~ Mr & Mrs Duke ~
Minden mágia megköveteli a maga árát.
Üzenet Szerző
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:38
Brian
Egy kis édesség beleférhet! De rád bízom! Most te avagy ott velük. Biztosan túléled! Erősebb vagy nálam és egem sem gyűrtek még le. Köszönöm! Most nem is leszek elérhető egy ideig. De nyugi minden rendben lesz! üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :
VIDEO
Play by :
Reese Whiterspoon
༄ ༄ ༄ :
User :
Dekker
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:33
Vera
Tudom, tudom… Oké, köszi a tippeket. De estére fagyi meg csoki? Fel fognak pörögni. Inkább meghagyom az édességet ha megvesztegetésre lenne szükség. Ha túléltem a napot, este írok. Érezd jól magad! Én is szeretlek.
üzenet Küldés
Bettyleg
where do your loyalties lie?
There's something wrong with your character, if oppotunity controls your loyalty.
Brian Duke Az Alapítók Körének tagja
Elõtörténet :
Titulus :
Rendőrfőnök
Kapcsolatban :
Your marriage vows are most important in those moments when they are most difficult to keep.
Karakter idézet :
"A zsarukat is meg lehet vesztegetni. (...) Csak azért, mert valakinek rendőrjelvénye van, még nem jelenti azt, hogy kiscserkész az illető."
Play by :
Tom Welling
༄ ༄ ༄ :
User :
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:20
Brian
Brian ez elég konzervatív gondolkodás. A lányok gyerekek és úgy is viselkednek. Ők nem lesznek eltartott feleségek! Figyelj az edzés majd lefárasztja Debit. Vivit is le tudod. Vigyétek el sétálni Hektor a közeli parkba. Labdázzatok vele. Azt szereti Vivi. És azért élvezd te is! Este tegyél be valami filmet, csinálj kukoricát és üljetek le elé mind a hárman. Azt biztos imádni fogják. Vagy van fagyi a mélyhűtőben, meg csoki, amit rá tudsz olvasztani. Menni fog kicsim! Szeretlek!
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :
VIDEO
Play by :
Reese Whiterspoon
༄ ༄ ༄ :
User :
Dekker
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:08
Vera
Még csak egy?? Többnek tűnik. Nem úgy kéne lennie, hogy a lánygyermekek nyugisak, békések és háziasak? Mindegy, ha az örsöt elvezetem, a lányok se foghatnak ki rajtam. Holnap be kell vinnem őket, majd Ramsey szórakoztatja őket, míg elintézek pár dolgot.
üzenet Küldés
Bettyleg
There's something wrong with your character, if oppotunity controls your loyalty.
Elõtörténet :
Titulus :
Rendőrfőnök
Kapcsolatban :
Your marriage vows are most important in those moments when they are most difficult to keep.
Karakter idézet :
"A zsarukat is meg lehet vesztegetni. (...) Csak azért, mert valakinek rendőrjelvénye van, még nem jelenti azt, hogy kiscserkész az illető."
Play by :
Tom Welling
༄ ༄ ༄ :
User :
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:04
Brian
Hogy mi? A kutya....? Te jó ég! A lényeg, hogy megvan. Most már tényleg nyugodj meg. Pedig még csak egy napja mentem el. Annyira nem lehet rossz!
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :
VIDEO
Play by :
Reese Whiterspoon
༄ ༄ ༄ :
User :
Dekker
Vas. 29 Dec. 2024 - 16:01
Vera
A kutya játékai között volt… Nem is értem hogy került oda, a lányok egymásra mutogatnak. Számolom a napokat, mikor jössz haza.
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Titulus :
Rendőrfőnök
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Tom Welling
༄ ༄ ༄ :
User :
Vas. 29 Dec. 2024 - 15:48
Brian
Nyugi Brian! Ne akadj ki ezen. Biztos ott van! Tudom, hogy kimostam a legutóbb és eltettem a helyére. Nézze át Debi is. Tudod az a szürke nyuszi van rajta a meséből, aki répát eszik! De Debinek is fel kellene ismernie. Ha nagyon nincs meg, akkor nézzétek meg a kosaras cuccai között. Lehet korábban elrakta oda, csak nem emlékszik rá.
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :
VIDEO
Play by :
Reese Whiterspoon
༄ ༄ ༄ :
User :
Dekker
Vas. 29 Dec. 2024 - 15:14
Vera
Nincs egyikben sem. Már a mi fiókunkat is áttúrtam. Mikor lett ilyen rohadt fontos egy zokni?! Mintha bármi is azon múlna…
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Titulus :
Rendőrfőnök
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Tom Welling
༄ ༄ ༄ :
User :
Vas. 29 Dec. 2024 - 15:08
Brian
A zoknis fiókjában kellene lennie. Jól átnéztétek? Ha nincs ott, akkor nézzétek meg Vivinél is. Lehet oda keveredett.
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Kapcsolatban :
Zenedoboz :
VIDEO
Play by :
Reese Whiterspoon
༄ ༄ ༄ :
User :
Dekker
Hétf. 23 Dec. 2024 - 14:29
Vera
Nem fogadott hívás. Nem fogadott hívás. Vera! Hol van Deb kabala zoknija? Nem hajlandó mást felvenni a mai edzőmeccsre...
üzenet Küldés
Bettyleg
Elõtörténet :
Titulus :
Rendőrfőnök
Kapcsolatban :
Karakter idézet :
Play by :
Tom Welling
༄ ༄ ༄ :
User :