hevességnek, minek hatására rákiabáltam Archie-ra már nyoma nincs. Amint észreveszem az elutasító és meggyörört külső mögött a néma segélykiáltást, nem tudok elfordulni és nem segíteni. Csak bólintok, mikor nem utasítja el - bíztam benne, hogy nem küld el. Reméltem, hogy így dönt majd, mert mostanra tudom, hogy senki nincs mellette. A falka is csak felügyeli őt, ellenőrzik esetleg követik, ezzel egy plusz nyomást helyezve rá. Ez így nem helyes.  Ez a minimum, amit megtehetek érte, már csak a közös múltunk miatt is.

A múlt, ami miatt valahol fáj bemenni a lakásába, mert megrohamoznak az emlékek. Nem süllyedhetek azonban ebbe bele, már csak azért sem, mert pillanatokon belül a dolgok meglepő fordulatot vesznek. Falfehérre vált arccal enyhén remegő ajkakkal vonom kérdőre Archie-t, miközben félek hogy sejtésem beigazolódik, az pedig nem beláthatatlan következményeket vonhat maga után. Megszédülök, mikor kiejti a kórház szót és csak rá kell néznem ahhoz hogy tudjam, hogyan fog folytatódni. Legszívesebben befognám a fülem, vagy megcsípném magam, hogy ébredjek fel ebből a szörnyű álomból. Ám ez a valóság, ami most jobban fáj, mintha pofon vágtak volna.

Elhúzom a kezem, mikor el akarja venni a dobozt. Torkomat fojtogatja keserűség, a sírás és a düh borzalmas egyvelege. -Hogy tehetted…- szinten csak suttogok magam elé, én sem vagyok biztos, hogy ez egy olyan kérdés, melyre tényleges választ várnék. Mióta lehet gyógyszerfüggő? Hogy nem vettem észre akkor, mikor találkoztunk? Annyira elvakított az a tény hogy itt van és újra látom, hogy egy ilyet nem szúrtam ki? Talán tényleg meg is érdemlem az ítéletet, amit ma kiszórtak rám. Nem tudom mit gondjak. Lenézek a kezemben tartott dobozra, mintha arra lenne írva a megoldás. -Azt hitték én tettem. Hogy én loptam el. Az én kártyámmal mentél be, ugye? - szám kiszáradt, erőlködnöm kell, hogy formáljam a szavakat. Hangom lemondó, ahogyan egyre inkább kezd elhatalmasodni rajtam az átvertség érzése. Az árulásé.

A pultra teszem a dobozt, majd két kézzel a pult szélének támaszkodom, szemeimmel a felületét fixírozva. Dühösnek kellene lennem, de ami most elönt az a végtelen csalódottság és szomorúság. A gyógyszeres fiolára bámulok, tényleg nem fogom fel, hogy mindez most megtörténik. -Átmenetileg felfüggesztettek. Mert nem tudtam bebizonyítani, nem én vittem el. - hangom szinte már tárgyilagos, de azért ott csillog benne a keserűség. Talán el kellene mennem, szinte mindenki ezt tenné, de én jelenleg még képtelen vagyok megmozdulni. -Tudod mi fáj a legjobban? -- nézek rá, és érzem, ahogyan szúrni kezdik a szememet a könnyek. -Nem az, hogy elloptad ezeket.- nyelnem kell egyet. - Hanem hogy nem bíztál bennem annyira, hogy segítséget kérj. Segítettem volna. - nem fejtem ki, mivel. Talán el tudtam volna intézni, hogy megkapja az aláírást a papírra, amennyiben tényleg indokolt. Vagy segíthettem volna leszokni. Elviselni ezt az időszakot.

Egyszerre van bennem elkeseredettség és bűntudat is. Talán emiatt sem tudok most hátat fordítani és elmenni. Ehelyett egy könnycsepp cikázik le az arcomon. -Hát tényleg ennyire nem számítok már neked? - felegyenesedem, ránézek de nem tudom, megtalálom-e a szemét. Mellkasom előtt keresztbe fűzöm a karjaimat, mintegy magamat ölelve. Nem tudom mitévő legyek.
Mara & Archie

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptyCsüt. 9 Május 2024 - 0:43

Roller Coaster
Ride
Mara látott már kiszolgáltatott helyzetben, így az nem is kavart volna annyira fel. Két hónapot végig gyengélkedni egy gipsszel nem volt egy álom, de akkor beláttam, hogy egyedül amúgy sem jutnék sokra. De a mostani állapotot tekintve úgy gondoltam, hogy ura vagyok a helyzetnek. Legalábbis úgy gondoltam, amíg nem érkeztem ide. Aztán eltelt két telihold, én pedig legalább annyira tropára kivoltam, mintha az első átváltozásomat éltem volna újra sokkal felerősödöttebb állapotban. Egyszerűen képtelen voltam elfogadni, hogy ilyen szinten kicsúszott a kezemből az irányítás. Ami pedig még rosszabb volt, hogy ezt Mara tökéletesen látta rajtam. Nem kellett ahhoz kimondania, hogy tudjam, ő is tudja mi a helyzet. Ettől pedig hirtelen érteztem roppant gyengének magam.
Mintha önigazolást nyert volna, hogy amit eddig csináltam, az semmit sem ér.
Hogy tud még ilyenkor is ennyire nyugost lenni? Hiszen az indulatai őt is elragadták az előbb. Eszembe jutott megint a közösen eltöltött időszak, olyan emlékképek után kezdtem kutakodni, amelyek hasonlóról árulkodtak volna, de csupán az vált egyre tisztábbá előttem, hogy soha nem voltak teliholdas élményeink. Pedig néha egészen későn is sétáltunk, ha úgy jött ki a beosztása. De egyetlen egyre sem emlékszem, hogy teliholdkor velem töltötte volna az időt.
- Csak egy kicsit. - válaszoltam halkan. Azt már nem tettem hozzá, hogy egy kicsit mit, de igazából bármire is térne ki, az biztosan újdonság lenne nekem. Vaktában lövöldöztem egy veszélyes játékban, amit életnek nevezhettem. Nem volt ez élet, közel sem. Eddig nem sikerült megszeretnem ezt a létet, nem láttam hasznát azon kívül, hogy mennyire felerősödött mindenem, az erőmet is beleértve. De mit érnek a kapott képességek, ha ennyi szenvedéssel jár? Mit ér egy adottság, ha azzal másoktól is elvehetem az életét?
Tele voltam kérdésekkel, mégis egy idő után úgy éreztem, hogy el kell lépnem. Nem azért, mert sok lett volna, hanem mert nem voltunk abban a kapcsolatban. Nem úgy mint rég. Én pedig nem akartam túlfeszíteni a húrt, ha nem adt semmi jelét, hogy megtehetném.
Talán azzal nem ártottam egyikünknek sem, ha egy kicsit beinvitálom. Lehettem volna jobban is észnél, hiszen amikor annyira az ajtóban feszítettem, még a világért sem akartam volna beereszteni. Mégis egy pillanatig annyira elfeledkeztem minden általam hurcolt problémáról, hogy következetlen voltam.
Legnehezebb következetesnek len­nünk, legkönnyebb következetlennek.
Elgyengülésemnek azonban hamarosan csúfos bosszúja bontakozott ki előttem, ahogy mégsem tudtam annyira gyors lenni. Már neki sem kellett visszafognia magát előttem, így pedig könnyedén kaparintotta meg a dobozt. Miért nem tudtam jobban figyelni? Legszívesebben most csak azt kívántam volna, hogy megnyílna alattam a padló és szépen lassan elnyelne. Láttam magam előtt az arcát, ahogy elmondom neki az igazságot, majd kiakad, sarkon fordul és soha többé nem áll szóba velem. Nem tudhattam mi miatt volt ennyire ideges, de azt hamar leszűrtem, hogy valami nagyon komoly dolog húzódik a háttérben meg. Egyszerre égett, sőt lángolt a képem a saját rám visszafordított tettemtől és attól, hogy ilyen rútul lebuktam.
Kit érdekelt már a rumlis lakás? Kit érdekelt, hogy rájön miért nem voltam a múlt holdtöltekor odakint. Ez annál rosszabb volt.
- A kórházból. - megremegett a szám széle. Mocskosul kiszáradt a szám ebben a néhány percben, így engem is meglepett mennyire erőtlenül csengett a hangom. Még mindig nem tudtam, hogy miért olyan hatamlas dolog ez neki, de láttam rajta, hogy jobban kikészül, mint amennyire azt tette akkor azon a bizonyos április elsejei napon.
Ha akartam volna is képtelen lennék most hazudni neki.
Erőt vettem magamon, a doboz felé nyúltam, hogy elvegyem tőle, Valamilyen cselekedetre sarkallnom kellett magam, hogy kibökjek egy értelmes szót is. Mara megérdemelte az igazságot, hiszen az imént is velem törődött.
- A gyógyszerraktárból hoztam ki. Volt róla papírom, csak az orvosom nem írta alá. - lssan fel kellett építenem a mondandómat, aznap ugyanis pont azzal a papírral akartam megkeresni, amikor önkényesen úgy döntöttem, hogy elvettem a kártyáját. Hiba volt, ezt belátom. Nem tudtam vagy nem akartam a szemeibe nézni, inkább szuggeráltam a dobozt vagy rá nyomott szöveget. Mindegy mit, de Mara szemeibe képzelen voltam ebben a pillanatban belenézni, miközben egyre erősödött az undor is magam felé.
- Sajnálom, el kellett volna mondanom.
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptySzer. 8 Május 2024 - 21:46

Roller Coaster Ride

Sajnos nem egyszer fordult már elő a falkánál sem, hogy telihold idején csak úgy tudtuk megvédeni a társunkat a kontroll nélküli farkasától, hogy lekötöztük. Mármint nem személyesen én, hanem a férfiak, az én szerepem a sebek ellátásánál volt másnap. Általában én végeztem ezeket, lévén ápolónő voltam, a vezetőség pedig bízott bennem. Nem tudom, Archie mit használhatott, mert ilyen sérüléssel még nem találkoztam, de a pozíció és az, hogy mindössze két napja volt telihold, igencsak árulkodó. Lefogadom hogy a bokáin is hasonló van, nem csak a két csuklóján. Összeszorul a gyomrom és nyomás nehezedik a mellkasomra ha belegondolok, miket kellett egyedül átélnie. Nem csak most, hanem hónapok óta. Makacsabbnak kellett volna lennem szeptemberben, mikor erről kérdeztem. Tudom, már késő ezen agyalni, mi lett volna ha, de most most itt vagyok.

Látom, hogy zavarja az a tény, hogy megláttam a sebét, nem kerüli el a figyelmemet, ahogyan húzkodja ruhájának ujját. Mondhatnám, hogy előttem nem kell szégyellnie, én nem ítélkezem, de inkább nem teszem. Helyette inkább megölelem. Érzem, mennyire befeszült és azt is, ahogy remegni kezd, nekem pedig a szívem szakad meg. Kisugárzásom azonban továbbra is nyugalmat áraszt, és egy kis idő elteltével simogatni kezdem a hátát, de csak óvatosan, mert nem tudom hol lehetnek még sérülései, esetleg zúzódásai. Őszintén jött a szívemből az, amit mondok neki az ölelés közben. -Tudom, hogy nem várod el, én viszont szeretnék segíteni. Ha engeded. - muszáj hozzátennem a második mondatot is, mert nem szeretném ha úgy érezné, rá akarom tukmálni magam. Az ő döntése kell hogy legyen, megbízik-e abban, hogy tudok neki segíteni ebben. Akármiben.

Szándékosan hagytam ki arra a reagálást, engem is nyomaszt valami. Még ha így is van, ez most nem lényeg. A helyzetemen nem változtat, ígyis-úgyis lesz egy csomó szabadidőm most, mert hacsak nem történik valami csoda, akkor a gyógyszeres fiaskó megoldatlan marad. Ahogy hátamra simul a keze, vállaim kicsit leengednek - észre sem vettem, én is mennyire be voltam feszülve. Lehunyom a szemem pár pillanatra, és az érzés majdnem olyan, mint régen. Erőszakkal nyitom ki újra, ez most nem a nosztalgia ideje. -Hát… nincs melegem. - felelem kérdésére, és testem mintha csak erre várt volna, kirázott a hideg. Áruló.  

Viszonzom a mosolyát. -Csak jókor voltam jó helyen. - aprót vonok a vállamon, lenyelve azt a keserű gondolatot, hogy ha igaza lenne, és tényleg tudnám mikor kell nála megjelenni, akkor legalább három nappal korábban megteszem, nem pedig a saját önsajnálatomba és a tárgyalás miatti idegeskedésbe süllyedek bele. Amikor ő is, én is teszek egy lépést hátra, kibontakozva az ölelésből, sután leejtve a kezeimet a törzsem mellé. -Nem akarok zavarni. De egy kicsit tényleg jó lenne felmelegedni. - ha komolyan gondolja, követem a lakásba, ahol intenzíven csap meg az előbbi aroma, de valami más is, amitől egy pillanatra összefacsarodik a szívem, és visszarepülök Atlantába, Archie szolgálati lakásába. A kellemetlen szagok mögött ott van az a hamisítatlan illat, ami azt a helyet is jellemezte. Le is cövekelek kicsit az ajtóban, de aztán észbe kapok, még beljebb lépek és becsukom az ajtót.

Körbenézek - a díszpárna fejjel lefelé van a kanapén, több helyen szétszóródott holmi, a padlón pedig kaparásnyomok. Az alsó ajkamba kell harapnom, hogy elfojtsam az érzelmeket mik kitörni szándékoznak. Ismét csak elönt a bűntudat, amiért ezt egyedül kellett végigcsinálnia. A nappali után a konyha felé tekintek el, míg Archie más irányba indult. Akkor szúrom ki a pulton a narancssárga dobozkákat. Rossz megérzés kerít hatalmába, főleg mikor látom, Archie hirtelen irányváltoztatással indul meg. Belső farkasom hangosan vakkantva követeli, siessek oda én is, így előtte érek oda és kapom fel az egyik dobozt, hogy megnézzem a címkét. Rose Harbor, Egészségügyi Központ. Oxytocin.

Lesápadok. Újra meg újra elolvasom a címkét. Az nem lehet. -Archie…- szólalok meg bizonytalan hangon.  Fejemben villogni kezdenek a képek. Szeptember 26. Káosz. Ruhámat beterítő infúzió ami miatt pár percre levettem a kártyám. A kislány az injekcióval. Archie a pultnál Jake-el. Eltűnt gyógyszerek. Az nem lehet. Kell, hogy legyen magyarázat. Ő nem tenne ilyet. Nem lehet. -Ezeket honnan szerezted? És kérlek ne hazudj. Tudod, hogy felismerem, ha nem mondasz igazat. - normál hangerőn kérdezem, de hangom kissé megremeg a kétségbeeséstől, mely valószínűleg tekintetemben is megjelenik. Add, hogy tévedjek. Ránézek Archie-ra, jobbomban még mindig ott a fiola, a fehér tabletták összekoccanva zörögnek, ahogy remeg a kezem az idegtől. Kérlek mondd, hogy receptre kaptad. Rettegek a választól.
Mara & Archie

Tamara Mason
Tamara Mason
Elõtörténet :
Titulus :
Ápolónő
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Jennifer Lawrence
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
༄ ༄ ༄
Moodboard

User :

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 EmptySzer. 8 Május 2024 - 19:22

Roller Coaster
Ride
Hát nem voltam elég gyors. Vagy nem voltam elég gyors vagy ő volt szemfüles. De azt azonnal észrevettem, amikor megdöbbent a sebem láttán. Ösztönösen húztam le rá a ruhám ujját, de már mindegy volt. Hiába voltam gyors, ha nem tustam még ennyi érzékemmel egyszerre jól bánni. Emlékszem teljesen meg voltam kattanva, amikor először láttam, éreztem és hallottam szinte borotvaélesen. Az első pokoli éjszakám után, amikor azt hittem ott halok meg, de minimum azt is kívántam a fájdalmaim közepette. Akkor függtem rá az első pirulákra. Kellett valami áthidaló arra, hogy megszokjam ezt az új állapotot. Nem a legtisztább módon, de mégis valahogy muszáj volt.
A szükség nagy úr.
Ínséges időkben pedig teljesen magamra voltam utalva. Az utóbbi időt nézve is Mara volt az egyetlen, akit nem elüldöztem a viselkedésemmel. Mondjuk mélyen legbelül nem akartam, hogy elmenjen hiába volt az a feszült kiállás. Annyira gyűlöltem ilyenkor magamat. Csak az ösztönök szikráztak ki, de ennyi képes volt egy egész eseménysort kiváltani. Nem akartam, hogy magára vegye, egy pillanatig sem ellene szólt. Legbelül szívesen ordítottam volna.
Tényleg nem voltam elég gyors.
Biztosan észrevette, mert mire visszafordultam volna hozzá, már akartam volna magyarázni azokat az intenzív szagokat. A tekintete azonban rabul ejtette az enyémet. Hiába szorongattam addig gröcsösen a csuklómat, amint megéreztem a közeledésés engedett a szorítás és eleresztettem a karom. Szerettem volna megmakacsolni magam, erőt venni magamon és azt mondani, hogy meg tudok ezzel küzdeni, de a szavak a torkomra forrtak. A farkasom kivárt és lapított. Zsigeri remegés fogta el a gyomrom és sugárzott ki a bőröm alá, ahogy átölelt. Egyszerre éreztem magam rettenetesen görcsösnek és befeszültnek, de valami halovány melegség oldani kezdte. Ahogy ez szétáradt bennem, úgy reszkettem csak még jobban és jobban.
- Nem várom el, hogy osztozz velem ezen a súlyon. Tudom, hogy téged is nyomaszt valami. - kezeim lassan a hátára simultak, ahogy kellően feloldódtam. Nehéz volt beismernem, hogy mennyire szükségem volt erre most.
- Nem fázol? - olyan vékonynak tűnt az a kabát rajta és ki tudja mióta volt idekint. Bűntudatosan pillantottam rá végül újra. Azt mégsem mondhattam, hogy olyan jó volt újra látni, nem csak ma, hanem eddig bármikor. Ahogy azt sem mondhattam, hogy mennyire hiányoltam az ölelését.
- Köszönöm. Te mindig tudod mikor kell nálam megjelenned. - egy halovány mosoly ült ki az arcomra, de még mindig rettenetesen zavart, hogy rájöhetett mi történt. Ahogy elhátráltam, újból idegesen húztam le a ruha ujját a csuklómra. Most már csak óvatosan vettem fel a szemkontaktust, mintha attól tartanék olvasni tudna bennük.
- Gyalog jöttél, igaz? Ha gondolod... Kicsit melegedj fel. Kérsz valamit? - invitáltam, mert így mégsem küldhettem el. De elhatároztam, most gyors leszek és becsukom a fürdőszoba ajtaját. Azzal nem lesz semmi baj utána, igaz?
El is indultam befelé, teljesen elfeledkezve arról, hogy a fiolákat nem hogy messzire nem dugtam el, de hanyagul szanaszét voltak a pulton. Arra csak akkor jöttem rá, amikor kiszúrta.
Most kell résnél lenni.
Nagyobb lépésekben indultam meg a konyha felé, hogy felnyaláboljam őket és elrejtsem a ruhám ujja alá amíg valamibe bele nem szórom. Legalábbis fejben ez volt a terv.
Mara & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásRoller coaster ride - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom

Roller coaster ride

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére