Fafejűek, mindig is azok voltak...Csak gondolj rá, hogy mit csináltak szegény Tilly nénivel Én mindig itt leszek neked, hugica <3Holnap találkozunk! Most próbálj meg pihenni! Szeretlek <3 <3 <3
tudom, de hát tudod milyenek...remélem tudsz rájuk hatni, bár nem tudom...szeretem őket de néha nehéz velükköszönöm, hogy mellettem állsz <3 meg se érdemlem, hogy ilyen szuper nővérem van<3
Egy hármas miatt? Egek...Majd kijavítod, nem dől össze a világ, édesem Most nem hívom fel, de holnap átmegyek... Megpróbálok óvatosan beszélni vele, bár nem tudom hogy érek-e el valamit.Ide mindig jöhetsz Hiszen tudod.
hármas lett a matek témazáróm...ne, ne hívd fel!kérlek, csak nagyobb bajba kerülökholnapután elutaznak konferenciára utána meg mennek tovább nyaralni, nem lesznek itthon két hónapig odaköltözhetek addig hozzád? nem akarok egyedül lenni ennyi ideig :-(
Szerintek Chester is örülne neki, ha látna.Megint rád akarnak erőltetni valamitDe min vesztetek össze?Felhívom anyát. Nem tilthatja meg, hogy meglátogassalak.Ha kell, akkor kilógatsz nekem egy lepedőből készült köteled az ablakodon.