Rose Harbor
Why do all the monsters come out at night?
A kikötõben várakozók:
Megérkeztél

༄ a kikötõbe
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
༄ társalogjunk
Aktív lakosság
༄ mennyien vagyunk?
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (250 fő) Szer. 25 Dec. 2024 - 10:18-kor volt itt.
Legfrissebb
༄ hozzászólások

Echoes of Us: A Bitter Reunion

Brianna Chasterfield EmptyAida Burgess
Tegnap 21:22-kor

Richard Mason

Brianna Chasterfield EmptyGabriel Decker
Tegnap 20:42-kor

Friend or enemy? - Alec & Archie

Brianna Chasterfield EmptyAlec Ward
Tegnap 19:52-kor

Farkasok a dodzsemben - Harper & Alec

Brianna Chasterfield EmptyAlec Ward
Tegnap 19:48-kor

Bűbáj és bor - Lucy & Madison

Brianna Chasterfield EmptyMadison Cooper
Tegnap 19:44-kor

Miles Sutherland

Brianna Chasterfield EmptyMiles Sutherland
Tegnap 18:57-kor

Alpha & Omega

Brianna Chasterfield EmptyAlexander Rhys
Tegnap 17:48-kor

When you cease to dream you cease to live - Mara & Archie

Brianna Chasterfield EmptyAdmin
Tegnap 15:25-kor

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozMegosztás

Brianna Chasterfield
Minden mágia megköveteli a maga árát.
ÜzenetSzerző
TémanyitásBrianna Chasterfield EmptyCsüt. 2 Jan. 2025 - 22:13

Brianna Chasterfield
Maia Reficco

Becenév
Bria, Ann
Születési adatok
Rose Harbor, 2005.11.11.
Faj
ember
Típus
keresett
Foglalkozás
tanuló
Play by
Maia Reficco
Játékos
Vilo
Külsõ megjelenés

Bria az a tipikus korabeli lány, akit a filmekben mindenki irigyel. Vékony testalkat, kreol bőr, átlagos magasság, nem túl nagy mellek, emiatt talán néha sajnálja magát. A szeme barna, sötét barna és a mosolya mindig az arcán van. Még akkor is amikor nincs kedve mosolyogni.
Mindig a legdivatosabb ruhákban van, amikor nem éppen a pompom szerkóban mászkál a suliban, de nincs oda a táskákért, általában hátizsákja van, mert attól nem lesz egy oldalra gerincferdülése és mindig van valami a kezében, kulacs, könyv stb. és legalább a hátizsák nem foglalja el az egyiket.

Személyiség

Jó tulajdonságok:
- eszes, és hasznosítja is, ami van neki: Az apja egy nagyon jól menő üzletember, és azt akarta, hogy Bria legyen, aki majd egyszer viszi tovább az üzletet, vagy ha nem a családit választja, akkor is meg tudja állni a helyét a világban. Egészen ki kora óta fejlesztésekre járt, hogy minden agytekervénye a helyén legyen, amikor elkezdi használni. Most vagy ezek okozták azt, hogy majdnem szín jeles és még a tanulás is könnyű neki, vagy így született. Vannak mázlisták.
- kitartó: Az általános iskolában nem volt sok barátja, ő volt a lúzer szemüveges kislány, a fogszabályzóval, akinek senki nem akart a barátja lenni. Nem bújt el a sarokba, hogy sajnáltassa magát, hanem szembeszállt az elnyomó tizenévesekkel, és elérte, hogy legyenek barátai. Meg kellett ő ismerni és rájöttek, hogy egész jó fej. Emellett, egy hónapra New Yorkba akart menni tanulni, egy barátjához, akit csak a netről ismert. Nagy lehetőség lett volna neki, egy olyan cégnél dolgozni, diákmunkásként, ami azzal foglalkozik, ami az álma. Egy rendezvényszervező cég tulaj lánya volt, akivel a neten összeismerkedtek, és addig fűzte a szüleit, míg végül elmehetett előző nyáron 1 hónapra tanulni, és megnézni milyen a világ, amit a sajátjának képzel majd el egyszer.
- jó barát: Pedig egy hátbaszúrós kislánynak tűnik elsőre, aki eladná a barátját is, hogy valamit elérjen az életben. Pedig nem. A családja és a barátai a legfontosabbak számára, nem látszik rajta, hogy képes lenne tűzbe menni értük, de így van. Leszól bárkit ha nem olyan ruhát vesz fel, ami passzol a cipőjéhez, mindezt olyan hangsúllyal, hogy legszívesebben hazamenne az illető átöltözni, és mindegy, hogy ez a barátja vagy sem, de ha más szól be nekik, akkor azért harap.

Rossz tulajdonságok:
- ami a szívén az a száján : A kifejezés legszorosabb értelmében jellemző ez rá. Bármi eszébe jut kimondja, nagyon őszinte, de ez borzalmasan szokott elsülni, amikor elmondja a nem éppen kedves véleményét valakiről, aki éppen mellette ebédel az iskolában.
- remek hazudozó : Zsigerből megy neki, ami elég gáz. Még el is tudja játszani, hogy valamit komolyan mond, ha azt akarja, hogy leszálljanak róla. Nem érdekli, hogy ezzel másokat megbánt, ha valami nem tetszik neki és az őszinteség nem játszik, akkor beveti a műsírást is ha kell.
- makacs : Nem a toporzékolós fajta, de ha valami nem jön be neki és nem tudja elérni, hogy máshogy legyen, akkor megmakacsolja magát. Képes ellenállni még egy dolgozatnak is, hogy sikeresen e, az már más kérdés, mert legtöbbször csak a dac ami megmarad, és átfordul haraggá, ami néha önmaga is nehezen kezel.

Kapcsolati jellemzők

Őt mindenki kedveli, vagyis azt mondják, ő már nem ennyire egyszerű fajta. Bria az a tipikus lány, akinek mindenki a barátja akar lenni és ő mosolyogva fogja megmondani nekik, hogy már teltház van. Ami egyenlő azzal, hogy ez mind csak a látszat, nem biztos, hogy azért kedvelik, mert olyan, amilyen, sokkal inkább mondanám, hogy egy nehezen szerethető személy, akinek az apja befolyása a vonzó. Nem véletlen, hogy a korabeli srácok nem az esetei, az idősebb korosztály az akivel könnyebben kijön.
Van egy titka, amit a legjobb barátnője sem tud róla, mégpedig, hogy összeszűrte a levet egy nála sokkal idősebb férfival. A legjobb barátnője sem tudja, akinek mindent elmond, akinek a legféltettebb titkait is nevetve mondja el. Egyetlen ilyen ember van, ezen kívül vannak barátai, akik bizalmasai, de a legnagyobb titkokat még ők sem tudják róla.

Bria, az ember

A természetfelettiről már kepizsgál valamit, a férfi, aki az életébe csöppent nagyon titokzatos férfi. Furcsa szoba van a lakásán, és ami mégfurcsábbá tette, hogy nem engedte Briának, hogy lemenjen oda. Ő meg kíváncsi lement, és amit látott, megrémítette. Kutatni kezdett, a karmolások a falakon, a láncok falhoz rögzítve.
Ezelőtt nem tudott semmit, nem érdekelte a város története, pedig az apja családja már nagyon régóta itt él. Mégis kutatni kezdett és egyenlő e minden csak mesének hat, mégis kezdi elhinni, hogy több van itt, mint amit az emberek hisznek.

Elõtörténet

“Az etsék úgy telnek, mintha minden normális lenne, eddig szám szerint 3. Ami soknak mondható, főleg, ha azt nézzük, hogy mennyire nem egy csoportból valóak vagyunk. Van az elvakult gondolkodásmód és az, ami a világ által felállított alapokon nyugszik. Nekem egyik sincs meg, én hiszek abban, hogy minden okkal van, nem vagyok elvakult, nem hiszem, hogy elrendeltek számunkra valakit akivel majd élni fogunk. A véletlen találkozások, a hirtelen érzelmek, a harag, a szerelem, mindent akkor képződik, amikor a pillanatot megéljük, és nem akkor amikor megszületünk. Nem hiszek a csodákban, a mesékben, mégis olyan, mintha belecsöppentem volna valamibe, amit nem ismerek. Már elég idős vagyok, hogy sok mindenről tudjak, olyan dolgokról is, amikről nem kellene. Tisztában vagyok apu titkával, azzal, hogy anyu mit csinál, amikor apu egy másik városban, vagy olykor kontinensen van. Tudom, hogy a világ nem olyan szép rózsaszín, mint a fejemben volt még 10 éves koromban. És ezek mind olyan dolgok, amiket most nem fogok leírni.
A lényeg, amit le akarok írni, hogy ha visszaolvasom, akkor lássam, hogy a mai napon mit gondoltam róla. A szerelem létezik? Ha igen vajon az e az, ami kezd beférkőzni a bőröm alá, csupán 2 hónap ismeretség után, vagy csak olyan hangulat, ami egy idő után felszívódik, vagy csak egyszerűen én engedem el. A tiltott dolgok, mindig jobbak, de a mai napon azt hiszem, hogy ez nem egy hangulat, ez érzelem, amitől nem fogok tudni szabadulni olyan könnyen.”

- Már megint a naplódat írod? - dől neki az ajtófélfának Greg, amire összerándulok és becsukom a könyvet.
- Mivan ha igen? - állok fel az asztaltól és elkezdek készülődni egy olyan estére, amit a hátam közepére sem kívánok.
- Jules is velünk jön ma, gondolom nem baj. Csak gondoltam szólok, hogy úgy készülj, hogy ne kelljen sokat várni. Egy fél óra múlva indulunk hugi, ha kész vagy gyere koccintsunk egyet, mindenki itt van már. - jó, hogy háttal vagyok neki, amikor kimondja a nevét kikerekedik a szemem. Ez a karma, amiben nem is hiszek, de most azt érzem lesújt rám. Miért pont az az ember van itt, akivel még beszélnem sem kellene, amikor a családom a környezetemben van? Mert látszik az arcomon, ami bennem van, bár jó színész vagyok, talán most kamatoztathatom.
- Sietek, egy 10 perc és kész vagyok. - mosolygok felé, a hajam kész, a sminkem kész, a ruha előkészítve, de a plusz egy fő, mindent átfogalmaz bennem. Én akartam a szelíd kislány lenni, kivételesen nem magamra hívni a figyelmet. De amikor a közelemben van egy kislány leszek, aki képes elveszteni a fejét, amikor úgy néz rám. Eldobom a fekete egyszerű ruhát és előveszem a fehér, kicsit kivágott, nagyon szűk szerelést, amit anyu ajánlott először. Szerinte nagyon jó alakom van ki kell emelni, én meg csak elhúzom a szám ilyenkor, céges rendezvényre ugyan minek. Nem engem ünneplünk, hanem aput, én csak ott virítok majd a képeken, egy tökéletes család képét megjelenítve.Pedig ez közel sem igaz. Leülök az ágyra, és a kezembe fogom a naplóm, sosem írtam le, hogy mi is az a tény, amit tudok a szüleimről. Egyikőjük sem az az ember, akinek hiszik őket, apu szeretőt tart, és anyu bárokba jár, amikor azt hiszi, hogy senki nem látja. Van egy sejtésem, hogy folytatódhatnak az esték, de addig nem mentem el, hogy kiderítsem. A boldog család egy elbaszott kis színjáték és a mai este különösen nehéz lesz.
Kis piszkos titkok, amik nem az enyémek, mégis megtartom őket, hogy a Chasterfield család élete megmaradjon olyannak, amilyennek hiszik.

“Kérlek, mond, hogy szabad vagy ma este, ha igen gyere át, van fél óránk elkészülni. Adok ruhát, elég cuki.” - küldöm el az üzenetet Navinak, aki mindig mindenben a támaszom, és tudja, hogy milyen ritkán vagyok egyedül ennyire elveszett, szóval sejtheti, hogy nem egy sima estéről van szó. Bár a Jules és a köztem lévő dologról, mit sem tud.
“ Egyedül nem fog menni!” - ezt is elküldöm neki, mert tényleg nem fog menni.

Közeli rokonság

Timothe Chasterfield: NJK - ember -  apa
Monica Chasterfield: NJK  - ember -  anya
Gregory Chasterfield: NJK  - ember -  báty
Naveah Walsh: JÁTÉKOS KARAKTER - ember -  legjobb barátnő, mint egy testvér
Brianna Chasterfield
Városlakó
Brianna Chasterfield
Elõtörténet :
Play by :
Maia Reficco
༄ ༄ ༄ :
Brianna Chasterfield 6973eebdf495fb6df7499be3e4a860483a3df4c0
User :
Vilo

Brianna Chasterfield Empty
TémanyitásBrianna Chasterfield EmptyPént. 3 Jan. 2025 - 13:27

Gratulálunk, elfogadva!
Kedves, Bria!

Tudtad, hogy neved jelentése "erős", "fenséges" vagy "nemes"? Azt hiszem, a lapod elolvasása után nyugodt szívvel jelenthetem ki, te valóban egy erős, fiatal hölgy vagy, hiszen nem hagyod, hogy mindaz, amit szüleidről tudsz vagy sejtesz, befolyásoljanak. Határozott és célratörő vagy, pompomlányként népszerű, ám szabadszájúságod miatt könnyű begyűjteni ellenségeket, óva intelek tehát attól, hogy túlságosan felelőtlen legyél. Útmutatásul néhány szabály, ha mást nem, ezeket mindenképp tartsd be:

A foglalók használata kötelező. Elmulasztásuk szankciókkal járhat, így mindenképpen látogasd végig őket, mielőtt a játéktérre tévednél.

Szóval azt mondod, kezded megtapasztalni, mi a szerelem? Én tudom, mennyire csodálatos érzés, mikor úgy érzed, repülni tudnál a boldogságtól, és pillangók repkednek a gyomrodban, amikor csak meglátod Őt. A kapcsolatotok még friss, ha megfogadod a tanácsomat, vigyázz a szívedre - és a testi épségedre is. Még nem tudod, de a természetfeletti nem olyan, mint a mesékben, sok sötétséget, titkot és veszélyt hordoz magában.

Érthető, hogy titkolod legjobb barátnőd előtt is a férfi kilétét. Mikor idősebb párt választ magának az ember, mindig kiteszi magát mások ítéletének. Kívánom neked, hogy ne érjen csalódás, és ez a férfi tényleg megbecsüljön téged. Egy új világ nyílik ki számodra hamarosan, és biztos számtalan kérdésed lesz, de tudod kell, mindig lesz körülötted olyan, akihez bizalommal fordulhatsz.

A fórum a felhasználók számára is tartogat néhány plusz lehetőséget, nézz szét, és próbáld ki bátran a neked tetszőt. Vess egy pillantást kódbazárra, használd a multi-listát, vagy egyszerűen dobd be a játékkövetődet, ha úgy érzed, hogy szeretnéd őket kipróbálni.

Ha valamiben segítségre szorulsz, nyugodtan kereshetsz bennünket a discordon, vagy privát üzenetben. Örülünk, hogy itt vagy! Érezd jól magad!

admin.
Admin
A staff
Admin
Elõtörténet :
Brianna Chasterfield Dad5623e64ffe52e1fd958cd231591bec5d62aeb
az élet írja
Titulus :
Könyörtelen diktátor
Kapcsolatban :
Zenedoboz :

Karakter idézet :
Télen a természet visszavonul, megpihen, és erőt gyűjt egy új kezdethez. Ezt mi is megtehetjük, kis barátom.
Play by :
Arcátlanul arcnélküli
༄ ༄ ༄ :
Brianna Chasterfield B33f683b8dda320cc683c9db3762a601aa3d7083
User :
staff

Brianna Chasterfield Empty

Brianna Chasterfield

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához