Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (250 fő) Szer. 25 Dec. 2024 - 10:18-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Echoes of Us: A Bitter Reunion

Leaning on You EmptyAida Burgess
Tegnap 21:22-kor

Richard Mason

Leaning on You EmptyGabriel Decker
Tegnap 20:42-kor

Friend or enemy? - Alec & Archie

Leaning on You EmptyAlec Ward
Tegnap 19:52-kor

Farkasok a dodzsemben - Harper & Alec

Leaning on You EmptyAlec Ward
Tegnap 19:48-kor

Bűbáj és bor - Lucy & Madison

Leaning on You EmptyMadison Cooper
Tegnap 19:44-kor

Miles Sutherland

Leaning on You EmptyMiles Sutherland
Tegnap 18:57-kor

Alpha & Omega

Leaning on You EmptyAlexander Rhys
Tegnap 17:48-kor

When you cease to dream you cease to live - Mara & Archie

Leaning on You EmptyAdmin
Tegnap 15:25-kor

Megosztás

Leaning on You
Minden mágia megköveteli a maga árát.
ÜzenetSzerző
TémanyitásLeaning on You EmptyVas. 12 Jan. 2025 - 15:42

aida & alec
Az elhangzottakat hallgatva érzem, hogy Aida lassan kezd visszatérni a régi önmagához. A fanyar humora és könnyed beszólásai visszakúsznak a párbeszédbe, még akkor is, ha a fájdalom mélyén még ott lappang a szívében.

– Cameron és motorozás? – ismétlem, miközben egy kicsit hátradőlök a fotelben. – Inkább ne adj neki ilyen ötleteket. Azt hiszem, a város közlekedése már így is elég veszélyes, nem kell, hogy ő is rátegyen egy lapáttal – mondom, és az arcomra kiül egy halvány vigyor. Elképzelem Cameront egy motoron, száguldva a város utcáin, miközben minden szabályt áthág, és ez a kép egyáltalán nem szórakoztató.

Ahogy Aida szavai elérnek, és rádöbbenek, hogy ma van a születésnapja, egy pillanatra megszűnik a külvilág. Az agyam zakatolni kezd, a bűntudat pedig, mint egy pofon, élesen végigvág rajtam. Túl sok minden volt mostanában – a vállalkozás, az esküvő, a falka ügyei, Cameron szokásos bajkeverése –, és valahogy ez az apró, de fontos dátum kicsúszott a fejemből. Az elmúlt hetekben próbáltam mindent egyensúlyban tartani, de mintha minden egyszerre követelt volna belőlem egy darabot, és most itt van a bizonyíték, hogy mégsem sikerült mindent helyesen priorizálni.

– Aida – szólalok meg halkan, és érzem, hogy a hangom egy kicsit bűntudatosan cseng. – Tudom, hogy ez most nem igazán vigasztal, de boldog születésnapot. – Egy pillanatra megállok, aztán folytatom. – Sajnálom, hogy elfelejtettem. Mostanában annyi minden történt… Becca, az esküvő, a vállalkozás, és persze Cameron meg a szokásos kalamajkái… De ez nem mentség. Tényleg sajnálom. – A kezem lassan az övére siklik, és finoman megszorítom, miközben várom a reakcióját. A szavai, bár próbálja könnyedén kezelni a helyzetet, nem teljesen tudják leplezni a csalódottságát. És ez csak még rosszabbá teszi az érzést bennem. Hogy történhetett meg, hogy pont őt, az egyik legrégebbi barátomat, így cserbenhagytam?

Ahogy elmesélem neki a vadászatra vonatkozó tervemet, érzem, hogy ezzel valamelyest sikerül enyhítenem a helyzetet. A farkasom is elégedetten morran belül, mintha már előre örülne a lehetőségnek, hogy kint legyen a szabadban, távol a városi gondoktól. Én is így érzek. Egy kis szünetre mindkettőnknek szüksége van. De attól a gondolattól, hogy mennyire elcsúsztam az utóbbi időben, nem tudok teljesen szabadulni.

Aida feje továbbra is a vállamon pihen, és érzem, hogy ez a mozdulat most nemcsak kényelmet nyújt neki, hanem biztonságot is. Amikor felnéz rám és nagy boci szemekkel kérdezi, maradhat-e éjszakára, elnevetem magam.

– Mintha lenne választásom – forgatom meg a szemem színpadiasan, de a hangom meleg, és nincs benne semmi valódi ellenvetés. – Persze, hogy maradhatsz. A kanapén úgyis mindig szabad a hely.

A puszi, amit az arcomra nyom, hirtelen ér, de megmosolyogtat.

– Szuper bátyád, mi? Nem tudom, hogy ezt most bóknak vagy munkaköri leírásnak vegyem – vigyorgok rá, miközben egy pillanatra megdörzsölöm a homlokomat, mintha megéreztem volna a felelősség súlyát. – Hozok még sört, meg talán egy tál pattogatott kukoricát is. Becca tuti rejteget valahol valami extrát – mondom, miközben elindulok a konyha felé. – De ne várj romantikus drámát, mert attól a farkasom azonnal elalszik – szólok vissza, még mielőtt eltűnnék a filmezéshez szükséges kellékekért. Aida elég gyakran fordul meg nálam, szóval remélem eléggé otthon érzi magát ahhoz, hogy magához ragadja a távirányítót, és amíg én a kukoricát pattogtatom, keressen valami olyan filmet, amitől egyikünk farkasa sem dob majd hátast.

- Na? Találtál valamit? – kérdezem, amikor visszatérek a nappaliba. Leteszem a tál kukoricát, a söröket az asztalra, és leülök mellé. – Nem kell félmeztelen pasasokat bámulnom egész este, ugye? – ugratom nevetve.

It is hard to believe that a man is telling the truth when you know that you would lie if you were in his place.
Alec Ward
A rose harbori falka Bétája
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Will you leave or will you carry on?
Is your love from before still strong?
If you leave, will you keep the memory
That made night so long, that cut so deep?

Leaning on You 9390892cb89a3e30bff10276fbcf2435
Karakter idézet :
"Ha egyszer te vagy az a személy, aki híd lehetne, miért ne legyél híd?"

Leaning on You Lending-a-hand-john-oates
Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
Leaning on You Tumblr_inline_o25phgu0TB1tae3h3_250
༄ ༄ ༄
Leaning on You E7c7ee991904808d978da890d73df114
User :

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyPént. 10 Jan. 2025 - 23:20

to Alec
Úgy tűnik, hogy nem ebben a városban él az az illető, akit megérdemlek. De semmi pénzért nem hagynám itt az életemet. Itt a falka, itt a munkám, amit szeretek. Szeretem ezt a várost. Sok embert is ismerek itt. Hacsak nem költözik ide életem szerelme, akkor nem hiszem, hogy hirtelen az egyikük felébredne és rájönne, hogy mindig is rám várt. Na jó ez túl nyálas, de a lényegen nem változtat. Szóval bele kell törődnöm, hogy nem lesz társam. De ezt azért hangosan nem mondom ki. A végén még egy tockost kapnék Alectől.
Fejem a vállának döntve hallgatom a történetét a testvéréről. Elmosolyodom. Nem is lepődőm meg a hallottokon.
-Utol érte a karma. De miért nem vesz magának egy autót? Mondjuk… Megértem… Drága egy mulatság. Nah meg a motorok sokkal izgalmasabbak. De rég is motoroztam egy jót….-Hirtelen váltok témát, de csak mert eszembe jut, hogy mennyire is szeretek motorozni. Annyival szabadabbnak érzem magam, mint mikor kocsikázok. Sokkal izgalmasabb. Persze veszélyesebb is, de én nem tartozom a felelőtlen motorosok közé, akik miatt szeretnek minket általánosítani.
-Talán egyszer el kéne vinnem egy motor túrára. Tényleg ő tud motorozni?-Pillantok fel Alecre kérdőn, majd visszatérek a vállára. Sokkal kényelmesebb így. Lehet Becca annyira nem örülne ennek, de most önző vagyok és kihasználom, hogy nincs itt.
-Nem. Tudod gondoltam hosszúra nyúlik az éjszaka a szülinapom miatt… Bár nem hittem volna, hogy ez fog ma történni… Jó kis ajándék nekem… De nem ez a lényeg. Szóval jahm. Nem dolgozom.-Kivettem, hogy kipihenjem az ünneplést, de e helyett a sebeimet fogom majd nyalogatni titokban. Utálom ezt az egészet. Miért kellett neki pont ma? Egy évben egy nap, ami úgymond az enyém. Amit a barátaimmal szeretek eltölteni és megünnepelni, hogy itt vagyok közöttük… De ő elbaszta ezt a napomat… Csak azért, hogy neki jó legyen… Hogy lehettem ilyen ostoba liba?
-Ez jól hangzik! A farkasomnak is tetszik az ötlet. Azt hiszem mind a kettőnknek jól fog tenni egy kis kiruccanás és vadászás… Viszont akkor maradhatok ma este nálad?-Emelem fel ismét a fejem, hogy nagy boci szemekkel tudjak ránézni. Bár tudom, hogy nem lenne képes engem kidobni, de azért jobb biztosra menni.
-Szerencsés vagyok, hogy ilyen szuper bátyám van!-Kap tőlem egy nagy cuppanos puszit
-Nincs kedved filmezni? Nézhetnénk valami horrort, vagy akciófilmet….-Igazából bármit nézhetünk, csak ne romantikusat, vagy unalmasat. Mondjuk lehet, hogy a felénél bealszom majd, de ezt nem kell hangoztatni.
-
a little kiwi

Aida Burgess
A rose harbori falka tagja
Aida Burgess
Elõtörténet :
Play by :
Jessica Biel
༄ ༄ ༄ :
Leaning on You Wolf-wolves

Leaning on You Tumblr_inline_p8agjl9eow1sfquyp_500
User :
Dekker

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptySzer. 8 Jan. 2025 - 17:45

aida & alec
Aida szavai, ahogy Gabriel megleckéztetéséről beszél, egy pillanatra elmosolyodtatnak. A farkasom azonnal beleegyezően mordul bennem, de megpróbálom elnyomni a késztetést. Nem vagyok az a fajta, aki elnézi, ha valaki igazságtalanul bánik a falkám tagjaival, de nem akarom, hogy ez a bosszú irányába forduljon.

– Ha valami jó ötlet eszembe jut, majd szólok – mondom egy kacsintás kíséretében, de komolyan gondolom, hogy csakis olyasmit, ami nem megy túl egy bizonyos határon. Nem akarom, hogy Aida olyan emberré váljon, akit a haragja vezérel.

A szoba csendje elnyeli Aida halk sóhaját. A kanapéra telepszik, lábát maga alá húzza, mintha védekezne valami láthatatlan támadás ellen. A fagyis doboz szinte eltűnik a kezében, miközben az első kanálnyi édességet szinte gépiesen emeli a szájához. A mozdulatai lassan, de biztosan ellazulnak, és egy halvány mosoly villan át az arcán, amikor megkérdezi, kérek-e belőle. Elnevetem magam, és hátradőlök a fotelben, a sörösüveget a kezemben tartva.

– Nem, ez most a tied. Neked van rá szükséged, és amúgy is, én jobban bírom a sört – válaszolom könnyedén, de jó érzés látni, hogy kicsit jobban érzi magát. Az ilyen apró pillanatok mindig emlékeztetnek arra, miért fontos, hogy a falkánk összetartson.

Amikor megemlíti, hogy Becca szerencsés velem, a szavak súlya megüt. Egy pillanatra elkomolyodom, és érzem, ahogy a saját bizonytalanságom belülről mocorog. Vajon tényleg szerencsés? Ha Becca egyszer megtudná, hogy ki vagyok – mi vagyok –, még mindig így gondolná? A gondolat egy pillanatra megbénít, de aztán összeszedem magam.

– Köszönöm, Aida – mondom csendesen, és a szavaim őszinték. – De hidd el, hogy nem minden férfi egyforma. Csak türelmesnek kell lenned, hogy megtaláld azt, aki tényleg megérdemel téged.

Figyelem, ahogy elmosolyodik, és újabb kanállal vesz a fagyiból. Aztán néhány perc múlva feláll, és a dobozt visszaviszi a konyhába. Mire visszatér, már könnyedebben mozog, mintha a terhei kissé megkönnyebbültek volna. Leül mellém, és a fejét a vállamra hajtja. A mozdulat egyszerű, de valahogy természetes és megnyugtató. Érzem, hogy szüksége van erre a pillanatra, és hagyom, hogy megtalálja benne a békét. Az én dolgom most az, hogy támasz legyek, és tudom, hogy ő is ugyanezt tenné értem.

– Szóval Cameron – kezdem, és a hangomban már ott bujkál a nevetés. – Úgy döntött, hogy elviszi a kocsimat egy „kis körre”, mert szerinte szüksége volt rá, hogy kiszellőztesse a fejét. Csak épp elfelejtett szólni róla, és defektet kapott a város szélén– grimaszolok, mert van egy olyan érzésem, hogy a bátyám soha nem fogja kinőni a lázadó természetét. – Mondanom sem kell, hogy egy életre elvettem a kedvét a kocsikázástól – teszem hozzá, és közben egy széles vigyor kúszik az arcomra. Persze a bátyám nem repesett a boldogságtól, amikor rávertem a javítás költségeit, de annak sem örült volna különösebben, ha Duncan kapja fülön valamiért.

- Dolgozol holnap? – kérdezem nyugodt, semleges hangot megütve, hiszen elég régen ismerem már Aidát ahhoz, hogy tudjam, egyáltalán nem az a fajta, aki sokáig szeret lelkizni. Kemény nő, vas akarattal, és bár most vérzik a szíve, hamarosan kutya baja sem lesz. – Arra gondoltam, hogy kijöhetnél velem vadászni. A bundásom reggel rákívánt a nyúlhúsra – mondom kuncogva, felidézve a késztetést, ami miatt majdnem kirámoltam a fagyasztót.

It is hard to believe that a man is telling the truth when you know that you would lie if you were in his place.
Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyVas. 5 Jan. 2025 - 18:27

to Alec
Jól esnek Alec szavai, de most még nem tudom elhinni őket. Mármint igen, most már világos számomra is, hogy milyen Gabriel… De nem hittem volna, hogy ilyen aljas tettnek én is be tudok dőlni. Még a vérfarkasom sem érezte gyanúsnak a dolgot. Esküszöm ilyen szempontból remek színész lehetne, vagy akár rendőr, de nem bírnék vele dolgozni.
-Ha esetleg van valami jó ötleted, amivel kicsit meg lehet leckéztetni… Tudod csak annyira, hogy érezze a törődést, de ne essen komolyabb baja, akkor azt örömmel veszem.-Mosolyodom el halványan. Igen jó lenne kicsit megbosszulni a dolgot, még ha nem is vagyok az a fajta. De egy tökön rúgást igazán megérdemelne.
-Hát sose tartottam magam annak a nagyon csajos csajnak, de megpróbálhatok segíteni neki.-Maximum annyira nem lesz hasonló a véleményünk, hogy legalább abban segítek neki, hogy melyiket ne válassza.
Egy köszönöm kíséretében elveszem tőle a fagyit és a kanalat. Nem is hezitálok sokat azonnal fel is bontom és egy jó nagy kanállal szedek belőle.
-Inkább te mesélj!-Mondom még kissé teli szájjal, amitől egy újabb mosoly kúszik az arcomra. Szerencsére Alec pont az az ember, aki előtt nem kell megjátszanom magam. Aki előtt bármit csinálhatok, mert jól ismer már. Ha pukiznék még az sem zavarná őt, sőt maximum csak csúnyán nézne és utána nevetnénk egy jót.
-Ne haragudj! Tök bunkó vagyok! Te nem kérsz belőle?-Nyújtom felé az édességet és ha kell a kanalamat is odaadom. Egyedül azért nem olyan poén enni.
Bár nem vagyok itt régóta, de már most jobban érzem magam. Elég az ő közelsége is. Egy olyan hely, ahol tudom, hogy biztonságban vagyok és nem csak fizikailag értve.
-Gabrielről nem akarok beszélni. Nincs értelme… A történteken nem változtatna. De az biztos, hogy soha nem kezdek egy pasival sem. Csak a szart kavarják… Már bocsi… Persze vannak értelmesek, mint te. Becca szerencsés veled… De te ritka vagy, mint a fehér holló.-És remélem nem ért félre engem. Őt továbbra is úgy látom, mint a bátyámat, még akkor is, ha semmi rokonság sincs egymás között. Szeretem őt, mint barátot, mint tesvért. Semmi több nincs kettőnk között.
A fagyi közben rendesen fogy, de a felénél úgy érzem, hogy nekem bőven elég volt ennyi. Így ha ő nem kér belőle többet, akkor visszateszem a helyére. Már jól ismerem ezt a lakást, így könnyedén eligazodom benne. Amint visszatérek már üres kézzel vissza ülök a kanapéra és fejem az ő vállára hajtom.
-Köszönöm, hogy itt vagy nekem!-De ennél többet tényleg nem akarok lelkizni vele. Ez is már túl sok még nekem is.
-Szóval Cameron megint mit művelt?-Terelem vissza a témát arra, amit ő felhozott.
-
a little kiwi

Aida Burgess
Aida Burgess
Elõtörténet :
Play by :
Jessica Biel
༄ ༄ ༄ :

User :
Dekker

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyVas. 5 Jan. 2025 - 7:32

aida & alec
Az ajtó nyílásának pillanatában már érzem, hogy valami nincs rendben. Aida illata szinte vibrál a zaklatottságtól, és amikor a karjaimat köré fonja, ösztönösen szorosabban ölelem meg, hogy megpróbáljam csitítani. Szavai kemények, de fájdalmasan őszinték. Hallgatom, ahogy kiönti a szívét, és közben azon kapom magam, hogy a farkasom is nyugtalanná válik Gabriel neve hallatán. Az a fickó mindig is bajkeverő volt, és most már biztos vagyok benne, hogy soha nem fogom megkedvelni.

A kanapén ülve figyelem, ahogy próbálja összeszedni magát, de a fájdalom ott vibrál minden mozdulatában. Felkelek, és a konyha felé veszem az irányt. Eszembe jut, hogy van otthon fagyi, de előbb egy sörrel térek vissza. Miközben átnyújtom neki, a sajátomat is kibontom, és helyet foglalok.

Gabriel Decker említésére a farkasom rövidet morran a belsőmben. Nem kedvelem a fickót, de nemcsak azért, mert Elsőként gyakran túllő a célon. Nem, a pasasban van valami ellenszenves, amitől az emberben hirtelen felhorgad a vágy, hogy a fejére húzzon valamit, és addig püfölje, amíg józan ész nem nő ki a két füle közti hatalmas űr helyére. Meglep, hogy egy olyan okos nő, mint Aida éppen vele kezdett, de nem ítélkezem. Nem azért jött hozzám.

Aida sóhajt, miközben a sörösüveget forgatja a kezében. Hallgatom, ahogy próbálja megérteni, miért engedte közel magához Gabrielt, és miért fáj neki ennyire az egész. Az önvád, amit érzek a szavaiban, mélyen megérint. Tudom, milyen érzés, amikor valaki megkérdőjelezi önmagát, és utólag próbálja összeilleszteni a darabkákat.

– Semmi baj nincs veled, Aida – mondom halkan, de határozottan. – Gabriel egyszerűen ilyen. Ő az a fickó, aki mindig talál egy módot arra, hogy elvegye, amit akar, aztán továbbálljon. Ez nem rólad szól, hanem róla. Te ennél sokkal többet érdemelsz. És hidd el, hogy nem vagy bolond. Csak ember vagy. – Egy pillanatra megállok, aztán mosolyogva hozzáteszem: – Oké, farkas, de érted, mire gondolok.

Hirtelen témát vált, amiért hálás vagyok, mert a szívügyek nem éppen az én reszortom. Persze szívesen meghallgatom, de mégsem tudnék olyan tanáccsal szolgálni, amivel valóban megkönnyíthetném a helyzetét... Elvégre én vagyok az az ember, aki évek óta titkolja a vérfarkaasságát a saját szerelme előtt, mert a lelke mélyén attól fél, hogyha kiderül az igaz valója, akkor a nő, akit szeret kihátrál a közös jövőjükből.

Amikor Aida felajánlja a segítségét az esküvővel kapcsolatban, elmosolyodom.

– Azt hiszem, Becca örülne, ha valaki segítene neki a díszek kiválasztásában. Elég nehéz dönteni, amikor folyton azt mondom neki, hogy „nekem mindegy” – vallom be nevetve. – De most nem rólam van szó, hanem rólad.

A fagyi említésére felnevetek, és azonnal bólintok. Még korábban vacilláltam is rajta, hogy a sör vagy az édesség lenne-e jobb a szerelmi bánat ellen, de nyilvánvalóan túlságosan is férfi vagyok, ezért döntöttem az üveg mellett. Felállok, és elindulok a konyhába. Néhány perc múlva egy kis doboz csokoládéfagyival és egy kanállal térek vissza. Átnyújtom Aidának, és leülök mellé.

– Na, tessék, a világ egyik legjobb vigasza. És ha még mindig úgy érzed, hogy beszélni akarsz Gabrielről, akkor itt vagyok. De ha nem, akkor elmesélhetem, hogy legutóbb Cameron majdnem összetörte a kocsimat, mert úgy gondolta, jó ötlet lenne „kikapcsolódni” egy gyors körrel a város körül. – Felhúzom a szemöldököm, és grimaszolok, hátha sikerül legalább egy mosolyt kicsikarnom belőle. A fiatalabb bátyám mindig is bajkeverő volt, aki elég sok bosszúságot okozott családon belül és kívül azzal, hogy sosem nőtt be a feje lágya.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyPént. 3 Jan. 2025 - 22:58

to Alec
Iszonyatosan hülyének érzem magam. Sosem voltam ilyen. Sosem történt hasonló. A filmekben láttam ezeket a lányokat és csak szántam őket, hogy milyen vakok. Megfogadtam, hogy én sosem leszek ilyen, de mégis sikerült bedőlnöm neki. Mégis mi ütött belém? Ennyire kétségbe voltam esve, hogy nem láttam a fától az erdőt?
Megnyugszom, hogy nem zavartam meg semmit. Egy apró mosolyt villantok felé és bólintok egyet hozzá. Nem tudatosan jöttem hozzá, de azt hiszem legbelül a szívem tudta, hogy ez lesz a megfelelő hely nekem most. Felhúzom lábaimat a kanapéra, majd átveszem a sört tőle. Igen az alkohol jól jön, bár jobb lenne, ha lenne is hatása.
-Igen ő….Nem tartott sokáig…-Nem haragszom rá, amiért nem tudta, vagy nem volt mostanában időnk mélyebben beszélgetni. Neki is megvannak a maga bajai, dolgai. Nyilván teljesen logikus, hogy Beccával tölti az idejét, hisz a menyasszonya és nagyon szép pár.. Lehet e miatt is vettem komolyan ezt a dolgot Gabriellel? Féltékeny lennék rájuk?... Nem… Az nem az én stílusom…
-Nem ismerek magamra. Én nem ilyen lány vagyok. Én egy határozott nő vagyok, aki tudja mit akar, aki nem dől be holmi paliknak csak azért mert azok szépen mosolyognak, vagy kedvesek velem…-Most először iszok a sörömből, de csak egy kortyot. Annyira nem is esik jól.
-Mi a baj velem Alec? Alig három hónapot voltunk „együtt” és én már azon gondolkoztam, hogy bevallom neki, hogy szeretem… De biztosan csak a rózsaszín köd miatt éreztem így… Viszont akkor nem fájna ennyire… A tekintete, mikor meglátott…. Semmi érzelmet nem mutatott…-Biztos vagyok benne, hogy amint ott hagytam őket nagy vidáman folytatták.
Nem is tudom, hogy mi fáj jobban. Az, hogy bedőltem egy bolodnak, vagy az, hogy sose voltam neki olyan fontos, hogy úgy érezze a szülinapomat velem kellene töltenie. De talán jobb is így. Ha nem ma, akkor gondolom holnap tette volna meg… Így legalább nem áltatom magam tovább. Már így is sokkal több időt pazaroltam rá, mint kellene.
-Ne haragudj! Tiszta bolond vagyok!... Inkább beszéljünk másról. Talán akkor kitisztul a fejem… Hogy haladtok az esküvővel? Nem kell segítség? Tudod itt vagyok! Arra használsz, amire csak akarsz!-Mosolyodom el, majd inkább leteszem az üveg sört mielőtt kiönteném azt.
-Nincs esetleg fagyid inkább?-Nézek rá nagy boci szemekkel. Nagyon reménykedem abban, hogy Becca is édesszájú és akkor tuti biztosan van a fagyasztóban fagyi!

-
a little kiwi

Aida Burgess
Aida Burgess
Elõtörténet :
Play by :
Jessica Biel
༄ ༄ ༄ :

User :
Dekker

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyPént. 3 Jan. 2025 - 20:03

aida & alec
Az ujjaim szorosan körbefonják a tollat, de a számok a füzetben nem állnak össze. Már vagy harmadszor ellenőrzöm a sorokat, és még mindig hibát találok. A mellkasomban lévő nyugtalanság sem segít. A farkas odabent mozgolódik, ásít egy nagyot, és szinte hallom a gondolatait: „Hagyjuk ezt. Kint sokkal érdekesebb dolgok várnak.” Az arcomat a tenyerembe temetem egy pillanatra, miközben kényszerítem magam, hogy figyeljek.

A csendet egy kopogás szakítja meg. Azonnal éberebb leszek, bár elsőre azt remélem, talán Becca jött haza korábban. Azonban mielőtt felkelhetnék, már csengetnek is. A kopogás és a csengő gyors egymásutánja zaklatottságot sugall. Felkelek, a szék megnyikordul alattam, és már az ajtó felé tartok, amikor az ajtó résein keresztül ismerős illatok úsznak felém. Farkasom izgatottabbá válik, amikor kinyitom az ajtót.

Aida áll ott. Az arca szinte lángol az érzelmektől, de a szeme száraz. Mielőtt megszólalhatnék, előrelép, és átölel. A karjai szorosan fonódnak körém, én pedig automatikusan visszaölelem. Az illata tele van fájdalommal és zavarodottsággal. – Mi történt? – kérdezem halkan, de már rám is zúdítja mindazt, ami történt.

Figyelem, ahogy belép a nappaliba, és szinte ledobja magát a kanapéra. A mozdulataiban ott van az a feszült energia, amit csak a fájdalom okozhat. A farkasom is figyel, érzem benne az ösztönt, hogy védelmezzen, megnyugtasson. Aida beszélni kezd, és hagyom, hogy kiöntse a szívét. A szavai kemények, önvádlók. Leülök vele szemben egy fotelbe, és hallgatom. Nem próbálom megállítani, nem szólok közbe. Tudom, hogy ilyenkor csak arra van szüksége, hogy valaki meghallgassa. Úgy érzem, hogy nem is  Gabrielre mérges igazán, hanem magára.

Amikor hirtelen felül a kanapén és rémülten körbenéz, majd suttogva a menyasszonyom után érdeklődik, felemelem a kezem, hogy megnyugtassam.

– Nincs itthon. A családjánál van – mondom nyugodtan. – És nem zavarsz. Soha nem zavarsz, Aida.

Látom, ahogy a feszült vonások az arcán egy kicsit meglazulnak, de még mindig ott van az a keserűség a szemében. – Tudod, hogy itt mindig van helyed, igaz? Akármi történt, nem kell egyedül megküzdened vele – mondom, és a hangom őszintén cseng, miközben felállok a fotelból és elindulok a konyha felé, hogy néhány pillanattal később két üveg sörrel a kezemben térjek vissza. Az egyiket Aida felé nyújtom, a másikat én magam ciccentem fel. Úgy gondolom, hogy ehhez a beszélgetéshez mindkettőnkre ráfér egy ital, akkor is, ha nem igazán hat ránk.

- Szóval Gabriel… Mint Decker? – vonom fel a szemöldököm kérdőn, miközben újra helyet foglalok. – Nem tudtam, hogy jártatok – vallom be kissé zavartan, amiért lemaradtam a dologról. Mostanában túl sok időm meg el a falkateendőkkel, az anyám állapotával és az esküvőszervezéssel, így kevesebb időm jut a barátokra. Kicsit szégyellem magam, hogy nem beszélgettem többet Aidával mostanában.

Alec Ward
Alec Ward
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
broken

Karakter idézet :

Play by :
Keegan Allen
༄ ༄ ༄ :
༄ ༄ ༄
User :

Leaning on You Empty
TémanyitásLeaning on You EmptyPént. 3 Jan. 2025 - 16:51

to Alec
A szülinapok általában az ember életében jók szoktak lenni. A nap elején még azt is hittem, hogy az enyém is remekül fog telni… De a na végére már azt kívántam bárcsak ne emlékeznék rá. Na jó… De kellett… Kellett ahhoz, hogy felébredjek.
Egész este vártam, hogy a szülinapi bulimon megjelenjen a barátom. Az a személy, akinek lehet nehezen, de sikerült elrabolnia a szívemet. Nos nehezebben kellett volna odaadnom neki, mert rohadtul nem tisztelte azt.
A bulin sok ismerős arcán csak a sajnálatot láttam, de én próbáltam ezt félre tenni és csak az ünneplésre koncentrálni. De az est végén végül mégis úgy döntöttem felmegyek Gabrielhez. Kezdtem aggódni miatta… Nem kellett volna… Nem kellett hangosnak lenniük ahhoz, hogy tudjam mi folyik a szobájában. Hátat fordíthattam volna neki már a bejárati ajtónál, de akartam, hogy tudja. Így rájuk is be is léptem a hálószobába, ahol igen… Gabriel valami idegen nő társaságában volt….
Egy sort ordítottam velük, majd kisiettem a lakásból és meg sem álltam Alec ajtaja előtt…
Kopogtatok az ajtaján, majd idegességemben meg sem várom, hogy hallotta-e és már csengetek is. A könnyeim már elapadtak. Sírtam egy sort idefelé jövet. Most csak ki akarom ordítani magam valaki olyannak, akiben megbízom, aki a támaszom, akiről tudom, hogy nem fogja hagyni, hogy összeomoljak. Egy férfi miatt sosem érdemes. De mégis rohadtul fáj.
Amint kinyitja az ajtót köszönés nélkül ölelem át szorosan. Szorosan, de nem annyira, hogy fájjon neki, vagy ne adj isten megfulladjon.
-Utálok minden pasit… Kivéve téged!-Teszem oda gyorsan, hisz ő olyan nekem, mint egy báty, egy szilárd oszlop az életemben.
-Gabriel éppen egy nővel van…-Magyarázom meg röviden itt létem okát. Elengedem őt, majd beljebb is sétálok és ledobom magam a kanapéra.
-Miért?... Hogy lehetek ennyire ostoba?... Tudtam, hogy Ő ilyen…. Akkor miért hittem el, hogy velem máshogy lesz?-Mondom elég hangosan, pedig nem is rá vagyok mérges, de tudom, hogy nem fogja magára venni.
-Basszus! Becca itt van? Ne haragudj! Megyek máris, ha zavarok!-Ülök fel a kanapén rémült tekintettel és próbálok fülelni, hogy itthon van e a menyasszonya. Nem akarom őket zavarni… Remélem nem éppen Abban zavartam meg őket.
-
a little kiwi

Aida Burgess
Aida Burgess
Elõtörténet :
Play by :
Jessica Biel
༄ ༄ ༄ :

User :