Érdekes és egyre izgalmasabb beszélgetésekbe merülünk el, ahogy közli velem a részleteket arról, amiről az volt lebeszélve, hogy nem fogjuk érinteni. De hát ilyen az, ha valakiknél megindul a szikra. Még ha most igen csak el kell fújni, mielőtt lángra lobban. Az elsődleges dolgunk, hogy a munkát elvégezzük, amihez minden figyelmem kelleni fog. Még ha ilyen csillogó kékes zöld szempár csalogat a sötétségbe. Francba. - Ahh, te se vagy jobb nálam. Rohadtul nem érdekel a csillogás, ha belül van valami, ami úgy vonz, mint egy kibaszott mágnes és nem tudod elengedni. Mert hajt az a fajta kíváncsiság, ami bajba sodorhat – bólogatok. Jó, bevallom nálam mostanában nem bukkant ilyen fel, inkább csak a testi vágyak csillapítására tértem ki és nem érdekelt, hogy ki van a testben. Másnap jó eséllyel elsétál mellettem lehajtott fejjel, mint sem beálljon egy olyan vitába, mint az előző úriember. Csak egy csalóka mosollyal válaszolok, hiszen ha kell mindenkit levadászok, hogy az akit képviselek minden igényét kielégítsem. Az pedig eddig egyszerűnek tűnik. Chris a földet akarja minden sallang nélkül és nem tűnik olyan vérmesen nehéznek. Hiszen mindennek meg van az ára, most pedig csak úgy tűnik, hogy szívatnák azt, aki messziről jött és bemutatják, hogy mennyire zárt ez a közösség és nem akarnak külsős embert beengedni. Az étel persze hamar megszakítja a romantikusnak nem nevezhető beszélgetést, hiszen csak csapódunk egyikről a másikra. Mindkettőnket cincál az a bizonyos kíváncsiság a másik felé, amivel nem tudunk csak a munkára koncentrálni. Ami elég nagy probléma. Úgy érzem, hogy minden más fontosabbnak hat nála, mint sem csak a munkára való koncentráció. - Pedig nem rossz, van valami veszélyes és a gyönyör.. - nevetek fel végül, mert igen, ismét eltértünk a témától, pedig próbálkozunk a témánál maradni. Így csak kifújom a levegőmet, ahogy az agyam ködös részét feltisztítsam és azonnal a munka felére kitérni. A név hallatán kissé ködössé válik a tekintetem, és most nem azért az interakciók miatt, amivel ő ostromolta az agyam. - Anders Morton a legnagyobb hal a városban, aki kifogástalan állapotban van. Bármit megkap már csak a neve miatt is. Nem csoda, hogy hirtelen úgy döntött, hogy beint. - kortyolok bele az italomba két falat között és végig mérem Christ. - Tárgyaltál vele? Próbáltátok megbeszélni, hogy mi gátolja meg? - döntöm oldalra a fejem, ahogy továbbra is a szemeit vizslatom. Valamit keresek, még jó magam sem tudom, hogy mit, csak azt, hogy jó lenne tudni, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle ez az egész találkozzunk Anders Mortonnal buli. - Mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy neki nem is a föld a gond, hanem az, hogy neked kell az, ami az övé – nevetek fel kissé ironikusan. - Tudod, mint mikor megakarod dugni a nőjét és ezzel rángatod a bajszát – vonom meg a vállam, ahogy továbbra is falatozom. Igazából ez mind a férfiak hiúságát jellemzi, míg nem jön egy szebb, okosabb, tökösebb a faluban, addig mi vagyunk a nagy menők, de hirtelen berúgja az ajtót egy új bika, senkinek nem kell a kivénhedt. - Most megtanítalak a tűzzel játszani – hajolok közelebb hozzá. Sikerült jobban feltüzelni már csak a gondolattal is, hogy milyen nagykutyával kell összeakaszkodnom miatta. Bár nem lesz olcsó dolog. De mindent azért, hogy valami extra sikerüljön.
With a senseless smile.. And when you come, my porcelain heart trembles.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Szomb. 12 Okt. 2024 - 9:30
— it will not be easy
Minden elismerésem, hogy még egy ilyen ingoványos talajon is simán tapogatózik, és nem szégyenlős semmit sem kimondnai, ami tetszik. Pont egy ilyen ember kell nekem az üzlethez, mert ebbe nem kell belelátni mást, ez csak egy beszélgetés, ami már nem a munkához köthető, talán normális is két ellenkező nemű esetében. Kóstolgatni lehet a másikat, aztán meglátjuk mennyit enged a fantázia és mennyit a valóság. De én bevallom ami engem illet, bármit, nem szégyellem, hogy ugyan nem tudok elköteleződni senki mellett, azért a szórakozást nem vetem meg, mondjuk biztos vagyok benne, hogy az ő fejében sokkal nagyobb szoknyavadász lehetek, mint a valóságban. Nem jut minden éjszakára, lehet, hogy menne, de nincs annyi időm és a szükségleteim nem csak ebben merülnek ki. Bár a legtöbb férfiről ez lehet az elképzelés női szemmel. - Jobban kedvelem ha valaki nem a küsejével akar világos lenni, hanem sokkal inkább a sötét külső mutasson világosságot odabent. - mutatok a fejemre, mert ha valaki kos az sokkal jobban megmozgat, a külső sem utolsó, és válogatok, de ha valaki butácska aligha állok le vele. Már már érzem, hogy szavai, gesztusai kezdenek kiváltani valamit belőlem, amit jobb időben visszahúzni és nem belemenni, mert jobban szeretném ha a munkában lenne ennyire hatékony, mint a pasik fejének elcsavárában, mégha engem azért annyira nem is egyszerű megbűvölni. - Csak arra van szükségem, és ezt egyre jobban el is hiszem. - magamnak is mondom, hogy minden bizonnyal a legjobb választás volt, aki ellen sok negatív is szólt, de ugyanakkor az ami a magánéletben negatív a munkában lehet fellendülést és nagy teljesítményt hoz. Egyszer talán beenged, ha akarom az életébe és megtudok többet, de talán nem ez a mi sorsunk és mivel az én kíváncsiságom abban kimerül, hogy mennyire érti a szakmáját nem én leszek a legnagyobb interjúztatója. Csalódás, de olykor annyira érzéketlen tudok lenni más emberek iránt, hogy az szinte fáj, legalábbis a másiknak, elvileg. Az étel megérkezésével valami megváltozni látszik, visszanyugodunk a hirtelen felindulásból, aminek a végét egyikünk sem ismeri, de amint megint ott maradunk ketten az asztalnál megint visszatér, de már csak a móka kedvéért, mert nem bocsátanám meg magamnak, ha az első igazán izgalmas estém unalmasan telne. - A szó legszorosabb értelmében nem, de vannak olyan helyzetek, amikor ez az érzés valamiért megelevenedik bennem. - felelem neki az éppenséggel elég bizar kijelentésére, de nem lepődök meg a szavain. Van benne valami sötétség, ami vonz, és ugyanakkor taszít is, megmagyarázhatatlan és mégsem engedném el. Komolyan azt hittem, hogy egy elég határozott ember képében ülök most itt, mégis ő tudja a szót másfelé terelni, mert hirtelen képtelen leszek rá, ami egy kcisit zavart is okoz a fejemben. - Anders Morton. - ejtem ki a nevet a számon, miután lenyelem az első falatot, az étel remekm mégis kesernyés íze lesz a szavaimmal. Az az ember tökéletes álarcot vett magára, amikor tárgyaltunk, ellenáll és azt hiszem én leszek az aki alatta marad, bár lehet Elodie-val majd egy kicsit előrébb kerülhetünk, de annyira tudja mit csinál és vele szemben még én is egy kis ebihalnak érzem magam, bár ezt közel sem mutattam ki előtte sem és Elodie-val szemben sem fogom. - Az Ő cége tulajdona a föld, amit meg akarok venni, már majdnem minden sinan volt, amikor valamiért mégis behúzta a féket. - a hangom átvált hivatalossá, közel sem olyan, mint eddig, mert ez olyan téma, amit a korábbi Chris, aki percekkel ezelőtt voltam nem fejtegetne, de ezt az énemet szeretem jobban.
Amikor megkaptam az első felkérést, hogy egy idegen szeretne felkérni munkára először persze úgy voltam vele, hogy legalább nála a referenciák vannak döntő többségben, hiszen nem valószínű, hogy a városban járkált és infókat szerzett rólam. Főleg, hogy épp annyira különcnek számít, ha nem épp jobban mint jómagam. Persze megy az adok kapok amíg várunk az ételre, de leginkább csak feszegetjük a határokat, hogy ne legyen már minden pillanat kínos. Mivel megbeszéltük, hogy munkahelyi viszonyokat egyikünk sem preferálja, így legalább kötetlennek érezhető minden. De aztán mint mindig sikerül csak lábbal karcolni a felhúzott vonalat. Mondjuk ő sem ellenzi látványosan és belemegy a játékba. - Ennyi? A szőkék nem eseteid? - nevetek fel, mintha csak ennyi lett volna az egész mondani valóm. Akkor végül nem is tévedtem akkorát. Ha csak nem a leányzó küllemét néztem be. Mondjuk tipikusan az a fajta, aki a szőke haj kék szemek kombótól tudja eldobni az agyát. Viszont ezek szerint sikerült eléggé benéznem. Na, mindegy. Később ügyesebb leszek. De azért nem hagyhatom szó nélkül, hogy ne legyen biztos abban, hogy ennyire jól kiismer, vagy épp tökéletes lezárása lennék egy napnak. Mert mindenkinek vannak olyan dolgai, amiből jobb kimaradni. Ez alól persze senki sem kivétel. Lassan kifújom a levegőt és csak egy bájos mosoly futja, ahogy a grimasz átszalad az arcán. Igen, láttam. Még ha nem is épp nevezhető annak, csak egy pillanatnyi elsötétülés, ami arra enged következtetni, hogy átfutott pár gondolat a fején a vészjelzéstől. Helyes. Mindkettőnknek. - Egy cápát akarsz, aki levadássza azokat, akik az utadban állnak. Megkapod – megvonom a vállam a megjegyzésére. Igen, hittem, örök életemben hittem abba, hogy egy tökéletes belépővel sok mindent ellehet érni. Főleg, ha tudja az ember mire is vállalkozik. Ahogy távolodik tudom jól, hogy nem csak azért, mert a pincér elénk helyezi az ételeket, hanem mert épp már ráállt arra a vonalra, amit ő festetett fel égő vörös festékkel. Így csak bekapom az első falatot és elrágcsálva figyelem a reakcióját arra, hogy mennyire sikerült az igényeit kielégíteni. Ha még csak a vacsorára is értem. - Jó étvágyat – bólintok, ahogy továbbra is csak a reakcióját várom és széles mosollyal dőlök hátra a székbe, ahogy a szalvétát az ölembe ejtve következő falattal szemezek. Mikor persze mintha nem is fújt volna visszavonulót, folytatja a beszélgetésünket. - Én nem az a fajta vagyok, aki elolvad egy gyertyafénytől. Sőt, a tűzzel játszani szoktam, mármint nyúltál már bele a lángba? Ahogy hevíti a bőröd, mindig erősebben, mikor hozzá érsz? - döntöm oldalra a fejem, figyelmen kívül hagyva, hogy a szeretet városát hiányolja. De nem értem miért nem tudom a szájáról levenni a tekintetemet, szinte már fizikai fájdalom jár át, ahogy az ételre fordítom a szemeimet és nem is szeretnék felnézni. Igen, van az a viszketés, amitől megbolondulsz. Mert nem szerezheted meg magadnak azt, amit lehet, hogy nem is akarnál. De mivel tiltott, mindennél jobban követelnéd magadnak. - Szóval, mikor akarsz kezdeni? Vagy vannak neveid akikkel harcba kell állni? - inkább a munkára terelem a figyelmem, és így csillapodni fog a vágyakozás. Legalábbis a viszketés enyhül.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Szer. 4 Szept. 2024 - 8:52
— it will not be easy
Érthető, hoyg egy olyan nőnek, mint Ő vannak olyan igényei, amit nem tud egy pasi teljesíteni, vagy az a valaki még nem jött el számára, nincsen ebben semmi rossz. New York hemzseg az ilyen nőktől, és senki soha nem ítéli el őket, de nyilván más a helyzet egy ilyen kisvárossal, mint Rose Harbor. Itt mások a szabályok és ha nem azok szerint élsz, akkor máris ott van az összehúzott szemmel való vizslatás, és ez nem járja. Valamiért mégis itt van, itt él, és nem vagyunk annyira közel egymáshoz, hogy erről faggassam, talán nem is érdekel annyira, hiszen nem a magánélete miatt kell nekem annyira, hanem a tudása miatt, bár kár lenne azt hazudnom, még magamnak is, hogy nem érne meg egy két ajtócsapkodást, de kétségkívül nem én leszek, majd akivel annyira meg akarja osztani a lakását. - Szóval ilyennek látsz? - nevetek fel, feltéve egy költői kérdést, amikor arra utal, hogy lehet engem otthon érnének hasonló atrocitások. - Nem eseteim a szőkék. - vonom meg a vállam, mintha a mondata lényegi részét ragadtam volna meg és zárnám rövidre. De azért lehet benne valami, nem habzsolom az élet ezen részét olyan mértékben, mint sok barátom, de messze nem vetem meg a nőket az ágyamban. Szeretem ha valaki melegíti mellettem, és igen van, hogy nem hívom fel őket, de a munkám miatt képtelenség lenne egy épkézláb kapcsolatot fenntartani. Ria elég nekem nőként az életemben, bár vele nem feküdtem le, de azért előszeretettel osztja, hogy mit hogy kellene csinálnom, mintha a feleségem lenne, közben csak egy idegesítő testvér féle. Megjegyzésére összehúzom a szemem, de nem kérdezek rá, csak próbálom elemezni azokat, amiket mondott és az arcát. Nem akarok vájkálni benne, az életében, lesz még elég időnk, amíg a városban elkészül minden a tervvel kapcsolatban, talán többet is fogok róla megtudni, mint amit Ő majd akarni fog, hiszen itt mindenki ismer mindenkit. Azt érzem ahogy beszélni kezdek egyre közelebb engedem magamhoz és ahhoz aki lenni tudok, olyan valaki mellett, mint ő. Nincsenek titkaim, nem vagyok könnyű ember, nem vagyok olyan, aki mindenkinek igent mond és behódol, szeretem a nehéz reseteket, mint ő is, és akármennyire nem akarom észrevenni a szavaimra a reakcióját megteszem, és automatikusan inkább visszahúzódok, mielőtt a jól bevált módszer jönne és inkább hagynám a francba ezt az egész vacsorát, de ez most nem az a műsor. - Abban biztos voltam, már akkor, amikor beléptél az ajtón. - a szemem nem veszem le róla, csak távolságot növelem meg, ami jobb mindkettőnknek, lehet ez valami egészen bonyolult dolog kezdete, de nem vágnék bele azonnal, akkor hol maradna az izgalom, a varázs, a lehetőség, hogy nem lesz belőle semmi. Nagy játékos vagyok, de Ő is, ami igazán felkorbácsolja a dolgokat, és lázba hoz, minden téren, és még csak eltitkolni sem akarom előle. A legjobbkor, vagy ki tudja, lehet a legrosszabbkor jön a pincér a szakítja a félbe a nem is tudom mit. - Jó étvágyat! - felelm neki és a számba veszem az első falatot. Jó, elismerősen bólintok, miközben lenyelem az ételt. - Szóval ez az első inger? Te, én, egy elég jó vacsora? Már csak a gyertyafény hiányzik és New York. - mintha be sem fejeztük volna a korábbi kört folytatom, miért is hagynám abba azt, ami ennyire az ínyemre van, félő, hogy megütöm a bokám vagy Ő, nem ismerem, de nem látom rajta, hogy könnyen lehetne a sírás felé kergetni, mert valaki nem azt adta neki, amit elvárt volna.
Megvonom a vállam a mondatán és felnevetek végül. Mert igaza van, sosem szoktam megállni egy embernél. Sajnos, vagy nem. Nem engedhetem magamnak, hogy bárkit is közelebb engedjek a belsőmhöz. Elég ember tudja a múltamat és ha mélyebben bele ásnak semmi rózsás nem jelenik meg. - Még nem találtam meg azt, akivel többször is örömmel osztanám meg az ágyam, vagy az asztalt, a zuhanyt.. - mélázom el végül pedig csak egy sejtelmes mosolyt villantok rá. Nem vagyok prűd, ahogy látom ő sem, még sem akarok vulgáris lenni. Még is csak egy étteremben vagyunk, ahol még a falnak is füle van. Nekem pedig nem kell az, ami alapból körül vesz. Mindenki erről pletykál. Hogy falom a pasikat és csak az élvezetet hajszolom. De ebben mi a bűn? Mindenkinek vannak igényei. Ha nincs más ebben az átkozott városban, ami kikapcsolná az állandóan pörgő agyam, abból gazdálkodom ami van. Persze nem csalódtam, hiszen mindenre vevő. Az apró rezzenések arra utalnak, hogy nyeregben van ő is ilyen téren, nem visel reverendát. Csak tudja hol a határ. Még ha csak szóban is lépjük át, már sokszorosan. Elhalványul a vonal, mint sem a kötött vasszigorú üzleti ebédnek mondanám. Mint két barát, akik csak tapogatóznak a másik felé, hátha.. Nem rossz parti, de elsősorban a főnököm lesz. Kissé klisés lenne ha a főnökömmel gyűrném a lepedőt. - Csak azért mulatsz olyan jól mert nem New York-ban vagyunk, ahol épp egy szöszi borítja rád az italát, mert elfelejtetted másnap felhívni és megköszönni a csodálatos éjszakát – vigyorodom el, de végül újra megrántva a vállam. Sosem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam, amúgy ha nem lenne ennyire laza most, lehet én sem nevetgélnék azon, ami itt történt. Hiszen ez még akár az állásomban is fájhatott volna. - Sose ítélj el valamit a borítójáról. Elég sötét titkok vannak, sose tudhatod kinek a hátsókertjében van pár csontváz.. - húzom el a számat. Mert mondjuk csontváz nincs, de a múltam ködös része jó lenne ha elég ködös maradna a számára. Mivel nekem van a legsötétebb titkom, mármint amiről van fogalmam van. Kitudja, hogy azon pár ember akiket magam köré engedtem miket titkol még. Ahogy kiejti az utolsó mondatát és a szeme éhséget tükrözve kúszik végig rajtam beharapom alsó ajkamat, ahogy utánozva a mozdulatait és közelebb hajolok hozzá. - Mohóság megárt. Főleg ha veszélyes ingoványra készülsz rá lépni – kacsintok rá, majd inkább elmosolyodom. - De felnőttek vagyunk.. - nedvesítem meg ajkaimat a nyelvem hegyével. Nem vagyok semmi rossznak elrontója, de tudom, hogy minden megváltozna. Amíg én tudok úgy viselkedni, mintha semmi nem történt volna, addig tőle nem várhatom el, amit nem ismerek. - Lesznek ingerek, mellettem mindenképp – tartom a szemkontaktust. Vegye úgy, ahogy akarja. Hiszen van múltam és mint kiderült eléggé jól visszaköszön a legváratlanabb helyen is. De szerencsére a pincér megjelenik a kért ételekkel, amit lepakol elénk. - Köszi szépen – mosolyogva köszönöm meg a pincérnek, majd mikor távozik csak kíváncsian nézem Őt. Kíváncsi vagyok a reakciójára, mert innen nézve isteni és az illata is olyan, hogy összefut a nyál a számban miatta. - Jó étvágyat! - kapok is be egy falatot a saját tányéromból. Továbbra is kíváncsiskodva nézve őt.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Kedd 9 Júl. 2024 - 11:40
— it will not be easy
Minden ember életában vannak fekete foltok, amik miatt nem elítélendő az adott szenély, nekem sem ez fordult meg a fejemben, leginkább csak az, hogy egy Elodie féle lány, mégis miért nem a saját súlycsoportjával kezd, miért ad ennyire alá. De nincs jogom bírálni, nekem is volt egy két igen félresikerült attrakcióm, amire nem akarok visszaemlékezni, annyi a különbség, hogy én soha többet nem fogom őket viszont látni, mert nem a lakóhelyemen csábultam el nekik vagy ki tudja ki kinek. - Ez egy kicsit úgy hangzik, mintha mindig más lenne az akció számodra. - húzom fel a szemöldököm, még mindig nem ítélkezve, semmi jogom hozzá, de már a kötetlen beszélgetés része lett, hogy ennyire szabadon használom a szavakat és félő ha most fogom vissza magam visszaesünk az üzleti részhez, ami őszintén szólva a mindennapjaink része lesz és unalmassá válik. Most lazítani kellene, elnevetni azon, amik ennyire kellemetlen helyzetet okoznak és nem fennakadni azon, ami az életet képzei, ezúttal az ő kalandos kis életét, ami a megjegyzését hallva nem volt túlságosan emlékezetes, amin igyekszem nem felkacagni. Aztán szavaira felerősödik a nevetésen, méghogy nem tudjuk ledominálni, még fogalma sincs milyen vagyok, sokan akartak már fölém kerekedni, nem lett rossz vége, nem az a célom, hogy bárki felé kerekedjek, de az egy szinten való tárgyalás szinte kötelező, ha valaki nem adja meg, hanem fölénnyel akar bírni, akkor én is akcióba lépjek. Nem durván, vannak módszereim, amit Elodie nem ismer, de megfog, mert meg akarja ismerni, még akkor is ha nem mutatja ki. A szavai pontosan azt sugallják, hogy akarja, de nem most van itt ennek az ideje. - Kötelezőnek nem kötelező, de láthatod mennyire szórakoztató tud lenni. - intek az előző heti kalandja hűlt helyére. - Vagyis nekem az. - vonom meg a vállam, de nem akarom, hogy megint visszatérjen közénk ez a korábbi téma, de említésnek azért jó. A rendelést gyorsan lezavarja, bízom benne, hogy jó ételt rendel nekem, finnyás vagyok a minőségi étkezésre, de nem arra, hogy mit egyek. Sok mindent kipróbáltam már az életem során és nem a haltól fogok elrettenni, szóval csak mosolyogva bólogatok a mondandójára. - Ez igaz, még egy kisváros is tud ezek szerint egy olyan embernek meglepetést okozni mint én. - elég sok helyen jártam már, nem mindig sikerül meglepniük a helyieknek így, de meglátjuk Rose Harbor étterme ígér e valami jót. - Arra nem goldnotál, hogy a mohóságot mi vagy inkább ki idézi elő. - hzom fel a szemöldököm pimaszul és ugyanazt teszem, amit ő, végig mérem nem érdekelve, hogy éppen milyen viszonyban vagyunk, vagy leszünk egy két nap múlva ha a szerződést aláírjuk. - Nem is egy nebánts virágot akarok magam mellett, lesz elég gondod abból is, hogy mellettem cövekeltél le erre az időszakra, és ha ezt bevállaltad, mert tudtad, hogy mivel jár, akkor nem hinném, hogy olyan nagyon sok minden az utadba állhat. Nem igazán izgat ki mit gondol vagy mond, arra vagyok kíváncsi amit kivált belőlem az ami történik körülöttem, azok az ember akik körbevesznek, milyen viszonyt tudnak ápolni velem. Nem vagyok én sem egyszerű eset, mi több, barátaim is igen kevesen vannak, szóval üdv a klubban kedves. - dőlök előre az asztalom tartva vele a szemkontaktust, amivel a mohó tekintete engem figyel. Tudom, hogy nem kellene, és meg is húzom a vészféket, de még egy valamit majd meg kell mutassak neki, az pedig az, hogy mennyire hatni tud a Hyland féle vonzerő, még egy olyan nőn is, aki azt hiszi rajta nem foghat semmi. Meglátjuk!
Minden alkalommal megfogadom, hogy nem fogok olyannal kezdeni, akivel összesodorhat a szél. Főleg ha egy új munka is benéz az ablakon. De ha az ember részeg, valahogy a józan ész köddé válik és hirtelen lesz a vadból vadász. Mire utazik egy jó vadász? Hát persze a könnyen sebezhető vadra. Ő is az volt, látszott rajta, hogy epekedik azért, hogy többet kapjon, mint bárki. Aki minden erejével azon volt, hogy felhívja a figyelmem önmagára. Na most, ha sokáig vagy vadász, már csak unalomból is elszórakozol. Aztán jön a pofon. A józan életedbe bukkan fel, hogy neki nem elég, több kell. Ez persze azonnal bosszúságot is okoz. Mivel a főnököm ül velem szemben és megbeszéltük, hogy csak is hivatalos ismeretség. De ez már most derékbe tör, ahogy régi új udvarlóm célba veszi, még ha csak pár bántó szó erejéig. De ez attól még igen csak kellemetlenné válik számomra. Bár ügyesen manőverezik át a kényes pontokon és hálás pillantással köszönöm meg, hogy legalább megpróbálja poénra venni az egészet. Bár a srác szavai elég velősen a valóságot tükrözi. Örüljön, hogy a feje még megmaradt. - Múlt heti akcióm, asszem. Nem volt valami memória égetős – nevetek fel végül, mert hát tényleg nem tudom, hogy mikor és hogyan keveredtem vele össze. De az biztos, hogy nem tegnapi. Tegnap egyedül voltam, mert tudtam, hogy ma fontos megbeszélésem lesz, ahova épp ésszel kell megjelennem, nem pedig eltompulva. - Mint te? Ugyan már. A főnököm vagy. Amúgy is, nem tudnátok ledominálni, a magad fajták a kisujjamban vannak – nevetek továbbra is. Bár a valóság talaján maradunk, azért a léc meg remeg, ahogy saját szabályainkat ha még csak szóban is olyan könnyedén lépjük át, mintha nem ezzel kezdtük volna az egész tárgyalást. Viszont valahogy kihozza belőlem azt a fajta vadász ösztönt, amit el kellene folytatni. De minden egyes szavával csak feléleszti a tüzet. Viszont még hálás is lehetek, hogy nem egy gyorsétteremben vagyunk és az ételek elvonják a figyelmünket egymásról. Marad a gasztronómia rejtelmei. Vissza a valóságba. Ahogy megszólal csak megrázom a fejem. - Kötelező lesz mindennap a főnökkel ebédelni? Várj meg kell néznem azt a szerződést – vigyorogva teszem fel a telefonomat az asztalra. Bár eszemben sincs mélyen belemerülni és csak poénnak szántam, még lecsekkolom, hogy van valami sürgős dolgom vagy sem. De úgy tűnik, hogy nem keres senki más sem. Van még időm megebédelni. De szerencsére épp akkor jön a pincér, akivel együtt nőttünk fel és ismeri minden flúgos szokásomat, így csak elbeszélgetve adjuk le a rendelést. Vagyis, veszem át a rendelés lehetőségét, ha már ennyire finnyásnak tetszik lenni a partneremnek. Amikor távozik még épp elkapom, hogy elvonja a figyelmét rólam. - Biztos ettél, de itt még nem kóstoltad azt, ami még egy órája a vízben élte az életét, most pedig arra szolgál, hogy elnyomja a pocakod korgását – vigyorodom rá. Bár nem hallom, attól még elég éhesnek hatottak a szavai. - Tudtam, hogy mohó leszel és még többet akarsz – nevetek fel hangosan és hátra dőlve a széken támaszkodom meg a támláján, ahogy végig nézek rajta. - De szívesen végig vezetlek, viszont remélem, hogy felkészültél a legrosszabbakra is. Nem vagyok mindenre büszke. De nem mondhatja senki, hogy nem keresem azt, aki képes felülkerekedni rajtam – kortyolok bele az üdítőmben lassan, le sem véve a szemem róla.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Szomb. 15 Jún. 2024 - 10:40
— it will not be easy
Ha fennakadnék olyan szituációkon, mitn az előző, azt hiszem napestig nyalogatnám én is a sebeimet. Nem kell, hogy mindenki kedveljen és kellenek olyanok, akik kifejezetten megvetnek, mert akkor tudja az ember, hogy valamit jól csinál. Igenis legyenek olyan emberek, akiknek nincsen jó véleménye rólad és igenis legyen beszólás, hogy a rosszból amit kapsz nevetni tudj. Én s efelé igyekszem elvinni a kellemetlennek induló helyzetet, de meg sem lepődök, hogy egy Elodie féle csajnak vannak olyan pasijai a városban, akik a nemet nem tudják felfogni és inkább sértettségig fajulnak, minstem beletörődjenek, hogy ez nem fog menni. A kapcsolatok amúgy is ördögtől való dolgok, minek is, ha egyszerűen ez a vége, még ez is engem igazol. Vagy csak nagyon nem szeretem ha el kell köteleznem magam valaki mellett, akinek még azt is hagynom kellene, hogy minden nélkül ítéletet mondjon felettem és beleszóljon az életem egy két részletébe. Na nem, tökéletes az egyedüllét, ilyen olyan kilengésekkel, amiket nagyon is titokban csinálok, hogy az imidzsem ne akarjon megromolni még egy olyan városban is, ahol nem is ismernek, de már nem kedvelnek. Kérdésem és a hangulatom arra ad okot, hogy ő is nevessen és ha csak egy kicsit is de megteszi. Könnyen hozott minket ez a helyzet lazább hangulatba, talán még hálásak is lehetünk a fickónak, hogy a befeszült légteret ennyire könnyen bomlasztotta meg. - A milliomos csemeték se biztos, hogy jobbak, csak lehet, nem fognak másnap részegen számon kérni. - mondom neki elgondolkodva, magamra húzva egy kicsit a fámát, mert miért ne. Nem dolgozunk, bár talán egy kicsit vissza kellene vennem, hiszen ő nekem fog dolgozni és nem kellene ilyen témákat feszegetni akkor sem ha munkaidőn kívül vagyunk, ám mégsem hagyom annyiban. - Pedig kellene, akkor meg nem értem miért nem örültök, ha New York egy kicsit belakja a várost, tele lesz olyan férfiakkal, mint én aztán nem győztök majd válogatni. - bár még magam is meglepődök, hogyan jöhetnek ki ennyire könnyen ilyen szavak a számon, lehet a hely jellege vagy az emberek kellemetlen pillanata akarja valam tudatni, hogy nem kell feszültnek lenni, vagy komolynak, mert attól nem lesz jobb csak nekem és a társamnak nehezebb. Ami a hirtelen jött kérdésemet illeti, nem bizonytalan vagyok az ízléséhez, hanem nem tudom hova tenni a nagyon vidéki hangulatot és szeretek jókat enni, talán még jogos is lehet a kérdésem. - Megszokod, hogy finnyás vagyok az ételekre, ha vele fogsz dolgozni. - teszem hozzá, hiszen egy két üzleti ebéd bele fog férni, munka keretein belül, nem úgy, mint most. Már egy ideje nem is beszéltünk a munkáról, ami egy kicsit megkönnyebbülés, de persze tudom, hogy most az a fókusz és nem a trécselés. Végignézem a könnyed kis beszélgetést, vár inkább a lány arcán pihan a tekintetem és amikor elmegy a pincér csak akkor veszem le róla, hogy ne vegye észre, bámulom. Mennyire kínos is lenne. - Miért szerinted még nem ettem igazán tökéletes ebédet? - kérdezem tőle felkacagva a szavaira, nem őt nevetem ki, hanem a feltételezést, én sznob gyökér. Azonnal vissza is vonnám, de nem nagyon tudom, így egyszerűen csak folytatom. - A végén lehet, hogy meg kell bíznom téged, hogy kísérj körbe a városon, kíváncsi lennék a kemény álca mögött mennyi megsebzett férfi van, aki egy kisebb sejtésre, hogy mással lógsz bevetik a fekete özvegy lapot. - a víz előttem landol és a mondatomat befejezve iszok bele, miközben nem veszem le róla a szemem. Túl sok? Igen, de tudnom kell mennyire fogok bírni vele és most, hogy nem érzem a nyomást magamon ha csak egy pár óráig is, lazábbnak és felszabadultabbnak érzem magam, ami részben neki is köszönhető.
Még hogy a gimi a kemény. Sétáltál már végig úgy egy utcán, hogy mindenki tudja a múltad. Legyen az felnőtt, gyerek, idős? Na ugye. Mindennapok részévé vált, bármit tehetsz, nem fogják azt nézni, hogy ügyvédként mennyire vagy sikeres, ha a múltad gomolygó füstje ott van körülötted. Talán ezért is nem tudok kiszakadni. Bár sokat nem adunk a beszélgetésre, a szakmai részt letudtuk és megbeszéltük, hogy egyéb opció nem áll rendelkezésünkre. Ha nem lennék ennyire éhes akkor biztos nem kísérgetném semerre. Bár jobb ha beszerez magának egy idegen vezetőt, mert még egy étteremben is úgy néznek rá, amiért úgy viselkedik, ahogy illene, mint egy ufóra. Egy pillanatra még meg is sajnálom, mert látszik, hogy igyekszik beilleszkedni. Viszont a kellemes némaságot megtöri az, hogy megjelenik egy részeg, kósza estém és újra bepróbálkozik. Pedig szemmel láthatólag van társaságom és nem épp kellemes ilyen témákat feszegetni. De nem hagyja annyiba. Amint Chris felé is intéz pár kelletlen szót megrándul a szám, hogy talán utána kéne szólni. Viszont ennél többre tartom magam és sértett távozás után bőszen bocsánatot kérek, mert azért ez számára is kellemetlen lehetett. - Még csodásabb, ez még csak a kezdet – vigyorodom el lassan. Mert nem kell ahhoz frissen érkezőnek lenni, hogy valami botrányba keveredj. Kisváros ez ahhoz, hogy sok minden rejtve maradjon. Bár jobban bele gondolva elég részeg lehettem, hogy ha ilyen pasival össze bírtam állni. Elhúzom a számat, ahogy rá jövök, hogy kissé vissza kell fognom magam, mert ha ilyen megtörténik akkor bármikor szembe jöhet más is az utcán. Nevetése azért lazít a befeszült idegrendszeremen, mert még se szaladt el attól, amit végig kellett néznie. De azért remélem több ilyen nem fog megtörténni. Kedves mosolyt villantva köszönöm meg, hogy nem vette a szívére és kérdésére arra vetem a tekintetemet amerre mutat és nevetve rázom meg a fejem. - Bocs, a milliomos csemeték épp máshol szórakoztak – nevetek fel hangosan, mert valahogy nem néztem ki belőle, hogy képes így is ellazulni, majd komolyra véve a szót megvonom a vállam. -Ez egy kisváros, nem válogathatsz – húzom el a számat látványosan. Végül inkább csak az étlapba menekülve olvasgatom, hogy változott-e bármi egyéb az évek múlásával. De akár a város ez is megrekedt a nyolcvanas években így hamar letudom a rendelésemet. Chris nehezebben tudja eldönteni, így csak intek a srácnak, hogy menjen nyugodtan, mert hosszadalmas lesz. - Kedvem lenne hozzá, de mivel még dolgozom így maradnak a mentes cukorbombák – mosolyodom el. De még mennyire szeretném ha a csapos csempészne bele egy kis vodkát, de mivel még vezetek és lesz egy tárgyalásom és egy megbeszélésem, nem szabad még gondolni sem rá. Előhúzva a telefont nézem meg a biztonság kedvéért az időpontokat, nem szeretnék újabb problémát, mikor csak azt látom, hogy közelebb hajol, majd én is azt teszem mert valószínű, hogy suttogni fog. Látom a kétségbeesést a szemeiben és fel kell kuncognom. - Chris, egy kikötőben ülsz, szerinted? Az étel mind friss, bár nem a legdrágább alapanyagokkal dolgoznak, de attól még hidd el, hogy csodás ízeket fogsz érezni a szádban – pillantok egy kis töredékre az említett részre. Hirtelen úgy érzem, hogy az enyém viszont kiszáradt. Így a nyelvemmel kissé benedvesítve dőlök vissza a szék háttámlájára, mert közben megérkeznek a rendelt italok. Legalább hamar a szívószálba merülhetek, hogy ne legyen problémám. - Lodie, kérsz hozzá csípőset? - áll meg a srác mellettem és megrázom a fejem. - Most nem, de tudod mit? Hoznál az újdonsült barátunknak egy garnélás tésztát, enyhén csípősen? Jól megpirítva. Tudod, ahogy Keith szereti – magyarázom a srácnak. - Oké, üdvözlöm a bátyád – feljegyezve minden mondatot már távozik is. - Remélem nem gond, ha megmutatom neked milyen a tökéletes ebéd
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Pént. 31 Május 2024 - 20:02
— it will not be easy
Biztos van egy olyan oldala, amit érdemes lenne jobban megismeni, mindenkinek van, csak nem mindenki hagyja, hogy közelebb kerüljenek ehhez az oldalához, ami nem baj, és én sosem voltam olyan ember, aki kapálózik érte. Hamar leparkolunk, majd az étterem felé vesszük az irányt, feltűnik ugyan a sok vizslató sempár, de nem foglalkozok velük, mert már tudom, hogy rólam is van egy véleményük és nem vagyok rájuk kíváncsi. Jelenleg is azzal küzdök, hogy olyan tagja legyek enek a városnak, aki ad az értékéhez, de ezt az itteniek egyszerűen megvetik, vagy csak engem és az általam hozott dolgokra nem vágynak nem tudom, de igazából nem is annyira fontos ez. Amikor beérünk az étteremben megszokásomhoz híven nyitom ki neki az ajtót és amikor beérünk a pulthoz megyek, hogy asztalt kérjek magunknak, mégis olyan mértékben lenézően kezelik, hogy meg kell kérdeznem Elodiet, hogy mit csináltam rosszul. Teljesen másban nőttem fel, ez a város közel sincsen az én eddigi életemhez és tudom, hogy sokat kell majd itt lennem, bár nem akarok itt maradni, azért nem ártana, ha nem csak ilyen arcok fogadnának bárhova megyek, mert még az én kemény szívem is képes lehet ezzel dacolni és nem fog neki jól esni. - Ezt megjegyzem. - bólintok rá, és amikor helyet foglalunk igyekszem nem nagyon körbenézni, de a hely annyira nem a szokásos étterem feelinget adja, hogy egyszerűen muszáj. Inkább magam elé kapom az étlapot, hogy ezzel tereljem a figyelmem és elkezdem nézni, hogy mire éhezem igazán. Egy nem éppen várt hangra figyelek fel és ráemelem a tekintetem a férfira, aki hirtelen csapott be közénk, már csak az kellett volna, hogy leüljön. Egy kicsit kelletlenül figyelem a szituációt, de nem érzem, hogy bele kellene szólni, bár nyelek egyet, amikor a több szó kicsúszik a száján. Nem vagyok prűd, nagyon sok mindent lehet rám mondani de azt nem, és mégis azt érzem, hogy egy kicsit zavarba hoz ez az egész szituáció, de megemelem a szemöldököm és érdeklődve figyelem mi lesz belőle. Vagyis egészen addig, ameddig a férfi felém nem fordul, hogy a nemleges válasz és a lesajnáló szavak után felém is tereljen pár szót. Szavai hallatán azonban nem tudok megszólalni egyszerűen csak utána nézek, majd Elodie-re és azt hiszem nem sok jogom van megkérdezni volt ez. - Itt minden nap ilyen móka? - kérdezem és felnevetek, mert ez a helyzet azt hiszem egyéb választ nem vár. - Nem gond, mindenkinek van múltja és nem vagyok olyan, aki ítélkezik ilyen felett, de azért egy kérdésem mégis lenne. - a távozó alak után mutatok. - Azt hittem ennél jobb a zsánered. - csóválom a fejem, mielőtt jönne a pincér, és akkor kapom magam azon, hogy mennyire ellazultam, olyan igazi botrányra éhezett a new yorki agyam, vagy csak egyszerűen nem akarom, hogy feszengjen és így igyekszem a segítségére lenni. - Én egy mentes vizet, köszi. - nem nézek a pincérre, pedig azt hiszem illene, Elodiera vetek egy pillantást, majd hirtelen felnézek és egy apró mosolyt erőltetek a srác felé. Bár nem vágyom az elfogadásra, azért az ellenkezőjét sem akarom elérni itt senkinél, és rosszul nyitottam. - Azt hittem valami erős italhoz fogsz nyúlni ezek után. - nézem ismét az étlapot, mert az ételt nem döntöttem még el. Fogalmam sincs, hogyan tudnék rákérdezni arra, hogy mennyire friss halból készítik az ételt. Elég sznob gyomrom van és ezzel nem tudok mit kezdeni. Talán megvárom amíg távozik a pincér és közelebb hajolok a lányhoz. - Mondd, hogy jó minőségű az étel. - szinte reménykedek abban, hogy rávágja, hogy a legjobb, bár mondta, hogy itt ez a hely annak számít de szerintem tudja, hogy nemerről van szó.
Ahogy beszél és minden rezzenése arról árulkodik, hogy volt, vagy még mindig egy traumában élne. Ez pedig legalább egy hasonlóságot eredményez kettőnk között. Ami kissé feszélyez. Semmit nem akarok tőle, csak azt, hogy megkapja az álmát. Én is így voltam, elfedtem minden érzésemet és fájdalmamat, míg volt célom az életben. Most, hogy az egyiket elértem sorra húzom be a többit. Nem állhatok meg, nem érezhetek. Csak azt tudom, hogy ha nem figyelek, akkor teljes értékű ember lehet anélkül, hogy gondolkoznék azon, mi miért történt az életemben. Ezzel valószínűleg, hogy ő is egyet ért. Csak nekem kellenek a pluszok. Mert ha egy pillanatra is elgyengülők, akkor már azonnal érzem a fájdalmat és a szomorúságot. Ezért kell az alkohol. Épp annyira tompítja az agyam, mintha lefáradnék józanul abba, hogy másra sem koncentrálok, mint a kikapcsolásra. Ezért is nem válaszolok neki. Nem akarom, hogy ezen agyaljon. Meglepetésemre nem húzódik el, inkább csak sodródik az árral, ahogy sétálunk. Az emberek nem hazudtolják meg önmagukat. Úgy bámulnak minket, mintha csak arra készülnénk, hogy porig égetjük a városukat. Bár már jó ideje itt élek, még mindig kívülálló vagyok. Olyan téren, hogy nem járok el oda, ahova a város lakói össze gyűlnek. Épp csak annyira, hogy tudják a jogi kérdésekkel kihez kell fordulni. Bár látszik némelyiken, hogy úgy jön be az irodába, mintha a fogát húznák. Ahogy oda érünk, meglepetten nézek rá, ahogy kinyitja az ajtót és bár millió egy csípős megjegyzés van a nyelvem hegyén csak lenyelem őket. Már épp indulnék is az egyik asztalhoz, mikor a társaságom eltűnik mellettem és rá kapom a tekintetemet, na meg a kissé unott pincérre. Ahogy mellém ér fel kell kuncogjak. Nem akarom megsérteni, így is tojás héjakon lépdelünk egymás mellett. Csak megingatom a fejem. - Dehogy, csak itt mint látod nincs akkora tömeg, hogy asztalt kérj magadnak. Fogod magad leülsz, megnézed az étlapot és majd érkezik a pincér – válaszolok, ahogy az egyik ablak melletti szabad asztalhoz sétálok, levéve a táskámat a vállamról teszem a szék hátuljára mielőtt leülök és még az étlapot sem kell felvennem, hogy tudjam mit kérek. - Köszönni illik, de a többi csak formaság – bólintok, hogy látom valamelyest azért igyekszik megérteni az itt zajló történéseket. Egy piros pont Mr. Hyland javára. De persze ettől függetlenül nem is kell, hogy jobban dicsőítve legyen, még jobban elszállna az egója. - Lodie! Arra gondoltam, hogy megnézhetnénk egy filmet, vagy egy ital vagy több? - jelenik meg a semmiből az egyik pasi a múltamból. Ügyet sem vetve arra, hogy jelenleg társaságban ücsörgök és rá emelve szikrákat szóró tekintetemet döntm oldalra a fejem. - Annyira nem volt jó a filmezés, hogy megismételjem, Veled – gunyoros mosoly kúszik az arcomra. - Amúgy meg nem látod, hogy épp társaságban vagyok? Menj keresd meg a barátnődet – ekkor mintha leöntötték volna, elfehéredve csak bámul, majd Chris felé szegezi a tekintetét. - Vigyázz vele, mert egy fekete özvegy sem olyan halálos, mint ez a szuka – olyan gyorsan válik köddé, ahogy megjelenik. Kissé zavartan harapdálom a szám belső felét és játszom egy alá téttel. - Bocs a közjátékért – zárom le ennyivel a témát és hirtelen megjelenik egy pincér. Szívem szerint egy erős whiskeyt vagy vodkát kérnék. De az ugye most nem lehetséges. - Csak egy epres üdítőt kérek és a szokásos szusit – mondom még mielőtt megszólalhatna. Ezért sem jó egy ilyen város, bármikor szembe jöhet egy olyan kaland, amire nem vagy büszke. Látszik, hogy részegen nem figyeltem a külsőségekre.
Play by :
bridgett satterlee.
༄ ༄ ༄ :
User :
Nette
Kedd 21 Május 2024 - 10:25
— it will not be easy
Szabadságnak is rengeteg formája van, ezek közül valamelyik jó és valamelyik olyan, mintha a szabadság lenne a lánc, ami fogva tart. A magány is egy formája a szabadságnak nála, mert én nem vagyok szociális lény, de a magány ugyanakkor tud olyan érzést is okozni, ami belülről emészt fel és csinál ki lassacskán, de addigra már mindegy. Erre persze nekem ott van Ria, aki képes pofon vágni, hogy ne érezzem magam annyira kiváltságosnak, hogy mág magányomban is egy jachton ülhetek koktélt szürcsölgetve home office-nak hívva ezt az egészet. Szóval az én szabadságom igazából mesés, nem tudom nem szeretni és még nem hiányzik, hogy azt mondjam otthon vagyok, ami sokaknak az én koromban már elképzelhetetlen. Nem vagyok átlagos. Azonnal rávágnám, hogy de még mennyire, hogy az érzelmeknek lehet parancsolni, de egy nőnek ezt lehetetlen megmagyarázni. Egyszerűen csak munkából vagyok itt és ha ezt az agyam is elhiszi, akkor nem fogok beleszeretni a helybe, a szomszéd szobában lakó lányba vagy bármibe, ami ideköthet. Egyszerűen túlságosan kicsi és fullasztó nekem ez az egész hely, hogy én itt letelepedjek, már csak ez is egy elég erős érv, hogy még csak gondolni se gondoljak erre úgy, mint egy végállomás, inkább csak egy megálló, ami hosszú lesz és meghatározó, de nem végleges. - Igaz, de a legjobb az egészben, hogy ez érzelmek elnyomhatóak és helyettesíthetőek. - mondom neki végül, ahelyett, hogy simán ellentmondanék neki. Lehet ez még jobban taszítja majd velem szembe, de nem szeretem, ha egy olyan dolog, ami a bensőmből fakad akar irányítani, mert az agyamnak kell ezt megtennie és meg is teszi, de nem hagyom, hogy más közbe szóljon. Annyi minden van a fejében és az enyémben is, hogy egyszerre lerohamozni egymást talán nem is a legjobb ötlet, na meg idegenek vagyunk, akik máris többet tudnak a másikról, mint ami egy munkakapcsolatba beleférne. Ez vajon helyes? Apám azt mondaná, hogy nem, de ő azért egy elég vaskalapos ember, hogy ez mérvadó legyen. Amikor szól, hogy álljak meg leparkolok, de amint kiszállok tanácstalanul nézek körbe, mert egyetlen egy hely sem olyan, ami egykajáldához hasonlítana. Kedvesen, és teljesen más hangulatban jön oda és karol belém, ami egy pillanatra nagyon idegen, de nem ellenkezek és megyek amerre húz. Manapság már csak akkor marad életbe az ember ha a modern technológia a kezén lóg állandóan, szerencsére most nekem ő helyettesíti, és ezen filózba egy kicsit talán többet is legeltettem rajta a szemem, amit észrevéve azonnal magam elé meredtem séta közben. Egyre beljebb és beljebb megyünk az emberek közé, ahol a cseppet sem zavar a sok figyelő szempár, ezt megszoktam már pár nap alatt, szavaira így csak bólintok, de akaratom ellenére nézek a kezeinkre, ahogyan az ujjaink összezáródnak, és pont ezek miatt nem szeretek közvetlenebb kapcsolatot kialakítani senkivel, hogy nem az az azonnali reakcióm, hogy elkapom a kezem, hanem az ujjaira zárom az enyémeket és követem. Csak egyszeri alkalom, hogy még jobban megutáljanak itt, végülis, azt hiszem jól haladunk. Felnevetek, ahogy végignézek egy kettő emberen, ahogy szinte lángot szórnak rám, vagy rá, ezek szerint mi ketten leszünk város legjobban utált emberei, és nem vagyok a segítségére, amiért megkértem dolgozzon nekem. A kocsiba beszálláskor nem nyitottam ajtót tudatosan neki, most bezzeg megyek és mielőtt bemenne kinyitom előtte, hogy segítsem és ezzel együtt ösztönömsen engedem el a kezét is. - Két főre szeretnénk asztalt. - megyek oda az egyik pultoshoz, aki csak bambán mered rám, majd majdnem hogy hülyének nézve bök egy üres asztalra. Egy kicsit furán nézek Elodira, a korábbi jelenet miatt. - Valamit rosszul mondtam? - kérdezem teljesen meglepve, de lehet itt annyira nem módi, hogy odamész a pincérhez, csak ülj le aztán mondd mit akarsz enni. - Lehet sok mindent kell még tanulnom itt. Nagyjából 5 évet venne igénybe ez az egész projekt, abból 3-at egészen biztos itt kell töltenem, szóval mond, ha legközelebb csak legyek pofátlan egy ilyen helyen és köszönés nélkül vágódjak le egy asztalhoz. - nevetem el magam.