Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (250 fő) Szer. 25 Dec. 2024 - 10:18-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Echoes of Us: A Bitter Reunion

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyAida Burgess
Tegnap 21:22-kor

Richard Mason

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyGabriel Decker
Tegnap 20:42-kor

Friend or enemy? - Alec & Archie

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyAlec Ward
Tegnap 19:52-kor

Farkasok a dodzsemben - Harper & Alec

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyAlec Ward
Tegnap 19:48-kor

Bűbáj és bor - Lucy & Madison

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyMadison Cooper
Tegnap 19:44-kor

Miles Sutherland

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyMiles Sutherland
Tegnap 18:57-kor

Alpha & Omega

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyAlexander Rhys
Tegnap 17:48-kor

When you cease to dream you cease to live - Mara & Archie

Az ősz húrjai - Alex & Madison EmptyAdmin
Tegnap 15:25-kor

Megosztás

Az ősz húrjai - Alex & Madison
Minden mágia megköveteli a maga árát.
ÜzenetSzerző
TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptyVas. 12 Jan. 2025 - 16:04

alex & madison
Ahogy Alex beszél, érzem, hogy a belőle áradó vad energia lassan elcsitul, mintha a haragja és kétségbeesése egy pillanatra pihenőt tartana. A lába már nem rázkódik olyan idegesen, és a mellkasom körül összefonódó érzelmi szálak azt súgják, hogy talán épp most léptünk egy kis lépést előre. A nevetése – még ha halk is – szinte meglep engem is, mert egy pillanatra úgy tűnik, mintha valóban könnyebb lenne neki.

A kérdésére elmosolyodom.

–Texasból jöttem – válaszolom. – Austinból. Ott mindig nyüzsgés van, rengeteg ember, zaj és mozgás. Rose Harbor teljesen más. Először én is nehezen szoktam meg a csendet, de most már megnyugtatónak érzem.

Érdeklődve hallgatom. Engedem, hogy magától ossza meg velem a gondolatait, és nem kérdezek. Félrebillentem a fejem, és megértően bólintok. Sokan talán nem értenék, hogy mi vezetett rá, hogy leüljek egy idegen mellé, de én pontosan tudom. Túlságosan is átérzem, hogy milyen magányosnak és kiszolgáltatottnak lenni.

Óvatosan kieresztem láthatatlanul is fényes csápjaimat, és a vékony fonálon keresztül igyekszem megnyugvást, és békét szőni a körülöttünk lévő levegőbe. Igyekszem tapintatosan bánni az erőmmel, és fokozatosan szorítani vissza Alex érzelmeit – nem tudom, hogy van-e olyan érzékeny orra, hogy kiszimatolja a mágiámat, és eszemben sincs, hogy még inkább feldühítsem.

– Néha az ember úgy érzi, mintha egy hatalmas súlyt cipelne, amit senki más nem lát – szólalok meg csendesen, a lehulló levelek táncát figyelve. – De a düh, bármilyen erős is, nem tarthat örökké. Idővel találunk valamit, ami segít. - A szavaimat óvatosan formálom. Nem akarok lerázhatatlan lenni, de érzem, hogy Alex közel áll ahhoz, hogy egy kicsit jobban megnyíljon.

– Tudod, az én férjem sokszor érezte magát így – jegyzem meg finoman. A múlt fájdalmát most mellőzöm a hangomból, hogy ne vonjam el a figyelmét. – Egy ideig ő sem találta a helyét, de végül sikerült neki. Egy vérfarkas… Egy vérfarkasnál gyakran van így – óvatosan szúrom közbe a szavakat, amikor már úgy érzem, hogy nem ijeszthetem meg a szavaimmal. – Nem vagy a falka tagja, ugye?- kérdezem lágyan csendülő hanggal.

Miközben beszélek, óvatosan figyelem Alex arcvonásait, minden apró rezdülést, ami arra utalhat, hogy túl messzire mentem. Tudom, milyen érzés, ha valaki áttöri a határaidat anélkül, hogy megkérdezné, beengedhet-e. Nem akarom ezt tenni vele. Ha valóban segíteni akarok, hagynom kell, hogy ő szabja meg a tempót, és csak annyit osszon meg, amennyit kész megosztani. A bizalom olyan törékeny dolog, és nekem minden szavamnál emlékeznem kell erre.

A telihold közelsége miatt érzem, hogy a helyzete talán még nehezebb, mint sejtem. Talán nem tud róla, talán pontosan tudja, de nem akarja elfogadni. Egyetlen dolog biztos: itt és most nem hagyhatom magára.

– Nem kell kapkodnod – mondom végül, halkan és nyugodtan. – De ha valaha úgy érzed, hogy szükséged van valakire, aki nem ítélkezik, csak itt van... Azt hiszem elég jó hallgatóság vagyok – teszem hozzá szelíden. Ránézek, és várom a reakcióját, miközben az érzelmi szálaim újra óvatosan köré fonódnak. Nyugalom, béke, elcsendesedés. Ezeket igyekszem sugározni felé.

"Ez a hitünk ellentmondása: az öröm a bánatból fakad, és a halálból élet születik. A gyász pedig az út, amely egyikből a másikba vezet."
- Walter Wangerin -.
Madison Cooper
Koven nélküli boszorkány
Madison Cooper
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Echoes of the Heart ♫
Amit tett, gondolt, létrehozott, annak mi is része lettünk: a megsemmisülése után bennünk él tovább.
Az ősz húrjai - Alex & Madison Bdeb6323aa3b5541a1c4672dfa14a31e
Karakter idézet :
"Sohase add fel a reményt, mert soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. A rossz napok után jönnek a jók."
Az ősz húrjai - Alex & Madison Disney-lanterns
Play by :
Angelique Boyer
༄ ༄ ༄ :
Az ősz húrjai - Alex & Madison A5450f8ba74ab4d360cff98d2cd99300f49d34d8
User :

Az ősz húrjai - Alex & Madison Empty
TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptyPént. 10 Jan. 2025 - 16:57

Madison & Alex

Nem tudom, hogy régen kedves voltam e, talán nem, de azért törekszem, hogy most ez a város ne úgy ismerjen meg mint a remete, aki nem jár sehova és ha mégis mindenkit elhord mindennek, aki csak hozzászól. Tudom, hogy az, hogy itt vagyok már haladás, nehéz és összenyom a tudat, hogy mennyire hiányzik a régi énem, de elindultam és ez jó. Keresnem kell valakit, aki majd segít ebben, segít olyannak lenni, amilyen már vagyok, de idő, hogy elfogadjak segítséget és ne akarjak mindent én magam megoldani.
Amikor megszólítanak kicsit hirtelen szólalok meg, ahelyett, hogy a korábbi most nyitni fogok énem szólalna meg. Átgondolva kérek bocsánatot, de szinte mintha nem is vette volna magára, ami megnyugtat. Végre valaki, aki közeledne felém, még ha csak egy beszélgetés az egész és utána max összeintünk az utcán, de mégis. A mosoly, ami a belsőmben kezd kialakulni egyre jobban csillapítja a lábam mozgását is, és talán észre sem fogom venni, amikor magától megnyugszik.
Kedvesnek tűnik, és a jelenléte egy kicsit mintha csillapítaná a haragom, amit nem is tudom ki felé irányítok igazából.
- Madison, mostmár ismerlek. - most egy halk kacaj jön fel belőlem, ami meglepő lehet, főleg a mostani érzéseimet ismerve, de csak kiszakad.
A szavaira körbe nézek, nem tudom úgy személni a árost, ahogy leírja, de elkezdem. A csendes szépség, és igaza van, mert ahogy körbenézek nem a zaj az ami körbevesz, hanem a csend és ebben valóban van valami szép.
- Honnan jöttél Madison? - kérdezem, nem akarok tolakodó lenni, de valaki aki olyan kívülálló a városiaktól, mint én talán tud adni pár tippet, hogy tűnhetek olyannak, mint aki ide akar szokni. - Bocsi, nem akartam tolakodni, csak én nagy városból költöztem ide, és nagyon nehezen megy a megszokás. - vallom be neki, könnyedséggel, és érzem, hogy a mellkasom már nem olyan hevesen ver, és a vérnyomásom is csökken, egészen biztos.
Elmosolyodom, bár nem azért mert annyira örömteli a gondolat, ami a kérdésére eszembe jut. Nem mondhatom el neki, hogy mi nyomja a lelkem, senkinek sem mondhatom. Már régen túl vagyok pár átváltozáson, volt falka ahova tartozhattam volna, de én akartam kiszakadni belőle és nem tudom mennyire volt jó ötlet. Nem akartam elfogadni, hogy az lettem aki és ha csatlakozok akkor elfogadtam volna. De talán előrébb lennék.
- Nehezen szokom meg a város csendjét, szép, de sosem éltem ilyenben. Van egy dolog, ami miatt nem mehetek haza, és szinte állandóan dühös vagyok. - mondom neki kelletlenül megint elkezdve rázni a lábam, amikor elmúlt az a kis nyugalom, ami hirtelen árasztott el. Bevallani valakinek, hogy mennyi démonom van nehéz, még ha idegen is és olyan kedvesnek tűnik, mint Madison.

|| outfit ||  kredit

Alexander Rhys
Omega, falka nélküli farkas
Alexander Rhys
Elõtörténet :
Az ősz húrjai - Alex & Madison 785778fc10ae302e905d9db7e4acdd3126617fc8
Az ősz húrjai - Alex & Madison 98be39418f84723bfa9fa99d68e987b5b10479ac
Play by :
Lando Norris
༄ ༄ ༄ :
Az ősz húrjai - Alex & Madison 944f679c56a6bda821dba81a632dd708dbdf5eec
User :

TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptySzer. 8 Jan. 2025 - 20:06

alex & madison
A hűvös őszi szél cirógatja az arcomat, miközben félrebillentett fejjel az idegent figyelem. Látom a zavartságot és a belső vívódást az arcvonásain. Egyedüllét, harag, és valami tompa, küzdelmes remény. Érzem, ahogy a képességem láthatatlan, selymes szálai kinyúlnak felé, megérintik a belőle áradó érzelmi energiát. Mindig finoman, óvatosan közelítek, nem akarom, hogy észrevegye. Az energia, ami körülötte feszül, ismerősen lüktet. A vadság, az érzelmek nyers, megfékezhetetlen hullámai szinte tapinthatóak. Épp ilyen érzés volt, amikor először észleltem a férjem természetét. Az emlék fájón melegíti át a lelkemet, de a jelen helyzetre kell összpontosítanom. A felismerés, hogy Alex vérfarkas, lassan, de biztosan szivárog be a tudatomba.

– Nem, nem ismerjük egymást – felelem nyugodtan, és halvány mosollyal igyekszem megtörni a feszültséget. Fel sem veszem a korábbi kirohanását, hiszen valahol mélyen tudom, hogy az nem nekem szólt, így mielőtt bemutatkoznék, egy bólintással elfogadom a bocsánatkérését. – Madison vagyok.

Lassan leülök mellé a padra, egy lélegzetvételnyi távolságot hagyva közöttünk, hogy ne érezze magát sarokba szorítva. A szívem gyorsabban ver, nem a félelem miatt, hanem a felelősségtől. Tudom, milyen veszélyes lehet valaki, aki nincs békében a saját természetével. És még jobban tudom, milyen sokat jelenthet egyetlen ember, aki nem ítélkezik, csak ott van.

– Én sem vagyok helyi, de már elég régóta itt vagyok, hogy megszokjam a város ritmusát – folytatom, őszinte mosolyt villantva felé. – És tudod, az ilyen napokon szeretem a legjobban. Valahogy megnyugtató ez a csendes szépség.

Az érzelmi szálak újra próbálkoznak, és érzem, hogy Alex most valamivel kevésbé zárkózott. Nem tudom, mit tehetek érte, de biztosan nem hagyom magára. A telihold előtt senkinek sem szabad egyedül maradnia.

– Úgy tűnik, mintha kicsit feszült lennél. Minden rendben? Ha szeretnéd, csak mesélj. Néha egy idegen is tud jó hallgatóság lenni.

Azt akarom, hogy tudja, nincs egyedül. Hogy valaki figyel rá, még ha csak egy pillanatra is. Az én képességeimmel túl könnyű belecsúszni mások érzelmeibe, de itt és most nem bántam. Persze vagyok annyira tapintatos, hogy ne fedjem fel előtte, hogy mi lüktet a lelkében, hiszen mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy csak annyit mondjon el, amennyit szeretne.

"Ez a hitünk ellentmondása: az öröm a bánatból fakad, és a halálból élet születik. A gyász pedig az út, amely egyikből a másikba vezet."
- Walter Wangerin -.
Madison Cooper
Koven nélküli boszorkány
Madison Cooper
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Echoes of the Heart ♫
Amit tett, gondolt, létrehozott, annak mi is része lettünk: a megsemmisülése után bennünk él tovább.
Karakter idézet :
"Sohase add fel a reményt, mert soha nem tudhatod, mit hoz a holnap. A rossz napok után jönnek a jók."
Play by :
Angelique Boyer
༄ ༄ ༄ :
User :

TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptyHétf. 6 Jan. 2025 - 19:22

Madison & Alex

Sok minden történt velem, igyekeztem kijönni a csigaházból, és feleszmélni abból, ami régóta csapdába tart. Utáltam mindent és mindenkit, aki a városban élt, nem az ő hibájuk volt, és pont ezen akartam változtatni. Ideges voltam, a telihold vészesen közeledett és mégis ott motoszkált bennem a tudat, hogy ki kell mennem. Ha ezt a pár napot is a lakásban töltöm megbolondulok. Már pont kezdtem volna nyitni, már pont kezdtem volna élni, kitölteni a szerepem a városban, és a telihold szereti kettévágni ezt az egészet. Félek, rettegek és ezért is vettem fel a ruhámat, amiben kimerészkedhetek, hogy emberek között legyek. Olyan jó volt kimozdulni, bulizni, inni, szórakozni másokkal, idegenekkel, akik ki tudja mikor válnak a barátunkká.
A park felé vettem az irányt, tetszett, és közben megrémísztett a sok ember, hogy mennyi mindent nem tud a legtöbb a cárosról, ahol ki tudja mióta élnek. Milyen félelmetes lehet tudatlanságban lefeküdni, vagy éppen az szabadít fel. Magammal vittem az italos üvegem, ami a zsebembe lapul, ha nagyon elfog a kétségbeesés, és a félelem, akkor ez majd segít. Nem vagyok jó farkas, nagyon nem, nem én akartam, és egyedül vagyok vele. Már korábban is gondoltam, hogy ez a város tartogat még olyanokat, mint én, és csak ki kéne nyitnom a figyelmem, de nehéz. Félek, hogy mi lesz ha minden megváltozik, ha megszokom, azt aki vagyok, akit utálok?

Leülve egy padra, olyan sebességgel rázom a lábam, hogy érzem, hogy reng az egész pad. Összeszedem magam, és már nyúlnék a kabátom felé, hogy elővegyem a segítséget, de megszólít valaki.
- Ismerlek? - vágom rá nem éppen kedves módon, pedig olyan kedvesen szólt, még jól is esett, hogy idejött hozzám. Gondolkozok, lehetek a régi Alex, aki éppenséggel csak elküldi az illetőt, vagy lehetek az, akivé válni akarok. Ideje nyitni, vagy elkárhozok ebben a városban.
- Bocsi, rossz lábbal keltem. - helyesbítek már egy apró mosollyal a lány felé. - Meglepően jó az idő, bár nem tudom milyen szokott lenni erre. - ezaz ez már egy fél váll veregetés, amiért ennyire meg tudtam indulni egy beszélgetésben.
- Alex vagyok, nemrég költöztem ide, még új a hely. - hazudok, és eszembe jut az oka annak, amiért itt maradtam. A lábam megint táncba kezd, de ez nyugtat meg és igyekszem nem elijeszteni a lányt, annyira megnyugtat, hogy van kiút, ha még hosszú is és ezekből a pillanatokból kell táplálkozni, nem azokból, amik lelomboznak.

|| outfit ||  kredit

Alexander Rhys
Omega, falka nélküli farkas
Alexander Rhys
Elõtörténet :
Az ősz húrjai - Alex & Madison 785778fc10ae302e905d9db7e4acdd3126617fc8
Az ősz húrjai - Alex & Madison 98be39418f84723bfa9fa99d68e987b5b10479ac
Play by :
Lando Norris
༄ ༄ ༄ :
Az ősz húrjai - Alex & Madison 944f679c56a6bda821dba81a632dd708dbdf5eec
User :

TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptyVas. 5 Jan. 2025 - 19:11

alex & madison
A hűvös őszi szél meglebbenti a fekete kötött sapkát a fejemen, miközben a park sétányán futok. A sapka még mindig a férjem illatát idézi, mintha egy kis része még itt lenne velem. Csak félig húztam fel a szürke melegítőfelsőm cipzárját, mert az őszi napsugarak kellemesen mosolyognak le rám. Szeretem ezt az időt. Az ősz illata, a fák aranyba és vörösbe öltözött lombjai és a levelek halk ropogása alattam mind segítenek elcsendesíteni a fejemben kavargó gondolatokat. Futás közben végre csak én vagyok és a lélegzetem ritmusa.

Az elmúlt hetekben sok minden történt. A Dumbledore Kávéházban eltöltött órák új lendületet adtak. Jó érzés egy közösség része lenni, még akkor is, ha titokban mindig azon agyalok, eleget teszek-e Rileyért is. Tudom, hogy fontos neki, hogy érezze, nem hagyom magára, és talán túlságosan is igyekszem megfelelni ennek.

Ahogy az utolsó körömhöz érek, valami hirtelen megváltozik. Egy hullámnyi érzelem sodor meg, olyan erősen, hogy majdnem megtorpanok. Egyedüllét. Segítségért kiáltás, amit senki nem hall meg. Kétségbeesés és elkeseredettség. Az érzések olyan tisztán és fájdalmasan érkeznek, mintha én magam érezném őket. A testem szinte automatikusan az irányukba fordul, mintha a lábaim pontosan tudnák, merre kell mennem.

A következő pillanatban meglátom őt. Fiatal férfi, göndör barna hajjal, kékeszöld szemei egy távoli pontot bámulnak, de az egész lényéből árad valami végtelen szomorúság. Nem tudom, mi történt vele, de biztos vagyok benne, hogy itt és most segítségre van szüksége.

Óvatosan közelebb lépek. Nem akarom megijeszteni, és hirtelen azt sem tudom, mit mondjak. A szavak egyszerűen kibuknak belőlem, egy kicsit bután hangzanak, de talán elég lesz kezdetnek.

– Üdv! Szép időnk van, igaz? Az ilyen őszi napok miatt még megéri kint lenni a szabadban.

A hangom halk és nyugodt, igyekszem barátságos lenni, hogy érezze, nem akarok semmi rosszat. A szemem közben végig rajta marad, figyelem a reakcióját, miközben a mellkasomban még mindig ott zakatolnak az általa érzett érzelmek.

- Walter Wangerin -.
Madison Cooper
Koven nélküli boszorkány
Madison Cooper
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Echoes of the Heart ♫
Karakter idézet :
Play by :
Angelique Boyer
༄ ༄ ༄ :
User :

TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison EmptyVas. 5 Jan. 2025 - 19:08

alexander rhys & madison cooper
2022. október eleje
a délutáni órák, városi park

- Walter Wangerin -.
Madison Cooper
Koven nélküli boszorkány
Madison Cooper
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Echoes of the Heart ♫
Karakter idézet :
Play by :
Angelique Boyer
༄ ༄ ༄ :
User :

TémanyitásAz ősz húrjai - Alex & Madison Empty

Ajánlott tartalom

Az ősz húrjai - Alex & Madison

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére