Anne Whitaker (vezetéknév változtatható) egy olyan karakter, aki kapásból 3 meglévő karakterhez is kapcsolódik, így a megalkotó biztosan nem marad plotok nélkül, sőt! Az alábbiakban megpróbálom felkelteni az érdeklődéseteket, hátha valakinek megtetszik a leányzó
Dante Hawke - Baby daddy Annie és Dante 2021-ben egy buliban egyészakás kalandba keveredtek, rá néhány hétre pedig Anne beállított a férfihoz azzal, hogy terhes. Dante nem egy párkapcsolatos típus, ám születendő gyermekük miatt megpróbálták együtt, de a nő 4 hónapos terhes volt, mikor megegyeztek, inkább barátokként nevelik majd együtt a babát. Maya Hawke 2022. júniusában született, és jelenleg Annie-vel él Wilmingtonban. Dante sokat látogatja őket illetve anyagilag is támogatja mindenben anyát és lányát. Annie és Dante barátok, jól kijönnek egymással, és bár a gyereknevelés terén lehet, hogy vannak súrlódások, de csak az eltérő családi hátterek miatt. Alapvetően vele nem romantikus plotot keresnék, mert Danténak van némi kötődési problémája, de ha a játéktéren úgy alakul mégis a kémia, hát én nem leszek semmi jó elrontója.
Aurora Nea West - Potenciális barátnő, kismama társak Aurora és Anne mindketten 2022 június 14-én adtak életet gyermekeiknenk a Wilmington-i kórházban, szobatársak voltak. Mindkettőjüknek kislánya lett, Sofia Avery és Maya között mindössze néhány óra különbség van. Akkor megbeszélték, hogy tartják majd a kapcsolatot, de Aurora a kórházból való kikerülés után magába zárkózott, kicsit elnyelte a szülés utáni depresszió, szeptember környékén kezdett el újra nyitni a külvilág felé. Ekkortájt keresné fel Annie-t, hátha a nő nem haragudott meg rá, és hajlandó néha összefutni. Aurorának nagyon jól jönne egy barátnő, aki hasonló cipőben van mint ő, erre pedig Annie remek lehetőség lenne, elvégre egy városban élnek és még lányaik is egyidősek. Itt szeretnék egy lassan mélyülő bizalmi kapcsolatot kiépíteni, hogy Aurora is lássa, nem csak rossz emberekből áll a világ.
Ramsey Thorne - Féltestvér Ramsey Thorne apja összeszűrte a levet testvérének feleségével, és eme röpke románc eredményeként született Anne. Henry Thorne (ki idő közben már elhunyt) nem volt hajlandó sajátjaként elismerni a lányt, ahogyan fivére sem, így Annie anyja saját nevére vette őt, és egyedül nevelte fel. Mivel apa nélkül nőtt fel, Anne könnyebben ment bele abba, hogy ha barátokként is, de Dantéval együtt neveli fel a kislányát, ezért nem ment vissza Baton Rouge-ba, ahonnan eredetileg származik, a Thorne családdal együtt. Ramsey és Annie nem tartották eddig a kapcsolatot, tudtak egymásról, de szüleik nem engedték, hogy beszéljenek vagy találkozzanak, amikor viszont kiderül, hogy egymástól mindössze 10 km-re laknak, úgy döntenek, ideje saját kezükbe venni az irányítást. Extra kis fűszer, hogy Dante és Ramsey egy tinder match után randiztak majd lefeküdtek egymással, további kapcsolat azonban nem lett belőle - viszont vicces lesz a szituáció, ha rájönnek, hogy nem csak az apjuk az egyetlen férfi, akin osztoztak.
A foglalkozása és a személyisége, a fentieket leszámítva az egész háttértörténete szabadon alakítható. Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, zaklass engem (niky) valamint Becks-et discordon vagy üzenetben
Soha nem gondoltam volna, hogy egy parkolási bírság indítja el azt, ami most következik. Tudod, az emberi életben furcsa módokon találkoznak össze a szálak. Olyan ez, mint amikor Luke megtalálta a Leia által hagyott üzenetet R2-D2-ban. Nos, a rendőrségi adatbázis volt az én R2-m, és te voltál az a titkos üzenet, amit már régóta vártam.
Először is, szeretném leszögezni, hogy soha nem róttam volna fel neked azt, ami a múltban történt. Apánk... nos, apa nem volt rossz ember, de tény, hogy a világot sajátosan, meglehetősen vaskalapos módon látta. Nem gondolom, hogy szándékosan akart volna bántani bárkit is, de az elképzelései olyan merevek voltak, mint a Halálcsillag szerkezeti tervei. Sajnos te voltál az egyik azok közül, akik ennek a világlátásnak az áldozatai lettek. És én? Gyerek voltam, aki csak annyit tudott, hogy mit nem szabad. Akkoriban hagytam, hogy a szülői nyomás és a családi dinamikák irányítsanak, ahelyett, hogy megpróbáltam volna kiállni érted. Nem tudom eléggé sajnálni.
Az apánk halála után sem vettem a bátorságot, hogy megtörjem a csendet. Hagytam, hogy a gondolat, hogy valahol van egy húgom, aki talán engem is hiányol, az elmém egyik hátsó zugába száműződjön. Mint egy be nem fejezett fejezet egy könyvben, amit soha nem mertem újra kinyitni. Aztán most... egy parkolási bírság. Annie, amikor megláttam a neved, és azt, hogy alig pár kilométerre laksz tőlem, valami átfordult bennem. Talán a Sors akarta így. Vagy csak én döntöttem végre úgy, hogy megpróbálom kijavítani, amit eddig elrontottam.
Nem tudom, mit gondolsz rólam. Hogy egyáltalán akarsz-e beszélni velem. De itt vagyok, és szeretném megismerni azt a nőt, aki a húgom. Sajnálom, hogy annyi időt vesztettünk, amit talán együtt tölthettünk volna. És most itt állok, reménykedve, hogy megkapjuk az esélyt, hogy valamit helyrehozzunk abból, amit az apánk és az életünk eddig széttört.
Szóval mit gondolsz? Kérsz egy kávét valamikor? Vagy te inkább teás vagy? Bármi is legyen, én állom.
Plusszok: - Ramseynek is van egy fia, aki... Hát szintén Thorne apunak hála - aki sikeresen lerázta a kamasz Ramsey "megrontóját"-, hivatalosan az öccseként van regisztrálva. - @Lucas Thorne - Örülnék egy lassan kiépülő testvéri kapcsolatnak, ami talán sosem lesz tökéletes, de talán elég erős lesz ahhoz, hogy kiállja az idő próbáját - na meg a meglepetést, hogy mindketten buknak a boszorkányokra - Játék nélkül nem maradsz, az biztos. Várlak
Egy végtelen időkre alkotott világegyetem üres terében lebegsz.
Ha már muszáj itt lenned, lehetsz akár boldog is, és élvezheted a tapasztalatot. Hiszen így is, úgy is meghalsz előbb-utóbb. És a dolgok is megtörténnek, akár élvezed őket, akár nem. Miért is ne lennél boldog? Ugyan mi hasznod belőle, ha hagyod, hogy megviseljenek az élet dolgai? Attól a világ jottányit sem változik; csak te fogsz szenvedni.× by lizzou.