Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (250 fő) Szer. 25 Dec. 2024 - 10:18-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Echoes of Us: A Bitter Reunion

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyAida Burgess
Tegnap 21:22-kor

Richard Mason

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyGabriel Decker
Tegnap 20:42-kor

Friend or enemy? - Alec & Archie

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyAlec Ward
Tegnap 19:52-kor

Farkasok a dodzsemben - Harper & Alec

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyAlec Ward
Tegnap 19:48-kor

Bűbáj és bor - Lucy & Madison

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyMadison Cooper
Tegnap 19:44-kor

Miles Sutherland

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyMiles Sutherland
Tegnap 18:57-kor

Alpha & Omega

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyAlexander Rhys
Tegnap 17:48-kor

When you cease to dream you cease to live - Mara & Archie

Friend or enemy? - Alec & Archie  EmptyAdmin
Tegnap 15:25-kor

Megosztás

Minden mágia megköveteli a maga árát.
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyTegnap 19:52-kor

archie & alec
Archie könnyed szavai mögött ott bujkál valami mélyebb, valami, amit talán nem is akart kimondani, de a pillanat súlya mégis felszínre hozta. A rezzenéstelen arca mögött ott vibrál az a fajta tapasztalat, amit csak az ismer, aki már túl sokszor kényszerült bele egy sarokba, ahonnan senki más nem segített kijutni.

– Egy sör jól hangzik – bólintok végül, egy apró mosoly kíséretében, megerősítve a korábbi választásomat. Bár nem hat ránk úgy az alkohol, ritkán iszom erősebb italt, mert nem szeretem a tompító érzést a nyelvemenm – És rendben, választok helyet. De ha végül valami rossz söröző lesz, ne engem hibáztass. Nem túl sűrűn mozdulok ki – teszem hozzá, zavartan beletúrva a hajamba. Sok barátom van, olyanok is, akikkel gyakran összejárok, de általában vagy náluk, vagy nálam kötünk ki, hiszen egy nyilvános helyen, ahol ezer szempár figyel, ritkán lehet kötetlenül beszélgetni.

Ahogy visszadőlök a kocsi oldalának, figyelem Archie mozdulatait. A neonfények halvány vibrálása szinte keretet ad az egész jelenetnek. Látom rajta, hogy próbál könnyed maradni, de ott van benne az a fajta készenlét, amit nem lehet elrejteni. Ez ismerős. Nekem sem sikerül soha.

– Tudod – mondom, miközben egy pillanatra elnézek a távolba –, nem hiszem, hogy valaha is teljesen vége van az "igazi műszaknak." A falka, az élet, a saját farkasunk... mindig ott van valami, ami miatt résen kell lennünk.

A szavaim könnyednek hangzanak, de valójában nehezebb súlyt cipelnek, mint amit elárulok. Az elmúlt hónapok állandó nyomása lassan, de biztosan eléri, hogy ne érezzem magam igazán szabadnak. Minden egyes nap olyan, mintha csak reagálnék valamire, ahelyett, hogy kezemben tartanám az irányítást.

Amikor megkérdezi, mit hagytam félbe, egy rövid gondolkodás után válaszolok:

– Semmi komoly. Pár munka a kertészetben, amit holnap is befejezhetek. És néhány… gondolat, amit nem akarok túl sokáig kerülgetni.

Nem részletezem. Nem is kell. Archie a maga módján pontosan érti, miről van szó, hiszen neki éppen úgy meg kell küzdenie a saját démonaival, mint mindenki másnak. A falkabeli élet nem mindig egyértelmű, és néha az ember saját magával vívja a legnagyobb csatáit. Nem tudom, hogy Mara beszélt-e neki anyámról, vagy Beccáról, ahogyan azt sem, hogy tud-e valamit bármelyik bátyámról. Igazból nem is akarom, hogy tudjon, bár nem hiszem, hogy éppen ő lenne az, aki ítélkezne felettem.

– Igazad van, nem olyan nagy ez a város – teszem hozzá, hogy visszatereljem a beszélgetést a sörre. – Sétáljunk. Van egy kocsma egy sarokra innen, bár már elég régen jártam ott.

Egy pillanatra elhallgatok, és a kihalt útra nézek. A neonfények halk zümmögése tölti be a csendet, de valami még mindig ott vibrál a levegőben. Nem a feszültség, amit az idegenek hagytak maguk után, hanem valami más. Egyfajta közös megértés, amit talán csak azok értenek, akik pontosan tudják, milyen mindig résen lenni.

– Nos, ha ennyi belefér, akkor induljunk – mondom, és elrúgom magam a kocsi oldalától. – De a helyválasztásért nem vállalok felelősséget.

Ahogy elindulunk, az éjszaka lassan megnyugszik körülöttünk, és bár tudom, hogy a napok változatlanul hozni fogják a kihívásokat, most először érzem úgy, hogy egy rövid időre félretehetem őket. Egy sör. Egy beszélgetés. És talán egy kis nyugalom is. Ez ma este elég lesz.

- Tudom, hogy nem sok közöm van hozzá, de… - kezdem, kezemet a kabátom zsebébe csúsztatva. -…meddig szól a parancsod? – lépéseim az övéhez igazítom, ma este nincs hierarchia, csak két fickó, akik műszak után beülnek egy sörre. – Mara fontos nekem, Archie. Kérlek, ne törd össze a szívét – mondom csendesen, ítélkezés és fenyegetés nélkül. Láttam őket a holdfényben, ahogy a farkasaik első látásra is felismerték egymást, az ilyen kötelék nem szakad el szívfájdalom nélkül.

It is hard to believe that a man is telling the truth when you know that you would lie if you were in his place.
Alec Ward
A rose harbori falka Bétája
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Will you leave or will you carry on?
Is your love from before still strong?
If you leave, will you keep the memory
That made night so long, that cut so deep?

Friend or enemy? - Alec & Archie  9390892cb89a3e30bff10276fbcf2435
Karakter idézet :
"Ha egyszer te vagy az a személy, aki híd lehetne, miért ne legyél híd?"

Friend or enemy? - Alec & Archie  Lending-a-hand-john-oates
Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
Friend or enemy? - Alec & Archie  Tumblr_inline_o25phgu0TB1tae3h3_250
༄ ༄ ༄
Friend or enemy? - Alec & Archie  E7c7ee991904808d978da890d73df114
User :

Friend or enemy? - Alec & Archie  Empty
TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyTegnap 9:05-kor

Friend or
enemy
Alec szavai szinte meg sem leptek. A sör tipikus választás, de a hangsúlyában ott volt valami… valami, amit nehezen fejtettem meg. Ahogy visszaléptem a kocsi mellett, és a tárcámat visszacsúsztattam a zsebembe, az idegenek nyoma már rég eltűnt, csak a neonfény és a kihalt utca maradt. A csend szinte tapinthatóvá vált, és a farkasom elégedetten nyújtózkodott bennem. Ma este nyugodt lehetett. Talán most először éreztem ilyet hosszú idő óta.
Alec szavaira halványan elmosolyodtam, ahogy a sörre terelte a beszélgetést. Nem mintha kifogásom lenne ellene – én magam is sokszor nyúltam egy hideg doboz után, amikor egy nap nehezebb volt, mint amit könnyű szavakkal el lehetett volna mondani. Mégis, a hangjában ott bujkált valami több. Egy alig észrevehető árnyalat, amit talán más nem hallott volna meg. De én igen.
– Sör? – visszhangoztam egy leheletnyi szarkazmussal, ami inkább játékos volt, semmint bántó. – Rendben, de csak akkor, ha te választod a helyet. Nekem még nem volt alkalmam végigtesztelni az összes helyet.
Megpróbáltam könnyed lenni, de a szavai még mindig ott motoszkáltak a fejemben a neki adott megjegyzésem. Nem volt benne keserűség. Nem panasz volt, csak ténymegállapítás. Az a fajta csendes elfogadás, amihez idő kell. Sok idő. A saját tapasztalataim sötét szobájában talán túl jól is ismertem ezt az érzést.
Alec arca szinte rezzenéstelen maradt, de a szemeiben valami megmozdult. Azt hiszem, talán megértett. Talán túlságosan is.
– Tudod, Alec – kezdtem végül, miközben a kocsinak támaszkodva keresztbe fontam a karom –, az emberek mindig találnak valamit, amit nem szívlelnek. Talámn sokaknál ez már ösztönösen hat ki. Ennyire nem vagyok otthon a témában még túl régóta, hogy megfejtsem. De nyugi, jól vagyok. Egész életemben terheltek valamilyen módon, hozzászoktam már.
Az igazság az volt, hogy nem szántam ezeket a szavakat kifejezetten neki. Talán magamnak is mondtam őket, csak épp hangosan. Nem vagyok az a fajta, aki könnyen feltárja, mi zajlik benne. De most valahogy máshogy éreztem. Mintha ez a csendes éjszaka a benzinkút fénye alatt alkalmas lenne arra, hogy valami nehézséget levegyek a vállamról, még ha csak egy rövid időre is.
A kérdésére, hogy végeztem-e, egy fáradt sóhajjal válaszoltam.
– Nem, mára befejeztem. Épp a végén gondoltam teletöltöm a tankot, amikor jöttek ezek a patkányok.– feleltem, aztán egy halvány mosollyal hozzátettem – Szóval a hivatalos részét letudtam. Az olyanokat, amiket a feletteseim szerint dolgomnak neveznek. De az igazi műszak? – Elgondolkodva a távolba néztem, arra, amerre az idegenek eltűntek. – Az talán soha nem ér véget.
Egy pillanatra csend lett, de nem volt feszengő. Inkább csak a gondolataink töltötték be a teret. Talán Alec azon töprengett, mit is kezdjen azzal, amit az imént mondtam. Talán ő is ismerte ezt az érzést, csak más kontextusban.
– És te? – törtem meg végül a csendet. – Mit hagytál félbe, amikor ide rohantál?  Mert ha ráérsz, talán még beleférne az a sör ma este. Persze, ha nem zavar, hogy én hívjalak meg.
Próbáltam lazán mondani, de a farkasom ébersége még mindig nem tűnt el teljesen. Valahogy úgy éreztem, hogy ezek a beszélgetések többről szólnak, mint egy egyszerű meghívásról. A neonfény megvilágította Alec arcvonásait, és a szeme sarkában valami halvány mosolyféle jelent meg. Azt hiszem bízhatok benne. Minden egyes cselekedete ezt ordítja. Valahol tényleg nagyon hasonlóak Marával, régebben úgy emlegette, hogy a kedvenc unokatestvére. Már értem miért.
Az idegenek már sehol nem voltak. Az éjszaka ismét nyugodt lett. De a szavaim, amiket Alec előtt kimondtam, nem múltak el nyomtalanul. Talán pont ez volt a célom. Vagy talán csak egy őszinte pillanat volt, amit nem akartam elrejteni.
- Nos... még nem ittunk, szóval javaslom tegyük le valahol ott a kocsit. Nem olyan nagy ez a város, hogy aztán ne lehessen hazasétálni. - ezzel együtt felvetettem azt is, ha a hely túl zsúfolt lenne amire Alec gondol, még vannak opciók.
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Omega, falka nélküli farkas
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
Friend or enemy? - Alec & Archie  3f575bdfc98aba9d9f6b77b5c4148aacd0d320e3
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyVas. 12 Jan. 2025 - 15:46

archie & alec
Figyelem, ahogy Archie kisimítja az inget a karján. Az apró mozdulat olyan természetes, mégis van benne valami, ami több egyszerű beidegződésnél. Talán az önuralom jele. Talán azé, hogy Archie tudja, ki ő, és mit akar a világtól – vagy legalábbis, mit nem enged elvenni tőle. Az én farkasom is csöndes, de éber, mint egy árnyék, ami sosem tűnik el teljesen.

Ahogy megemlíti, hogy emlékszik az összes falkatagra, elmosolyodom. Nem a gúnyos, lenéző fajta mosoly, inkább egy elismerő. Szakmai ártalom. A mondat visszhangzik a fejemben, és eszembe jut, mennyire mások vagyunk, mégis mennyire hasonlítunk. Nekem sosem volt ilyen jó memóriám. Nem az apró részletekre. Az én életemet mindig a nagyobb dolgok kötötték le: a falka, a határok, a rend. Talán pont emiatt érzem néha úgy, hogy valami elcsúszik a kezem között. Hogy hiába vagyok Béta, valahogy mindig egy lépéssel lemaradok.

Biccentek, mikor Archie megjegyzi, hogy a helyiek nem így viselkednének. Igaza van. Ezt én is tudom, de jó hallani, hogy valaki más is felismeri. Ez azt jelenti, hogy nem vagyok egyedül ezzel a felelősséggel. Legalább most nem.

Ahogy lenéz a cigarettára, majd egy határozott mozdulattal eltünteti a maradványát, mintha az egész jelenetet is végleg kitörölné, érzem, hogy a saját vállamról is lekerül egy kis teher. Egy pillanatra eszembe jut, milyen lenne, ha én is így tudnék kezelni mindent: egyetlen mozdulattal véget vetni a problémáknak, nem hagyni, hogy az éjszaka csendje alatt visszakússzanak a gondolataimba.

Lassan bólintok, amikor azt mondja, hogy az első kört állja. Figyelem, ahogy elsétál, mozdulatai nyugodtak, de ott van bennük az a fajta készenlét, amit csak egy vérfarkas tud igazán magáénak. Az én figyelmem sem lankad, és tudom, hogy ez a nyugodt pillanat bármelyik percben megváltozhat.

A kocsim oldalának dőlve mélyet szippantok a levegőből, az idegenek szaga még mindig ott úszik körülöttem, bár a nyomasztó közelség megkopott, hála a lengedező szélnek. A benzinkút fényei vibrálnak az éjszakában, és ahogy a távolodó idegenek árnyékait látom, újra rám telepszik az elmúlt hónapok súlya. A falka már így is túl sok mindenen ment át, egyáltalán nem hiányzik, hogy idegenek kezdjék ellepni a környéket. Megrázom a fejem, és próbálom kiűzni a kételyeket a gondolataim közül. Ma még mindenképpen fel kell keresnem Zane-t.

Archie időközben visszatér.

- Egyik sem – felelem a kérdésére. – Inkább egy sört innék, ha az benne van az alkuban – teszem hozzá, mielőtt még azt gondolná, hogy le akarom rázni.

A szavai mélyebb rétegeket érintenek bennem, mint talán ő maga is gondolná. "A magamfajtákat eddig sehol nem szívlelték." A hangjában nincs keserűség, inkább valami csendes elfogadás. Ismerem ezt az érzést. Én sem mindig illettem bele a képbe, amit mások megpróbáltak rám erőltetni.

– Akkor talán nem a fogadtatás a lényeg, hanem az, hogy hogyan állsz hozzá – válaszolom csendesen, és közben megpróbálom kitalálni, mit rejthetnek ezek a szavak. Egy múltbeli sebet? Egy tapasztalatot, ami túl mély ahhoz, hogy csak úgy megossza?

Egy pillanatra a távolba tekintek, az idegenek irányába, de már nem látom őket. Csak a kihalt utat és a benzinkút gyenge neonfényét.

– Most kezdődik a műszakod, vagy már végeztél? – kérdeztem. Már akkor feltűnt az egyenruhája, amikor megérkeztem, de nem követem olyan szorosan a beosztását, hogy tudjam, mikor szabad, vagy mikor foglalt. Most sem igazán a beosztása érdekel, hanem az, hogy ráér-e arra, hogy beszélgessünk.

It is hard to believe that a man is telling the truth when you know that you would lie if you were in his place.
Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyPént. 10 Jan. 2025 - 20:23

Friend or
enemy
Figyelem, ahogy Alec figyel engem, a kérdése őszinte, de a hangjában ott lapul valami elismerés is, amit nem mond ki. Érzem a farkasomat is, ahogy lassan visszahúzódik, megnyugodva, hogy ma este nem lett szükség komolyabb erőfitogtatásra. Egy gyors pillantást vetek a távozó trió irányába, majd visszafordulok hozzá.
– Egyszerű. – válaszolom, miközben végighúzom a tenyerem az ingem ujján, kisimítva egy gyűrődést. – Nem láttam még soha itt őket. Az illatuk is… idegen volt. És túl feszültnek tűntek ahhoz, hogy otthon érezzék magukat. Szerintem már láttam az összes falkatagot, amennyit figyelnek. Megjegyzem a részleteket, szakmai ártalom.
Egy pillanatra megállok, és Alec szemébe nézek. A farkasai közé tartozik, ő érti az ösztönök működését, de tudom, hogy az embere is figyel. Neki szól a következő mondatom.
– A helyiek nem így viselkednének. Ha hozzátok tartoznának, nem álltak volna meg itt lődörögni, mintha várnának valamire. Ezek itt csak keresték a bajt, aztán rájöttek, hogy rossz helyre jöttek.
Lenézek a földre, ahol a cigaretta maradványai hevernek. Lassan a bakancsommal rálépek, és a sarkammal egy mozdulattal eltüntetem az égő véget. A füstöt még érzem a levegőben, de már nem számít. Felnézek Alec-re, majd biccentek felé.
– Szóval – kezdem, és egy kis mosoly bujkál a szám sarkában –, ezt a kört állom. Vagy kávé, vagy valami erősebb… választásod szerint.
Nem sietek, csak állok ott, várva, hogy eldöntse, elfogadja-e az ajánlatot. Az este nyugodtabb lett, de még mindig ott van bennem a készenlét, a tudat, hogy ez bármikor újra kezdődhet. De most, ebben a pillanatban, talán belefér, hogy egy kicsit lazítsunk.
– Gondolkodj csak el rajta, Alec. – biccentettem felé, majd egy futó pillantást vetettem a benzinkút neonfényben fürdő üzletére. – Addig intézem a tankolást.
A kocsi felé fordulva lassú léptekkel indultam meg a kassza irányába, de közben fél szemmel még mindig figyeltem. Az idegenek épp akkor tűntek el az üzlet kijáratán keresztül, mint akik végre belátták, hogy itt már nincs mit keresniük. A farkasom elégedett csendben lapított bennem; tudta, hogy ez most egy nyertes este volt. A trió távolodó alakjaiból sugárzott a feszengés – azok a maszkok, amiket magukra húztak, végül semmivé foszlottak, akár az éjszakában terjengő cigarettafüst.
A pulthoz érve előkotortam a tárcámat. Egy pillantás az ablakon át a távozókra, aztán letettem az összeget. A benzinkutas srác alig nézett fel a telefonjából; csak annyit mormolt, hogy "köszi" meg hogy "jó éjt". Elmosolyodtam a monoton közömbösségén, és ahogy visszasétáltam a kocsihoz, arra gondoltam, hogy milyen ironikus is az élet. Egy egyszerű tankolás közepén talált meg ez az egész jelenet, és mégis, valahogy pontosan ilyennek éreztem az elmúlt hónapokat. Látszólag átlagos, de folyton ott lappang a felszín alatt valami, ami pillanatok alatt kitörhet. Egy farkas élete már csak ilyen.
Alec még mindig ott állt, a kocsi mellett. Láttam rajta, hogy közben eldöntötte, mit akar. Vagy talán csak türelmesen megvárta, hogy én visszatérjek. Megszokott mozdulattal becsúsztattam a tárcát a farzsebembe, majd biccentettem felé.
– Na, mire jutottál? Kávé vagy whiskey? – kérdeztem könnyedén, miközben a lecsekkoltam minden a helyén van-e. Az este csendje egy pillanatra ismét körülölelt minket, de már nem volt feszültséggel teli. Csak a kérdés maradt, meg egy halvány mosoly az arcomon, amivel felé fordultam.
- Volt már részem durvább fogadtatásban is. Ha azt kérdeznéd, hogy miért tudtam higgadt maradni. A magamfajtákat eddig sehol nem szívlelték.
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
"Until now, I thought this was my path, and I was walking along it, until suddenly the ground disappeared from under my feet, and now I feel like I'm stumbling around in a vacuum, without any compass or compass."
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyCsüt. 9 Jan. 2025 - 20:03

archie & alec
Figyelem, ahogy Archie méltósággal lép elő, eltüntetve a köpés nyomát, mintha ezzel magát az idegenek sértését is semmissé tenné. A mozdulata egyszerű, de mégis ott van benne az a visszafogott erő, amit csak az ismer, aki a saját gyengeségein felül tudott emelkedni. Érzem a farkasomban az elégedett morgást, ahogy Archie nem hátrál meg, de nem is veszíti el a fejét. Ez az igazi erő jele. Büszke vagyok rá, pedig egyáltalán nem az én érdemem.

A cigarettás idegen ugyan megpróbálja fenntartani a kihívó maszkját, de látom, hogy meginog. Az a mosoly az arcán nem több, mint egy törékeny kísérlet arra, hogy visszaszerezze az irányítást. De már nincs irányítás a kezükben. Megfordulnak, és lassan távoznak, megkapaszkodva a törékeny látszatban, hogy maguktól döntöttek így, nem pedig kényszerítettük őket.

– Rendben vagy? – kérdezem csendesen, a szemem most már Archie-ra szegezve.
Ahogy a hármas lassan eltávolodik, a feszültség az éjszakában elpárolog, akár a gőz egy forró kávé fölött. Érzem, ahogy az Omega is enged egy kicsit a farkasának szorításából. Már nincs szükség arra, hogy a területünkért harcoljon. Az ajánlata – egy meghívás, hogy kárpótoljon a közös éjszakai jelenetért – őszinte, de szükségtelen.

– Nem kell meghívnod semmire – válaszolom csendesen, egy halvány mosollyal. – Ez a dolgom. Ezért vagyok itt.

Egy pillanatig csendben állunk, csak a benzinkút neonfényei és a gépek monoton zúgása töri meg az éjszakát. A farkasom lassan visszahúzódik, de még mindig figyel, még mindig éber.

– De ha gondolod, mégiscsak elfogadom a meghívást – gondolom meg magam, egy kis mosollyal a szám sarkámban. A körmöm még gyászkeretes a munkától, amit félbehagytam, amikor felhívott.  – Azt hiszem, ennyi belefér egy ilyen este után.

Ezzel a feszültség helyét egyfajta halk elégedettség veszi át. Tudom, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy idegenek lépték át a határainkat, de ma este győztünk. És néha egy ilyen apró győzelem is elég ahhoz, hogy emlékeztessen: a falka területe szent. És mi mindig meg fogjuk védeni a területünket.

– Honnan tudtad, hogy nem a mieink? – kérdezem őszinte érdeklődéssel, pillantásomat az egyenruhásra szegezve. Még nem túl régen vérfarkas, még a szabályaink is újak számára, mégis… Könnyedén felismerte, hogy ezek az idegenek nem hozzánk tartoznak.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyCsüt. 9 Jan. 2025 - 12:11

Friend or
enemy
A levegő szinte vibrál a kimondatlan fenyegetésektől, és bár Alec jelenléte elég ahhoz, hogy az idegenek elbizonytalanodjanak, érzem, hogy a farkasom türelme vékony szálon lóg. A köpés a lábam közelében landol, és egy pillanatra minden izmom megfeszül. Nem mintha maga a mozdulat zavarna – láttam én már ennél nagyobb tiszteletlenséget is –, de ez a pitiáner provokáció az utolsó csepp abban a pohárban, ami már amúgy is túlcsordulás határán van.
Lassan előre lépek, Alec árnyékából kilépve, de még mindig mellette, mintha csak a figyelmüket akarnám elterelni róla. Visszaakasztom a tankpisztolyt a helyére, zárom a tartályt.
Aztán csak közelebb lépek hozzájuk, a cipőm talpával eltörlöm a földről a köpést, és kiegyenesedve a cigarettást nézem. A tekintetem nyugodt, de érzem, hogy a farkasom ott kavarog mögötte, készen arra, hogy bármelyik pillanatban kitörjön, ha kell. Érzem azt is, hogy legszívesebben átvenné az irányítást, mégis Alec energiáit szimatolja.
– Tudod, a cigizés nem csak az egészségednek árt. – szólalok meg halkan, a szavaim azonban fémesen csengenek a csendben. – Néha az is előfordulhat, hogy valaki félrenyeli, és aztán egy pillanat alatt bajba kerül. Főleg, ha a környezete már amúgy is... füstös. Legközelebb ordenáré nagy bírságot szabok ezért ki. Vagy nem lesz legközelebb.
Felveszem a már szétlapítottam a cigarettát a földről, de az érzés, hogy még mindig próbálkoznak, egy árnyalattal jobban megfeszíti az állkapcsomat. Lassan felegyenesedek, és a cigarettás fickót nézem, akinek a szája sarkában ott játszik az a nyamvadt, kihívó mosoly. A tekintetemet végig rajta tartom, hosszan, mintha csak azt mérlegelném, megéri-e még több időt pazarolni rá.
A szavaim éppen csak egy pillanatig lebegnek a levegőben, de látom, hogy betalálnak. A fickó eljátssza a megvetőt, de a szeme sarkában ott bujkál valami, amit csak az lát, aki figyeli: egy szikrányi zavar. A farkasom érzékeli, ahogy az övé hátrálni kezd, még ha a fickó maga nem is mozdul. A többiek feszült csendben állnak mellette, de érzem rajtuk is, hogy a saját farkasaik ösztöne már régen jelezte: vesztettek.
Látom, ahogy a zömök fickó elfordul, mintha csak most értené meg, hogy itt már nincs tér több szóra. A cigarettás még tartja magát egy pillanatig, aztán végül ő is mozdul.  Amikor végre eltűnnek fizetni, csak akkor veszem észre, hogy a vállaim mennyire megfeszültek. Oldalt pillantok Alec felé, a szemeimben még ott villog a farkasom árnyéka.
– Bocs, hogy ilyen későn ide rángattalak. Meghívlak valamire. – jegyzem meg egy halvány, száraz mosollyal, mielőtt vennék egy nagy lélegzetet, hogy végre én is visszanyerjem az önuralmamat.
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptySzer. 8 Jan. 2025 - 19:08

archie & alec
A levegő szinte remeg a feszültségtől, mint a vihar előtti csend, mikor minden élőlény ösztönösen érzi, hogy valami készül. A zömök férfi szavai, az alig burkolt sértés és az Omega kifejezés odadobása mint egy elhajított penge, élesebben ér el hozzám, mint ahogy ő gondolja. Archie-ra nézek egy röpke pillanatra, aki ugyan mozdulatlan, de érzem benne a feszültséget. Az én figyelmem azonban már nem az idegenek üres gúnyolódásán van, hanem azon a kis remegésen, ami a hangjuk mögött bujkál. Nem érzik magukat elég magabiztosnak ahhoz, hogy cselekedjenek. Csak szavakkal próbálkoznak, mint mindenki, aki érzi, hogy vesztésre áll.

Egyetlen lépést teszek előre, éppen csak annyit, hogy a zömök férfi ráébredjen, milyen kicsi is valójában az a tér, amit maga körül el akar foglalni. A tekintetem az övét keresi, és a farkasom ott remeg a pillantásom mögött, az árnyékában hordozva minden erőmet.

- Az Omega itt van, mert mi engedélyt adtunk neki – ismétlem határozottan. - És az én területemen az számít, amit én mondok  – mondom halkan, mégis olyan súllyal, hogy a szavaim átütnek a zajokon. Nem én vagyok az Alfa, de úgy érzem, hogy ebben a pillanatban az ő szavainak visszhangja csendül vissza az enyéim mögül. Az idegeneknek nincs joguk ítélkezni. Nincs joguk Archie-t sértegetni.

Egy pillanatra hagyom, hogy a farkasom energiája végigáramoljon rajtam, érezhetővé váljon a jelenlétem, még ha nem is változom át. Épp csak annyi, hogy az ösztönük megérezze a veszélyt. A zömök férfi szeme egy röpke pillanatra megrebben. Az a kis fölényes mosoly pedig eltűnik, mintha soha nem is létezett volna.

– Ha olyan gyengének tartod ezt a várost – folytatom, a hangom még mindig szinte suttogás –, miért nem változol át, és mutatod meg, milyen erős vagy? Nem kell a szavakkal játszani. Mutasd meg.

Tudom, hogy nem lépnek, mert nem kaptak rá engedélyt. Látszik abból, ahogy a másik kettő viselkedik. A pillantásom nem ereszti a bőrdzsekist, aki megvetően rám vicsorít, de a szemeiben már ott bujkál a félelem. Tudja, hogy a dominancia nem az ő kezében van. Az én farkasom érezhetően ott lebeg az emberi lényem mögött, az energiám minden rezdülésében ott van a figyelmeztetés.

– Most döntsetek – mondom, ridegen, szikáran. – Takarodtok most, békében, vagy maradtok, és meglátjuk, mi történik.

Az idegenek tétováznak. A zömök férfi mereven áll, mintha még mindig latolgatná, hogy megéri-e tovább feszegetni a határokat. A bőrdzsekis próbálja tartani a kihívó mosolyát, de már csak árnyéka annak, amit először villantott. A harmadik, a magasabb alak, idegesen hátrébb lép, és alig észrevehetően megrángatja a társai karját, mintha a testével jelezné: „Elég volt.”

A cigarettás végül nagyot sóhajt, szinte hallom benne az elfojtott csalódást. Nem várt ekkora ellenállást, és most rá kell döbbennie, hogy rossz helyen próbálkozott. Leereszti a vállát, de a szavai még mindig csípősek.

– Rendben van – mondja, bár a hangjában ott bujkál a neheztelés. – Nem akartunk problémát. Csak megálltunk tankolni. De ha ez ennyire kényes téma, nem zavarunk tovább.

Rám pillant, majd Archie-ra, és most már nyíltan visszavonulót fúj. De még egy utolsó kísérletet tesz, hogy cselekvésre kényszerítsen minket. Védekezniük nyilván szabad, ha harcot kezdeményezni nem is.

– Azt azért jó, ha tudjátok, hogy az ilyesmit mások nem nézik jó szemmel – teszi hozzá, a szavai szándékosan ködösek, mintha valami távoli fenyegetést hordoznának. - Ölebként tartani egy Omegát... Tényleg elgyengültetek - horkant, és köp egyet. Egyenesen a lábunk elé.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyKedd 7 Jan. 2025 - 13:05

Friend or
enemy
Mire Alec megérkezett, a levegő már terhes volt a feszültségtől. A három idegen továbbra sem mozdult, inkább kihívóan támaszkodtak a benzinkút fényei alatt, mintha ez az egész csak valami unaloműző színjáték lenne. Egyikük, a cigarettás, még szélesebben elmosolyodott Alec közeledtének láttán, mintha csak újabb közönség érkezett volna a műsorukra.
Nem mozdultam a helyemről, továbbra is a szolgálati kocsi mellett álltam, a kezem még mindig a tankpisztolyon. Éreztem, ahogy Alec jelenléte megváltoztatja a dinamikát, de nem szólaltam meg. Ez az ő terepe volt, az ő szabályai szerint.
A cigarettás férfi mélyet szívott, majd a földre pöckölte a csikket, gondosan rálépve a talpával, mintha az valami rituálé része lenne.
- Na, mi van, most már ketten néztek minket ferde szemmel? -  kérdezte, a hangjában a fölényeskedés rosszul leplezett jegyeivel. A másik két férfi halkan felröhögött, de a mozdulataikban ott bujkált a bizonytalanság.
Nem néztem Alecre, de éreztem, hogy minden szava és mozdulata kiélezett figyelmet kap. A farkasom bennem halkan morgott, de tudatosan visszafogtam magam. Nem az én dolgom volt most kiállni. Hagytam, hogy Alec foglalkozzon velük, a saját módszereivel. Figyeltem, ahogy a provokációjuk új szintre lép: az egyikük, egy alacsonyabb, zömök alak, előrébb lépett, és egyenesen Alec szemébe nézett.
- Csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy tényleg ilyen gyenge ez a város, hogy ennyi idegen teszi itt a nagymenőt. - mondta, és egy apró, fölényes mosolyt villantott rám, mintha engem is bevont volna a beszélgetésbe. - Talán ezért van itt az Omega is. Tudjátok, hogy nélküle nem tudtok mit kezdeni velünk?
A szavak ott lógtak a levegőben, súlyosak és szándékosan sértőek. A pillantásom a zömök férfira siklott, de nem mozdultam. Nem éreztem szükségét, hogy válaszoljak. Alec ott volt, és ez az ő játszmája volt most. A harmadik férfi, egy magasabb, vékonyabb alak, hátrébb lépett, mintha már most keresné a menekülési útvonalakat. Az ösztöneim azt súgták, hogy ez a kettő nem lenne nagy kihívás, de a cigarettás más volt. Az ő tekintete még mindig Alecet figyelte, mint aki tudja, hogy most a döntő pillanat jön.
A kezem lazán pihent a tankpisztolyon, de belül készen álltam. Ha a dolgok elfajulnának, készen állnék arra, hogy beleavatkozzak és Alec mellé álljak. Egyelőre azonban hagytam, hogy  érvényesüljön. A szavaiban és a testtartásában ott volt a dominancia, és én tudtam, hogy ezek az idegenek ezt nem hagyhatják figyelmen kívül. Éreztem a farkasukban bujkáló bizonytalanságot, még ha ezt próbálták is palástolni.
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyKedd 7 Jan. 2025 - 6:42

archie & alec
A kavicsok ropognak a talpam alatt, ahogy kilépek az autóból. Az éjszakai levegő sűrű, tele a bőröm alatt feszülő energiával. Minden érzékem éles, az orromban ott van a feszültség szaga, ami elárasztja a benzinkutat. Három idegen farkas áll a fényben. Ők nem ide tartoznak, és ez a tény minden egyes mozdulatukból, minden kilélegzett szavukból árad.

Archie a kocsija mellett támaszkodik, látszólag higgadtan, de én érzem a feszültséget benne, mint egy húr, ami csak a megfelelő pillanatra vár, hogy elpattanjon. Az ő helyzete más, mint az enyém. Ő nem falka tagja, és az idegenek ezt pontosan tudják. De én itt vagyok. Én a farkasommal együtt nőttem fel ezen a földön. Ez az én területem, és én döntök arról, ki maradhat itt.

A tekintetem az idegenekre siklik. Az egyik, a bőrdzsekis, előlép, szemtelenül kihívó a testtartása. A zsebéből cigarettát húz elő, és lassan meggyújtja, mintha ezzel elérhetné, hogy kisebbnek tűnjünk a szemében. De én nem mozdulok. Nem szorulok szavakra. A farkasom csendben figyel, ugrásra készen, de nem engedem szabadjára. Még nem.

– Hé, nem kell egyből megsértődni– mondja a cigarettás, miközben lassan beleszív. A füst szaga összekeveredik a sajátjával, a területünkön kívül élő farkasok nyers bűzével. – Csak arra gondoltunk, hogy kicsit körülnézünk. Tudod, új város, új lehetőségek.

A szavai alatt ott van a provokáció, a határok próbálgatása. Rászegezem a tekintetem, és hagyom, hogy a farkasom ereje átcsússzon az emberi arc mögött. A tekintetem mögött fellángol a farkas, pillantásom mélyebb hatol, látja azt, amit az ösztön rejt. Érzem, ahogy a cigarettás férfi gyomra megremeg a pillantásom alatt. Nem fogja beismerni, de érzi. Itt én vagyok a domináns: Béta vagyok, a második a sorban, közvetlenül az Alfa mögött.

A másik kettő idegen hátrébb áll, de nem nyugodtak. Az egyikük idegesen hintázik a sarkán, a másik a környezetét fürkészi, mintha menekülési útvonalakat keresne. Ezek nem valódi harcosok, csak felderítők, akik úgy próbálnak erőt mutatni, hogy a területünkre jönnek.

– Ez nem a ti városotok – mondom végül, szinte egyidőben Archie-val, akire vetek egy figyelmeztető pillantást. Kedvelem, de ha hagyom, hogy egy Omega álljon ki a tulajdonunkért, a falka csak gyengének tűnik. Hangom hideg és éles, akár a penge. A farkasom ott morog minden szavam alatt. – És nem fogtok itt „körülnézni”.

– Te miért is pofázol bele a helyi dolgokba? – szólal meg, a hangjában az a fajta megvetés, amit az idegenek mindig az omegák felé tartogatnak, megvető pillantást vet Archie-ra közben. – Szerintem nem nyalják fényesre a segged itt sem, ahogy máshol sem az omegáknak. Úgy hallottuk, vannak páran...

Még be sem fejezi, de én már lépek. Egyetlen mozdulattal közéjük ékelődöm, a szemeimben a farkasom villanása. A levegő megdermed körülöttünk, és érzem, ahogy a szavai visszaverődnek rólam, mint egy zápor első cseppjei. Az idegen visszahőköl egy pillanatra, de nem hátrál, csak áll és figyel.

– Archie a falka barátja – mondom, a hangom halk, mégis olyan, mintha a föld mélyéről jönne. A farkasom ereje minden szót áthat. – Ő itt van, mert mi engedélyt adtunk neki. Ő hozzánk tartozik, ellentétben veletek. Ti csak hívatlan látogatók vagytok, akik a kelleténél tovább maradtak.

A tekintetem a bőrdzsekisre szegezem, hagyva, hogy minden kimondatlan fenyegetés átsüvítsen a pillantásomon. Tudja, hogy már nem csak Archie áll szemben vele – én is itt vagyok, és én védem a falkám, a területem, azokat, akiknek helye van ezen a földön. Az idegen arca megrándul, egy pillanatra a szeme sarkából a társaira néz, mintha megerősítést keresne. De nem talál semmit, csak a saját félelme visszhangzik a csendben.

– Ez itt az én földem – szólalok meg újra, a hangom alig több suttogásnál, mégis betölti a teret. A farkasom a szememen keresztül néz rá, áttör minden emberi korláton. – Ha balhézni akartok, jobb, ha kétszer is meggondoljátok.

A másik kettő most már nyíltan ideges. Egyikük hátrál egy lépést. A cigarettás habozik. Látom, ahogy a magabiztossága reped, mint a törött jég egy tó felszínén. Ez az én területem. És ha harcot akarnak, tudják, hogy nem nyerhetnek.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyHétf. 6 Jan. 2025 - 18:21

Friend or
enemy
Az utca nyugodtságában hallani lehetett a távolodó autók halk zúgását, ahogy elhagyják a várost. A benzinkút narancsfényben úszott, a neonok világossága pedig kontrasztot teremtett a sötétséggel, amely körülvette. Az illatokat a hideg szél hozta magával – benzin, olaj és az idegenek szaga. Pontosan tudtam, hogy Alec hamarosan megérkezik, és ez valahol megnyugtatott. Mégis ott maradtam mozdulatlanul, egyenes tartással, ahogy figyeltem a három férfit, akik egyre csak feszegették a határokat.
A bőrdzsekis újabb lépést tett előre, még mindig azzal a gúnyos mosollyal az arcán, mintha csak játszani akarna. De nem volt játék. Az ösztöneim jeleztek, minden érzékem kiéleződött, ahogy az egyikük alig észrevehetően a zsebébe nyúlt. Éreztem a provokációt minden mozdulatukban, és tudtam, hogy ezt nem engedhetjük el egyszerűen. Ez nem csak egy személyes ügy volt, hanem egy falkához méltó helyzetkezelés.
A távolban egy motor zaja törte meg a csendet, egyre közelebb érve. A farkasom azonnal megérezte Alecet, még mielőtt megláttam volna a fényszórókat. Az autója lassan gördült be a parkolóba, a kavicsok halk ropogása mintha csak további feszültséget adott volna az estének. Alec egy pillanatra se siette el, de a jelenléte elég volt ahhoz, hogy a három férfi kissé megdermedjen. Az a pillanatnyi megingás mindent elárult: tudták, hogy ez már nem csak egy ember ügye.
Lassan elengedtem a tankolópisztolyt, és a kocsinak támaszkodva figyeltem, ahogy Alec kiszáll az autóból. A mozdulatai határozottak voltak, de nem fenyegetőek – mégis minden lépéséből áradt a dominancia, amit csak az érthetett, aki falkatag volt. A szavai pedig pontosan ott ütöttek, ahol kellett.
Alec kérdése borította a rendet, miközben egyenesen az idegenekre szegezte a tekintetét. A hangja nyugodt volt, de ott lüktetett benne az a kimondatlan üzenet, amit minden farkas azonnal megért: ez a mi területünk, és ha itt akartok játszani, akkor készen kell állnotok a következményekre.
Egy rövid pillanatra találkozott a tekintetünk, és láttam benne azt a csendes, visszafogott haragot, amit csak az képes hordozni, aki képes minden helyzetet kézben tartani. A jelenlétével egyszerre higgadtam le és feszültem meg újra – mert tudtam, hogy innentől kezdve már nem csak rajtam múlik, mi történik. De egy biztos volt: ezek az idegenek ma este nem fogják büntetlenül próbára tenni a türelmünket.
A bőrdzsekis fickó, aki eddig is a szóvivőjük szerepét játszotta, nem hagyta annyiban. Megvetően végigmérte Alecet, majd rám pillantott, mintha latolgatná, hogy kivel kezdjen. Látszott rajta, hogy szándékosan próbálja húzni az időt, talán remélte, hogy további erősítést várhat a háttérben. Az oldalra sandító pillantásai ezt sugallták. A másik kettő azonban kevésbé volt magabiztos – az egyik a sarkán hintázott idegesen, a másik megpróbálta lazának mutatni magát, de túl gyakran nézett a környezetére, mintha menekülési útvonalakat keresne.
– Hé, nem kell egyből megsértődni. – mondta a bőrdzsekis, miközben kihívóan a zsebéből előhúzott egy cigarettát, és lassan meggyújtotta. – Csak arra gondoltunk, hogy kicsit körülnézünk. Tudod, hogy van ez… új város, új arcok, új lehetőségek.
A hangsúlyában ott bujkált a provokáció, az a fajta félmosoly, amitől az ember tenni akar valamit – ütni, vagy legalábbis kihúzni belőle, hogy mit akar valójában. Alec azonban nem mozdult. A dominanciája szinte kézzel tapinthatóvá vált, ahogy állt ott, mozdulatlanul, és csak a tekintetével figyelte a férfit. Nem volt szüksége szavakra, az egész teste üzent: „Lépj, ha mersz.”
– A körülnézés nem jelent problémát. – szólaltam meg végül én is, a hangom hideg és éles volt, akár a penge.
A cigarettás férfi keserűen elmosolyodott, és még egy mély slukkot szívott. Láthatóan próbált uralkodni magán, de az idegei feszesek voltak, mint a húr. Az egyik társa, a bal oldali, végül megszólalt, a hangjában némi bizonytalansággal.
– Hé, nyugi, nem keressük a bajt. Csak… éhesek voltunk. Gondoltuk, megállunk itt, és veszünk valamit. Ezért még nem jár kivégzés, nem igaz?
A szavai egyszerre voltak mentegetőzőek és csípősek. Alec nem válaszolt azonnal, csak lassan felemelte a fejét, mintha mérlegelné a helyzetet. Én eközben mozdulatlan maradtam, minden izmom készenlétben, készen arra, hogy bármelyik pillanatban közbelépjek, ha a dolgok rossz irányba fordulnának.
– Ez nem a ti városotok. – mondtam halkan, de a hangomban ott volt a farkasom mély morgása. – És ha éhesek vagytok, van itt egy bolt. Fizettek, és eltűntök. Ennyi az egész.
A bőrdzsekis fickó most rám nézett, az arca megkeményedett. Éreztem, hogy a büszkesége forrongott, ahogy az egoja belső harcot vívott a túlélési ösztöneivel. Egy hosszú pillanatig csend volt, mintha mindenki visszatartotta volna a lélegzetét.
- Te miért is pofázol bele a helyi dolgokba? Szerintem nem nyalják fényesre a segged itt sem, ahogy máshol sem az omegáknak. Úgy hallottuk vannak páran...
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyHétf. 6 Jan. 2025 - 17:40

archie & alec
A kerti ásó nyele a földhöz koppan, amikor megérkezik az üzenet. Az ujjaim megtapadnak a telefonom sima felületén, és a levegő hirtelen túl sűrűnek tűnik, mintha a természet is érezné, hogy valami nincs rendben. A szavak a képernyőn élesebbek, mint a veranda lámpája, amit sötétedéskor kapcsolatam fel: "Három idegen a benzinkútnál. Falka-szagúak. Bajt keresnek." Archie.

A farkasom a mélyből felmordul. Ez a hang más, mint az esti szél susogása a leveleken vagy az éjszakai állatok neszezése a kertem végében: ez a bennem rejlő ősi erő hívó szava. Érzem, ahogy a szívverésem felgyorsul, és az eddigi békés kertészeti munka füstté válik a pillanatban. Archie az én felelősségem. Átsegítettem az első önálló átalakulásán, ami akarva-akaratlanul is összekötött vele, és megágyazott az érzésnek, amit csak úgy neveznék: barátság. Nem hagyhatom egyedül ezekkel az idegenekkel.

Felkapom a kabátom, a zsebében mindig ott lapuló kés súlya ismerős és megnyugtató. Az autómhoz sietek, és ahogy beindítom a motort, már érzem a feszültséget, ami a város határán túl kavarog. Az idegen farkasok nem hoznak jót, soha nem is hoztak. A farkasok területe szent, és azok, akik idegenként lépnek be, szándékosan provokálnak.

Az utca üres, az árnyékok hosszan nyújtóznak a halvány narancsfény alatt. Az ablakot letekerem, hagyom, hogy az éjszaka hideg levegője betörjön, és magával hozza a szagokat. Keresek valamit – bármilyen jelet, ami elárulja, mennyire komoly a helyzet.

Mire a benzinkúthoz érek, már látom őket. Hárman vannak, pontosan, ahogy Archie írta. A fények alatt állnak, szemtelenül lazák, mintha ez az egész egy színjáték lenne. De én tudom, hogy ez nem játék. Egy pillanat alatt mérem fel őket: szakadt bőrdzsekik, kihívó testtartás, és az a bizonyos szag, amitől minden szőrszálam égnek áll. Nem a mi falkánk.

Archie a kocsija mellett áll, szikáran, feszülten, de nyugodtnak látszik. Már találkoztunk korábban, túl sok mindenen ment keresztül, hogy most könnyen megijesszék. Elég éles az orra ahhoz, hogy megérezze, hogy megérkeztem. Az én farkasom bennem feszül, ugrásra kész, de az autóból kiszállva minden lépésemet megfontolom, a talpam alatt a kavicsok halkan ropognak. Dominanciámat magamra erőltetve lépek közelebb.

– Mi a hézag, fiúk? – kérdezem, de a tekintetem már az idegeneken nyugszik. Hangom nyugodt, hűvös, de a szavak kimondatlan üzenetet hordoznak: Ez a mi területünk. És ha bajt kerestek, meg is találjátok.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  EmptyHétf. 6 Jan. 2025 - 14:26

Friend or
enemy
A neonfények hidegen vágtak át az esti sötétségen, a benzinkút monoton zúgása és az üzemanyag nehéz szaga körüllengte a helyet. A szolgálati autó mellett álltam, egyik kezem a tankolópisztolyt fogta, a másik a telefonomat pörgette. Egy pillanatra úgy tűnt, az este eseménytelen marad – a város is csendes volt mostanában, én pedig nem bántam a nyugalmat. A farkasom is békésebb volt, mióta túlestem az első szabad teliholdamon. Azt hittem, talán ma este sem kell a mélyebb ösztöneimre hagyatkoznom. Tévedtem.
Először az árnyakat láttam meg. Hárman voltak, lassan léptek elő a kút fényeibe, mint akik nem sietnek sehova, és nem is próbálnak rejtőzködni. Volt valami a mozgásukban – az a fajta túlzott lazaság, ami szándékos figyelemfelkeltést jelentett. Az egyikük szándékosan túl közel került a kocsihoz, és végighúzta az ujját a lökhárítón, mintha csak kíváncsiságból tenné. A másik kettő hátrébb állt, széles, gúnyos mosollyal figyelve engem. Már éreztem őket. A farkasom azonnal megérezte, hogy idegenek. Idegen falkából.
Az első férfi szakadt bőrdzsekit viselt, csípőjét kihívóan előre tolta, miközben rám emelte a tekintetét.
– Szép autó. – szólalt meg az egyikük, egy szakadt bőrdzsekis alak, aki a csípőjét előretolta, mintha ezzel nyomatékosítaná a szavait. – Biztos sok mindent látott már, mi?
Feléjük néztem, de nem válaszoltam azonnal. Nem mutattam félelmet, de érdeklődést sem. Csak egy rövid, mért pillantást vetettem rájuk a kocsi teteje fölött. Hagytam, hogy a csend beszéljen helyettem.
– Nem tűntök helyinek. – jegyeztem meg végül, minden érzelmet mellőzve a hangomból. Közben a telefonom képernyőjén végighúztam a hüvelykujjamat, hogy megnyissam Aleck üzenetablakát.

"Három idegen a benzinkútnál. Falka-szagúak. Bajt keresnek."

Elküldtem az üzenetet, majd visszacsúsztattam a telefont a zsebembe.
A bőrdzsekis férfi közben közelebb lépett, most már alig pár lépésnyire állt tőlem. A másik kettő hátrébb maradt, de az egész testtartásukból sütött a kihívás.
– És most? – kérdezte, kihívó éllel a hangjában. – Valami rendőr-farkas vagy? Talán el is kapnál minket, ha lenne merszed.
Hagytam, hogy a szavai a levegőben maradjanak. Nem válaszoltam. Nem is kellett. A tekintetem elég volt: hideg, éles, egyértelmű. Nem mozdultam, nem rezzentem meg, csak tartottam a pillantásomat, amíg ő kényelmetlenül érezte magát a saját szavai súlya alatt. A farkasom ott mozgott bennem, csendes, de fenyegető jelenléttel. Tudtam, hogy ugrásra kész, de egyelőre visszatartottam. Most még az én kezem volt a ravaszon – szó szerint és átvitt értelemben is.
A benzinkút zúgása visszhangzott a csendben. A levegő megfeszült körülöttünk, mintha minden másodperc újabb szikrát szült volna a feszültségbe. Nem mozdultam. Csak vártam. Ha akartak valamit, nekik kellett megtenniük az első lépést. Én pedig készen álltam arra, hogy reagáljak – ahogyan mindig is.
Alec & Archie

I'm okay.
Archibald Collins
Archibald Collins
Elõtörténet :
Titulus :
Katonai rendőr
Karakter idézet :
Play by :
Aaron Taylor-Johnson
༄ ༄ ༄ :
User :
Kaynemar

TémanyitásFriend or enemy? - Alec & Archie  Empty

Ajánlott tartalom

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére