Meglátom mit tehetek, tudod hogy neked nehezen mondok nemet. Tudom, hogy számíthatok rátok, hálás is vagyok minden nap, hogy ilyen csodás családom van <3 Vááááruuuunk, talán süti is marad *közös képet küld Lilyvel és a sütivel*
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Nem sokára végzek a mai melóval Hagyj sütit! Olyan másfél óra és ott vagyok! Tudom, hogy nem mondhatsz el mindent... De súgni súghatsz. Csakhogy tudjam, hogy minden oké.Mindannyiunkra számíthatnál. Néha még Camre is. Nem sokára megyek!
Nekem mondod? Naaa, tudod hogy imádlak <3 Mit csináltál? Na, mit tudtál meg? Most már muszáj átjönnöd! Meglátom mit tehetek, de ha valami olyan infó, tudod hogy köt a titoktartás. Persze, egy szóval sem mondtam, hogy a bátyám tökéletes lenne, de ha bajba kerülnék, tudom, hogy számíthatnék rá.
"Legyen az életed ajándék, és mindenkor, mindenütt, minden körülmények között és önmagadat is beleértve mindenki iránt megnyilvánuló kedvességgel, figyelmességgel, elnézéssel és könyörületességgel légy felemelő hatással az emberiség egészére. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz.”
Még mindig hihetetlen, hogy Rick az apja... Most mondanám, hogy mutass felém több tiszteletet, de szerintem nem tudnál. Elkényesztettelek... Próbálok jó lenni, de nem mindig jön össze. Szerintem nagyon megijesztettem szegényt... Hülye vagyok. Nem. Biztosan nincs párja, de nem is erre vonatkozott a kérdés. A tegnapiak után az idősebbik West nem sokat nőtt a szememben. Örök hálám kísérne, ha női praktikákkal körbeszimatolnál. Ehhez én nem vagyok elég tapintatos. Amúgy Rick is elég fura... Csak meg kell nézni, hogy eszik. Múltkor a palacsinta egyik vége még kilógott a szájából, a másikat meg már tömte is utána. Azt hittem, hogy Cath kidobja a taccsot.
Egye kukac, Lily javára hajlandó vagyok lemondani a címről Tuudom tuuudom csak szívom a véredet. <3 Szentimentális vagy, az tény, de nincs ezzel gond. Csak azt bizonyítja jó ember vagy. Nem tudom van-e valakije. Mindig egyedül jött, és a babán kívül nem igazán beszél másról. Megpróbálhatok szimatolni, ha gondolod. A testvérei valóban furcsák. Összetehetem a kezem, hogy nekem Rick jutott.
Azt hiszem hazudtam... Lily a kedvencem. Délután akkor beugrok, hátha ő is ébren lesz, és kapok pár puszit Egyébként is szoktalak keresni... És emlékezz vissza, hogy ki hozott haza, amikor múltkor megadta magát a kocsid! Semmi ilyesmi. Nem került bajba nyugi. Csak kicsit elveszettnek tűnt... Jó lett volna tudni, hogy van-e valaki, akire számíthat. Sajnos a fivéreiből nem nézek ki túl sok jót Nyugodtan rámfoghatod, hogy szentimentális vagyok...
Egyedül vagyok Lilyvel, ha van kedved, gyere. Még talán sütit is kapsz Na ugye, tudtam én, hogy van valami. Nem sokat, párszor láttam az eü központban mikor vizsgálatra jött. Egyszer én csapoltam meg. Kedves és udvarias volt, de visszahúzódó. De a betegeinkről nem nagyon beszélhetek, tudod. Miért kérdezed? Bajba került?
Olyan jól ismersz, mint senki. Ezt vegyem meghívásnak? Te vagy a kedvencem, de tudod milyen Rick. Megsértődne, ha tudná. Igazából kérdezni szeretnék valamit... Mit tudsz a West testvérekről? A fiúkat természetesen ismerem... Engem elsősorban a húguk érdekel. Tegnap találkoztam vele.
Ahaaa, persze. Most akkor melyikünknek kamuzol? És jól gondold meg, mert épp a kedvenc sütidet készítem Viszont nem versz át, valami miatt udvarolsz, ki vele, mi újság?