The secret of a happy marriage is finding the right person.
Karakter idézet :
"A rendes nőknek szükségük van rá, hogy elszórakozzanak egy kis pletykával. Meg kell tudniuk, hogy mi történik körülöttük, hogy kétszer kettő mikor négy, és mikor lehet ötöt is kifacsarni belőle! Az ilyen nők senkinek sem ártanak. Jártatják a szájukat, de készségesek, ha az ember bajban van."
utálom, amikor anyáskodszvan egy mondás a pokolról, meg az útról, ami odavezet ha jót akarsz nekem, legközelebb hagyd ki belőle az őseimet.elég, ha őket utálom ...picit később... most nem vagy a kedvencemde majd túl leszek rajta
Karakter idézet :
"A rendes nőknek szükségük van rá, hogy elszórakozzanak egy kis pletykával. Meg kell tudniuk, hogy mi történik körülöttük, hogy kétszer kettő mikor négy, és mikor lehet ötöt is kifacsarni belőle! Az ilyen nők senkinek sem ártanak. Jártatják a szájukat, de készségesek, ha az ember bajban van."
ja... igen, sziapff... még nem felejtettem el a húzásod, szóval egyelőre offolom :/ egyébként sem érek rá, éppen a Sorry Momba tartokvan hol aludnom... Rio kiadta nekem a nagyfaterja házáttudod, amibe a gyerekek szoktak betörni bátorságpróbáznijobban bírom a denevéreket, mint a kölyköket... bocsi. amúgy cuppantom őket
Karakter idézet :